Cabin Fever 2: Spring Fever

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Cabin Fever 2: Spring Fever
Generell informasjon
SjangerSkrekkfilm
Utgivelsesår2009
Prod.landUSA
Lengde86 minutter. min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiTi West
ManusforfatterLauren Moews
MusikkRyan Shore
Foran kamera
Hovedrolle(r)Noah Segan
Marc Senter
Rider Strong
Annen informasjon
Prod.selskapLionsgate Films
Premiere23. september 2009
Eksterne lenker

Cabin Fever 2: Spring Fever (også kjent som Cabin Fever 2 eller Cabin Fever: Spring Fever) var en amerikansk skrekkfilm fra 2009. Regissør var Ti West.

Hovedrollene blir spilt av blant andre Noah Segan, Marc Senter, Rider Strong og Giuseppe Andrews. Det er en oppfølger fra skrekkfilmen Cabin Fever fra 2002, og den andre filmen Cabin Fever-filmserien. Denne filmen ble etterfulgt av Cabin Fever: Patient Zero, som ble publisert i USA i 2014.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

En tid etter hendelsene fra den forrige filmen rømmer en veldig vansiret Paul (spilt av Rider Strong) og vandrer gjennom en skog, og etterlater biter av hans egen hud underveis. Når han endelig klarer å komme seg til en motorvei, blir han snart overkjørt og drept av en buss. Restene hans blir oppdaget av assisterende sheriff Winston Olsen (spilt av Giuseppe Andrews) en lokal politimann fra den forrige filmen. Winston forsikrer den sjokkerte buss-sjåføren om at sjåføren bare traff en elg.

En liten bekk som Paul tidligere vasset gjennom, viser seg snart å være koblet til et større vann-reservoar - og det infiserte vannet blir etter hvert distribuert til en videregående skole i området. John, en student ved den videregående skolen, er usikker på om han burde gå til et skole-ball sammen med hans mangeårige forelskelse Cassie - eller heller bli hjemme. Hans beste venn Alex planlegger å gå dit sammen med sin nye forelskelse, Liz. I mellomtiden arbeider Winston ved en lokal restaurant hvor en person dør av infeksjonen fra vannet.

Ved den videregående skolen begynner infeksjonen å spre seg, sakte men sikkert. Frederica dør i svømmebassenget av infeksjonen, og Rick dør når han drukner etter å ha slått hodet mot kanten av bassenget og faller i svømmebassenget. Infeksjonen begynner snart å drepe i alarmerende hastighet. Cassie, John og Alex ser på med gru når flere andre studenter blir drept ved skole-ballet. Winston blir hentet av sin fetter Herman, klar til å forlate byen. Alex oppdager at han også er smittet, og at sykdommen er en uhelbredelig. Den eneste måten å forhindre spredning av infeksjonen i kroppen er ved å amputere den infiserte kroppsdelen tidsnok./

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]