Doom 3

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Doom 3
Utvikler id Software
Splash Damage
Utgiver Activision
Plattform Windows, Linux, Mac OS X, Xbox
Utgivelse 3. august 2004
Sjanger Førstepersonskytespill
Aldersgrense 16

Doom 3 er et science fiction/skrekk videospill utviklet av id Software og utgitt av Activision. Spillet er et førstepersons skytespill, og ble utgitt for Windows 3. august 2004. Senere ble spillet tilpasset for Linux og Mac OS X, en forbedret versjon ble tilpasset for Xbox. Doom 3: Limited Collection Edition er en senere versjon for Xbox som inkluderer videoklipp fra kulissene og intervjuer samt. The Ultimate Doom og Doom II tilpasset for widescreen med sorte felter på sidene og drastiskt HD-klart.

Spillets handling foregår i år 2145Mars, på en forskningsstasjon for utvikling av teleportering, biologisk forskning og avanserte våpendesign. Teleporteringsekseperimentene slår feil og åpner en portal mot helvete, noe som resulterer i en invasjon av demoner.

Resurrection of Evil[rediger | rediger kilde]

Resurrection og Evil er en utvidelsespakke som består tolv nye mapper, seks nye fiender inkludert The Hunter, fire nye multiplayer-mapper og nye våpener. Xbox-versjonen består kun av utvidelsespakke-innholdet samt. The Ultimate Doom og Doom II inkl. Master Levels of Doom II tilpasset på samme måte som Limited Collection Edition.

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.