Mølladammen skole

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Mølladammen skole
Mølladammen skole Bærum 01.jpg
MottoEn utviklingsrettet skole der alle skal oppleve mestring.
LandNorge
TypeUngdomsskole, 8.–10.
Grunnlagt1994
Region/fylkeViken
KommuneBærum
StedLommedalen
AdresseLommedalsveien 239, 1350 Lommedalen
RektorGunvor Alderslyst
Klasser18 (2015)
Eleverca. 500 (2015)
Ansatte48 (2015)
NettstedOffisielt nettsted
Beliggenhet
Map
Mølladammen skole
59°57′00″N 10°29′53″Ø

Mølladammen skole er en ungdomsskole i Lommedalen i Bærum med ca. 500 elever fordelt på 18 klasser (A-F på hvert trinn). Skolen ligger ved elva Lomma og Lommedalen kirke.

Skolen ble ferdigstilt i 1994, og var på den tiden en av de mest moderne skolene i østlandsområdet.

Ansatte[rediger | rediger kilde]

Skolen har drøyt 60 ansatte. Skolens rektor er Gunvor Alderslyst.

Skolen har et sosialpedagogisk team der hvor avdelingsledere, rektor, miljøarbeider, arbeidsplass tilitsvalgt, elevrådsleder og nestleder sitter. Skolen har også rådgivende organer som, FAU, SU og Elevrådet. FAU og SU leder velges ved første møte. Lederen i elevrådet velges i et lukket valg innad i elevrådet ved oppstart av året. Nestleder av elevrådet bistår lederen i han/huns arbeid.

Skolen har faglærere i historie, geografi, matematikk, samfunnskunnskap, naturfag, RLE, Mat og Helse, kroppsøving, sløyd, design, tegning, norsk, nynorsk og fremmedspråkene tysk, spansk og fransk. Det jobber også faglærere med fagkunnskaper i valgfagene, Medier og Kommunikasjon, Sal og Scene, Teknologi og Breddeidrett.

Skolens fasiliteter[rediger | rediger kilde]

Skolen har to skolekjøkken, to naturfagsaler, tegnesal, sløydsal, design og håndverk rom, bibliotek, musikkrom, bandrom, miljøstasjon og 18 klasserom.

Skolen har også to gymsaler som brukes av elevene hver dag. Den har også en utendørs håndballbane, lengdegrop, kulestøtsbane, basketkurver, sandvolleyballbane, to badmintonbaner, frisbeegolfbane og et uteklasserom. I 2013 ble det oppført en ballbinge bak gymsalen.

Kjente elever[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]