Liste over nåværende norske fotballspillere i utlandet

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Følgende er en liste over nåværende norske fotballspillere i utlandet.

Ikke alle spillerne på denne listen er spilleberettiget for det norske landslaget, men de er enten norske statsborgere eller har spilt for norske ungdomslandslag. Et utenlandsk flagg indikerer at spilleren kan spille, eller har spilt for dette landets landslag.

Menn[rediger | rediger kilde]

Liga Nivå Lag Spiller Kommentar Ref.
Albania Albania Kategorie Superiore 1 FK Partizani Tirana Flagget til Kosovo Celina, LotiLoti Celina [1]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 Cercle Brugge KSV Daland, JesperJesper Daland [2]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 Club Brugge Antonio Nusa [3]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 KAA Gent Hanche-Olsen, AndreasAndreas Hanche-Olsen [4]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 KAA Gent Hauge, Jens PetterJens Petter Hauge På lån fra Eintracht Frankfurt [5]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 RSC Anderlecht Arnstad, KristianKristian Arnstad [6]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 Standard Liège Aron Dønnum [7]
Belgia Belgia Eerste klasse A 1 SV Zulte-Waregem Sørmo, BentBent Sørmo [8]
Bulgaria Bulgaria efbet Liga 1 CSKA Sofia Jonathan Lindseth [9]
Bulgaria Bulgaria efbet Liga 1 Ludogorets Fonn Witry, AslakAslak Fonn Witry [10]
Danmark Danmark Superligaen 1 Aalborg BK Granli, DanielDaniel Granli [11]
Danmark Danmark Superligaen 1 Aalborg BK Fossum, IverIver Fossum [12]
Danmark Danmark Superligaen 1 Aarhus GF Per Kristian Bråtveit [13]
Danmark Danmark Superligaen 1 Aarhus GF Sigurd Haugen [14]
Danmark Danmark Superligaen 1 Brøndby IF Henrik Heggheim [15]
Danmark Danmark Superligaen 1 Brøndby IF Ohi Omoijuanfo [16]
Danmark Danmark Superligaen 1 Brøndby IF Rosted, SigurdSigurd Rosted [17]
Danmark Danmark Superligaen 1 Brøndby IF Sebastian Sebulonsen [18]
Danmark Danmark Superligaen 1 FC København (U19) Amundsen-Day, EthanEthan Amundsen-Day [19]
Danmark Danmark Superligaen 1 FC Midtjylland (U19) Sander Evjen-Brostrøm [20]
Danmark Danmark Superligaen 1 FC Nordsjælland Ulrik Yttergård Jenssen [21]
Danmark Danmark Superligaen 1 FC Nordsjælland Schjelderup, AndreasAndreas Schjelderup [22]
Danmark Danmark Superligaen 1 FC Nordsjælland (U19) Moutaz Ali Alzubi [23]
Danmark Danmark Superligaen 1 FC Nordsjælland (U19) Sindre Walle Egeli [24]
Danmark Danmark Superligaen 1 Odense BK Skjelvik, JørgenJørgen Skjelvik [25]
Danmark Danmark Superligaen 1 Odense BK Mickelson, NicholasNicholas Mickelson [26]
Danmark Danmark Superligaen 1 Randers FC Berg Johnsen, LasseLasse Berg Johnsen [27]
Danmark Danmark Superligaen 1 Silkeborg IF Flagget til Danmark Robin Østrøm [28]
Danmark Danmark 1. division 2 SønderjyskE Adnan Hadzic [29]
Danmark Danmark 1. division 2 Vendsyssel FF Burundi Bizoza, ParfaitParfait Bizoza [30]
Danmark Danmark 2. division vest 3 Dalum IF Stedje, EirikEirik Stedje [31]
England England Premier League 1 Arsenal FC (U23) Rwanda Lewis, GeorgeGeorge Lewis [32]
England England Premier League 1 Arsenal FC Ødegaard, MartinMartin Ødegaard [33]
England England Premier League 1 Brentford FC Ajer, KristofferKristoffer Ajer [34]
England England Premier League 1 Everton FC (U23) Hjellestad Iversen, EinarEinar Hjellestad Iversen [35]
England England Premier League 1 Leeds United FC Klaesson, KristofferKristoffer Klaesson [36]
England England Premier League 1 Leeds United FC (U23) Fuhr Hjelde, LeoLeo Fuhr Hjelde [37]
England England Premier League 1 Leeds United FC (U18) Spencer, MortenMorten Spencer [38]
England England Premier League 1 Manchester City FC Braut Haaland, ErlingErling Braut Haaland [39]
England England Premier League 1 Manchester City FC (U23) Bobb, OscarOscar Bobb [40]
England England Premier League 1 Manchester United FC (U23) Hansen-Aarøen, IsakIsak Hansen-Aarøen [41]
England England Premier League 1 Southampton FC Elyounoussi, MohamedMohamed Elyounoussi [42]
England England Championship 2 Queens Park Rangers FC Johansen, StefanStefan Johansen [43]
England England Championship 2 Sheffield United FC Berge, SanderSander Berge [44]
England England Championship 2 West Bromwich Albion FC (U17) Femi Olofinjana [45]
England England Championship 2 Wigan Athletic FC Aasgaard, TheloThelo Aasgaard [46]
England England League One 3 Forest Green Rovers FC Bryan Fiabema På lån fra Chelsea [47]
Finland Finland Veikkausliiga 1 HIFK Ståle Sæthre [48]
Finland Finland Kakkonen 3 Musan Salama Daniel Skretteberg [49]
Frankrike Frankrike Ligue 1 1 Clermont Foot 63 Flagget til Kosovo Rashani, ElbasanElbasan Rashanidouble-dagger [50]
Frankrike Frankrike Ligue 1 1 Stade de Reims Flagget til Kosovo Berisha, ValonValon Berishadouble-dagger [51]
Frankrike Frankrike Ligue 1 1 Stade de Reims Noah Holm På lån fra Rosenborg [52]
Frankrike Frankrike Ligue 1 1 Stade Rennais FC Meling, BirgerBirger Meling [53]
Frankrike Frankrike Ligue 1 1 Toulouse FC Kjetil Haug [54]
Frankrike Frankrike Ligue 2 2 FC Girondins Bordeaux Gregersen, Stian RodeStian Rode Gregersen [55]
Hellas Hellas Superligaen 1 PAOK Ivan Näsberg [56]
Hellas Hellas Gamma Ethniki 3 Panionios FC Saibou Keita [57]
Island Island 2. deild karla 3 Íþróttafélag Reykjavíkur Pettersen, JørgenJørgen Pettersen [58]
Irland Irland Premier Division 1 Dundalk FC Runar Hauge På lån fra Hibernian FC [59]
Irland Irland Premier Division 1 Shelbourne FC Stanley Anaebonam [60]
Italia Italia Serie A 1 AS Roma (U17) Magnus Brøndbo [61]
Italia Italia Serie A 1 Atalanta (U19) Roaldsøy, AlwandeAlwande Roaldsøy [62]
Italia Italia Serie A 1 SSC Napoli Skiri Østigård, LeoLeo Skiri Østigård [63]
Italia Italia Serie A 1 Udinese Calcio Martin Palumbo [64]
Italia Italia Serie A 1 US Lecce Askildsen, KristofferKristoffer Askildsen På lån fra UC Sampdoria [65]
Italia Italia Serie A 1 US Sassuolo Emil Konradsen Ceïde [66]
Italia Italia Serie A 1 US Sassuolo Kristian Thorstvedt [67]
Italia Italia Serie A 1 US Salernitana 1919 Emil Bohinen [68]
Italia Italia Serie A 1 US Salernitana 1919 Erik Botheim [69]
Italia Italia Serie A 1 US Salernitana 1919 Kristoffersen, JulianJulian Kristoffersen [70]
Italia Italia Serie B 2 SPAL (U19) Polen Dawid Bugaj [71]
Italia Italia Serie B 2 Venezia FC Johnsen, Dennis TørsetDennis Tørset Johnsen [72]
Italia Italia Serie C 3 US Triestina Vajebah Sakor [73]
Japan Japan J1 League 1 Shonan Bellmare Elyounoussi, TarikTarik Elyounoussi [74]
Japan Japan J2 League 2 Tokushima Vortis Bakenga, MushagaMushaga Bakenga [75]
Kina Kina Superligaen 1 Beijing Sinobo Guoan Kina Hou Sæter, JohnJohn Hou Sæter [76]
Kosovo Kosovo BKT Superliga e Kosovës 1 KF Drenica Samuel Narh [77]
Kypros Kypros Kypriotisk 1. divisjon 1 Apollon Limassol Aleesami, HaitamHaitam Aleesami [78]
Kypros Kypros Kypriotisk 1. divisjon 1 Omonia Nicosia Det amerikanske flagget Diskerud, MikkelMikkel Diskeruddouble-dagger [79]
Kypros Kypros Kypriotisk 1. divisjon 1 Pafos FC Eirik Hestad [80]
Kypros Kypros Kypriotisk 2. divisjon 2 PO Xylotymbou George Gibson [81]
Nederland Nederland Eredivisie 1 AZ Alkmaar Evjen, HåkonHåkon Evjen [82]
Nederland Nederland Eredivisie 1 FC Groningen Isak Määttä [83]
Nederland Nederland Eredivisie 1 FC Twente Mathias Kjølø [84]
Nederland Nederland Eredivisie 1 Feyenoord Fredrik Bjørkan På lån fra Hertha BSC [85]
Nederland Nederland Eredivisie 1 Feyenoord Holmgren Pedersen, MarcusMarcus Holmgren Pedersen [86]
Nederland Nederland Eredivisie 1 Go Ahead Eagles Oliver Edvardsen [87]
Nederland Nederland Eredivisie (Eerste divisie) 1 (2) PSV Eindhoven (U23) Oppegård, FredrikFredrik Oppegård [88]
Nederland Nederland Eredivisie 1 SC Heerenveen (U18) Oliver Braude [89]
Nederland Nederland Eredivisie 1 SC Heerenveen (U18) Opdal Christiansen, RasmusRasmus Opdal Christiansen [90]
Nederland Nederland Eredivisie 1 Sparta Rotterdam Joshua Kitolano [91]
Nederland Nederland Eredivisie 1 Sparta Rotterdam Tobias Lauritsen [92]
Nederland Nederland Eredivisie 1 Vitesse Tronstad, SondreSondre Tronstad [93]
Nederland Nederland Eerste divisie 2 Helmond Sport Håkon Lorentzen [94]
Nederland Nederland Eerste divisie 2 Heracles Almelo Flagget til Sverige Hansson, EmilEmil Hansson [95]
Nederland Nederland Eerste divisie 2 PEC Zwolle Håkon Gangstad [96]
Polen Polen Ekstraklasa 1 Lech Poznań Kristoffer Velde [97]
Polen Polen Ekstraklasa 1 Widzew Łódź Kristoffer Normann Hansen [98]
Portugal Portugal Primeira Liga 1 SL Benfica Aursnes, FredrikFredrik Aursnes [99]
Portugal Portugal Primeira Liga 1 Sporting Clube de Portugal (U23) Skoglund, NicolaiNicolai Skoglund [100]
Russland Russland Russisk Premier League 1 Dinamo Moskva Mathias Normann På lån fra Rostov [101]
Skottland Skottland Scottish Premiership 1 Celtic FC England Danmark O'Riley, MattMatt O'Riley [102]
Skottland Skottland Scottish Premiership 1 Hibernian FC Elias Hoff Melkersen [103]
Skottland Skottland Scottish Premiership 1 Motherwell FC Sondre Solholm Johansen [104]
Spania Spania LaLiga 1 Celta Vigo Jørgen Strand Larsen [105]
Spania Spania LaLiga 1 Real Sociedad Alexander Sørloth På lån fra RB Leipzig [106]
Spania Spania LaLiga 1 Valencia CF (U19) Alexander Gurendal [107]
Spania Spania LaLiga 2 2 Levante UD (U18) Spania Gutiérrez Rossvær, CayetanoCayetano Gutiérrez Rossvær [108]
Sveits Sveits Super League 1 FC Zürich Selnæs, Ole KristianOle Kristian Selnæs [109]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 BK Häcken Even Hovland [110]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 BK Häcken Lars Olden Larsen [111]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 BK Häcken Tomas Totland [112]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 Degerfors IF Flagget til Sverige Albin Mörfelt [113]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 Djurgårdens IF Gustav Wikheim [114]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 Hammarby Veton Berisha [115]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 Helsingborgs IF Rogne, ThomasThomas Rogne [116]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 IF Elfsborg Oscar Aga [117]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 IFK Göteborg Eman Markovic [118]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 IFK Norrköping Daniel Eid [119]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 IFK Värnamo Flagget til Sverige Rasheed, JonathanJonathan Rasheed [120]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 IK Sirius Flagget til Sverige Widgren, DennisDennis Widgren [121]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 Kalmar FF Sætra, LarsLars Sætra [122]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 Kalmar FF Berg, OliverOliver Berg [123]
Sverige Sverige Allsvenskan 1 Malmö FF Berget, Jo IngeJo Inge Berget [124]
Sverige Sverige Superettan 2 IK Brage Eirik Asante Gayi [125]
Sverige Sverige Superettan 2 Östersunds FK Erlend Sivertsen [126]
Sverige Sverige Superettan 2 Östersunds FK Kevin Jablinski [127]
Sverige Sverige Superettan 2 Östersunds FK Mansour Sinyan [128]
Sverige Sverige Superettan 2 Östersunds FK Kristian Novak [129]
Sverige Sverige Ettan Sødra 3 FC Trollhättan Oussama Ali [130]
Thailand Thailand Thai League 2 2 Nakhon Pathom United FC Flagget til Thailand Athit Berg [131]
Thailand Thailand Thai League 2 2 Nakhon Pathom United FC Peter Sørensen Nergaard [132]
Thailand Thailand Thai League 3 3 Songkhla FC Flagget til Thailand Kittiphong Pluemjai [133]
Tsjekkia Tsjekkia Fortuna Liga 1 AC Sparta Praha Vindheim, AndreasAndreas Vindheim [134]
Tsjekkia Tsjekkia Ceska fotbalova liga 3 FK Mlada Boleslav B Hasan Jahic [135]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 Adana Demirspor Svensson, JonasJonas Svensson [136]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 Fenerbahce SK Joshua King [137]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 Galatasaray SK Midtsjø, FredrikFredrik Midtsjø [138]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 Kasımpaşa SK Flagget til Kosovo Celina, BersantBersant Celinadouble-dagger På lån fra Dijon FCO [139]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 Konyaspor Flagget til Kosovo Bytyqi, ZymerZymer Bytyqi [140]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 MKE Ankaragücü Ghayas Zahid [141]
Tyrkia Tyrkia Süper Lig 1 Sivasspor Fredrik Ulvestad [142]
Tyrkia Tyrkia TFF 1. Lig 2 BB Erzurumspor Herolind Shala [143]
Tyskland Tyskland Bundesliga 1 1. FC Union Berlin Ryerson, JulianJulian Ryerson [144]
Tyskland Tyskland Bundesliga 1 1. FC Union Berlin Morten Thorsby [145]
Tyskland Tyskland Bundesliga 1 FC Augsburg (U19) Bauer, MathiasMathias Bauer [146]
Tyskland Tyskland Bundesliga 1 Hertha Berlin Jarstein, Rune AlmenningRune Almenning Jarstein [147]
Tyskland Tyskland 2. Bundesliga 2 1. FC Nürnberg Møller Dæhli, MatsMats Møller Dæhli [148]
Tyskland Tyskland 2. Bundesliga 2 Hannover 96 Nielsen, HåvardHåvard Nielsen [149]
Ungarn Ungarn Nemzeti Bajnokság I 1 Ferencvárosi TC Zachariassen, KristofferKristoffer Zachariassen [150]
Ungarn Ungarn Nemzeti Bajnokság I 1 Ferencvárosi TC Nguen, Tokmac CholTokmac Chol Nguen [151]
Ungarn Ungarn Nemzeti Bajnokság I 1 Mezőkövesd Zsóry FC Flagget til Albania Kamer Qaka double-dagger [152]
Ungarn Ungarn Nemzeti Bajnokság II 2 Aqvital FC Csákvár Flagget til Ungarn Alexander Torvund [153]
Ungarn Ungarn Nemzeti Bajnokság II 2 Nyíregyháza Spartacus Flagget til Ungarn Attila Markus [154]
USA USA Major League Soccer 1 Austin FC Ruben Gabrielsen [155]
USA USA Major League Soccer 1 Canada Club de Foot Montreal Maars Johnsen, BjørnBjørn Maars Johnsen [156]
USA USA Major League Soccer 1 Canada Club de Foot Montreal Canada Sebastian Breza På lån fra Bologna FC [157]
USA USA Major League Soccer 1 D.C. United Kamara, OlaOla Kamara [158]
USA USA Major League Soccer 1 Inter Miami CF Det amerikanske flagget Brek Shea [159]
USA USA Major League Soccer 1 Philadelphia Union Glesnes, JakobJakob Glesnes [160]
USA USA USL CHAMPIONSHIP 2 Indy Eleven Jonas Fjeldberg [161]
USA USA USL CHAMPIONSHIP 2 Loudoun United FC Skage Simonsen Lehland [162]
USA USA USL CHAMPIONSHIP 2 Las Vegas Lights FC Morten Bjørshol [163]
USA USA USL CHAMPIONSHIP 2 Phoenix Rising Sivert Haugli [164]
USA USA USL CHAMPIONSHIP 2 Oakland Roots Mikael Tørset Johnsen På lån fra Venezia FC [165]
USA USA NISA Fall Season 3 Chattanooga FC Markus Naglestad [166]

dagger – Spilleren har gitt seg på landslaget.

double-dagger – Spilleren er ikke tilgjengelig for det norske landslaget fordi han har spilt tellende kamper for et annet landslag.

Kvinner[rediger | rediger kilde]

Land Liga Nivå Lag Spiller Kommentar Ref.
Australia Australia A-League Women 1 Canberra United Australia Røstbakken, KarlyKarly Røstbakken double-dagger På lån fra LSK Kvinner [167]
Danmark Danmark Elitedivisionen 1 AGF Fremo, TinaTina Fremo [168]
Danmark Danmark Elitedivisionen 1 AGF Nathalie Rønquist Jørgensen [169]
Danmark Danmark Elitedivisionen 1 Brøndby IF Casandra Lüthcke [170]
Danmark Danmark Elitedivisionen 1 HB Køge Andrea Norheim [171]
England England Women's Super League 1 Arsenal WFC Maanum, FridaFrida Maanum [172]
England England Women's Super League 1 Brighton & Hove Albion WFC Elisabeth Terland [173]
England England Women's Super League 1 Chelsea FC Mjelde, MarenMaren Mjelde [174]
England England Women's Super League 1 Chelsea FC Reiten, GuroGuro Reiten [175]
England England Women's Super League 1 Everton FC Elise Stenevik [176]
England England Women's Super League 1 Manchester City WFC Julie Blakstad [177]
England England Women's Super League 1 Manchester United WFC Thorisdottir, MariaMaria Thorisdottir [178]
England England Women's Super League 1 Manchester United WFC Bøe Risa, VildeVilde Bøe Risa [179]
England England Women's Super League 1 Reading FC Eikeland, AmalieAmalie Eikeland [180]
England England Women's Super League 1 Tottenham Hotspur FC Bizet Ildhusøy, CelinCelin Bizet Ildhusøy [181]
England England Women's Super League 1 West Ham United FC Thea Kyvåg [182]
Frankrike Frankrike Division 1 Féminine 1 Olympique lyonnais Ada Hegerberg [183]
Italia Italia Serie A 1 AS Roma Emilie Haavi [184]
Italia Italia Serie A 1 AS Roma Mina Bergersen [185]
Italia Italia Serie A 1 AS Roma Sophie Román Haug [186]
Italia Italia Serie A 1 Como Malin Brenn [187]
Italia Italia Serie A 1 Como Camilla Linberg [188]
Italia Italia Serie A 1 Inter Sønstevold, AnjaAnja Sønstevold [189]
Italia Italia Serie A 1 UC Sampdoria Kirvil Odden Sundsfjord [190]
Italia Italia Serie B 2 ASD Pink Bari Enlid, MartheMarthe Enlid [191]
Skottland Skottland Scottish Women's Premier League 1 Hibernian FC Benedicte Håland [192]
Sverige Sverige Damallsvenskan 1 BK Häcken Andrine Hegerberg [193]
Sverige Sverige Damallsvenskan 1 Eskilstuna United DFF Joanna Bækkelund [194]
Sverige Sverige Damallsvenskan 1 Eskilstuna United DFF Eckhoff, NoorNoor Eckhoff [195]
Sverige Sverige Damallsvenskan 1 Hammarby IF DFF Vilde Hasund [196]
Sverige Sverige Damallsvenskan 1 Kristianstads DFF Flagget til Island Amanda Andradóttirdouble-dagger [197]
Sverige Sverige Damallsvenskan 1 Linköpings FC Ellingsen, HeidiHeidi Ellingsen [198]
Spania Spania Primera División 1 FC Barcelona Graham Hansen, CarolineCaroline Graham Hansen [199]
Spania Spania Primera División 1 FC Barcelona Syrstad Engen, IngridIngrid Syrstad Engen [200]
Spania Spania Primera División 1 Levante UD Madelen Holme [201]
Spania Spania Primera División 1 Real Sociedad Synne Sofie Kinden Jensen [202]
Tsjekkia Tsjekkia I. liga žen 1 Slavia Praha Ženy Kristin Haugstad [203]
Tyskland Tyskland Bundesliga 1 Bayern München Emilie Bragstad [204]

double-dagger – Spilleren er ikke tilgjengelig for det norske landslaget fordi hun har spilt tellende kamper for et annet landslag.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Loti Celina - Player profile 21/22». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 7. september 2021. 
  2. ^ Stenersen, Steffen (13. mai 2021). «(+)Daland solgt til belgisk fotball for rekordsum: – En drøm». fvn.no (norsk). Besøkt 2. juni 2021. 
  3. ^ Wahl, Stian André de (31. august 2021). «Stabæks stortalent Antonio Nusa (16) solgt til Club Brugge». Nettavisen (norsk). Besøkt 15. september 2021. 
  4. ^ NTB, (NTB) (5. oktober 2020). «Stabæks Hanche Olsen til Gent – låner Valsvik fra RBK». adressa.no. Besøkt 5. oktober 2020. 
  5. ^ «Jens Petter Hauge joins Gent». Eintracht Frankfurt (engelsk). Besøkt 17. august 2022. 
  6. ^ «Kompany henter norsk stortalent». TV 2. Besøkt 16. september 2019. 
  7. ^ «Aron Dønnum klar for Standard Liège: – Nå var tiden kommet». www.vg.no. Besøkt 4. juli 2022. 
  8. ^ «Bekreftet: Eliteserie-spiller solgt til Belgia». Sportsbibelen. 11. juni 2021. Besøkt 11. juni 2021. 
  9. ^ «Jonathan Lindseth solgt til CSKA Sofia». Sarpsborg 08. Besøkt 1. august 2022. 
  10. ^ «Аслак фон Витри: В България всичко изглежда много добре, готов съм на 100 процента». www.ludogorets.com (engelsk). Besøkt 31. august 2022. 
  11. ^ NTB (6. januar 2021). «Granli gjenforent med gamlesjefen i Aalborg». Nettavisen (norsk). Besøkt 8. januar 2021. 
  12. ^ Særsland, Andreas Emblem. «Bekreftet: Fossum klar for Aalborg». Nettavisen (norsk). Besøkt 16. august 2019. 
  13. ^ «AGF STYRKER MÅLMANDSGRUPPEN I LIGA-TRUPPEN». agf.dk (dansk). Besøkt 25. august 2022. 
  14. ^ AS, TV 2 (7. juli 2022). «Haugen til dansk fotball: - Det var ikke et vanskelig valg». TV 2 (norsk). Besøkt 7. juli 2022. 
  15. ^ NTB (30. august 2021). «Henrik Heggheim solgt for over 20 millioner til Brøndby». Nettavisen (norsk). Besøkt 21. februar 2022. 
  16. ^ «Brøndby IF henter Ohi Omoijuanfo». brondby.com (dansk). Besøkt 31. august 2022. 
  17. ^ «Rosted klar for dansk fotball». TV 2. Besøkt 27. august 2019. 
  18. ^ «Brøndby IF henter Sebastian Sebulonsen». brondby.com (dansk). Besøkt 16. juli 2022. 
  19. ^ «Amundsen-Day solgt til FCK». Fredrikstad. Besøkt 30. juni 2021. 
  20. ^ «FCM henter norsk offensivtalent». FC Midtjylland (dansk). Besøkt 16. juli 2022. 
  21. ^ Reinhardt, Nicki (19. august 2022). «FC Nordsjælland skriver kontrakt med Ulrik Yttergård Jenssen». FC Nordsjælland (dansk). Besøkt 1. september 2022. 
  22. ^ «Stortalent glipper for Bodø/Glimt – blir lagkamerat med Yttergård Jenssen». Aftenposten. 7. juli 2020. Besøkt 29. desember 2020. 
  23. ^ «Moutaz Ali Alzubi - Player profile 22/23». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 16. juli 2022. 
  24. ^ Jørgensen, Erik K. (1. juli 2022). «(+) Stortalentet får utlandsdrømmen realisert: – Jeg gleder meg utrolig mye». Østlands-Posten (norsk). Besøkt 4. august 2022. 
  25. ^ Richardson, T. «Jørgen Skjelvik har signert». Sporten.com. Besøkt 7. januar 2021. 
  26. ^ www.eurosport.com https://www.eurosport.com/geoblocking.shtml. Besøkt 6. september 2021. 
  27. ^ «Randers FC henter Lasse Berg Johnsen». Randers FC (dansk). 31. januar 2021. Arkivert fra originalen 31. januar 2021. Besøkt 18. mai 2021. 
  28. ^ Andersen, Frederik (23. august 2022). «SIF henter Robin Østrøm». Silkeborg IF (dansk). Besøkt 1. september 2022. 
  29. ^ Ravn, Jacob (3. august 2022). «Norsk midtbanespiller til SønderjyskE Fodbold - SønderjyskE» (dansk). Besøkt 3. august 2022. 
  30. ^ Stenerud, Kristian (30. august 2021). «(+)Han ble solgt fra AaFK i vinter. Nå er han klar for ny utenlandsk klubb.». smp.no (norsk). Besøkt 20. desember 2021. 
  31. ^ «Norsk forsvarsspiller til Dalum IF». dalumif.dk. 2. mars 2020. Besøkt 29. desember 2020. 
  32. ^ «Norsk 19-åring har signert for Arsenal». www.vg.no. Besøkt 29. mai 2020. 
  33. ^ «Arteta smiler etter Ødegaard-overgang: – Unikt talent». www.vg.no. Besøkt 20. august 2021. 
  34. ^ AS, TV 2. «Ajer klar for Brentford: - Drømt om Premier League siden jeg begynte med fotball». TV 2 (norsk). Besøkt 22. juli 2021. 
  35. ^ «Einar Iversen». Everton FC. Besøkt 25. februar 2018. 
  36. ^ Wahl, Stian André de (28. juli 2021). «Nettavisen erfarer: Vålerenga-keeper blir Leeds-spiller». Nettavisen (norsk). Besøkt 28. juli 2021. 
  37. ^ NTB (27. august 2021). «Leo Hjelde (18) klar for Leeds». www.abcnyheter.no (norsk). Besøkt 28. august 2021. 
  38. ^ «Leeds 15-year-old called up by European country for first time». tbrfootball.com. 10. oktober 2019. Besøkt 20. desember 2020. 
  39. ^ Edwards, John. «City complete Haaland transfer». www.mancity.com (engelsk). Besøkt 5. juli 2022. 
  40. ^ Watch, City (21. november 2018). «From Norway: Manchester City to sign 'super-talent' Oscar Bobb from Vålerenga». City Watch (engelsk). Arkivert fra originalen 12. juli 2019. Besøkt 12. juli 2019. 
  41. ^ «Lørdag signerer Isak (16) for Manchester United. Bak et låst gjerde på Alfheim startet jobben.». www.aftenposten.no. Besøkt 22. august 2020. 
  42. ^ «Southampton want to give Elyounoussi another chance after Celtic loan; Bundesliga clubs interested». 67 Hail Hail (engelsk). 5. juni 2021. Besøkt 28. juni 2021. 
  43. ^ Lübeck, (NTB) NTB-Even (24. juli 2021). «Fotballprofilen Stefan Johansen signerte permanent avtale med QPR». adressa.no. Besøkt 24. juli 2021. 
  44. ^ «- Enig med Sheffield United om Sander Berge-overgang». TV 2. Besøkt 30. januar 2020. 
  45. ^ «Femi Olofinjana - Player profile». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 16. juli 2022. 
  46. ^ «Wigan Athletic youth player Thelo Asgaard scores rabona goal from 20 yards – video». The Guardian (engelsk). 17. februar 2017. ISSN 0261-3077. Besøkt 13. september 2020. 
  47. ^ «Fiabema checks in from Chelsea». www.fgr.co.uk. Besøkt 6. september 2022. 
  48. ^ Erävuori, Timo (12. august 2022). «Norjalaispuolustaja Ståle Saethre siirtyy HIFK:hon». HIFK Fotboll (finsk). Besøkt 12. august 2022. 
  49. ^ «Daniel Skretteberg - Player profile 2022». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 16. juli 2022. 
  50. ^ «Official | Clermont sign Kosovan winger Elbasan Rashani | Get French Football News». www.getfootballnewsfrance.com. Besøkt 7. september 2021. 
  51. ^ «Valon Berisha solgt til franske Reims». adressa.no. 10. juli 2020. Besøkt 10. juli 2020. 
  52. ^ «Welcome Holm ! | Stade de Reims». www.stade-de-reims.com. Besøkt 1. september 2022. 
  53. ^ AS, TV 2. «Birger Meling klar for Rennes». TV 2 (norsk). Besøkt 20. juli 2021. 
  54. ^ «Kjetil Haug klar for fransk fotball». Vålerenga. Besøkt 4. juli 2022. 
  55. ^ «Stian Gregersen klar for Bordeaux». Molde. Besøkt 6. september 2021. 
  56. ^ «Ivan Nasberg joins PAOK». PAOKFC (engelsk). 2. august 2022. Besøkt 3. august 2022. 
  57. ^ «Saibou Keita - Player profile». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 21. februar 2022. 
  58. ^ «Herrer A: Før kampen mot Kvik Halden | Bærum Sportsklubb - Sandvikas stolthet». baerumsk.no. Besøkt 11. august 2021. 
  59. ^ Newman, Jason. «Dundalk FC sign Norwegian winger Runar Hauge on loan from Hibernian». www.dundalkdemocrat.ie (engelsk). Besøkt 28. juli 2022. 
  60. ^ «Stanley Anaebonam re-signs for Shels for 2022». Shelbourne FC (engelsk). 26. november 2021. Besøkt 25. februar 2022. 
  61. ^ «Magnus Bröndbo - Player profile 22/23». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 16. juli 2022. 
  62. ^ «Alwande Roaldsøy (16) fra 4. divisjon til italiensk storklubb». www.vg.no. Besøkt 10. september 2020. 
  63. ^ «Leo Skiri Østigård klar for Napoli: – En drøm». www.vg.no. Besøkt 18. juli 2022. 
  64. ^ Sande, Egil (27. august 2021). «Stortalentet Martin Palumbo til Juventus». NRK. Besøkt 28. august 2021. 
  65. ^ NTB, Av. «Askildsen skrev ny Sampdoria-kontrakt – lånes ut til Lecce». Dagsavisen (norsk). Besøkt 17. juli 2022. 
  66. ^ «Rosenborg-profil solgt: – Det er veldig rart å forlate RBK». Sportsbibelen. 21. januar 2022. Besøkt 21. januar 2022. 
  67. ^ «Thorsvedt klar for Sassuolo: Blir niende nordmann i Serie A». www.vg.no. Besøkt 12. juli 2022. 
  68. ^ «Emil Bohinen permanent klar for Serie A-klubben Salernitana». www.vg.no. Besøkt 5. juli 2022. 
  69. ^ Tørre, Michael (7. juli 2022). «Salernitana bekrefter: Botheim klar for klubben». Nettavisen (norsk). Besøkt 8. juli 2022. 
  70. ^ «Gjengangeren.no». ne-np.facebook.com (nepali). Besøkt 5. juli 2022. 
  71. ^ «16-åring fra Molde blir fotballproff i Italia». www.aftenposten.no. Besøkt 18. juli 2022. 
  72. ^ «Snart må Dennis Johnsen ro på jobb». Sporten.com. Besøkt 25. august 2020. 
  73. ^ «Vajebah Sakor klar for utenlandsk klubb». Sportsbibelen. 9. februar 2022. Besøkt 7. mars 2022. 
  74. ^ «Uppgifter: Tarik Elyounoussi överens med Shonan Bellmare». Fotbolltransfers.com (svensk). Besøkt 10. januar 2020. 
  75. ^ Wahl, Michael Tørre, Stian André de (6. august 2021). «Bakenga ferdig i Odd - klar for ny klubb». Nettavisen (norsk). Besøkt 6. august 2021. 
  76. ^ «Stabæk-juvel solgt til kinesisk fotball». Eurosport. 31. januar 2019. Besøkt 31. januar 2019. 
  77. ^ «Samuel Narh - Player profile 21/22». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 7. september 2021. 
  78. ^ Oredam, Michael Breines. «Haitam Aleesami bytter ut Russland med langt hyggeligere klima». Sporten.com. Besøkt 17. august 2021. 
  79. ^ «Omonia Nicosia interested in Mix Diskerud - International Rumour Mill - Forum | Page 1». www.transfermarkt.co.in (engelsk). Besøkt 2. juli 2021. 
  80. ^ «TV 2: Hestad vraker Molde. Signerer for denne klubben». Sportsbibelen. 9. januar 2022. Besøkt 10. januar 2022. 
  81. ^ «George Nuah Gibson - Player profile». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 21. februar 2022. 
  82. ^ «Evjen solgt til AZ Alkmaar». Nettavisen (norsk). Besøkt 22. desember 2019. 
  83. ^ «FC Groningen contracteert Noor Määttä - FC Groningen». www.fcgroningen.nl. Besøkt 28. juli 2022. 
  84. ^ «Bekreftet: Mathias Kjølø fra PSV Eindhoven til FC Twente». www.aftenposten.no. Besøkt 16. juli 2022. 
  85. ^ «Fredrik Bjørkan op huurbasis naar Feyenoord». www.feyenoord.nl (nederlandsk). Besøkt 29. august 2022. 
  86. ^ AS, TV 2. «Molde-talent solgt til Feyenoord: - Eventyret jeg lette etter». TV 2 (norsk). Besøkt 22. juni 2021. 
  87. ^ NTB (15. juli 2022). «Edvardsen forlater Stabæk – klar for nederlandsk fotball». Nettavisen (norsk). Besøkt 16. juli 2022. 
  88. ^ Oredam, Michael Breines. «Fantastisk mulighet for 16 år gammel Vålerenga spiller | Sporten.com». Besøkt 3. august 2019. 
  89. ^ «Oliver Braude - Player profile 22/23». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 16. juli 2022. 
  90. ^ «(+) 16-åring fra Lillehammer klar for utenlandseventyr». www.gd.no (norsk). 31. juli 2020. Besøkt 31. juli 2020. 
  91. ^ Horsinek, Stian Andrè De Wahl, Jesper (23. juni 2022). «Bekreftet: Odd selger duo til Nederland». Nettavisen (norsk). Besøkt 23. juni 2022. 
  92. ^ Horsinek, Stian Andrè De Wahl, Jesper (23. juni 2022). «Bekreftet: Odd selger duo til Nederland». Nettavisen (norsk). Besøkt 23. juni 2022. 
  93. ^ «Bekreftet: Sondre Tronstad til nederlandsk toppklubb». Eurosport. 24. januar 2020. Besøkt 24. januar 2020. 
  94. ^ «Noor Håkon Lorentzen naar Helmond Sport! | Helmond Sport». www.helmondsport.nl. Besøkt 10. august 2022. 
  95. ^ «Heracles brings in a replacement for Delano Burgzorg with Emil Hansson». Ruetir (engelsk). 29. januar 2022. Besøkt 2. februar 2022. 
  96. ^ «Hakon Gangstad - Player profile 22/23». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 16. juli 2022. 
  97. ^ Wahl, Stian André de (12. januar 2022). «Kristoffer Velde forlater Eliteserien - klar for Lech Poznan». Nettavisen (norsk). Besøkt 13. januar 2022. 
  98. ^ NTB (21. januar 2022). «Kristoffer Normann Hansen blir utenlandsproff i Polen». Nettavisen (norsk). Besøkt 21. januar 2022. 
  99. ^ «Fredrik Aursnes é do Benfica!». www.slbenfica.pt (portugisisk). Besøkt 24. august 2022. 
  100. ^ «VG Direkte: #vgsporten». direkte.vg.no. Besøkt 5. mars 2019. 
  101. ^ «Mathias Normann - Player profile 22/23». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 20. august 2022. 
  102. ^ Rutzler, Peter. «Matt O’Riley completes move to Celtic from MK Dons». The Athletic (engelsk). Besøkt 17. februar 2022. 
  103. ^ NTB (5. januar 2022). «Elias Melkersen klar for Hibernian». Nettavisen (norsk). Besøkt 13. februar 2022. 
  104. ^ NTB (27. august 2021). «Mjøndalen enig om salg av midtstopper til Motherwell». Nettavisen (norsk). Besøkt 7. september 2021. 
  105. ^ «RC Celta adds quality and scoring to its attack with international striker Strand Larsen». RC Celta (engelsk). Besøkt 1. september 2022. 
  106. ^ «HE’S BACK». www.realsociedad.eus (engelsk). Besøkt 31. august 2022. 
  107. ^ Oredam, Michael Breines (1. september 2021). «Valencia satser på Alexander Gurendal - Sporten.com». Besøkt 16. juli 2022. 
  108. ^ «‘Practice, practice, practice’». marcetfootball.com. 30. juni 2018. Besøkt 22. desember 2020. 
  109. ^ Tørre, Sjur Tveito, Per Møller Pettersen, Michael (24. juni 2022). «Bekreftet: Selnæs signerte for sveitsisk lag». Nettavisen (norsk). Besøkt 24. juni 2022. 
  110. ^ NTB (28. desember 2021). «Hovland er ferdig i Rosenborg - skal spille for Høgmo i Sverige». Nettavisen (norsk). Besøkt 11. januar 2022. 
  111. ^ «Olden Larsen tilbake fra Russland – klar for svensk klubb». www.vg.no. Besøkt 19. mars 2022. 
  112. ^ «Totland til Häcken». Tromsø. Besøkt 12. januar 2022. 
  113. ^ «Mörfelt klar for Degerfors IF». Vålerenga. Besøkt 1. august 2022. 
  114. ^ «Wikheim ferdig i Saudi-Arabia - klar for svensk toppklubb». Eurosport (norsk). 26. januar 2022. Besøkt 26. januar 2022. 
  115. ^ «Hammarby Fotboll | Klart – Veton Berisha till Hammarby». Besøkt 23. juli 2022. 
  116. ^ Kuduzovic, Midhat (1. juli 2022). «Thomas Rogne klar för HIF». HIF (svensk). Besøkt 1. juli 2022. 
  117. ^ «Välkommen till IF Elfsborg - Oscar Aga». IF Elfsborg (svensk). 2. september 2021. Besøkt 21. februar 2022. 
  118. ^ Andersson, Gabriel (9. august 2022). «Eman Markovic till Blåvitt». IFK Göteborg – Hela stadens lag (svensk). Besøkt 10. august 2022. 
  119. ^ Oredam, Michael Breines. «Sogndal spiller Daniel Eid kunne velge og vrake, landet på å spille for Rikard Norling». Sporten.com. Besøkt 12. februar 2022. 
  120. ^ «Jonathan Rasheed är klar för IFK Värnamo!». IFK Värnamo (svensk). 26. juli 2022. Besøkt 24. august 2022. 
  121. ^ «Klart: Dennis Widgren klar för Sirius – Kort om sport». Aftonbladet live (svensk). Besøkt 23. juli 2022. 
  122. ^ «Lars Sætra til Kalmar». Tromsø. Besøkt 18. april 2021. 
  123. ^ «Hjärtligt välkommen till Kalmar FF, Oliver Berg!». Kalmar FF (svensk). 11. januar 2021. Besøkt 14. januar 2021. 
  124. ^ «- Berget klar for ny klubb». TV 2. Besøkt 5. mars 2019. 
  125. ^ NTB (31. januar 2022). «Forsvarsspiller bytter ut Odd med svensk fotball». Nettavisen (norsk). Besøkt 21. februar 2022. 
  126. ^ «Erlend Sivertsen skriver på för Östersunds FK – Östersunds FK». ostersundsfk.se (svensk). Besøkt 21. februar 2022. 
  127. ^ Holtan, Kristian (14. januar 2022). «Jablinski bekreftet klar for svensk klubb». Telemarksavisa (norsk). Besøkt 19. januar 2022. 
  128. ^ «Östersunds FK skriver på med den centrala mittfältaren Mansour Sinyan – Östersunds FK». ostersundsfk.se (svensk). Besøkt 21. februar 2022. 
  129. ^ «Östersunds FK välkomnar Kristian Novak till klubben – Östersunds FK». ostersundsfk.se (svensk). Besøkt 24. juli 2022. 
  130. ^ «Officiellt: Oussema Ali klar för FC Trollhättan». fotbolltransfers.com. Besøkt 25. mai 2022. 
  131. ^ «Athit Berg - Player profile 22/23». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 13. juli 2022. 
  132. ^ «Peter Nergaard - Player profile 22/23». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 13. juli 2022. 
  133. ^ «Kittiphong Pluemjai - Player profile». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 13. juli 2022. 
  134. ^ «Confirmed Transfer: Sparta Praha signs Andreas Vindheim.». OneFootball (engelsk). Besøkt 4. juli 2022. 
  135. ^ «Hasan Jahic - Player profile 21/22». www.transfermarkt.com (engelsk). Besøkt 23. februar 2022. 
  136. ^ «Her signerer Jonas Svensson for sin nye klubb». Sportsbibelen. 10. juli 2021. Besøkt 11. juli 2021. 
  137. ^ «Sportsstudio - Joshua King enig med Fenerbahce». Dagbladet (norsk). Besøkt 12. juli 2022. 
  138. ^ «Fredrik Midtsjø klar for Galatasaray: Solgt for 35 millioner». www.aftenposten.no. Besøkt 2. august 2022. 
  139. ^ «Official | Bersant Celina leaves Dijon on loan-to-buy move to Turkish side Kasımpaşa SK – Get French Football News» (engelsk). Besøkt 24. august 2022. 
  140. ^ Wahl, Stian André de (8. januar 2021). «Zymer Bytyqi klar for Konyaspor». Nettavisen (norsk). Besøkt 8. januar 2021. 
  141. ^ Wahl, NTB, Stian André de (8. september 2021). «Zahid til tyrkisk fotball». Nettavisen (norsk). Besøkt 8. september 2021. 
  142. ^ NRK (6. september 2021). «Ulvestad til tyrkisk eliteklubb». NRK. Besøkt 6. september 2021. 
  143. ^ «Shala solgt til tyrkisk klubb». Stabæk. Besøkt 8. september 2021. 
  144. ^ «Julian Ryerson er klar for Union Berlin». Nettavisen. Besøkt 7. august 2018. 
  145. ^ «Sportsstudio - Bekreftet: Morten Thorsby klar for Union Berlin». Dagbladet (norsk). Besøkt 19. juli 2022. 
  146. ^ «Den tyske storhopperens sønn spiller på det norske fotballandslaget». Aftenposten. 6. januar 2020. Besøkt 22. desember 2020. 
  147. ^ «Opptur for Rune Almenning Jarstein». NRK. Besøkt 12. juni 2016. 
  148. ^ «MMD - Mats macht's dauerhaft». fcn.de (tysk). Besøkt 1. juni 2021. 
  149. ^ nyheter, Av NTB. «Håvard Nielsen klar for Hannover: – Bra og riktig for meg». Dagsavisen (norsk). Besøkt 4. juli 2022. 
  150. ^ AS, TV 2. «Kristoffer Zachariassen solgt fra Rosenborg til Ferencváros». TV 2 (norsk). Besøkt 15. juli 2021. 
  151. ^ «Strømsgodset-profil selges til Ungarn». www.vg.no (norsk). 28. januar 2019. Besøkt 28. januar 2019. 
  152. ^ «Zyrtare: Kamer Qaka do të vazhdojë karrierën në elitën e futbollit hungarez te Mezokovesd Zsory». Telegrafi (albansk). 6. januar 2022. Besøkt 30. januar 2022. 
  153. ^ «Alexander Torvund (Csakvari) - Player Profile - Flashscore.in». www.flashscore.in (engelsk). Besøkt 7. september 2021. 
  154. ^ Larsen, Roar (20. januar 2021). «(+) Tidligere Staal-spiller Markus Attila Jr. til ungarske Nyiregyhaza Spartacus». Strandbuen (norsk). Besøkt 7. september 2021. 
  155. ^ austinfc. «Austin FC Signs Norwegian International Defender Ruben Gabrielsen | Austin FC». austinfc (engelsk). Besøkt 24. januar 2022. 
  156. ^ Oredam, Michael Breines. «Club de Foot Montréal har sikret seg Bjørn Maars Johnsen». Sporten.com. Besøkt 4. februar 2021. 
  157. ^ mlssoccer. «CF Montréal sign goalkeeper Sebastian Breza on loan from Bologna FC | MLSSoccer.com». mlssoccer (engelsk). Besøkt 7. september 2021. 
  158. ^ «VG erfarer: Kamara på vei til USA – blir lagkamerat med Wayne Rooney». www.vg.no. Besøkt 3. august 2019. 
  159. ^ «A closer look at why Inter Miami signed Brek Shea». SBI Soccer (engelsk). 26. juni 2020. Besøkt 7. september 2021. 
  160. ^ Richardson, T. «Bekreftet: Strømsgodset har solgt kapteinen | Sporten.com». Besøkt 28. januar 2020. 
  161. ^ Staff, USLChampionship com (11. februar 2022). «Indy Eleven Adds Norwegian Midfielder Jonas Fjeldberg». USL Championship (engelsk). Besøkt 13. februar 2022. 
  162. ^ oss!, Skrevet av Odd Løvset 12 01 2022 16:40 Tips oss 40833313 Tips (12. januar 2022). «Lokal spiller på vei til USA». Sportskollektivet (norsk). Besøkt 25. mars 2022. 
  163. ^ Collins, Braylin. «Bjørshol ready to prove himself after signing professional deal». University Times. Besøkt 20. mars 2022. 
  164. ^ «Rising Signs Defender Sivert Haugli». Phoenix Rising FC (engelsk). Besøkt 16. mai 2022. 
  165. ^ «Oakland Roots Sign Norwegian Winger Mikael Tørset Johnsen On-Loan from Venezia F.C. of Serie A». Oakland Roots SC (engelsk). Besøkt 29. mai 2022. 
  166. ^ AS, TV 2 (11. mai 2021). «Norsk spiss utløste stort bråk: - Jeg måtte bare ta hevn». TV 2 (norsk). Besøkt 25. mars 2022. 
  167. ^ «Karly Roestbakken returns to Canberra United». www.matildas.com.au (engelsk). Besøkt 10. august 2022. 
  168. ^ «Gjensidige Kvindeliga: AGF forstærker sig med norsk erfaring - AGF». www.agf.dk (engelsk). Besøkt 23. april 2021. 
  169. ^ «AGF KVINDEFODBOLD HENTER NORSK MIDTBANESPILLER». agf.dk (dansk). Besøkt 25. august 2022. 
  170. ^ NTB (1. juli 2022). «Lüthcke forlater LSK Kvinner – klar for Brøndby». Nettavisen (norsk). Besøkt 1. august 2022. 
  171. ^ «Norsk spiller til HB Køge - Sport». sn.dk - Sjællandske Nyheder (dansk). 5. januar 2022. Besøkt 21. februar 2022. 
  172. ^ «Arsenal Women sign Norway midfielder Frida Maanum». the Guardian (engelsk). 27. juli 2021. Besøkt 6. september 2021. 
  173. ^ «Elisabeth Terland signs for Albion on two-year deal». www.brightonandhovealbion.com (engelsk). Besøkt 1. august 2022. 
  174. ^ «Maren Mjelde: Chelsea Ladies sign Norway captain until 2018» (engelsk). BBC Sport. 22. november 2016. Besøkt 22. november 2016. 
  175. ^ «Guro Reiten: Chelsea Women's Norway midfielder extends deal to 2023». BBC Sport (engelsk). 5. august 2020. Besøkt 6. august 2020. 
  176. ^ «Stenevik Signs For Everton». www.evertonfc.com (engelsk). Besøkt 8. september 2022. 
  177. ^ Oatway, Caroline. «Julie Blakstad signs for City». www.mancity.com (engelsk). Besøkt 21. februar 2022. 
  178. ^ «– Et smart valg både av Maria og United» (norsk). United.no. 23. januar 2021. Besøkt 1. februar 2021. 
  179. ^ «Man Utd sign Boe Risa on two-year deal». BBC Sport (engelsk). 20. juli 2021. Besøkt 6. september 2021. 
  180. ^ «Amalie Eikeland: Reading sign Norway winger & Dutch forward Maxime Bennink». BBC Sport (engelsk). 8. august 2019. Besøkt 6. august 2020. 
  181. ^ «Celin Bizet Ildhusøy arrives from PSG». Tottenham Hotspur (engelsk). Besøkt 10. august 2022. 
  182. ^ «Norway U19 international Thea Kyvåg joins West Ham United Women | West Ham United F.C.». www.whufc.com (engelsk). Besøkt 3. august 2022. 
  183. ^ Wrack, Suzanne (22. april 2020). «Lyon's Ada Hegerberg: 'I train every day to perform – and to give me a voice' | Suzanne Wrack». The Guardian (engelsk). ISSN 0261-3077. Besøkt 6. august 2020. 
  184. ^ AS, TV 2 (15. desember 2021). «Emilie Haavi klar for Roma: - Ut av komfortsonen». TV 2 (norsk). Besøkt 21. februar 2022. 
  185. ^ Indreiten, Aina Beate (1. august 2021). «Mina (18) blir fotballproff i Roma». NRK. Besøkt 21. februar 2022. 
  186. ^ «Factfile: Get to know Sophie Roman Haug!». www.asroma.com (engelsk). Besøkt 21. februar 2022. 
  187. ^ «DUE NORVEGESI PER IL COMO WOMEN: UFFICIALI I TRASFERIMENTI DI LINBERG E BRENN – F.C. COMO WOMEN» (italiensk). Besøkt 2. august 2022. 
  188. ^ «DUE NORVEGESI PER IL COMO WOMEN: UFFICIALI I TRASFERIMENTI DI LINBERG E BRENN – F.C. COMO WOMEN» (italiensk). Besøkt 2. august 2022. 
  189. ^ «Sønstevold klar for Inter». Nettavisen (norsk). NTB. 8. august 2021. Besøkt 6. september 2021. 
  190. ^ Ganapini, Sara (8. september 2022). «Odden è blucerchiata: il portiere arriva a titolo definitivo». U.C. Sampdoria (italiensk). Besøkt 8. september 2022. 
  191. ^ «Ancora un rinforzo per la Pink Bari: si tratta di Marthe Enlid». L Football (italiensk). 6. februar 2021. Besøkt 27. februar 2021. 
  192. ^ admin (11. januar 2022). «Benedicte Haaland joins Hellas Verona - Footbalada» (engelsk). Besøkt 21. februar 2022. 
  193. ^ «Hegerberg klar för BK Häcken». bkhacken.se (svensk). 1. februar 2022. Besøkt 21. februar 2022. 
  194. ^ «United värvar back från Norge». Eskilstuna United (svensk). 7. januar 2022. Besøkt 21. februar 2022. 
  195. ^ «Noor Eckhoff ansluter till United». Eskilstuna United (svensk). 8. april 2021. Besøkt 9. april 2021. 
  196. ^ «Hammarby Fotboll | Vilde Hasund klar för Hammarby». Besøkt 21. februar 2022. 
  197. ^ «KDFF värvar isländska mittfältaren Amanda Andradottir». Skånesport (svensk). 15. desember 2021. Besøkt 21. februar 2022. 
  198. ^ «Norsk landslagsspelare till Linköping». Aftonbladet (svensk). 7. januar 2021. Besøkt 7. januar 2021. 
  199. ^ Lawson, S. V. (4. desember 2019). «Alternative Ballon d’Or: Caroline Graham Hansen». All For XI (engelsk). SB Nation. Besøkt 6. august 2020. 
  200. ^ «Ingrid Syrstad Engen klar for Barcelona: – Veldig stort for meg». www.vg.no. Besøkt 6. juli 2021. 
  201. ^ «La atacante noruega Madelen Holme, quinto refuerzo del Levante UD Femenino». LevanteUD (engelsk). Besøkt 25. juli 2022. 
  202. ^ AS, TV 2 (5. januar 2022). «Jensen klar for spansk fotballeventyr: - Ambisjoner om å kjempe med de store». TV 2 (norsk). Besøkt 21. februar 2022. 
  203. ^ Redakce. «Zimní posila Slavie Kristin Haugstad». SK Slavia Praha. Besøkt 8. mars 2022. 
  204. ^ Germany, Abendzeitung (17. juni 2022). «Emilie Bragstad kommt zu den FC Bayern-Frauen». www.abendzeitung-muenchen.de (tysk). Besøkt 5. juli 2022. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]