Gears of War 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Gears of War 2
UtviklerEpic Games
UtgiverMicrosoft Game Studios
DesignerCliff Bleszinski
KomponistSteve Jablonsky
SerieGears of War
SpillmotorUnreal Engine 3.25/5
PlattformXbox 360, PC
UtgivelseNA 12. november 2008
EU 12. november 2008
SjangerTredjepersonsskytespill
ModusEnspiller, flerspiller
Aldersgrense18+

Gears of War 2 er oppfølgeren til det kritikerroste actionspillet Gears of War. Spillet er eksklusivt til Xbox 360. Spillet ble lansert 8. november 2008, og det er Epic Games som har utviklet spillet, mens Microsoft Game Studios er utgiveren. Spillet er et tredjepersonsskytespill, og er sterkt actionbasert.

Historien i spillet foregår i fremtiden, på en annen planet, og med krigsveteranen Marcus Fenix og hans medsoldat og venn Domenic Santiago, i krigen mot "Locust"; monstere som lever i grotter nede i jordens indre, som vil ta over verden.

Locust-Karakterer[rediger | rediger kilde]

Locust Drone Den vanligste typen Locust. Det er selve soldatene, bevæpnet med granater og rifler, og er både større og sterkere en vanlige mennesker.

Brumak Dette er 9 meter høye monstre, som Locust Drone bevæpner med raketter og maskingeværer. Brumak er den nest største Locusten rasen.

Tickers billelignende dyr, som Locust ofte bevæpner med selvmordsbomber. De oppdager fiender, biter i en snor, og så sprenger de, hvis man ikke dreper dem først. I en scene ser man at de er utstyrt med en motor, og at de da flyr bortover mens de sprenger.

Ledmice Ledmice er store Locust som går med armene, og bruker beina som gripeklør. Disse bruker Locust som ridedyr, og er svært vanskelige å drepe.

Skorge Dette er ypperstepresten blant Locust, og er en boss. Han kan heale skadde Locust, og kan kontrollere Riftworm. Han er bevæpnet med en pistol, og en dobbel motorsag-stokk.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.