Cabin Fever: Patient Zero

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Cabin Fever: Patient Zero
orig. Cabin Fever: Patient Zero
Generell informasjon
SjangerSkrekkfilm
Utgivelsesår2014
Prod.landUSA
Lengde95 minutter. min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiKaare Andrews
ManusforfatterJake Wade Wall
MusikkKevin Riepl
Foran kamera
Hovedrolle(r)Ryan Donowho
Brando Eaton
BirollerJillian Murray
Mitch Ryan
MedvirkendeLydia Hearst
Sean Astin
Annen informasjon
Premiere6. februar 2014 (i Tyskland) og 1. august 2014 (i USA)
Eksterne lenker

Cabin Fever: Patient Zero var en tysk-amerikansk skrekkfilm fra 2014, regissert av Kaare Andrews. Manus ble skrevet av Jake Wade Wall.

Hovedrollene spilles av Ryan Donowho, Brando Eaton, Jillian Murray, Mitch Ryan, Lydia Hearst, og Sean Astin. Dette var den tredje filmen i Cabin Fever-filmserien, og en oppfølger til Cabin Fever fra 2002 og Cabin Fever 2: Spring Fever fra 2009.

Handling[rediger | rediger kilde]

Dr. Edwards ankommer et bortgjemt laboratorium på en øde øy for å undersøke Mr. Porter. Han er smittet av en ukjent dødelig kjøtt-etende bakterie, men er asymptomatisk og viser ingen tegn til nekrose. Sammen med to andre forskere Camila og Bridgett bruker Dr. Edwards to måneder på å undersøke Porter isolert på øya. Porter ber kontinuerlig om å få se sin kone, men denne forespørselen blir nektet hver gang.

Samtidig forbereder Marcus seg på å gifte seg med den velstående arvingen Kate Arias i Den Dominikanske republikk. Marks bestevenn Dobs, hans bror Josh, og Josh sin kjæreste Penny leier en båt og tar Mark til en tilsynelatende øde og forlatt øy for å feire et utdrikningslag sammen. Stadig mer frustrert smitter Mr. Porter med vilje en av forskerne, når han forsøker å gjøre opprør mot hans fortsatte isolasjon. Etter at Josh og Penny bader i sjøen rundt øya kommer de tilbake til leiren deres. Men de oppdager snart en rekke merkelige utslett på huden deres. Penny begynner også å spytte opp store mengder blod, og huden hennes ser ut til å begynne å smelte vekk.

Josh forsøker å bruke en radio for å skaffe hjelp, og en stemme som påstår å være Dr. Edwards gir Josh en rekke instruksjoner. Mark og Dobs oppdager en skjult bunker, og finner forskning relatert til bakteriene. De ser også muterte mennesker som forsøker å drepe dem. Mark og Dobs klarer å unnslippe, men Dobs blir smittet av viruset. Bunkeren viser seg å ha en sammenheng med Dr. Edwards sitt laboratorium. Josh gjenforenes snart med Mark og Dobs. De møter forskerne, og sammen forsøker de å finne på en plan for å ødelegge hele laboratoriet deres og stoppe det dødelige viruset en gang for alle.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]