Mølladammen skole

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Mølladammen skole
MottoEn utviklingsrettet skole der alle skal oppleve mestring.
SkoletypeUngdomsskole, 8.–10.
Grunnlagt1994
FylkeAkershus
KommuneBærum
TettstedLommedalen
AdresseLommedalsveien 239, 1350 Lommedalen
RektorGretha Storevik
Klasser18
Eleverca. 500 (2015)
Ansatte48 (2015)
NettstedOffisielt nettsted

Mølladammen skole er en ungdomsskole i Lommedalen i Bærum med ca. 500 elever fordelt på 18 klasser (A-F på hvert trinn). Skolen ligger ved elva Lomma og Lommedalen kirke.

Skolen ble ferdigstilt i 1994, og var på den tiden en av de mest moderne skolene i østlandsområdet.

Ansatte[rediger | rediger kilde]

Skolen har drøyt 60 ansatte. Skolens rektor er Gretha Storevik.

Skolen har et sosialpedagogisk team der hvor avdelingsledere, rektor, miljøarbeider, elevrådspresident og visepresidenten sitter. Skolen har også rådgivende organer som, FAU, SU og Elevrådet. FAU og SU leder velges ved første møte. Presidenten i elevrådet velges i et lukket valg innad i elevrådet ved oppstart av året. Visepresidenten av elevrådet bistår presidenten i han/huns arbeid.

Skolen har faglærere i historie, geografi, matematikk, samfunnskunnskap, naturfag, RLE, Mat og Helse, kroppsøving, sløyd, design, tegning, norsk, nynorsk og fremmedspråkene tysk, spansk og fransk. Det jobber også faglærere med fagkunnskaper i valgfagene, Medier og Kommunikasjon, Sal og Scene, Teknologi og Breddeidrett.

Skolens fasiliteter[rediger | rediger kilde]

Skolen har to skolekjøkken, to naturfagsaler, tegnesal, sløydsal, design og håndverk rom, bibliotek, musikkrom, bandrom, miljøstasjon og 18 klasserom.

Skolen har også to gymsaler som brukes av elevene hver dag. Den har også en utendørs håndballbane, lengdegrop, kulestøtsbane, basketkurver og et uteklasserom. I 2013 ble det oppført en ballbinge bak gymsalen.

Kjente elever[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]