Liste over nåværende norske fotballspillere i utlandet

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Følgende er en liste over nåværende norske fotballspillere i utlandet.

Ikke alle spillerne på denne listen er spilleberettigede for det norske landslaget, men de er enten norske statsborgere eller har spilt for norske ungdomslandslag. Et utenlandsk flagg indikerer at spilleren kan spille eller har spilt for dette landets landslag.

Menn[rediger | rediger kilde]

Liga Nivå Lag Spiller Kommentar Ref.
Albania Albania Kategorie Superiore 1 FK Partizani Tirana Flagget til Kosovo Celina, LotiLoti Celina [1]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 Cercle Brugge KSV Daland, JesperJesper Daland [2]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 Club Brugge Antonio Nusa [3]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 KAA Gent Hanche-Olsen, AndreasAndreas Hanche-Olsen [4]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 KRC Genk Juklerød, SimenSimen Juklerød [5]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 KRC Genk Thorstvedt, KristianKristian Thorstvedt [6]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 RSC Anderlecht Arnstad, Kristian MaltKristian Malt Arnstad [7]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 Standard Liège Dønnum, AronAron Dønnum [8]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 SV Zulte-Waregem Sørmo, BentBent Sørmo [9]
Bosnia-Hercegovina Bosnia-Hercegovina Prva liga FBiH 2 FK Mladost Doboj-Kakanj Dudić, AdnanAdnan Dudić [10]
Danmark Danmark Superligaen 1 Aalborg BK Granli, DanielDaniel Granli [11]
Danmark Danmark Superligaen 1 Aalborg BK Fossum, IverIver Fossum [12]
Danmark Danmark Superligaen 1 Brøndby IF Rosted, SigurdSigurd Rosted [13]
Danmark Danmark Superligaen 1 Brøndby IF Børkeeiet, TobiasTobias Børkeeiet [14]
Danmark Danmark Superligaen 1 FC København Amundsen-Day, EthanEthan Amundsen-Day [15]
Danmark Danmark Superligaen 1 FC København Grytebust, StenSten Grytebust [16]
Danmark Danmark Superligaen 1 FC Nordsjælland Schjelderup, AndreasAndreas Schjelderup [17]
Danmark Danmark Superligaen 1 Odense BK Skjelvik, JørgenJørgen Skjelvik [18]
Danmark Danmark Superligaen 1 Odense BK Mickelson, NicholasNicholas Mickelson [19]
Danmark Danmark Superligaen 1 Odense BK Svendsen, SanderSander Svendsen [20]
Danmark Danmark Superligaen 1 Odense BK (U19) Flagget til Danmark Østrøm, Robin DahlRobin Dahl Østrøm [21]
Danmark Danmark Superligaen 1 Randers FC Berg Johnsen, LasseLasse Berg Johnsen [22]
Danmark Danmark 1. division 2 AC Horsens Lange, ThorThor Lange [23]
Danmark Danmark 1. division 2 BK Fremad Amager Elyounoussi, AnwarAnwar Elyounoussi På lån fra PFC Botev Plovdiv [24]
Danmark Danmark 1. division 2 Vendsyssel FF Burundi Bizoza, ParfaitParfait Bizoza [25]
Danmark Danmark 2. division vest 3 Dalum IF Stedje, EirikEirik Stedje [26]
Dubai Dubai UAE Pro League 1 FC Shabab Al-Ahli Club Thomas Lehne Olsen [27]
England England Premier League 1 Arsenal FC (U23) RwandaLewis, GeorgeGeorge Lewis [28]
England England Premier League 1 Arsenal FC Ødegaard, MartinMartin Ødegaard [29]
England England Premier League 1 Brentford FC Ajer, KristofferKristoffer Ajer [30]
England England Premier League 1 Chelsea FC (U18) Solhaug Fiabema, BryanBryan Solhaug Fiabema [31]
England England Premier League 1 Everton FC (U23) Hjellestad Iversen, EinarEinar Hjellestad Iversen [32]
England England Premier League 1 Leeds United FC Klaesson, KristofferKristoffer Klaesson [33]
England England Premier League 1 Leeds United FC (U23) Fuhr Hjelde, LeoLeo Fuhr Hjelde [34]
England England Premier League 1 Leeds United FC (U18) Spencer, MortenMorten Spencer [35]
England England Premier League 1 Manchester City FC (U18) Bobb, OscarOscar Bobb [36]
England England Premier League 1 Manchester United FC (U19) Hansen-Aarøen, IsakIsak Hansen-Aarøen [37]
England England Premier League 1 Norwich City FC Normann, MathiasMathias Normann [38]
England England Premier League 1 Southampton FC Elyounoussi, MohamedMohamed Elyounoussi [39]
England England Premier League 1 Tottenham Hotspur FC (U18) Solberg, IsakIsak Solberg [40]
England England Premier League 1 Watford FC King, JoshuaJoshua King [41]
England England Championship 2 Bournemouth FC Nyland, ØrjanØrjan Nyland [42]
England England Championship 2 Queens Park Rangers FC Johansen, StefanStefan Johansen [43]
England England Championship 2 Sheffield United FC Berge, SanderSander Berge [44]
England England League One 3 Ipswich Town FC Flagget til Kosovo Celina, BersantBersant Celinadouble-dagger På lån fra Dijon FCO [45]
England England League One 3 Milton Keynes Dons FC England Danmark O'Riley, MattMatt O'Riley [46]
England England League One 3 Wigan Athletic FC Aasgaard, TheloThelo Aasgaard [47]
Frankrike Frankrike Ligue 1 1 Clermont Foot 63 Flagget til Kosovo Rashani, ElbasanElbasan Rashanidouble-dagger| [48]
Frankrike Frankrike Ligue 1 1 FC Girondins Bordeaux Gregersen, Stian RodeStian Rode Gregersen [49]
Frankrike Frankrike Ligue 1 1 RC Lens Patrick Berg [50]
Frankrike Frankrike Ligue 1 1 Stade de Reims Flagget til Kosovo Berisha, ValonValon Berishadouble-dagger [51]
Frankrike Frankrike Ligue 1 1 Stade Rennais FC Meling, BirgerBirger Meling [52]
Frankrike Frankrike Ligue 2 2 Nîmes Olympique Bråtveit, Per KristianPer Kristian Bråtveit [53]
Frankrike Frankrike Ligue 2 2 Toulouse FC Gabrielsen, RubenRuben Gabrielsen [54]
Færøyene Færøyene Betrideildin 1 B68 Toftir Jacobsen, ErlendErlend Jacobsen På lån fra Tromsø IL [55]
Færøyene Færøyene Betrideildin 1 Tvøroyrar Bóltfelag Kastrati, BessijanBessijan Kastrati [56]
Færøyene Færøyene Betrideildin 1 Tvøroyrar Bóltfelag Heggen, AndreasAndreas Heggen [57]
Færøyene Færøyene Betrideildin 1 07 Vestur Heiberg, MartinMartin Heiberg [58]
Hellas Hellas AO Pyliou Saibou Keita [59]
Island Island 2. deild karla 3 Íþróttafélag Reykjavíkur Pettersen, JørgenJørgen Pettersen [60]
Italia Italia Serie A 1 Atalanta (U19) Roaldsøy, AlwandeAlwande Roaldsøy [61]
Italia Italia Serie A 1 Genoa CFC Skiri Østigård, LeoLeo Skiri Østigård På lån fra Brighton & Hove Albion FC [62]
Italia Italia Serie A 1 Juventus FC (U19) Solberg, EliasElias Solberg [63]
Italia Italia Serie A (Serie C) 1 (3) Juventus FC (U23) Njøten Palumbo, MartinMartin Njøten Palumbo På lån fra Udinese Calcio. [64]
Italia Italia Serie A 1 Salernitana Strandberg, StefanStefan Strandberg [65]
Italia Italia Serie A 1 UC Sampdoria Askildsen, KristofferKristoffer Askildsen [66]
Italia Italia Serie A 1 UC Sampdoria Thorsby, MortenMorten Thorsby [67]
Italia Italia Serie A 1 UC Sampdoria (U19) Bech Hermansen, NoahNoah Bech Hermansen [68]
Italia Italia Serie A 1 US Sassuolo Emil Konradsen Ceïde [69]
Italia Italia Serie A 1 Venezia FC Johnsen, Dennis TørsetDennis Tørset Johnsen [70]
Italia Italia Serie B 2 Cosenza Kristoffersen, JulianJulian Kristoffersen På lån fra Salernitana. [71]
Italia Italia Serie D 4 Bisceglie Ibrahim, AbdisalamAbdisalam Ibrahim [72]
Japan Japan J1 League 1 Shonan Bellmare Elyounoussi, TarikTarik Elyounoussi [73]
Japan Japan J1 League 1 Tokushima Vortis Bakenga, MushagaMushaga Bakenga [74]
Japan Japan J2 League 2 Omiya Ardija Laajab, IbbaIbba Laajab [75]
Kina Kina Superligaen 1 Beijing Sinobo Guoan Kina Hou Sæter, JohnJohn Hou Sæter [76]
Kina Kina Superligaen 1 Qingdao FC Ulvestad, FredrikFredrik Ulvestad [77]
Kina Kina Superligaen 1 Shenzhen FC Selnæs, Ole KristianOle Kristian Selnæs [78]
Kosovo Kosovo BKT Superliga e Kosovës 1 KF Drenica Samuel Narh [79]
Kypros Kypros Kypriotisk 1. divisjon 1 APOEL Lundemo, MariusMarius Lundemo [80]
Kypros Kypros Kypriotisk 1. divisjon 1 Apollon Limassol Aleesami, HaitamHaitam Aleesami [81]
Kypros Kypros Kypriotisk 1. divisjon 1 Apollon Smyrnis Rogne, ThomasThomas Rogne [82]
Kypros Kypros Kypriotisk 1. divisjon 1 Omonia Nicosia Det amerikanske flagget Diskerud, MikkelMikkel Diskeruddouble-dagger [83]
Kypros Kypros Kypriotisk 1. divisjon 1 Pafos FC Eirik Hestad [84]
Malta Malta Challenge League 2 Naxxar Lions FC Willy Zamble [85]
Nederland Nederland Eredivisie 1 AZ Alkmaar Fonn Witry, AslakAslak Fonn Witry [86]
Nederland Nederland Eredivisie 1 AZ Alkmaar Midtsjø, FredrikFredrik Midtsjø [87]
Nederland Nederland Eredivisie 1 (2) AZ Alkmaar (U23) Evjen, HåkonHåkon Evjen [88]
Nederland Nederland Eredivisie 1 FC Groningen Strand Larsen, JørgenJørgen Strand Larsen [89]
Nederland Nederland Eredivisie 1 Feyenoord Aursnes, FredrikFredrik Aursnes [90]
Nederland Nederland Eredivisie 1 Feyenoord Holmgren Pedersen, MarcusMarcus Holmgren Pedersen [91]
Nederland Nederland Eredivisie 1 Feyenoord (U21) Skogen, SondreSondre Skogen [92]
Nederland Nederland Eredivisie 1 Fortuna Sittard Flagget til Sverige Hansson, EmilEmil Hansson [93]
Nederland Nederland Eredivisie (Eerste divisie) 1 (2) PSV Eindhoven (U23) Oppegård, FredrikFredrik Oppegård [94]
Nederland Nederland Eredivisie (Eerste divisie) 1 (2) PSV Eindhoven (U23) Kjølø, Mathias UllerengMathias Ullereng Kjølø [95]
Nederland Nederland Eredivisie 1 SC Heerenveen (U17) Opdal Christiansen, RasmusRasmus Opdal Christiansen [96]
Nederland Nederland Eredivisie 1 Vitesse Tronstad, SondreSondre Tronstad [97]
Nederland Nederland Eredivisie 1 Willem II Yttergård Jenssen, UlrikUlrik Yttergård Jenssen [98]
New Zealand New Zealand Southern United Det amerikanske flagget Wingate, ChrisChris Wingate [99]
Nord-Makedonia Nord-Makedonia Prva Liga 1 Shkendija Tetovo Albania Qaka, KamerKamer Qaka [100]
Polen Polen Ekstraklasa 1 Lech Poznan Kristoffer Velde [101]
Polen Polen 1. Liga 2 Widzew Lodz Kristoffer Normann Hansen [102]
Portugal Portugal Primeira Liga 1 Sporting Clube de Portugal (U17) Stana Frobenius, AugustAugust Stana Frobenius [103]
Portugal Portugal Primeira Liga 1 Sporting Clube de Portugal (U23) Skoglund, NicolaiNicolai Skoglund [104]
Qatar Qatar Qatar Stars League 1 Al-Sailiya SC Diomande, AdamaAdama Diomande [105]
Russland Russland Premjer-Liga 1 CSKA Moskva Bohinen, EmilEmil Bohinen [106]
Russland Russland Premjer-Liga 1 FK Ural Jekaterinburg Kosovo Ibrahimaj, YlldrenYlldren Ibrahimaj [107]
Russland Russland Premjer-Liga 1 FK Krasnodar Erik Botheim [108]
Russland Russland Premjer-Liga 1 FK Rostov Magnus Knudsen [109]
Saudi-Arabia Saudi-Arabia MS League 2 Ohod Club Keita, MuhamedMuhamed Keita [110]
Serbia Serbia Super liga Srbije 1 Røde Stjerne Beograd Ohi Omoijuanfo [111]
Skottland Skottland Scottish Premiership 1 Motherwell FC Sondre Solholm Johansen [112]
Skottland Skottland Scottish Championship 2 Ayr United FC Fjørtoft, MarkusMarkus Fjørtoft [113]
Skottland Skottland Scottish League One 3 Dumbarton FC Syvertsen, KristofferKristoffer Syvertsen [114]
Spania Spania Primera División 1 Levante UD (U18) Spania Gutiérrez Rossvær, CayetanoCayetano Gutiérrez Rossvær [115]
Spania Spania Primera División 1 Real Sociedad Sørloth, AlexanderAlexander Sørloth På lån fra RB Leipzig [116]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 BK Häcken Even Hovland [117]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 BK Häcken Rasheed, JonathanJonathan Rasheed [118]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 BK Häcken Heintz, TobiasTobias Heintz [119]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 BK Häcken Tomas Totland [120]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 Djurgårdens IF Cornic, LeoLeo Cornic [121]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 Hammarby Flagget til Sverige Widgren, DennisDennis Widgren [122]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 Kalmar FF Sætra, LarsLars Sætra [123]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 Kalmar FF Berg, OliverOliver Berg [124]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 Malmö FF Berget, Jo IngeJo Inge Berget [125]
Sverige Sverige Superettan 2 Östersunds FK Haugan, EirikEirik Haugan [126]
Sverige Sverige Superettan 2 Östersunds FK Kevin Jablinski [127]
Thailand Thailand Thai League 2 2 Chainat Hornbill FC Thailand Dahl, HåvarHåvar Dahl På lån fra Buriram United FC [128]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 Adana Demirspor Svensson, JonasJonas Svensson [129]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 Galatasaray SK Elabdellaoui, OmarOmar Elabdellaoui [130]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 Gaziantep FK Børven, TorgeirTorgeir Børven [131]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 İstanbul Başakşehir FK Gulbrandsen, FredrikFredrik Gulbrandsen [132]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 Konyaspor Flagget til Kosovo Bytyqi, ZymerZymer Bytyqi [133]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 Sivasspor Fredrik Ulvestad [134]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 Trabzonspor Trondsen, AndersAnders Trondsen [135]
Tyrkia Tyrkia TFF 1. Lig 2 MKE Ankaragücü Ghayas Zahid [136]
Tyrkia Tyrkia TFF 1. Lig 2 BB Erzurumspor Herolind Shala [137]
Tyrkia Tyrkia TFF 1. Lig 2 Tuzlaspor Pedersen, MarcusMarcus Pedersen [138]
Tyskland Tyskland Bundesliga 1 1. FC Union Berlin Ryerson, JulianJulian Ryerson [139]
Tyskland Tyskland Bundesliga 1 Borussia Dortmund Braut Haaland, ErlingErling Braut Haaland [140]
Tyskland Tyskland Bundesliga (Regionalliga West) 1 (4) Borussia Mönchengladbach (II) Christiansen, SanderSander Christiansen [141]
Tyskland Tyskland Bundesliga 1 FC Augsburg (U19) Bauer, MathiasMathias Bauer [142]
Tyskland Tyskland Bundesliga 1 Eintracht Frankfurt Hauge, Jens PetterJens Petter Hauge [143]
Tyskland Tyskland Bundesliga 1 Hertha Berlin Fredrik Bjørkan [144]
Tyskland Tyskland Bundesliga 1 Hertha Berlin Jarstein, Rune AlmenningRune Almenning Jarstein [145]
Tyskland Tyskland Bundesliga 1 SpVgg Greuther Fürth Nielsen, HåvardHåvard Nielsen [146]
Tyskland Tyskland Bundesliga 1 TSG 1899 Hoffenheim Nordtveit, HåvardHåvard Nordtveitdagger [147]
Tyskland Tyskland Bundesliga (Regionalliga Südwest) 1 (4) Vfb Stuttgart (II) Rekdal, ThomasThomas Rekdal [148]
Tyskland Tyskland 2. Bundesliga 2 1. FC Nürnberg Møller Dæhli, MatsMats Møller Dæhli [149]
Tyskland Tyskland 2. Bundesliga 2 FC Schalke 04 Vindheim, AndreasAndreas Vindheim På lån fra Sparta Praha [150]
Tyskland Tyskland 2. Bundesliga 2 FC Schalke 04 Marius Lode [151]
Tyskland Tyskland 2. Bundesliga 2 FC Schalke 04 Maden, MikailMikail Maden [152]
Ungarn Ungarn Nemzeti Bajnokság I 1 Ferencvárosi TC Zachariassen, KristofferKristoffer Zachariassen [153]
Ungarn Ungarn Nemzeti Bajnokság I 1 Ferencvárosi TC Nguen, Tokmac CholTokmac Chol Nguen [154]
Ungarn Ungarn Nemzeti Bajnokság II 2 Aqvital FC Csákvár Alexander Torvund [155]
Ungarn Ungarn Nemzeti Bajnokság II 2 Nyíregyháza Spartacus Attila Markus [156]
USA USA Major League Soccer 1 Canada Club de Foot Montreal Maars Johnsen, BjørnBjørn Maars Johnsen [157]
USA USA Major League Soccer 1 Canada Club de Foot Montreal Sebastian Breza På lån fra Bologna FC [158]
USA USA Major League Soccer 1 D.C. United Kamara, OlaOla Kamara [159]
USA USA Major League Soccer 1 Inter Miami CF Brek Shea [160]
USA USA Major League Soccer 1 Philadelphia Union Glesnes, JakobJakob Glesnes [161]

dagger – Spilleren har gitt seg på landslaget.

double-dagger – Spilleren er ikke tilgjengelig for det norske landslaget fordi han har spilt tellende kamper for et annet landslag.

Kvinner[rediger | rediger kilde]

Land Liga Nivå Lag Spiller Ref.
Danmark Danmark Kvindeligaen 1 AaB Arnesen, JuliaJulia Arnesen [162]
Danmark Danmark Kvindeligaen 1 AGF Fremo, TinaTina Fremo [163]
Danmark Danmark Kvindeligaen 1 Brøndby IF Sunde, MalinMalin Sunde [164]
Danmark Danmark Kvindeligaen 1 Brøndby IF Jørgensen, Katrine WinnemKatrine Winnem Jørgensen [165]
England England FA Women's Super League 1 Arsenal WFC Maanum, FridaFrida Maanum [166]
England England FA Women's Super League 1 Chelsea FC Mjelde, MarenMaren Mjelde [167]
England England FA Women's Super League 1 Chelsea FC Reiten, GuroGuro Reiten [168]
England England FA Women's Super League 1 Manchester United WFC Thorisdottir, MariaMaria Thorisdottir [169]
England England FA Women's Super League 1 Manchester United WFC Bøe Risa, VildeVilde Bøe Risa [170]
England England FA Women's Super League 1 Reading FC Eikeland, AmalieAmalie Eikeland [171]
Frankrike Frankrike Division 1 Féminine 1 Olympique lyonnais Hegerberg, Ada StolsmoAda Stolsmo Hegerberg [172]
Frankrike Frankrike Division 1 Féminine 1 Paris Saint-Germain Féminines Bizet Ildhusøy, CelinCelin Bizet Ildhusøy [173]
Island Island Úrvalsdeild 1 UMF Selfoss Håland, BenedicteBenedicte Håland [174]
Italia Italia Serie A 1 AS Roma Hegerberg, Andrine StolsmoAndrine Stolsmo Hegerberg [175]
Italia Italia Serie A 1 FC Inter Sønstevold, AnjaAnja Sønstevold [176]
Italia Italia Serie B 2 ASD Pink Bari Enlid, MartheMarthe Enlid [177]
Sverige Sverige Damallsvenskan 1 Eskilstuna United Stenevik, EliseElise Stenevik [178]
Sverige Sverige Damallsvenskan 1 Eskilstuna United Eckhoff, NoorNoor Eckhoff [179]
Sverige Sverige Damallsvenskan 1 Hammarby IF DFF Pedersen, JuneJune Pedersen [180]
Sverige Sverige Damallsvenskan 1 Kristianstads DFF Åsland, Therese SessyTherese Sessy Åsland [181]
Sverige Sverige Damallsvenskan 1 Linköpings FC Ellingsen, HeidiHeidi Ellingsen [182]
Sverige Sverige Damallsvenskan 1 Piteå IF DFF Pettersen, GuroGuro Pettersen [183]
Spania Spania Primera División Femenina 1 FC Barcelona Femení Graham Hansen, CarolineCaroline Graham Hansen [184]
Spania Spania Primera División Femenina 1 FC Barcelona Femení Syrstad Engen, IngridIngrid Syrstad Engen [185]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Loti Celina - Player profile 21/22». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 7. september 2021. 
  2. ^ Stenersen, Steffen (13. mai 2021). «(+)Daland solgt til belgisk fotball for rekordsum: – En drøm». fvn.no (norsk). Besøkt 2. juni 2021. 
  3. ^ Wahl, Stian André de (31. august 2021). «Stabæks stortalent Antonio Nusa (16) solgt til Club Brugge». Nettavisen (norsk). Besøkt 15. september 2021. 
  4. ^ NTB, (NTB) (5. oktober 2020). «Stabæks Hanche Olsen til Gent – låner Valsvik fra RBK». adressa.no. Besøkt 5. oktober 2020. 
  5. ^ «Juklerød fryses ut etter overgang: – Har blitt behandlet dårlig av ledelsen». www.vg.no. Besøkt 13. juni 2021. 
  6. ^ «Offisielt: Thorstvedt klar for Genk». TV 2. Besøkt 4. januar 2020. 
  7. ^ «Kompany henter norsk stortalent». TV 2. Besøkt 16. september 2019. 
  8. ^ «Aron Dønnum klar for Standard Liège: – Nå var tiden kommet». www.vg.no. Besøkt 23. juli 2021. 
  9. ^ «Bekreftet: Eliteserie-spiller solgt til Belgia». Sportsbibelen. 11. juni 2021. Besøkt 11. juni 2021. 
  10. ^ «Adnan Dudic - Player profile 21/22». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 16. august 2021. 
  11. ^ NTB (6. januar 2021). «Granli gjenforent med gamlesjefen i Aalborg». Nettavisen (norsk). Besøkt 8. januar 2021. 
  12. ^ Særsland, Andreas Emblem. «Bekreftet: Fossum klar for Aalborg». Nettavisen (norsk). Besøkt 16. august 2019. 
  13. ^ «Rosted klar for dansk fotball». TV 2. Besøkt 27. august 2019. 
  14. ^ Brodahl, Viljam. «Midtbaneprofil forlater Stabæk etter 15 år – klar for dansk storklubb». Aftenposten. Besøkt 5. juli 2019. 
  15. ^ «Amundsen-Day solgt til FCK». Fredrikstad. Besøkt 30. juni 2021. 
  16. ^ Myhre, Sondre Moen. «Sten Grytebust klar for FC København». Aftenposten. Besøkt 5. juni 2019. 
  17. ^ «Stortalent glipper for Bodø/Glimt – blir lagkamerat med Yttergård Jenssen». Aftenposten. 7. juli 2020. Besøkt 29. desember 2020. 
  18. ^ Richardson, T. «Jørgen Skjelvik har signert». Sporten.com. Besøkt 7. januar 2021. 
  19. ^ www.eurosport.com https://www.eurosport.com/geoblocking.shtml. Besøkt 6. september 2021. 
  20. ^ «Henter Sander Svendsen fra Odd: – Slik er det bare». Sportsbibelen. 16. august 2021. Besøkt 16. august 2021. 
  21. ^ «Ukjente Robin (17) har imponert i Danmark. Men Norges landslagsledelse må kjempe om ham.». www.aftenposten.no. Besøkt 29. juli 2020. 
  22. ^ «Randers FC henter Lasse Berg Johnsen». Randers FC (dansk). 31. januar 2021. Arkivert fra originalen 31. januar 2021. Besøkt 18. mai 2021. 
  23. ^ «Log into Facebook». Facebook (engelsk). Besøkt 2. juli 2021. 
  24. ^ «Fremad Amager lejer norsk wingback». bold.dk. Besøkt 9. juli 2021. 
  25. ^ Stenerud, Kristian (30. august 2021). «(+)Han ble solgt fra AaFK i vinter. Nå er han klar for ny utenlandsk klubb.». smp.no (norsk). Besøkt 20. desember 2021. 
  26. ^ «Norsk forsvarsspiller til Dalum IF». dalumif.dk. 2. mars 2020. Besøkt 29. desember 2020. 
  27. ^ «Opplysninger til VG: Lillestrøm enig med klubb om Lehne Olsen-overgang». www.vg.no. Besøkt 11. januar 2022. 
  28. ^ «Norsk 19-åring har signert for Arsenal». www.vg.no. Besøkt 29. mai 2020. 
  29. ^ «Arteta smiler etter Ødegaard-overgang: – Unikt talent». www.vg.no. Besøkt 20. august 2021. 
  30. ^ AS, TV 2. «Ajer klar for Brentford: - Drømt om Premier League siden jeg begynte med fotball». TV 2 (norsk). Besøkt 22. juli 2021. 
  31. ^ «Chelsea agree deal for Norwegian teenager Bryan Fiabema after impressive trial». Metro (engelsk). 21. desember 2019. Besøkt 1. januar 2020. 
  32. ^ «Einar Iversen». Everton FC. Besøkt 25. februar 2018. 
  33. ^ Wahl, Stian André de (28. juli 2021). «Nettavisen erfarer: Vålerenga-keeper blir Leeds-spiller». Nettavisen (norsk). Besøkt 28. juli 2021. 
  34. ^ NTB (27. august 2021). «Leo Hjelde (18) klar for Leeds». www.abcnyheter.no (norsk). Besøkt 28. august 2021. 
  35. ^ «Leeds 15-year-old called up by European country for first time». tbrfootball.com. 10. oktober 2019. Besøkt 20. desember 2020. 
  36. ^ Watch, City (21. november 2018). «From Norway: Manchester City to sign 'super-talent' Oscar Bobb from Vålerenga». City Watch (engelsk). Arkivert fra originalen 12. juli 2019. Besøkt 12. juli 2019. 
  37. ^ «Lørdag signerer Isak (16) for Manchester United. Bak et låst gjerde på Alfheim startet jobben.». www.aftenposten.no. Besøkt 22. august 2020. 
  38. ^ «The signings of Kabak and Normann leave Norwich far better prepared than this time two seasons ago». The Athletic (engelsk). 30. august 2021. Besøkt 6. september 2021. 
  39. ^ «Southampton want to give Elyounoussi another chance after Celtic loan; Bundesliga clubs interested». 67 Hail Hail (engelsk). 5. juni 2021. Besøkt 28. juni 2021. 
  40. ^ «Tottenham henter norsk 15-åring». Dagbladet.no (norsk). 14. mai 2019. Besøkt 14. mai 2019. 
  41. ^ «Joshua King har signert for Watford». www.vg.no. Besøkt 11. juli 2021. 
  42. ^ Oredam, Michael Breines. «Bournemouth har signert med Ørjan Nyland». Sporten.com. Besøkt 17. august 2021. 
  43. ^ Lübeck, (NTB) NTB-Even (24. juli 2021). «Fotballprofilen Stefan Johansen signerte permanent avtale med QPR». adressa.no. Besøkt 24. juli 2021. 
  44. ^ «- Enig med Sheffield United om Sander Berge-overgang». TV 2. Besøkt 30. januar 2020. 
  45. ^ «BERSANT CELINA RETURNS». www.itfc.co.uk (engelsk). Besøkt 7. september 2021. 
  46. ^ «MK Dons sign ex-Fulham midfielder O'Riley». BBC Sport (engelsk). Besøkt 25. januar 2021. 
  47. ^ «Wigan Athletic youth player Thelo Asgaard scores rabona goal from 20 yards – video». The Guardian (engelsk). 17. februar 2017. ISSN 0261-3077. Besøkt 13. september 2020. 
  48. ^ «Official | Clermont sign Kosovan winger Elbasan Rashani | Get French Football News». www.getfootballnewsfrance.com. Besøkt 7. september 2021. 
  49. ^ «Stian Gregersen klar for Bordeaux». Molde. Besøkt 6. september 2021. 
  50. ^ AS, TV 2 (20. desember 2021). «Patrick Berg klar for fransk klubb». TV 2 (norsk). Besøkt 10. januar 2022. 
  51. ^ «Valon Berisha solgt til franske Reims». adressa.no. 10. juli 2020. Besøkt 10. juli 2020. 
  52. ^ AS, TV 2. «Birger Meling klar for Rennes». TV 2 (norsk). Besøkt 20. juli 2021. 
  53. ^ Richvoldsen, Stian André de Wahl , Adrian (23. juni 2021). «Landslagskeeper Per Kristian Bråtveit klar for fransk klubb». Nettavisen (norsk). Besøkt 2. juli 2021. 
  54. ^ «Gabrielsen klar for Ligue 1-klubb: – Perfekt for meg». www.vg.no. Besøkt 23. desember 2019. 
  55. ^ Eilertsen, Tobias Stein (30. desember 2020). «(+)Erlend debuterte for TILs A-lag i oktober – nå fortsetter han karrieren i utlandet». itromso.no. Besøkt 15. januar 2021. 
  56. ^ «Sports Management». Facebook. 13. desember 2020. Besøkt 29. mars 2021. 
  57. ^ «Tidligere Lyn-målvakt klar for Færøysk Fotball». networld.no. 14. juli 2021. Besøkt 30. juli 2021. 
  58. ^ Befring, Knut (11. februar 2021). «(+) Martin skulle til Sotra – havnet på Færøyene». Bergensavisen (norsk). Besøkt 29. mars 2021. 
  59. ^ «Saibou Keita - Player profile». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 30. september 2021. 
  60. ^ «Herrer A: Før kampen mot Kvik Halden | Bærum Sportsklubb - Sandvikas stolthet». baerumsk.no. Besøkt 11. august 2021. 
  61. ^ «Alwande Roaldsøy (16) fra 4. divisjon til italiensk storklubb». www.vg.no. Besøkt 10. september 2020. 
  62. ^ «Ny nordmann klar for Serie A». Eurosport (norsk). 5. januar 2022. Besøkt 6. januar 2022. 
  63. ^ «Juventus secure Norwegian starlet Solberg - Football Italia» (engelsk). Besøkt 20. juli 2021. 
  64. ^ Sande, Egil (27. august 2021). «Stortalentet Martin Palumbo til Juventus». NRK. Besøkt 28. august 2021. 
  65. ^ «Strandberg klar for Serie A-klubb: – Dette liker vi». www.vg.no. Besøkt 23. juli 2021. 
  66. ^ «Stabæk-talent signerte for Serie A-klubb». www.vg.no. Besøkt 28. januar 2020. 
  67. ^ «Nordmann klar for Serie A-klubb». Dagbladet.no (norsk). 11. januar 2019. Besøkt 5. juni 2019. 
  68. ^ «Ny nordmann klar for Sampdoria». adressa.no. NTB. 24. september 2020. Besøkt 24. september 2020. 
  69. ^ «Rosenborg-profil solgt: – Det er veldig rart å forlate RBK». Sportsbibelen. 21. januar 2022. Besøkt 21. januar 2022. 
  70. ^ «Snart må Dennis Johnsen ro på jobb». Sporten.com. Besøkt 25. august 2020. 
  71. ^ «Norsk utenlandsproff klar for Italia-eventyr». Sportsbibelen (norsk). 3. februar 2021. Besøkt 3. februar 2021. 
  72. ^ «Klar for ny klubb». Sportsbibelen (norsk). 24. mars 2021. Besøkt 25. mars 2021. 
  73. ^ «Uppgifter: Tarik Elyounoussi överens med Shonan Bellmare». Fotbolltransfers.com (svensk). Besøkt 10. januar 2020. 
  74. ^ Wahl, Michael Tørre, Stian André de (6. august 2021). «Bakenga ferdig i Odd - klar for ny klubb». Nettavisen (norsk). Besøkt 6. august 2021. 
  75. ^ «Ibba Laajab - Transfer history» Sjekk |url=-verdien (hjelp). _ (engelsk). Besøkt 30. august 2020. [død lenke]
  76. ^ «Stabæk-juvel solgt til kinesisk fotball». Eurosport. 31. januar 2019. Besøkt 31. januar 2019. 
  77. ^ NTB (3. februar 2021). «Ulvestad blir Kina-proff». Nettavisen (norsk). Besøkt 4. februar 2021. 
  78. ^ «Kilder til VG: Ole Selnæs til Kina på medisinsk test». www.vg.no. Besøkt 10. januar 2022. 
  79. ^ «Samuel Narh - Player profile 21/22». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 7. september 2021. 
  80. ^ «Marius Lundemo har dratt til kypriotisk toppklubb». itromso.no. 18. juli 2020. Besøkt 2. august 2020. 
  81. ^ Oredam, Michael Breines. «Haitam Aleesami bytter ut Russland med langt hyggeligere klima». Sporten.com. Besøkt 17. august 2021. 
  82. ^ «Officiellt: Thomas Rogne klar för Apollon Smyrnis». Fotbolltransfers.com (nordsamisk). Besøkt 10. januar 2022. 
  83. ^ «Omonia Nicosia interested in Mix Diskerud - International Rumour Mill - Forum | Page 1». www.transfermarkt.co.in (engelsk). Besøkt 2. juli 2021. 
  84. ^ «TV 2: Hestad vraker Molde. Signerer for denne klubben». Sportsbibelen. 9. januar 2022. Besøkt 10. januar 2022. 
  85. ^ «Willy Zamble - Player profile 21/22». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 7. september 2021. 
  86. ^ «Dif säljer Witry till AZ Alkmaar». www.expressen.se (svensk). Besøkt 8. august 2021. 
  87. ^ «Midtsjø klar for AZ Alkmaar». Aftenposten. Besøkt 10. september 2017. 
  88. ^ «Evjen solgt til AZ Alkmaar». Nettavisen (norsk). Besøkt 22. desember 2019. 
  89. ^ AS, TV 2. «Norsk spisstalent (20) solgt til Groningen». TV 2 (norsk). Besøkt 10. september 2020. 
  90. ^ «Fredrik Aursnes er klar for Feyenoord!». Molde. Besøkt 8. august 2021. 
  91. ^ AS, TV 2. «Molde-talent solgt til Feyenoord: - Eventyret jeg lette etter». TV 2 (norsk). Besøkt 22. juni 2021. 
  92. ^ Oredam, Michael Breines. «Ungguttene Sondre Skogen og Mikael Tørset Johnsen fortsetter å være lagkamerater». Sporten.com. Besøkt 2. juli 2021. 
  93. ^ «Emil Hansson klar for nederlandsk klubb». Eurosport. 11. juni 2020. Besøkt 20. september 2020. 
  94. ^ Oredam, Michael Breines. «Fantastisk mulighet for 16 år gammel Vålerenga spiller | Sporten.com». Besøkt 3. august 2019. 
  95. ^ «Mathias (16) klar for europeisk storklubb». 
  96. ^ «(+) 16-åring fra Lillehammer klar for utenlandseventyr». www.gd.no (norsk). 31. juli 2020. Besøkt 31. juli 2020. 
  97. ^ «Bekreftet: Sondre Tronstad til nederlandsk toppklubb». Eurosport. 24. januar 2020. Besøkt 24. januar 2020. 
  98. ^ NRK (24. juli 2021). «Klar for nederlandsk klubb». NRK. Besøkt 24. juli 2021. 
  99. ^ «Norwegian midfielder joins Southern Utd for national premiership». Otago Daily Times Online News (engelsk). 31. august 2019. Besøkt 7. september 2021. 
  100. ^ «Kamer Qaka - Player profile 20/21». _ (engelsk). Besøkt 4. februar 2021. 
  101. ^ Wahl, Stian André de (12. januar 2022). «Kristoffer Velde forlater Eliteserien - klar for Lech Poznan». Nettavisen (norsk). Besøkt 13. januar 2022. 
  102. ^ NTB (21. januar 2022). «Kristoffer Normann Hansen blir utenlandsproff i Polen». Nettavisen (norsk). Besøkt 21. januar 2022. 
  103. ^ «LIVE: Det norske overgangsvinduet sommer 2019». Sportshjørnet.com. 3. juni 2019. Arkivert fra originalen 14. juli 2019. Besøkt 22. juli 2019. 
  104. ^ «VG Direkte: #vgsporten». direkte.vg.no. Besøkt 5. mars 2019. 
  105. ^ NTB, Av. «Diomande klar for klubb i Qatar». Dagsavisen (norsk). Besøkt 8. august 2021. 
  106. ^ «Bohinen solgt til CSKA Moskva». www.vg.no. Besøkt 15. februar 2021. 
  107. ^ «Viking-profil klar for russisk klubb». www.aftenposten.no. Aftenposten. Besøkt 26. januar 2021. 
  108. ^ Kristoffersen, Kai Jæger (21. desember 2021). «NRK erfarer: Botheim selges for 100 millioner». NRK. Besøkt 7. januar 2022. 
  109. ^ «Magnus Knudsen solgt til Rostov». Lillestrøm. Besøkt 11. januar 2022. 
  110. ^ «Keita klar for ny klubb». TV 2. Besøkt 7. januar 2020. 
  111. ^ NRK (3. juli 2021). «Ohi til Røde Stjerne». NRK. Besøkt 13. januar 2022. 
  112. ^ NTB (27. august 2021). «Mjøndalen enig om salg av midtstopper til Motherwell». Nettavisen (norsk). Besøkt 7. september 2021. 
  113. ^ Wilson, Stuart (27. mai 2021). «Fjortoft pledges to make his Markus with Ayr United». Daily Record (engelsk). Besøkt 2. juli 2021. 
  114. ^ «Dumbarton Football Club - EXCLUSIVE: SYVERTSEN GLAD TO STAY IN SCOTLAND». www.dumbartonfootballclub.com. Besøkt 8. juli 2021. 
  115. ^ «‘Practice, practice, practice’». marcetfootball.com. 30. juni 2018. Besøkt 22. desember 2020. 
  116. ^ «Alexander Sørloth klar for Real Sociedad». www.vg.no. Besøkt 25. august 2021. 
  117. ^ NTB (28. desember 2021). «Hovland er ferdig i Rosenborg - skal spille for Høgmo i Sverige». Nettavisen (norsk). Besøkt 11. januar 2022. 
  118. ^ «Fotbolltransfers.com - Officiellt: Jonathan Rasheed klar för BK Häcken». www.fotbolltransfers.com. Besøkt 11. desember 2017. 
  119. ^ Oredam, Michael Breines. «Tobias Heintz en av få norske som ikke lykkes i Tyrkia». Sporten.com. Besøkt 9. februar 2021. 
  120. ^ «Totland til Häcken». Tromsø. Besøkt 12. januar 2022. 
  121. ^ Oredam, Michael Breines. «Reddet Grorud i OBOS-ligaen, nå bærer det et stykke ut i den store verden». Sporten.com. Besøkt 17. desember 2020. 
  122. ^ «Hammarby förstärker – Dennis Widgren klar». Aftonbladet (svensk). Besøkt 3. januar 2019. 
  123. ^ «Lars Sætra til Kalmar». Tromsø. Besøkt 18. april 2021. 
  124. ^ «Hjärtligt välkommen till Kalmar FF, Oliver Berg!». Kalmar FF (svensk). 11. januar 2021. Besøkt 14. januar 2021. 
  125. ^ «- Berget klar for ny klubb». TV 2. Besøkt 5. mars 2019. 
  126. ^ «Haugan fra Molde til Östersund». Nettavisen (norsk). Besøkt 13. februar 2019. 
  127. ^ Holtan, Kristian (14. januar 2022). «Jablinski bekreftet klar for svensk klubb». Telemarksavisa (norsk). Besøkt 19. januar 2022. 
  128. ^ «Havar Dahl - Player profile 21/22». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 16. august 2021. 
  129. ^ «Her signerer Jonas Svensson for sin nye klubb». Sportsbibelen. 10. juli 2021. Besøkt 11. juli 2021. 
  130. ^ «Omar Elabdellaoui klar for Galatasaray». www.vg.no. Besøkt 17. august 2020. 
  131. ^ Richvoldsen, Adrian (29. juli 2021). «- Torgeir Børven på vei til Gaziantep». Nettavisen (norsk). Besøkt 16. august 2021. 
  132. ^ «Fredrik Gulbrandsen signerte for Istanbul Basaksehir». Fredrik Gulbrandsen signerte for Istanbul Basaksehir. Besøkt 2. juli 2019. 
  133. ^ Wahl, Stian André de (8. januar 2021). «Zymer Bytyqi klar for Konyaspor». Nettavisen (norsk). Besøkt 8. januar 2021. 
  134. ^ NRK (6. september 2021). «Ulvestad til tyrkisk eliteklubb». NRK. Besøkt 6. september 2021. 
  135. ^ NTB, (NTB) (8. august 2020). «Anders Trondsen klar for Trabzonspor – skrev fireårskontrakt». adressa.no. Besøkt 17. august 2020. 
  136. ^ Wahl, NTB, Stian André de (8. september 2021). «Zahid til tyrkisk fotball». Nettavisen (norsk). Besøkt 8. september 2021. 
  137. ^ «Shala solgt til tyrkisk klubb». Stabæk. Besøkt 8. september 2021. 
  138. ^ NRK (12. juli 2021). «HA: Pedersen fortsetter i Tyrkia». NRK. Besøkt 13. juli 2021. 
  139. ^ «Julian Ryerson er klar for Union Berlin». Nettavisen. Besøkt 7. august 2018. 
  140. ^ «Braut Haaland klar for Borussia Dortmund». TV 2. Besøkt 29. desember 2019. 
  141. ^ «Branns ukjente talent går til tysk storklubb». Bergens Tidende. Besøkt 16. juli 2018. 
  142. ^ «Den tyske storhopperens sønn spiller på det norske fotballandslaget». Aftenposten. 6. januar 2020. Besøkt 22. desember 2020. 
  143. ^ AS, TV 2. «Jens Petter Hauge klar for Eintracht Frankfurt». TV 2 (norsk). Besøkt 10. august 2021. 
  144. ^ «Bekreftet: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin». www.vg.no. Besøkt 1. desember 2021. 
  145. ^ «Opptur for Rune Almenning Jarstein». NRK. Besøkt 12. juni 2016. 
  146. ^ «Norsk utenlandsproff bytter klubb». Aftenposten. Besøkt 26. juli 2019. 
  147. ^ «Nordtveit-scoring holdt til uavgjort for Hoffenheim». www.vg.no (norsk). Besøkt 5. juni 2019. 
  148. ^ «Thomas Rekdal wechselt zur U21». VfB Stuttgart (tysk). Besøkt 1. juni 2021. 
  149. ^ «MMD - Mats macht's dauerhaft». fcn.de (tysk). Besøkt 1. juni 2021. 
  150. ^ NTB (10. januar 2022). «Andreas Vindheim blir Schalke-spiller». Nettavisen (norsk). Besøkt 11. januar 2022. 
  151. ^ «Lode forlater Glimt – VG Nå: Sportsdøgnet». VG Nå (norsk). Besøkt 14. januar 2022. 
  152. ^ «Stortalent (18) til tysk storklubb». TV 2. Besøkt 3. februar 2020. 
  153. ^ AS, TV 2. «Kristoffer Zachariassen solgt fra Rosenborg til Ferencváros». TV 2 (norsk). Besøkt 15. juli 2021. 
  154. ^ «Strømsgodset-profil selges til Ungarn». www.vg.no (norsk). 28. januar 2019. Besøkt 28. januar 2019. 
  155. ^ «Alexander Torvund (Csakvari) - Player Profile - Flashscore.in». www.flashscore.in (engelsk). Besøkt 7. september 2021. 
  156. ^ Larsen, Roar (20. januar 2021). «(+) Tidligere Staal-spiller Markus Attila Jr. til ungarske Nyiregyhaza Spartacus». Strandbuen (norsk). Besøkt 7. september 2021. 
  157. ^ Oredam, Michael Breines. «Club de Foot Montréal har sikret seg Bjørn Maars Johnsen». Sporten.com. Besøkt 4. februar 2021. 
  158. ^ mlssoccer. «CF Montréal sign goalkeeper Sebastian Breza on loan from Bologna FC | MLSSoccer.com». mlssoccer (engelsk). Besøkt 7. september 2021. 
  159. ^ «VG erfarer: Kamara på vei til USA – blir lagkamerat med Wayne Rooney». www.vg.no. Besøkt 3. august 2019. 
  160. ^ «A closer look at why Inter Miami signed Brek Shea». SBI Soccer (engelsk). 26. juni 2020. Besøkt 7. september 2021. 
  161. ^ Richardson, T. «Bekreftet: Strømsgodset har solgt kapteinen | Sporten.com». Besøkt 28. januar 2020. 
  162. ^ «AaB sikrer sig midtbanespiller fra Norge». AaB KE (dansk). Besøkt 23. april 2021. 
  163. ^ «Gjensidige Kvindeliga: AGF forstærker sig med norsk erfaring - AGF». www.agf.dk (engelsk). Besøkt 23. april 2021. 
  164. ^ «Malin Sunde til Brøndby». www.brondbyif.net (dansk). Brøndbyernes IF. Besøkt 8. august 2020. 
  165. ^ «Røa-profil klar for dansk storklubb etter nedrykket». Nettavisen (norsk). NTB. 7. desember 2020. Besøkt 18. desember 2020. 
  166. ^ «Arsenal Women sign Norway midfielder Frida Maanum». the Guardian (engelsk). 27. juli 2021. Besøkt 6. september 2021. 
  167. ^ «Maren Mjelde: Chelsea Ladies sign Norway captain until 2018» (engelsk). BBC Sport. 22. november 2016. Besøkt 22. november 2016. 
  168. ^ «Guro Reiten: Chelsea Women's Norway midfielder extends deal to 2023». BBC Sport (engelsk). 5. august 2020. Besøkt 6. august 2020. 
  169. ^ «– Et smart valg både av Maria og United» (norsk). United.no. 23. januar 2021. Besøkt 1. februar 2021. 
  170. ^ «Man Utd sign Boe Risa on two-year deal». BBC Sport (engelsk). 20. juli 2021. Besøkt 6. september 2021. 
  171. ^ «Amalie Eikeland: Reading sign Norway winger & Dutch forward Maxime Bennink». BBC Sport (engelsk). 8. august 2019. Besøkt 6. august 2020. 
  172. ^ Wrack, Suzanne (22. april 2020). «Lyon's Ada Hegerberg: 'I train every day to perform – and to give me a voice' | Suzanne Wrack». The Guardian (engelsk). ISSN 0261-3077. Besøkt 6. august 2020. 
  173. ^ Hagen, Mathias (16. juli 2021). «Bizet Ildhusøy klar for Paris Saint-Germain». NRK (norsk nynorsk). Besøkt 6. september 2021. 
  174. ^ «Fótbolti.net». www.fotbolti.net (islandsk). Arkivert fra originalen 3. juli 2021. Besøkt 3. juli 2021. 
  175. ^ Wrack, Suzanne (31. mai 2020). «Andrine Hegerberg: 'Roma feels like a family. That helps speed up progress'». The Guardian (engelsk). ISSN 0261-3077. Besøkt 6. august 2020. 
  176. ^ «Sønstevold klar for Inter». Nettavisen (norsk). NTB. 8. august 2021. Besøkt 6. september 2021. 
  177. ^ «Ancora un rinforzo per la Pink Bari: si tratta di Marthe Enlid». L Football (italiensk). 6. februar 2021. Besøkt 27. februar 2021. 
  178. ^ «Tabelltipset 2020: Mot tronskifte i Toppserien». TV 2 Sport (norsk). TV 2 AS. Besøkt 8. august 2020. 
  179. ^ «Noor Eckhoff ansluter till United». Eskilstuna United (svensk). 8. april 2021. Besøkt 9. april 2021. 
  180. ^ «Tidigare SM-guldvinnaren förstärker Hammarby». fotbollskanalen.se. 11. november 2019. Besøkt 6. desember 2019. 
  181. ^ «Stor show av Åsland när Kristianstad dominerade». SVT Sport (svensk). 8. august 2020. Besøkt 9. august 2020. 
  182. ^ «Norsk landslagsspelare till Linköping». Aftonbladet (svensk). 7. januar 2021. Besøkt 7. januar 2021. 
  183. ^ Dalsegg, Jens August (19. desember 2019). «Guro Pettersen tar turen til Sverige». Vålerenga Damefotball. Besøkt 8. august 2020. 
  184. ^ Lawson, S. V. (4. desember 2019). «Alternative Ballon d’Or: Caroline Graham Hansen». All For XI (engelsk). SB Nation. Besøkt 6. august 2020. 
  185. ^ «Ingrid Syrstad Engen klar for Barcelona: – Veldig stort for meg». www.vg.no. Besøkt 6. juli 2021. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]