Liste over nummererte småplaneter: 1–1000

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over nummererte småplaneter: 1–1000 er en liste over nummererte småplaneter fra nummer 1–1000. For fullstendig liste, se liste over nummererte småplaneter.

Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
1–100 rediger
1 Ceres (dvergplanet) 1. januar 1801 Palermo G. Piazzi
2 Pallas 28. mars 1802 Bremen H. W. Olbers
3 Juno 1. september 1804 Sternwarte Lilienthal K. Harding
4 Vesta 29. mars 1807 Bremen H. W. Olbers
5 Astraea 8. desember 1845 Driesen K. L. Hencke
6 Hebe 1. juli 1847 Driesen K. L. Hencke
7 Iris 13. august 1847 London J. R. Hind
8 Flora 18. oktober 1847 London J. R. Hind
9 Metis 25. april 1848 Markree A. Graham
10 Hygiea 12. april 1849 Napoli A. de Gasparis
11 Parthenope 11. mai 1850 Napoli A. de Gasparis
12 Victoria 13. september 1850 London J. R. Hind
13 Egeria 2. november 1850 Napoli A. de Gasparis
14 Irene 19. mai 1851 London J. R. Hind
15 Eunomia 29. juli 1851 Napoli A. de Gasparis
16 Psyche 17. mars 1852 Napoli A. de Gasparis
17 Thetis 17. april 1852 Düsseldorf R. Luther
18 Melpomene 24. juni 1852 London J. R. Hind
19 Fortuna 22. august 1852 London J. R. Hind
20 Massalia 19. september 1852 Napoli A. de Gasparis
21 Lutetia 15. november 1852 Paris H. Goldschmidt
22 Kalliope 16. november 1852 London J. R. Hind
23 Thalia 15. desember 1852 London J. R. Hind
24 Themis 5. april 1853 Napoli A. de Gasparis
25 Phocaea 6. april 1853 Marseille J. Chacornac
26 Proserpina 5. mai 1853 Düsseldorf R. Luther
27 Euterpe 8. november 1853 London J. R. Hind
28 Bellona 1. mars 1854 Düsseldorf R. Luther
29 Amphitrite 1. mars 1854 London A. Marth
30 Urania 22. juli 1854 London J. R. Hind
31 Euphrosyne 1. september 1854 Washington J. Ferguson
32 Pomona 26. oktober 1854 Paris H. Goldschmidt
33 Polyhymnia 28. oktober 1854 Paris J. Chacornac
34 Circe 6. april 1855 Paris J. Chacornac
35 Leukothea 19. april 1855 Düsseldorf R. Luther
36 Atalante 5. oktober 1855 Paris H. Goldschmidt
37 Fides 5. oktober 1855 Düsseldorf R. Luther
38 Leda 12. januar 1856 Paris J. Chacornac
39 Laetitia 8. februar 1856 Paris J. Chacornac
40 Harmonia 31. mars 1856 Paris H. Goldschmidt
41 Daphne 22. mai 1856 Paris H. Goldschmidt
42 Isis 23. mai 1856 Oxford N. R. Pogson
43 Ariadne 15. april 1857 Oxford N. R. Pogson
44 Nysa 27. mai 1857 Paris H. Goldschmidt
45 Eugenia 27. juni 1857 Paris H. Goldschmidt
46 Hestia 16. august 1857 Oxford N. R. Pogson
47 Aglaja 15. september 1857 Düsseldorf R. Luther
48 Doris 19. september 1857 Paris H. Goldschmidt
49 Pales 19. september 1857 Paris H. Goldschmidt
50 Virginia 4. oktober 1857 Washington J. Ferguson
51 Nemausa 22. januar 1858 Nîmes A. Laurent
52 Europa 4. februar 1858 Paris H. Goldschmidt
53 Kalypso 4. april 1858 Düsseldorf R. Luther
54 Alexandra 10. september 1858 Paris H. Goldschmidt
55 Pandora 10. september 1858 Albany G. M. Searle
56 Melete 9. september 1857 Paris H. Goldschmidt
57 Mnemosyne 22. september 1859 Düsseldorf R. Luther
58 Concordia 24. mars 1860 Düsseldorf R. Luther
59 Elpis 12. september 1860 Paris J. Chacornac
60 Echo 14. september 1860 Washington J. Ferguson
61 Danaë 9. september 1860 Paris H. Goldschmidt
62 Erato 14. september 1860 Berlin O. Lesser, W. Förster
63 Ausonia 10. februar 1861 Napoli A. de Gasparis
64 Angelina 4. mars 1861 Marseille E. W. Tempel
65 Cybele 8. mars 1861 Marseille E. W. Tempel
66 Maja 9. april 1861 Cambridge H. P. Tuttle
67 Asia 17. april 1861 Madras N. R. Pogson
68 Leto 29. april 1861 Düsseldorf R. Luther
69 Hesperia 26. april 1861 Milan G. Schiaparelli
70 Panopaea 5. mai 1861 Paris H. Goldschmidt
71 Niobe 13. august 1861 Düsseldorf R. Luther
72 Feronia 29. mai 1861 Clinton C. H. F. Peters
73 Klytia 7. april 1862 Cambridge H. P. Tuttle
74 Galatea 29. august 1862 Marseille E. W. Tempel
75 Eurydike 22. september 1862 Clinton C. H. F. Peters
76 Freia 21. oktober 1862 Copenhagen Observatory H. d'Arrest
77 Frigga 12. november 1862 Clinton C. H. F. Peters
78 Diana 15. mars 1863 Düsseldorf R. Luther
79 Eurynome 14. september 1863 Ann Arbor J. C. Watson
80 Sappho 2. mai 1864 Madras N. R. Pogson
81 Terpsichore 30. september 1864 Marseille E. W. Tempel
82 Alkmene 27. november 1864 Düsseldorf R. Luther
83 Beatrix 26. april 1865 Napoli A. de Gasparis
84 Klio 25. august 1865 Düsseldorf R. Luther
85 Io 19. september 1865 Clinton C. H. F. Peters
86 Semele 4. januar 1866 Berlin F. Tietjen
87 Sylvia 16. mai 1866 Madras N. R. Pogson
88 Thisbe 15. juni 1866 Clinton C. H. F. Peters
89 Julia 6. august 1866 Marseille É. Stephan
90 Antiope 1. oktober 1866 Düsseldorf R. Luther
91 Aegina 4. november 1866 Marseille É. Stephan
92 Undina 7. juli 1867 Clinton C. H. F. Peters
93 Minerva 24. august 1867 Ann Arbor J. C. Watson
94 Aurora 6. september 1867 Ann Arbor J. C. Watson
95 Arethusa 23. november 1867 Düsseldorf R. Luther
96 Aegle 17. februar 1868 Marseille J. Coggia
97 Klotho 17. februar 1868 Marseille E. W. Tempel
98 Ianthe 18. april 1868 Clinton C. H. F. Peters
99 Dike 28. mai 1868 Marseille A. Borrelly
100 Hekate 11. juli 1868 Ann Arbor J. C. Watson
101–200 rediger
101 Helena 15. august 1868 Ann Arbor J. C. Watson
102 Miriam 22. august 1868 Clinton C. H. F. Peters
103 Hera 7. september 1868 Ann Arbor J. C. Watson
104 Klymene 13. september 1868 Ann Arbor J. C. Watson
105 Artemis 16. september 1868 Ann Arbor J. C. Watson
106 Dione 10. oktober 1868 Ann Arbor J. C. Watson
107 Camilla 17. november 1868 Madras N. R. Pogson
108 Hecuba 2. april 1869 Düsseldorf R. Luther
109 Felicitas 9. oktober 1869 Clinton C. H. F. Peters
110 Lydia 19. april 1870 Marseille A. Borrelly
111 Ate 14. august 1870 Clinton C. H. F. Peters
112 Iphigenia 19. september 1870 Clinton C. H. F. Peters
113 Amalthea 12. mars 1871 Düsseldorf R. Luther
114 Kassandra 23. juli 1871 Clinton C. H. F. Peters
115 Thyra 6. august 1871 Ann Arbor J. C. Watson
116 Sirona 8. september 1871 Clinton C. H. F. Peters
117 Lomia 12. september 1871 Marseille A. Borrelly
118 Peitho 15. mars 1872 Düsseldorf R. Luther
119 Althaea 3. april 1872 Ann Arbor J. C. Watson
120 Lachesis 10. april 1872 Marseille A. Borrelly
121 Hermione 12. mai 1872 Ann Arbor J. C. Watson
122 Gerda 31. juli 1872 Clinton C. H. F. Peters
123 Brunhild 31. juli 1872 Clinton C. H. F. Peters
124 Alkeste 23. august 1872 Clinton C. H. F. Peters
125 Liberatrix 11. september 1872 Paris P. M. Henry
126 Velleda 5. november 1872 Paris P. P. Henry
127 Johanna 5. november 1872 Paris P. M. Henry
128 Nemesis 25. november 1872 Ann Arbor J. C. Watson
129 Antigone 5. februar 1873 Clinton C. H. F. Peters
130 Elektra 17. februar 1873 Clinton C. H. F. Peters
131 Vala 24. mai 1873 Clinton C. H. F. Peters
132 Aethra 13. juni 1873 Ann Arbor J. C. Watson
133 Cyrene 16. august 1873 Ann Arbor J. C. Watson
134 Sophrosyne 27. september 1873 Düsseldorf R. Luther
135 Hertha 18. februar 1874 Clinton C. H. F. Peters
136 Austria 18. mars 1874 Pula J. Palisa
137 Meliboea 21. april 1874 Pula J. Palisa
138 Tolosa 19. mai 1874 Toulouse J. Perrotin
139 Juewa 10. oktober 1874 Beijing J. C. Watson
140 Siwa 13. oktober 1874 Pula J. Palisa
141 Lumen 13. januar 1875 Paris P. P. Henry
142 Polana 28. januar 1875 Pula J. Palisa
143 Adria 23. februar 1875 Pula J. Palisa
144 Vibilia 3. juni 1875 Clinton C. H. F. Peters
145 Adeona 3. juni 1875 Clinton C. H. F. Peters
146 Lucina 8. juni 1875 Marseille A. Borrelly
147 Protogeneia 10. juli 1875 Wien L. Schulhof
148 Gallia 7. august 1875 Paris P. M. Henry
149 Medusa 21. september 1875 Toulouse J. Perrotin
150 Nuwa 18. oktober 1875 Ann Arbor J. C. Watson
151 Abundantia 1. november 1875 Pula J. Palisa
152 Atala 2. november 1875 Paris P. P. Henry
153 Hilda 2. november 1875 Pula J. Palisa
154 Bertha 4. november 1875 Paris P. M. Henry
155 Scylla 8. november 1875 Pula J. Palisa
156 Xanthippe 22. november 1875 Pula J. Palisa
157 Dejanira 1. desember 1875 Marseille A. Borrelly
158 Koronis 4. januar 1876 Berlin V. Knorre
159 Aemilia 26. januar 1876 Paris P. P. Henry
160 Una 20. februar 1876 Clinton C. H. F. Peters
161 Athor 19. april 1876 Ann Arbor J. C. Watson
162 Laurentia 21. april 1876 Paris P. M. Henry
163 Erigone 26. april 1876 Toulouse J. Perrotin
164 Eva 12. juli 1876 Paris P. P. Henry
165 Loreley 9. august 1876 Clinton C. H. F. Peters
166 Rhodope 15. august 1876 Clinton C. H. F. Peters
167 Urda 28. august 1876 Clinton C. H. F. Peters
168 Sibylla 28. september 1876 Ann Arbor J. C. Watson
169 Zelia 28. september 1876 Paris P. M. Henry
170 Maria 10. januar 1877 Toulouse J. Perrotin
171 Ophelia 13. januar 1877 Marseille A. Borrelly
172 Baucis 5. februar 1877 Marseille A. Borrelly
173 Ino 1. august 1877 Marseille A. Borrelly
174 Phaedra 2. september 1877 Ann Arbor J. C. Watson
175 Andromache 1. oktober 1877 Ann Arbor J. C. Watson
176 Iduna 14. oktober 1877 Clinton C. H. F. Peters
177 Irma 5. november 1877 Paris P. P. Henry
178 Belisana 6. november 1877 Pula J. Palisa
179 Klytaemnestra 11. november 1877 Ann Arbor J. C. Watson
180 Garumna 29. januar 1878 Toulouse J. Perrotin
181 Eucharis 2. februar 1878 Marseille P. Cottenot
182 Elsa 7. februar 1878 Pula J. Palisa
183 Istria 8. februar 1878 Pula J. Palisa
184 Dejopeja 28. februar 1878 Pula J. Palisa
185 Eunike 1. mars 1878 Clinton C. H. F. Peters
186 Celuta 6. april 1878 Paris P. M. Henry
187 Lamberta 11. april 1878 Marseille J. Coggia
188 Menippe 18. juni 1878 Clinton C. H. F. Peters
189 Phthia 9. september 1878 Clinton C. H. F. Peters
190 Ismene 22. september 1878 Clinton C. H. F. Peters
191 Kolga 30. september 1878 Clinton C. H. F. Peters
192 Nausikaa 17. februar 1879 Pula J. Palisa
193 Ambrosia 28. februar 1879 Marseille J. Coggia
194 Prokne 21. mars 1879 Clinton C. H. F. Peters
195 Eurykleia 19. april 1879 Pula J. Palisa
196 Philomela 14. mai 1879 Clinton C. H. F. Peters
197 Arete 21. mai 1879 Pula J. Palisa
198 Ampella 13. juni 1879 Marseille A. Borrelly
199 Byblis 9. juli 1879 Clinton C. H. F. Peters
200 Dynamene 27. juli 1879 Clinton C. H. F. Peters
201–300 rediger
201 Penelope 7. august 1879 Pula J. Palisa
202 Chryseïs 11. september 1879 Clinton C. H. F. Peters
203 Pompeja 25. september 1879 Clinton C. H. F. Peters
204 Kallisto 8. oktober 1879 Pula J. Palisa
205 Martha 13. oktober 1879 Pula J. Palisa
206 Hersilia 13. oktober 1879 Clinton C. H. F. Peters
207 Hedda 17. oktober 1879 Pula J. Palisa
208 Lacrimosa 21. oktober 1879 Pula J. Palisa
209 Dido 22. oktober 1879 Clinton C. H. F. Peters
210 Isabella 12. november 1879 Pula J. Palisa
211 Isolda 10. desember 1879 Pula J. Palisa
212 Medea 6. februar 1880 Pula J. Palisa
213 Lilaea 16. februar 1880 Clinton C. H. F. Peters
214 Aschera 29. februar 1880 Pula J. Palisa
215 Oenone 7. april 1880 Berlin V. Knorre
216 Kleopatra 10. april 1880 Pula J. Palisa
217 Eudora 30. august 1880 Marseille J. Coggia
218 Bianca 4. september 1880 Pula J. Palisa
219 Thusnelda 30. september 1880 Pula J. Palisa
220 Stephania 19. mai 1881 Wien J. Palisa
221 Eos 18. januar 1882 Wien J. Palisa
222 Lucia 9. februar 1882 Wien J. Palisa
223 Rosa 9. mars 1882 Wien J. Palisa
224 Oceana 30. mars 1882 Wien J. Palisa
225 Henrietta 19. april 1882 Wien J. Palisa
226 Weringia 19. juli 1882 Wien J. Palisa
227 Philosophia 12. august 1882 Paris P. P. Henry
228 Agathe 19. august 1882 Wien J. Palisa
229 Adelinda 22. august 1882 Wien J. Palisa
230 Athamantis 3. september 1882 Bothkamp K. de Ball
231 Vindobona 10. september 1882 Wien J. Palisa
232 Russia 31. januar 1883 Wien J. Palisa
233 Asterope 11. mai 1883 Marseille A. Borrelly
234 Barbara 12. august 1883 Clinton C. H. F. Peters
235 Carolina 28. november 1883 Wien J. Palisa
236 Honoria 26. april 1884 Wien J. Palisa
237 Coelestina 27. juni 1884 Wien J. Palisa
238 Hypatia 1. juli 1884 Berlin V. Knorre
239 Adrastea 18. august 1884 Wien J. Palisa
240 Vanadis 27. august 1884 Marseille A. Borrelly
241 Germania 12. september 1884 Düsseldorf R. Luther
242 Kriemhild 22. september 1884 Wien J. Palisa
243 Ida 29. september 1884 Wien J. Palisa
244 Sita 14. oktober 1884 Wien J. Palisa
245 Vera 6. februar 1885 Madras N. R. Pogson
246 Asporina 6. mars 1885 Marseille A. Borrelly
247 Eukrate 14. mars 1885 Düsseldorf R. Luther
248 Lameia 5. juni 1885 Wien J. Palisa
249 Ilse 16. august 1885 Clinton C. H. F. Peters
250 Bettina 3. september 1885 Wien J. Palisa
251 Sophia 4. oktober 1885 Wien J. Palisa
252 Clementina 11. oktober 1885 Nice J. Perrotin
253 Mathilde 12. november 1885 Wien J. Palisa
254 Augusta 31. mars 1886 Wien J. Palisa
255 Oppavia 31. mars 1886 Wien J. Palisa
256 Walpurga 3. april 1886 Wien J. Palisa
257 Silesia 5. april 1886 Wien J. Palisa
258 Tyche 4. mai 1886 Düsseldorf R. Luther
259 Aletheia 28. juni 1886 Clinton C. H. F. Peters
260 Huberta 3. oktober 1886 Wien J. Palisa
261 Prymno 31. oktober 1886 Clinton C. H. F. Peters
262 Valda 3. november 1886 Wien J. Palisa
263 Dresda 3. november 1886 Wien J. Palisa
264 Libussa 22. desember 1886 Clinton C. H. F. Peters
265 Anna 25. februar 1887 Wien J. Palisa
266 Aline 17. mai 1887 Wien J. Palisa
267 Tirza 27. mai 1887 Nice A. Charlois
268 Adorea 8. juni 1887 Marseille A. Borrelly
269 Justitia 21. september 1887 Wien J. Palisa
270 Anahita 8. oktober 1887 Clinton C. H. F. Peters
271 Penthesilea 13. oktober 1887 Berlin V. Knorre
272 Antonia 4. februar 1888 Nice A. Charlois
273 Atropos 8. mars 1888 Wien J. Palisa
274 Philagoria 3. april 1888 Wien J. Palisa
275 Sapientia 15. april 1888 Wien J. Palisa
276 Adelheid 17. april 1888 Wien J. Palisa
277 Elvira 3. mai 1888 Nice A. Charlois
278 Paulina 16. mai 1888 Wien J. Palisa
279 Thule 25. oktober 1888 Wien J. Palisa
280 Philia 29. oktober 1888 Wien J. Palisa
281 Lucretia 31. oktober 1888 Wien J. Palisa
282 Clorinde 28. januar 1889 Nice A. Charlois
283 Emma 8. februar 1889 Nice A. Charlois
284 Amalia 29. mai 1889 Nice A. Charlois
285 Regina 3. august 1889 Nice A. Charlois
286 Iclea 3. august 1889 Wien J. Palisa
287 Nephthys 25. august 1889 Clinton C. H. F. Peters
288 Glauke 20. februar 1890 Düsseldorf R. Luther
289 Nenetta 10. mars 1890 Nice A. Charlois
290 Bruna 20. mars 1890 Wien J. Palisa
291 Alice 25. april 1890 Wien J. Palisa
292 Ludovica 25. april 1890 Wien J. Palisa
293 Brasilia 20. mai 1890 Nice A. Charlois
294 Felicia 15. juli 1890 Nice A. Charlois
295 Theresia 17. august 1890 Wien J. Palisa
296 Phaëtusa 19. august 1890 Nice A. Charlois
297 Caecilia 9. september 1890 Nice A. Charlois
298 Baptistina 9. september 1890 Nice A. Charlois
299 Thora 6. oktober 1890 Wien J. Palisa
300 Geraldina 3. oktober 1890 Nice A. Charlois
301–400 rediger
301 Bavaria 16. november 1890 Wien J. Palisa
302 Clarissa 14. november 1890 Nice A. Charlois
303 Josephina 12. februar 1891 Roma E. Millosevich
304 Olga 14. februar 1891 Wien J. Palisa
305 Gordonia 16. februar 1891 Nice A. Charlois
306 Unitas 1. mars 1891 Roma E. Millosevich
307 Nike 5. mars 1891 Nice A. Charlois
308 Polyxo 31. mars 1891 Marseille A. Borrelly
309 Fraternitas 6. april 1891 Wien J. Palisa
310 Margarita 16. mai 1891 Nice A. Charlois
311 Claudia 11. juni 1891 Nice A. Charlois
312 Pierretta 28. august 1891 Nice A. Charlois
313 Chaldaea 30. august 1891 Wien J. Palisa
314 Rosalia 1. september 1891 Nice A. Charlois
315 Constantia 4. september 1891 Wien J. Palisa
316 Goberta 8. september 1891 Nice A. Charlois
317 Roxane 11. september 1891 Nice A. Charlois
318 Magdalena 24. september 1891 Nice A. Charlois
319 Leona 8. oktober 1891 Nice A. Charlois
320 Katharina 11. oktober 1891 Wien J. Palisa
321 Florentina 15. oktober 1891 Wien J. Palisa
322 Phaeo 27. november 1891 Marseille A. Borrelly
323 Brucia 22. desember 1891 Heidelberg M. F. Wolf
324 Bamberga 25. februar 1892 Wien J. Palisa
325 Heidelberga 4. mars 1892 Heidelberg M. F. Wolf
326 Tamara 19. mars 1892 Wien J. Palisa
327 Columbia 22. mars 1892 Nice A. Charlois
328 Gudrun 18. mars 1892 Heidelberg M. F. Wolf
329 Svea 21. mars 1892 Heidelberg M. F. Wolf
330 Adalberta A910 CB 2. februar 1910 Heidelberg M. F. Wolf
331 Etheridgea 1. april 1892 Nice A. Charlois
332 Siri 19. mars 1892 Heidelberg M. F. Wolf
333 Badenia 1892 A 22. august 1892 Heidelberg M. F. Wolf
334 Chicago 1892 L 23. august 1892 Heidelberg M. F. Wolf
335 Roberta 1892 C 1. september 1892 Heidelberg A. Staus
336 Lacadiera 1892 D 19. september 1892 Nice A. Charlois
337 Devosa 1892 E 22. september 1892 Nice A. Charlois
338 Budrosa 1892 F 25. september 1892 Nice A. Charlois
339 Dorothea 1892 G 25. september 1892 Heidelberg M. F. Wolf
340 Eduarda 1892 H 25. september 1892 Heidelberg M. F. Wolf
341 California 1892 J 25. september 1892 Heidelberg M. F. Wolf
342 Endymion 1892 K 17. oktober 1892 Heidelberg M. F. Wolf
343 Ostara 1892 N 15. november 1892 Heidelberg M. F. Wolf
344 Desiderata 1892 M 15. november 1892 Nice A. Charlois
345 Tercidina 1892 O 23. november 1892 Nice A. Charlois
346 Hermentaria 1892 P 25. november 1892 Nice A. Charlois
347 Pariana 1892 Q 28. november 1892 Nice A. Charlois
348 May 1892 R 28. november 1892 Nice A. Charlois
349 Dembowska 1892 T 9. desember 1892 Nice A. Charlois
350 Ornamenta 1892 U 14. desember 1892 Nice A. Charlois
351 Yrsa 1892 V 16. desember 1892 Heidelberg M. F. Wolf
352 Gisela 1893 B 12. januar 1893 Heidelberg M. F. Wolf
353 Ruperto-Carola 1893 F January 16, [1893 Heidelberg M. F. Wolf
354 Eleonora 1893 A 17. januar 1893 Nice A. Charlois
355 Gabriella 1893 E 20. januar 1893 Nice A. Charlois
356 Liguria 1893 G 21. januar 1893 Nice A. Charlois
357 Ninina 1893 J 11. februar 1893 Nice A. Charlois
358 Apollonia 1893 K 8. mars 1893 Nice A. Charlois
359 Georgia 1893 M 10. mars 1893 Nice A. Charlois
360 Carlova 1893 N 11. mars 1893 Nice A. Charlois
361 Bononia 1893 P 11. mars 1893 Nice A. Charlois
362 Havnia 1893 R 12. mars 1893 Nice A. Charlois
363 Padua 1893 S 17. mars 1893 Nice A. Charlois
364 Isara 1893 T 19. mars 1893 Nice A. Charlois
365 Corduba 1893 V 21. mars 1893 Nice A. Charlois
366 Vincentina 1893 W 21. mars 1893 Nice A. Charlois
367 Amicitia 1893 AA 19. mai 1893 Nice A. Charlois
368 Haidea 1893 AB 19. mai 1893 Nice A. Charlois
369 Aëria 1893 AE 4. juli 1893 Marseille A. Borrelly
370 Modestia 1893 AC 14. juli 1893 Nice A. Charlois
371 Bohemia 1893 AD 16. juli 1893 Nice A. Charlois
372 Palma 1893 AH 19. august 1893 Nice A. Charlois
373 Melusina 1893 AJ 15. september 1893 Nice A. Charlois
374 Burgundia 1893 AK 18. september 1893 Nice A. Charlois
375 Ursula 1893 AL 18. september 1893 Nice A. Charlois
376 Geometria 1893 AM 18. september 1893 Nice A. Charlois
377 Campania 1893 AN 20. september 1893 Nice A. Charlois
378 Holmia 1893 AP 6. desember 1893 Nice A. Charlois
379 Huenna 1894 AQ 8. januar 1894 Nice A. Charlois
380 Fiducia 1894 AR 8. januar 1894 Nice A. Charlois
381 Myrrha 1894 AS 10. januar 1894 Nice A. Charlois
382 Dodona 1894 AT 29. januar 1894 Nice A. Charlois
383 Janina 1894 AU 29. januar 1894 Nice A. Charlois
384 Burdigala 1894 AV 11. februar 1894 Bordeaux F. Courty
385 Ilmatar 1894 AX 1. mars 1894 Heidelberg M. F. Wolf
386 Siegena 1894 AY 1. mars 1894 Heidelberg M. F. Wolf
387 Aquitania 1894 AZ 5. mars 1894 Bordeaux F. Courty
388 Charybdis 1894 BA 7. mars 1894 Nice A. Charlois
389 Industria 1894 BB 8. mars 1894 Nice A. Charlois
390 Alma 1894 BC 24. mars 1894 Paris G. Bigourdan
391 Ingeborg 1894 BE 1. november 1894 Heidelberg M. F. Wolf
392 Wilhelmina 1894 BF 4. november 1894 Heidelberg M. F. Wolf
393 Lampetia 1894 BG 4. november 1894 Heidelberg M. F. Wolf
394 Arduina 1894 BH 19. november 1894 Marseille A. Borrelly
395 Delia 1894 BK 30. november 1894 Nice A. Charlois
396 Aeolia 1894 BL 1. desember 1894 Nice A. Charlois
397 Vienna 1894 BM 19. desember 1894 Nice A. Charlois
398 Admete 1894 BN 28. desember 1894 Nice A. Charlois
399 Persephone 1895 BP 23. februar 1895 Heidelberg M. F. Wolf
400 Ducrosa 1895 BU 15. mars 1895 Nice A. Charlois
401–500 rediger
401 Ottilia 1895 BT 16. mars 1895 Heidelberg M. F. Wolf
402 Chloë 1895 BW 21. mars 1895 Nice A. Charlois
403 Cyane 1895 BX 18. mai 1895 Nice A. Charlois
404 Arsinoë 1895 BY 20. juni 1895 Nice A. Charlois
405 Thia 1895 BZ 23. juli 1895 Nice A. Charlois
406 Erna 1895 CB 22. august 1895 Nice A. Charlois
407 Arachne 1895 CC 13. oktober 1895 Heidelberg M. F. Wolf
408 Fama 1895 CD 13. oktober 1895 Heidelberg M. F. Wolf
409 Aspasia 1895 CE 9. desember 1895 Nice A. Charlois
410 Chloris 1896 CH 7. januar 1896 Nice A. Charlois
411 Xanthe 1896 CJ 7. januar 1896 Nice A. Charlois
412 Elisabetha 1896 CK 7. januar 1896 Heidelberg M. F. Wolf
413 Edburga 1896 CL 7. januar 1896 Heidelberg M. F. Wolf
414 Liriope 1896 CN 16. januar 1896 Nice A. Charlois
415 Palatia 1896 CO 7. februar 1896 Heidelberg M. F. Wolf
416 Vaticana 1896 CS 4. mai 1896 Nice A. Charlois
417 Suevia 1896 CT 6. mai 1896 Heidelberg M. F. Wolf
418 Alemannia 1896 CV 7. september 1896 Heidelberg M. F. Wolf
419 Aurelia 1896 CW 7. september 1896 Heidelberg M. F. Wolf
420 Bertholda 1896 CY 7. september 1896 Heidelberg M. F. Wolf
421 Zähringia 1896 CZ 7. september 1896 Heidelberg M. F. Wolf
422 Berolina 1896 DA 8. oktober 1896 Urania G. Witt
423 Diotima 1896 DB 7. desember 1896 Nice A. Charlois
424 Gratia 1896 DF 31. desember 1896 Nice A. Charlois
425 Cornelia 1896 DC 28. desember 1896 Nice A. Charlois
426 Hippo 1897 DH 25. august 1897 Nice A. Charlois
427 Galene 1897 DJ 27. august 1897 Nice A. Charlois
428 Monachia 1897 DK 18. november 1897 Munich W. Villiger
429 Lotis 1897 DL 23. november 1897 Nice A. Charlois
430 Hybris 1897 DM 18. desember 1897 Nice A. Charlois
431 Nephele 1897 DN 18. desember 1897 Nice A. Charlois
432 Pythia 1897 DO 18. desember 1897 Nice A. Charlois
(433) Eros 1898 DQ 13. august 1898 Urania G. Witt
434 Hungaria 1898 DR 11. september 1898 Heidelberg M. F. Wolf
435 Ella 1898 DS 11. september 1898 Heidelberg M. F. Wolf, A. Schwassmann
436 Patricia 1898 DT 13. september 1898 Heidelberg M. F. Wolf, A. Schwassmann
437 Rhodia 1898 DP 16. juli 1898 Nice A. Charlois
438 Zeuxo 1898 DU 8. november 1898 Nice A. Charlois
439 Ohio 1898 EB 13. oktober 1898 Mount Hamilton E. F. Coddington
440 Theodora 1898 EC 13. oktober 1898 Mount Hamilton E. F. Coddington
441 Bathilde 1898 ED 8. desember 1898 Nice A. Charlois
442 Eichsfeldia 1899 EE 15. februar 1899 Heidelberg M. F. Wolf, A. Schwassmann
443 Photographica 1899 EF 17. februar 1899 Heidelberg M. F. Wolf, A. Schwassmann
444 Gyptis 1899 EL 31. mars 1899 Marseille J. Coggia
445 Edna 1899 EX 2. oktober 1899 Mount Hamilton E. F. Coddington
446 Aeternitas 1899 ER 27. oktober 1899 Heidelberg M. F. Wolf, A. Schwassmann
447 Valentine 1899 ES 27. oktober 1899 Heidelberg M. F. Wolf, A. Schwassmann
448 Natalie 1899 ET 27. oktober 1899 Heidelberg M. F. Wolf, A. Schwassmann
449 Hamburga 1899 EU 31. oktober 1899 Heidelberg M. F. Wolf, A. Schwassmann
450 Brigitta 1899 EV 10. oktober 1899 Heidelberg M. F. Wolf, A. Schwassmann
451 Patientia 1899 EY 4. desember 1899 Nice A. Charlois
452 Hamiltonia 1899 FD 6. desember 1899 Mount Hamilton J. E. Keeler
453 Tea 1900 FA 22. februar 1900 Nice A. Charlois
454 Mathesis 1900 FC 28. mars 1900 Heidelberg A. Schwassmann
455 Bruchsalia 1900 FG 22. mai 1900 Heidelberg M. F. Wolf, A. Schwassmann
456 Abnoba 1900 FH 4. juni 1900 Heidelberg M. F. Wolf, A. Schwassmann
457 Alleghenia 1900 FJ 15. september 1900 Heidelberg M. F. Wolf, A. Schwassmann
458 Hercynia 1900 FK 21. september 1900 Heidelberg M. F. Wolf, A. Schwassmann
459 Signe 1900 FM 22. oktober 1900 Heidelberg M. F. Wolf
460 Scania 1900 FN 22. oktober 1900 Heidelberg M. F. Wolf
461 Saskia 1900 FP 22. oktober 1900 Heidelberg M. F. Wolf
462 Eriphyla 1900 FQ 22. oktober 1900 Heidelberg M. F. Wolf
463 Lola 1900 FS 31. oktober 1900 Heidelberg M. F. Wolf
464 Megaira 1901 FV 9. januar 1901 Heidelberg M. F. Wolf
465 Alekto 1901 FW 13. januar 1901 Heidelberg M. F. Wolf
466 Tisiphone 1901 FX 17. januar 1901 Heidelberg M. F. Wolf, L. Carnera
467 Laura 1901 FY 9. januar 1901 Heidelberg M. F. Wolf
468 Lina 1901 FZ 18. januar 1901 Heidelberg M. F. Wolf
469 Argentina 1901 GE 20. februar 1901 Heidelberg L. Carnera
470 Kilia 1901 GJ 21. april 1901 Heidelberg L. Carnera
471 Papagena 1901 GN 7. juni 1901 Heidelberg M. F. Wolf
472 Roma 1901 GP 11. juli 1901 Heidelberg L. Carnera
473 Nolli 1901 GC 13. februar 1901 Heidelberg M. F. Wolf
474 Prudentia 1901 GD 13. februar 1901 Heidelberg M. F. Wolf
475 Ocllo 1901 HN 14. august 1901 Arequipa D. Stewart
476 Hedwig 1901 GQ 17. august 1901 Heidelberg L. Carnera
477 Italia 1901 GR 23. august 1901 Heidelberg L. Carnera
478 Tergeste 1901 GU 21. september 1901 Heidelberg L. Carnera
479 Caprera 1901 HJ 12. november 1901 Heidelberg L. Carnera
480 Hansa 1901 GL 21. mai 1901 Heidelberg M. F. Wolf, L. Carnera
481 Emita 1902 HP 12. februar 1902 Heidelberg L. Carnera
482 Petrina 1902 HT 3. mars 1902 Heidelberg M. F. Wolf
483 Seppina 1902 HU 4. mars 1902 Heidelberg M. F. Wolf
484 Pittsburghia 1902 HX 29. april 1902 Heidelberg M. F. Wolf
485 Genua 1902 HZ 7. mai 1902 Heidelberg L. Carnera
486 Cremona 1902 JB 11. mai 1902 Heidelberg L. Carnera
487 Venetia 1902 JL 9. juli 1902 Heidelberg L. Carnera
488 Kreusa 1902 JG 26. juni 1902 Heidelberg M. F. Wolf, L. Carnera
489 Comacina 1902 JM 2. september 1902 Heidelberg L. Carnera
490 Veritas 1902 JP 3. september 1902 Heidelberg M. F. Wolf
491 Carina 1902 JQ 3. september 1902 Heidelberg M. F. Wolf
492 Gismonda 1902 JR 3. september 1902 Heidelberg M. F. Wolf
493 Griseldis 1902 JS 7. september 1902 Heidelberg M. F. Wolf
494 Virtus 1902 JV 7. oktober 1902 Heidelberg M. F. Wolf
495 Eulalia 1902 KG 25. oktober 1902 Heidelberg M. F. Wolf
496 Gryphia 1902 KH 25. oktober 1902 Heidelberg M. F. Wolf
497 Iva 1902 KJ 4. november 1902 Heidelberg R. S. Dugan
498 Tokio 1902 KU 2. desember 1902 Nice A. Charlois
499 Venusia 1902 KX 24. desember 1902 Heidelberg M. F. Wolf
500 Selinur 1903 LA 16. januar 1903 Heidelberg M. F. Wolf
501–600 rediger
501 Urhixidur 1903 LB 18. januar 1903 Heidelberg M. F. Wolf
502 Sigune 1903 LC 19. januar 1903 Heidelberg M. F. Wolf
503 Evelyn 1903 LF 19. januar 1903 Heidelberg R. S. Dugan
504 Cora 1902 LK 30. juni 1902 Arequipa S. I. Bailey
505 Cava 1902 LL 21. august 1902 Arequipa R. H. Frost
506 Marion 1903 LN 17. februar 1903 Heidelberg R. S. Dugan
507 Laodica 1903 LO 19. februar 1903 Heidelberg R. S. Dugan
508 Princetonia 1903 LQ 20. april 1903 Heidelberg R. S. Dugan
509 Iolanda 1903 LR 28. april 1903 Heidelberg M. F. Wolf
510 Mabella 1903 LT 20. mai 1903 Heidelberg R. S. Dugan
511 Davida 1903 LU 30. mai 1903 Heidelberg R. S. Dugan
512 Taurinensis 1903 LV 23. juni 1903 Heidelberg M. F. Wolf
513 Centesima 1903 LY 24. august 1903 Heidelberg M. F. Wolf
514 Armida 1903 MB 24. august 1903 Heidelberg M. F. Wolf
515 Athalia 1903 ME 20. september 1903 Heidelberg M. F. Wolf
516 Amherstia 1903 MG 20. september 1903 Heidelberg R. S. Dugan
517 Edith 1903 MH 22. september 1903 Heidelberg R. S. Dugan
518 Halawe 1903 MO 20. oktober 1903 Heidelberg R. S. Dugan
519 Sylvania 1903 MP 20. oktober 1903 Heidelberg R. S. Dugan
520 Franziska 1903 MV 27. oktober 1903 Heidelberg M. F. Wolf, P. Götz
521 Brixia 1904 NB 10. januar 1904 Heidelberg R. S. Dugan
522 Helga 1904 NC 10. januar 1904 Heidelberg M. F. Wolf
523 Ada 1904 ND 27. januar 1904 Heidelberg R. S. Dugan
524 Fidelio 1904 NN 14. mars 1904 Heidelberg M. F. Wolf
525 Adelaide 1908 EKa 21. oktober 1908 Taunton J. H. Metcalf
526 Jena 1904 NQ 14. mars 1904 Heidelberg M. F. Wolf
527 Euryanthe 1904 NR 20. mars 1904 Heidelberg M. F. Wolf
528 Rezia 1904 NS 20. mars 1904 Heidelberg M. F. Wolf
529 Preziosa 1904 NT 20. mars 1904 Heidelberg M. F. Wolf
530 Turandot 1904 NV 11. april 1904 Heidelberg M. F. Wolf
531 Zerlina 1904 NW 12. april 1904 Heidelberg M. F. Wolf
532 Herculina 1904 NY 20. april 1904 Heidelberg M. F. Wolf
533 Sara 1904 NZ 19. april 1904 Heidelberg R. S. Dugan
534 Nassovia 1904 OA 19. april 1904 Heidelberg R. S. Dugan
535 Montague 1904 OC 7. mai 1904 Heidelberg R. S. Dugan
536 Merapi 1904 OF 11. mai 1904 Washington G. H. Peters
537 Pauly 1904 OG 7. juli 1904 Nice A. Charlois
538 Friederike 1904 OK 18. juli 1904 Heidelberg P. Götz
539 Pamina 1904 OL 2. august 1904 Heidelberg M. F. Wolf
540 Rosamunde 1904 ON 3. august 1904 Heidelberg M. F. Wolf
541 Deborah 1904 OO 4. august 1904 Heidelberg M. F. Wolf
542 Susanna 1904 OQ 15. august 1904 Heidelberg P. Götz, A. Kopff
543 Charlotte 1904 OT 11. september 1904 Heidelberg P. Götz
544 Jetta 1904 OU 11. september 1904 Heidelberg P. Götz
545 Messalina 1904 OY 3. oktober 1904 Heidelberg P. Götz
546 Herodias 1904 PA 10. oktober 1904 Heidelberg P. Götz
547 Praxedis 1904 PB 14. oktober 1904 Heidelberg P. Götz
548 Kressida 1904 PC 14. oktober 1904 Heidelberg P. Götz
549 Jessonda 1904 PK 15. november 1904 Heidelberg M. F. Wolf
550 Senta 1904 PL 16. november 1904 Heidelberg M. F. Wolf
551 Ortrud 1904 PM 16. november 1904 Heidelberg M. F. Wolf
552 Sigelinde 1904 PO 14. desember 1904 Heidelberg M. F. Wolf
553 Kundry 1904 PP 27. desember 1904 Heidelberg M. F. Wolf
554 Peraga 1905 PS 8. januar 1905 Heidelberg P. Götz
555 Norma 1905 PT 14. januar 1905 Heidelberg M. F. Wolf
556 Phyllis 1905 PW 8. januar 1905 Heidelberg P. Götz
557 Violetta 1905 PY 26. januar 1905 Heidelberg M. F. Wolf
558 Carmen 1905 QB 9. februar 1905 Heidelberg M. F. Wolf
559 Nanon 1905 QD 8. mars 1905 Heidelberg M. F. Wolf
560 Delila 1905 QF 13. mars 1905 Heidelberg M. F. Wolf
561 Ingwelde 1905 QG 26. mars 1905 Heidelberg M. F. Wolf
562 Salome 1905 QH 3. april 1905 Heidelberg M. F. Wolf
563 Suleika 1905 QK 6. april 1905 Heidelberg P. Götz
564 Dudu 1905 QM 9. mai 1905 Heidelberg P. Götz
565 Marbachia 1905 QN 9. mai 1905 Heidelberg M. F. Wolf
566 Stereoskopia 1905 QO 28. mai 1905 Heidelberg P. Götz
567 Eleutheria 1905 QP 28. mai 1905 Heidelberg P. Götz
568 Cheruskia 1905 QS 26. juli 1905 Heidelberg P. Götz
569 Misa 1905 QT 27. juli 1905 Wien J. Palisa
570 Kythera 1905 QX 30. juli 1905 Heidelberg M. F. Wolf
571 Dulcinea 1905 QZ 4. september 1905 Heidelberg P. Götz
572 Rebekka 1905 RB 19. september 1905 Heidelberg P. Götz
573 Recha 1905 RC 19. september 1905 Heidelberg M. F. Wolf
574 Reginhild 1905 RD 19. september 1905 Heidelberg M. F. Wolf
575 Renate 1905 RE 19. september 1905 Heidelberg M. F. Wolf
576 Emanuela 1905 RF 22. september 1905 Heidelberg P. Götz
577 Rhea 1905 RH 20. oktober 1905 Heidelberg M. F. Wolf
578 Happelia 1905 RZ 1. november 1905 Heidelberg M. F. Wolf
579 Sidonia 1905 SD 3. november 1905 Heidelberg A. Kopff
580 Selene 1905 SE 17. desember 1905 Heidelberg M. F. Wolf
581 Tauntonia 1905 SH 24. desember 1905 Taunton J. H. Metcalf
582 Olympia 1906 SO 23. januar 1906 Heidelberg A. Kopff
583 Klotilde 1905 SP 31. desember 1905 Wien J. Palisa
584 Semiramis 1906 SY 15. januar 1906 Heidelberg A. Kopff
585 Bilkis 1906 TA 16. februar 1906 Heidelberg A. Kopff
586 Thekla 1906 TC 21. februar 1906 Heidelberg M. F. Wolf
587 Hypsipyle 1906 TF 22. februar 1906 Heidelberg M. F. Wolf
588 Achilles 1906 TG 22. februar 1906 Heidelberg M. F. Wolf
589 Croatia 1906 TM 3. mars 1906 Heidelberg A. Kopff
590 Tomyris 1906 TO 4. mars 1906 Heidelberg M. F. Wolf
591 Irmgard 1906 TP 14. mars 1906 Heidelberg A. Kopff
592 Bathseba 1906 TS 18. mars 1906 Heidelberg M. F. Wolf
593 Titania 1906 TT 20. mars 1906 Heidelberg A. Kopff
594 Mireille 1906 TW 27. mars 1906 Heidelberg M. F. Wolf
595 Polyxena 1906 TZ 27. mars 1906 Heidelberg A. Kopff
596 Scheila 1906 UA 21. februar 1906 Heidelberg A. Kopff
597 Bandusia 1906 UB 16. april 1906 Heidelberg M. F. Wolf
598 Octavia 1906 UC 13. april 1906 Heidelberg M. F. Wolf
599 Luisa 1906 UJ 25. april 1906 Taunton J. H. Metcalf
600 Musa 1906 UM 14. juni 1906 Taunton J. H. Metcalf
601–700 rediger
601 Nerthus 1906 UN 21. juni 1906 Heidelberg M. F. Wolf
602 Marianna 1906 TE 16. februar 1906 Taunton J. H. Metcalf
603 Timandra 1906 TJ 16. februar 1906 Taunton J. H. Metcalf
604 Tekmessa 1906 TK 16. februar 1906 Taunton J. H. Metcalf
605 Juvisia 1906 UU 27. august 1906 Heidelberg M. F. Wolf
606 Brangäne 1906 VB 18. september 1906 Heidelberg A. Kopff
607 Jenny 1906 VC 18. september 1906 Heidelberg A. Kopff
608 Adolfine 1906 VD 18. september 1906 Heidelberg A. Kopff
609 Fulvia 1906 VF 24. september 1906 Heidelberg M. F. Wolf
610 Valeska 1906 VK 26. september 1906 Heidelberg M. F. Wolf
611 Valeria 1906 VL 24. september 1906 Taunton J. H. Metcalf
612 Veronika 1906 VN 8. oktober 1906 Heidelberg A. Kopff
613 Ginevra 1906 VP 11. oktober 1906 Heidelberg A. Kopff
614 Pia 1906 VQ 11. oktober 1906 Heidelberg A. Kopff
615 Roswitha 1906 VR 11. oktober 1906 Heidelberg A. Kopff
616 Elly 1906 VT 17. oktober 1906 Heidelberg A. Kopff
617 Patroclus 1906 VY 17. oktober 1906 Heidelberg A. Kopff
618 Elfriede 1906 VZ 17. oktober 1906 Heidelberg K. Lohnert
619 Triberga 1906 WC 22. oktober 1906 Heidelberg A. Kopff
620 Drakonia 1906 WE 26. oktober 1906 Taunton J. H. Metcalf
621 Werdandi 1906 WJ 11. november 1906 Heidelberg A. Kopff
622 Esther 1906 WP 13. november 1906 Taunton J. H. Metcalf
623 Chimaera 1907 XJ 22. januar 1907 Heidelberg K. Lohnert
624 Hektor 1907 XM 10. februar 1907 Heidelberg A. Kopff
625 Xenia 1907 XN 11. februar 1907 Heidelberg A. Kopff
626 Notburga 1907 XO 11. februar 1907 Heidelberg A. Kopff
627 Charis 1907 XS 4. mars 1907 Heidelberg A. Kopff
628 Christine 1907 XT 7. mars 1907 Heidelberg A. Kopff
629 Bernardina 1907 XU 7. mars 1907 Heidelberg A. Kopff
630 Euphemia 1907 XW 7. mars 1907 Heidelberg A. Kopff
631 Philippina 1907 YJ 21. mars 1907 Heidelberg A. Kopff
632 Pyrrha 1907 YX 5. april 1907 Heidelberg A. Kopff
633 Zelima 1907 ZM 12. mai 1907 Heidelberg A. Kopff
634 Ute 1907 ZN 12. mai 1907 Heidelberg A. Kopff
635 Vundtia 1907 ZS 9. juni 1907 Heidelberg K. Lohnert
636 Erika 1907 XP 8. februar 1907 Taunton J. H. Metcalf
637 Chrysothemis 1907 YE 11. mars 1907 Taunton J. H. Metcalf
638 Moira 1907 ZQ 5. mai 1907 Taunton J. H. Metcalf
639 Latona 1907 ZT 19. juli 1907 Heidelberg K. Lohnert
640 Brambilla 1907 ZW 29. august 1907 Heidelberg A. Kopff
641 Agnes 1907 ZX 8. september 1907 Heidelberg M. F. Wolf
642 Clara 1907 ZY 8. september 1907 Heidelberg M. F. Wolf
643 Scheherezade 1907 ZZ 8. september 1907 Heidelberg A. Kopff
644 Cosima 1907 AA 7. september 1907 Heidelberg A. Kopff
645 Agrippina 1907 AG 13. september 1907 Taunton J. H. Metcalf
646 Kastalia 1907 AC 11. september 1907 Heidelberg A. Kopff
647 Adelgunde 1907 AD 11. september 1907 Heidelberg A. Kopff
648 Pippa 1907 AE 11. september 1907 Heidelberg A. Kopff
649 Josefa 1907 AF 11. september 1907 Heidelberg A. Kopff
650 Amalasuntha 1907 AM 4. oktober 1907 Heidelberg A. Kopff
651 Antikleia 1907 AN 4. oktober 1907 Heidelberg A. Kopff
652 Jubilatrix 1907 AU 4. november 1907 Wien J. Palisa
653 Berenike 1907 BK 27. november 1907 Taunton J. H. Metcalf
654 Zelinda 1908 BM 4. januar 1908 Heidelberg A. Kopff
655 Briseïs 1907 BF 4. november 1907 Taunton J. H. Metcalf
656 Beagle 1908 BU 22. januar 1908 Heidelberg A. Kopff
657 Gunlöd 1908 BV 23. januar 1908 Heidelberg A. Kopff
658 Asteria 1908 BW 23. januar 1908 Heidelberg A. Kopff
659 Nestor 1908 CS 23. mars 1908 Heidelberg M. F. Wolf
660 Crescentia 1908 CC 8. januar 1908 Taunton J. H. Metcalf
661 Cloelia 1908 CL 22. februar 1908 Taunton J. H. Metcalf
662 Newtonia 1908 CW 30. mars 1908 Taunton J. H. Metcalf
663 Gerlinde 1908 DG 24. juni 1908 Heidelberg A. Kopff
664 Judith 1908 DH 24. juni 1908 Heidelberg A. Kopff
665 Sabine 1908 DK 22. juli 1908 Heidelberg W. Lorenz
666 Desdemona 1908 DM 23. juli 1908 Heidelberg A. Kopff
667 Denise 1908 DN 23. juli 1908 Heidelberg A. Kopff
668 Dora 1908 DO 27. juli 1908 Heidelberg A. Kopff
669 Kypria 1908 DQ 20. august 1908 Heidelberg A. Kopff
670 Ottegebe 1908 DR 20. august 1908 Heidelberg A. Kopff
671 Carnegia 1908 DV 21. september 1908 Wien J. Palisa
672 Astarte 1908 DY 21. september 1908 Heidelberg A. Kopff
673 Edda 1908 EA 20. september 1908 Taunton J. H. Metcalf
674 Rachele 1908 EP 28. oktober 1908 Heidelberg W. Lorenz
675 Ludmilla 1908 DU 30. august 1908 Taunton J. H. Metcalf
676 Melitta 1909 FN 16. januar 1909 Greenwich P. Melotte
677 Aaltje 1909 FR 18. januar 1909 Heidelberg A. Kopff
678 Fredegundis 1909 FS 22. januar 1909 Heidelberg W. Lorenz
679 Pax 1909 FY 28. januar 1909 Heidelberg A. Kopff
680 Genoveva 1909 GW 22. april 1909 Heidelberg A. Kopff
681 Gorgo 1909 GZ 13. mai 1909 Heidelberg A. Kopff
682 Hagar 1909 HA 17. juni 1909 Heidelberg A. Kopff
683 Lanzia 1909 HC 23. juli 1909 Heidelberg M. F. Wolf
684 Hildburg 1909 HD 8. august 1909 Heidelberg A. Kopff
685 Hermia 1909 HE 12. august 1909 Heidelberg W. Lorenz
686 Gersuind 1909 HF 15. august 1909 Heidelberg A. Kopff
687 Tinette 1909 HG 16. august 1909 Wien J. Palisa
688 Melanie 1909 HH 25. august 1909 Wien J. Palisa
689 Zita 1909 HJ 12. september 1909 Wien J. Palisa
690 Wratislavia 1909 HZ 16. oktober 1909 Taunton J. H. Metcalf
691 Lehigh 1909 JG 11. desember 1909 Taunton J. H. Metcalf
692 Hippodamia 1901 HD 5. november 1901 Heidelberg M. F. Wolf, A. Kopff
693 Zerbinetta 1909 HN 21. september 1909 Heidelberg A. Kopff
694 Ekard 1909 JA 7. november 1909 Taunton J. H. Metcalf
695 Bella 1909 JB 7. november 1909 Taunton J. H. Metcalf
696 Leonora 1910 JJ 10. januar 1910 Taunton J. H. Metcalf
697 Galilea 1910 JO 14. februar 1910 Heidelberg J. Helffrich
698 Ernestina 1910 JX 5. mars 1910 Heidelberg J. Helffrich
699 Hela 1910 KD 5. juni 1910 Heidelberg J. Helffrich
700 Auravictrix 1910 KE 5. juni 1910 Heidelberg J. Helffrich
701–800 rediger
701 Oriola 1910 KN 12. juli 1910 Heidelberg J. Helffrich
702 Alauda 1910 KQ 16. juli 1910 Heidelberg J. Helffrich
703 Noëmi 1910 KT 3. oktober 1910 Wien J. Palisa
704 Interamnia 1910 KU 2. oktober 1910 Teramo V. Cerulli
705 Erminia 1910 KV 6. oktober 1910 Heidelberg E. Ernst
706 Hirundo 1910 KX 9. oktober 1910 Heidelberg J. Helffrich
707 Steina 1910 LD 22. desember 1910 Heidelberg M. F. Wolf
708 Raphaela 1911 LJ 3. februar 1911 Heidelberg J. Helffrich
709 Fringilla 1911 LK 3. februar 1911 Heidelberg J. Helffrich
710 Gertrud 1911 LM 28. februar 1911 Wien J. Palisa
711 Marmulla 1911 LN 1. mars 1911 Wien J. Palisa
712 Boliviana 1911 LO 19. mars 1911 Heidelberg M. F. Wolf
713 Luscinia 1911 LS 18. april 1911 Heidelberg J. Helffrich
714 Ulula 1911 LW 18. mai 1911 Heidelberg J. Helffrich
715 Transvaalia 1911 LX 22. april 1911 Johannesburg H. E. Wood
716 Berkeley 1911 MD 30. juli 1911 Wien J. Palisa
717 Wisibada 1911 MJ 26. august 1911 Heidelberg F. Kaiser
718 Erida 1911 MS 29. september 1911 Wien J. Palisa
719 Albert 1911 MT 3. oktober 1911 Wien J. Palisa
720 Bohlinia 1911 MW 18. oktober 1911 Heidelberg F. Kaiser
721 Tabora 1911 MZ 18. oktober 1911 Heidelberg F. Kaiser
722 Frieda 1911 NA 18. oktober 1911 Wien J. Palisa
723 Hammonia 1911 NB 21. oktober 1911 Wien J. Palisa
724 Hapag 1911 NC 21. oktober 1911 Wien J. Palisa
725 Amanda 1911 ND 21. oktober 1911 Wien J. Palisa
726 Joëlla 1911 NM 22. november 1911 Winchester J. H. Metcalf
727 Nipponia 1912 NT 11. februar 1912 Heidelberg A. Massinger
728 Leonisis 1912 NU 16. februar 1912 Wien J. Palisa
729 Watsonia 1912 OD 9. februar 1912 Winchester J. H. Metcalf
730 Athanasia 1912 OK 10. april 1912 Wien J. Palisa
731 Sorga 1912 OQ 15. april 1912 Heidelberg A. Massinger
732 Tjilaki 1912 OR 15. april 1912 Heidelberg A. Massinger
733 Mocia 1912 PF 16. september 1912 Heidelberg M. F. Wolf
734 Benda 1912 PH 11. oktober 1912 Wien J. Palisa
735 Marghanna 1912 PY 9. desember 1912 Heidelberg H. Vogt
736 Harvard 1912 PZ 16. november 1912 Winchester J. H. Metcalf
737 Arequipa 1912 QB 7. desember 1912 Winchester J. H. Metcalf
738 Alagasta 1913 QO 7. januar 1913 Heidelberg F. Kaiser
739 Mandeville 1913 QR 7. februar 1913 Winchester J. H. Metcalf
740 Cantabia 1913 QS 10. februar 1913 Winchester J. H. Metcalf
741 Botolphia 1913 QT 10. februar 1913 Winchester J. H. Metcalf
742 Edisona 1913 QU 23. februar 1913 Heidelberg F. Kaiser
743 Eugenisis 1913 QV 25. februar 1913 Heidelberg F. Kaiser
744 Aguntina 1913 QW 26. februar 1913 Wien J. Rheden
745 Mauritia 1913 QX 1. mars 1913 Heidelberg F. Kaiser
746 Marlu 1913 QY 1. mars 1913 Heidelberg F. Kaiser
747 Winchester 1913 QZ 7. mars 1913 Winchester J. H. Metcalf
748 Simeïsa 1913 RD 14. mars 1913 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
749 Malzovia 1913 RF 5. april 1913 Crimea-Simeis S. Beljavskij
750 Oskar 1913 RG 28. april 1913 Wien J. Palisa
751 Faïna 1913 RK 28. april 1913 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
752 Sulamitis 1913 RL 30. april 1913 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
753 Tiflis 1913 RM 30. april 1913 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
754 Malabar 1906 UT 22. august 1906 Heidelberg A. Kopff
755 Quintilla 1908 CZ 6. april 1908 Taunton J. H. Metcalf
756 Lilliana 1908 DC 26. april 1908 Taunton J. H. Metcalf
757 Portlandia 1908 EJ 30. september 1908 Taunton J. H. Metcalf
758 Mancunia 1912 PE 18. mai 1912 Johannesburg H. E. Wood
759 Vinifera 1913 SJ 26. august 1913 Heidelberg F. Kaiser
760 Massinga 1913 SL 28. august 1913 Heidelberg F. Kaiser
761 Brendelia 1913 SO 8. september 1913 Heidelberg F. Kaiser
762 Pulcova 1913 SQ 3. september 1913 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
763 Cupido 1913 ST 25. september 1913 Heidelberg F. Kaiser
764 Gedania 1913 SU 26. september 1913 Heidelberg F. Kaiser
765 Mattiaca 1913 SV 26. september 1913 Heidelberg F. Kaiser
766 Moguntia 1913 SW 29. september 1913 Heidelberg F. Kaiser
767 Bondia 1913 SX 23. september 1913 Winchester J. H. Metcalf
768 Struveana 1913 SZ 4. oktober 1913 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
769 Tatjana 1913 TA 6. oktober 1913 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
770 Bali 1913 TE 31. oktober 1913 Heidelberg A. Massinger
771 Libera 1913 TO 21. november 1913 Wien J. Rheden
772 Tanete 1913 TR 19. desember 1913 Heidelberg A. Massinger
773 Irmintraud 1913 TV 22. desember 1913 Heidelberg F. Kaiser
774 Armor 1913 TW 19. desember 1913 Paris C. le Morvan
775 Lumière 1914 TX 6. januar 1914 Nice J. Lagrula
776 Berbericia 1914 TY 24. januar 1914 Heidelberg A. Massinger
777 Gutemberga 1914 TZ 24. januar 1914 Heidelberg F. Kaiser
778 Theobalda 1914 UA 25. januar 1914 Heidelberg F. Kaiser
779 Nina 1914 UB 25. januar 1914 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
780 Armenia 1914 UC 25. januar 1914 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
781 Kartvelia 1914 UF 25. januar 1914 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
782 Montefiore 1914 UK 18. mars 1914 Wien J. Palisa
783 Nora 1914 UL 18. mars 1914 Wien J. Palisa
784 Pickeringia 1914 UM 20. mars 1914 Winchester J. H. Metcalf
785 Zwetana 1914 UN 30. mars 1914 Heidelberg A. Massinger
786 Bredichina 1914 UO 20. april 1914 Heidelberg F. Kaiser
787 Moskva 1914 UQ 20. april 1914 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
788 Hohensteina 1914 UR 28. april 1914 Heidelberg F. Kaiser
789 Lena 1914 UU 24. juni 1914 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
790 Pretoria 1912 NW 16. januar 1912 Johannesburg H. E. Wood
791 Ani 1914 UV 29. juni 1914 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
792 Metcalfia 1907 ZC 20. mars 1907 Taunton J. H. Metcalf
793 Arizona 1907 ZD 9. april 1907 Flagstaff P. Lowell
794 Irenaea 1914 VB 27. august 1914 Wien J. Palisa
795 Fini 1914 VE 26. september 1914 Wien J. Palisa
796 Sarita 1914 VH 15. oktober 1914 Heidelberg K. Reinmuth
797 Montana 1914 VR 17. november 1914 Hamburg-Bergedorf H. Thiele
798 Ruth 1914 VT 21. november 1914 Heidelberg M. F. Wolf
799 Gudula 1915 WO 9. mars 1915 Heidelberg K. Reinmuth
800 Kressmannia 1915 WP 20. mars 1915 Heidelberg M. F. Wolf
801–900 rediger
801 Helwerthia 1915 WQ 20. mars 1915 Heidelberg M. F. Wolf
802 Epyaxa 1915 WR 20. mars 1915 Heidelberg M. F. Wolf
803 Picka 1915 WS 21. mars 1915 Wien J. Palisa
804 Hispania 1915 WT 20. mars 1915 Barcelona J. Comas Solá
805 Hormuthia 1915 WW 17. april 1915 Heidelberg M. F. Wolf
806 Gyldenia 1915 WX 18. april 1915 Heidelberg M. F. Wolf
807 Ceraskia 1915 WY 18. april 1915 Heidelberg M. F. Wolf
808 Merxia 1901 GY 11. oktober 1901 Heidelberg L. Carnera
809 Lundia 1915 XP 11. august 1915 Heidelberg M. F. Wolf
810 Atossa 1915 XQ 8. september 1915 Heidelberg M. F. Wolf
811 Nauheima 1915 XR 8. september 1915 Heidelberg M. F. Wolf
812 Adele 1915 XV 8. september 1915 Crimea-Simeis S. Beljavskij
813 Baumeia 1915 YR 28. november 1915 Heidelberg M. F. Wolf
814 Tauris 1916 YT 2. januar 1916 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
815 Coppelia 1916 YU 2. februar 1916 Heidelberg M. F. Wolf
816 Juliana 1916 YV 8. februar 1916 Heidelberg M. F. Wolf
817 Annika 1916 YW 6. februar 1916 Heidelberg M. F. Wolf
818 Kapteynia 1916 YZ 21. februar 1916 Heidelberg M. F. Wolf
819 Barnardiana 1916 ZA 3. mars 1916 Heidelberg M. F. Wolf
820 Adriana 1916 ZB 30. mars 1916 Heidelberg M. F. Wolf
821 Fanny 1916 ZC 31. mars 1916 Heidelberg M. F. Wolf
822 Lalage 1916 ZD 31. mars 1916 Heidelberg M. F. Wolf
823 Sisigambis 1916 ZG 31. mars 1916 Heidelberg M. F. Wolf
824 Anastasia 1916 ZH 25. mars 1916 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
825 Tanina 1916 ZL 27. mars 1916 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
826 Henrika 1916 ZO 28. april 1916 Heidelberg M. F. Wolf
827 Wolfiana 1916 ZW 29. august 1916 Wien J. Palisa
828 Lindemannia 1916 ZX 29. august 1916 Wien J. Palisa
829 Academia 1916 ZY 25. august 1916 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
830 Petropolitana 1916 ZZ 25. august 1916 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
831 Stateira 1916 AA 20. september 1916 Heidelberg M. F. Wolf
832 Karin 1916 AB 20. september 1916 Heidelberg M. F. Wolf
833 Monica 1916 AC 20. september 1916 Heidelberg M. F. Wolf
834 Burnhamia 1916 AD 20. september 1916 Heidelberg M. F. Wolf
835 Olivia 1916 AE 23. september 1916 Heidelberg M. F. Wolf
836 Jole 1916 AF 23. september 1916 Heidelberg M. F. Wolf
837 Schwarzschilda 1916 AG 23. september 1916 Heidelberg M. F. Wolf
838 Seraphina 1916 AH 24. september 1916 Heidelberg M. F. Wolf
839 Valborg 1916 AJ 24. september 1916 Heidelberg M. F. Wolf
840 Zenobia 1916 AK 25. september 1916 Heidelberg M. F. Wolf
841 Arabella 1916 AL 1. oktober 1916 Heidelberg M. F. Wolf
842 Kerstin 1916 AM 1. oktober 1916 Heidelberg M. F. Wolf
843 Nicolaia 1916 AN 30. september 1916 Hamburg-Bergedorf H. Thiele
844 Leontina 1916 AP 1. oktober 1916 Wien J. Rheden
845 Naëma 1916 AS 16. november 1916 Heidelberg M. F. Wolf
846 Lipperta 1916 AT 26. november 1916 Hamburg-Bergedorf K. Gyllenberg
847 Agnia 1915 XX 2. september 1915 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
848 Inna 1915 XS 5. september 1915 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
849 Ara 1912 NY 9. februar 1912 Crimea-Simeis S. Beljavskij
850 Altona 1916 S24 27. mars 1916 Crimea-Simeis S. Beljavskij
851 Zeissia 1916 S26 2. april 1916 Crimea-Simeis S. Beljavskij
852 Wladilena 1916 S27 2. april 1916 Crimea-Simeis S. Beljavskij
853 Nansenia 1916 S28 2. april 1916 Crimea-Simeis S. Beljavskij
854 Frostia 1916 S29 3. april 1916 Crimea-Simeis S. Beljavskij
855 Newcombia 1916 ZP 3. april 1916 Crimea-Simeis S. Beljavskij
856 Backlunda 1916 S30 3. april 1916 Crimea-Simeis S. Beljavskij
857 Glasenappia 1916 S33 6. april 1916 Crimea-Simeis S. Beljavskij
858 El Djezaïr 1916 a 26. mai 1916 Algiers F. Sy
859 Bouzaréah 1916 c 2. oktober 1916 Algiers F. Sy
860 Ursina 1917 BD 22. januar 1917 Heidelberg M. F. Wolf
861 Aïda 1917 BE 22. januar 1917 Heidelberg M. F. Wolf
862 Franzia 1917 BF 28. januar 1917 Heidelberg M. F. Wolf
863 Benkoela 1917 BH 9. februar 1917 Heidelberg M. F. Wolf
864 Aase A921 SB 30. september 1921 Heidelberg K. Reinmuth
865 Zubaida 1917 BO 15. februar 1917 Heidelberg M. F. Wolf
866 Fatme 1917 BQ 25. februar 1917 Heidelberg M. F. Wolf
867 Kovacia 1917 BS 25. februar 1917 Wien J. Palisa
868 Lova 1917 BU 26. april 1917 Heidelberg M. F. Wolf
869 Mellena 1917 BV 9. mai 1917 Hamburg-Bergedorf R. Schorr
870 Manto 1917 BX 12. mai 1917 Heidelberg M. F. Wolf
871 Amneris 1917 BY 14. mai 1917 Heidelberg M. F. Wolf
872 Holda 1917 BZ 21. mai 1917 Heidelberg M. F. Wolf
873 Mechthild 1917 CA 21. mai 1917 Heidelberg M. F. Wolf
874 Rotraut 1917 CC 25. mai 1917 Heidelberg M. F. Wolf
875 Nymphe 1917 CF 19. mai 1917 Heidelberg M. F. Wolf
876 Scott 1917 CH 20. juni 1917 Wien J. Palisa
877 Walküre 1915 S7 13. september 1915 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
878 Mildred 1916 f 6. september 1916 Mount Wilson S. B. Nicholson
879 Ricarda 1917 CJ 22. juli 1917 Heidelberg M. F. Wolf
880 Herba 1917 CK 22. juli 1917 Heidelberg M. F. Wolf
881 Athene 1917 CL 22. juli 1917 Heidelberg M. F. Wolf
882 Swetlana 1917 CM 15. august 1917 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
883 Matterania 1917 CP 14. september 1917 Heidelberg M. F. Wolf
884 Priamus 1917 CQ 22. september 1917 Heidelberg M. F. Wolf
885 Ulrike 1917 CX 23. september 1917 Crimea-Simeis S. Beljavskij
886 Washingtonia 1917 b 16. november 1917 Washington G. H. Peters
887 Alinda 1918 DB 3. januar 1918 Heidelberg M. F. Wolf
888 Parysatis 1918 DC 2. februar 1918 Heidelberg M. F. Wolf
889 Erynia 1918 DG 5. mars 1918 Heidelberg M. F. Wolf
890 Waltraut 1918 DK 11. mars 1918 Heidelberg M. F. Wolf
891 Gunhild 1918 DQ 17. mai 1918 Heidelberg M. F. Wolf
892 Seeligeria 1918 DR 31. mai 1918 Heidelberg M. F. Wolf
893 Leopoldina 1918 DS 31. mai 1918 Heidelberg M. F. Wolf
894 Erda 1918 DT 4. juni 1918 Heidelberg M. F. Wolf
895 Helio 1918 DU 11. juli 1918 Heidelberg M. F. Wolf
896 Sphinx 1918 DV 1. august 1918 Heidelberg M. F. Wolf
897 Lysistrata 1918 DZ 3. august 1918 Heidelberg M. F. Wolf
898 Hildegard 1918 EA 3. august 1918 Heidelberg M. F. Wolf
899 Jokaste 1918 EB 3. august 1918 Heidelberg M. F. Wolf
900 Rosalinde 1918 EC 10. august 1918 Heidelberg M. F. Wolf
901–1000 rediger
901 Brunsia 19 EE 30. august 1918 Heidelberg M. F. Wolf
902 Probitas 1918 EJ 3. september 1918 Wien J. Palisa
903 Nealley 1918 EM 13. september 1918 Wien J. Palisa
904 Rockefellia 1918 EO 29. oktober 1918 Heidelberg M. F. Wolf
905 Universitas 1918 ES 30. oktober 1918 Hamburg-Bergedorf A. Schwassmann
906 Repsolda 1918 ET 30. oktober 1918 Hamburg-Bergedorf A. Schwassmann
907 Rhoda 1918 EU 12. november 1918 Heidelberg M. F. Wolf
908 Buda 1918 EX 30. november 1918 Heidelberg M. F. Wolf
909 Ulla 1919 FA 7. februar 1919 Heidelberg K. Reinmuth
910 Anneliese 1919 FB 1. mars 1919 Heidelberg K. Reinmuth
911 Agamemnon 1919 FD 19. mars 1919 Heidelberg K. Reinmuth
912 Maritima 1919 FJ 27. april 1919 Hamburg-Bergedorf A. Schwassmann
913 Otila 1919 FL 19. mai 1919 Heidelberg K. Reinmuth
914 Palisana 1919 FN 4. juli 1919 Heidelberg M. F. Wolf
915 Cosette 1918 b 14. desember 1918 Algiers F. Gonnessiat
916 America 1915 S1 7. august 1915 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
917 Lyka 1915 S4 5. september 1915 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
918 Itha 1919 FR 22. august 1919 Heidelberg K. Reinmuth
919 Ilsebill 1918 EQ 30. oktober 1918 Heidelberg M. F. Wolf
920 Rogeria 1919 FT 1. september 1919 Heidelberg K. Reinmuth
921 Jovita 1919 FV 4. september 1919 Heidelberg K. Reinmuth
922 Schlutia 1919 FW 18. september 1919 Heidelberg K. Reinmuth
923 Herluga 1919 GB 30. september 1919 Heidelberg K. Reinmuth
924 Toni 1919 GC 20. oktober 1919 Heidelberg K. Reinmuth
925 Alphonsina 1920 GM 13. januar 1920 Barcelona J. Comas Solá
926 Imhilde 1920 GN 15. februar 1920 Heidelberg K. Reinmuth
927 Ratisbona 1920 GO 16. februar 1920 Heidelberg M. F. Wolf
928 Hildrun 1920 GP 23. februar 1920 Heidelberg K. Reinmuth
929 Algunde 1920 GR 10. mars 1920 Heidelberg K. Reinmuth
930 Westphalia 1920 GS 10. mars 1920 Hamburg-Bergedorf W. Baade
931 Whittemora 1920 GU 19. mars 1920 Algiers F. Gonnessiat
932 Hooveria 1920 GV 23. mars 1920 Wien J. Palisa
933 Susi 1927 CH 10. februar 1927 Heidelberg K. Reinmuth
934 Thüringia 1920 HK 15. august 1920 Hamburg-Bergedorf W. Baade
935 Clivia 1920 HM 7. september 1920 Heidelberg K. Reinmuth
936 Kunigunde 1920 HN 8. september 1920 Heidelberg K. Reinmuth
937 Bethgea 1920 HO 12. september 1920 Heidelberg K. Reinmuth
938 Chlosinde 1920 HQ 9. september 1920 Heidelberg K. Reinmuth
939 Isberga 1920 HR 4. oktober 1920 Heidelberg K. Reinmuth
940 Kordula 1920 HT 10. oktober 1920 Heidelberg K. Reinmuth
941 Murray 1920 HV 10. oktober 1920 Wien J. Palisa
942 Romilda 1920 HW 11. oktober 1920 Heidelberg K. Reinmuth
943 Begonia 1920 HX 20. oktober 1920 Heidelberg K. Reinmuth
944 Hidalgo 1920 HZ 31. oktober 1920 Hamburg-Bergedorf W. Baade
945 Barcelona 1921 JB 3. februar 1921 Barcelona J. Comas Solá
946 Poësia 1921 JC 11. februar 1921 Heidelberg M. F. Wolf
947 Monterosa 1921 JD 8. februar 1921 Hamburg-Bergedorf A. Schwassmann
948 Jucunda 1921 JE 3. mars 1921 Heidelberg K. Reinmuth
949 Hel 1921 JK 11. mars 1921 Heidelberg M. F. Wolf
950 Ahrensa 1921 JP 1. april 1921 Heidelberg K. Reinmuth
951 Gaspra 1916 S45 30. juli 1916 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
952 Caia 1916 S61 27. oktober 1916 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
953 Painleva 1921 JT 29. april 1921 Algiers B. Jekhovsky
954 Li 1921 JU 4. august 1921 Heidelberg K. Reinmuth
955 Alstede 1921 JV 5. august 1921 Heidelberg K. Reinmuth
956 Elisa 1921 JW 8. august 1921 Heidelberg K. Reinmuth
957 Camelia 1921 JX 7. september 1921 Heidelberg K. Reinmuth
958 Asplinda 1921 KC 28. september 1921 Heidelberg K. Reinmuth
959 Arne 1921 KF 30. september 1921 Heidelberg K. Reinmuth
960 Birgit 1921 KH 1. oktober 1921 Heidelberg K. Reinmuth
961 Gunnie 1921 KM 10. oktober 1921 Heidelberg K. Reinmuth
962 Aslög 1921 KP 25. oktober 1921 Heidelberg K. Reinmuth
963 Iduberga 1921 KR 26. oktober 1921 Heidelberg K. Reinmuth
964 Subamara 1921 KS 27. oktober 1921 Wien J. Palisa
965 Angelica 1921 KT 4. november 1921 La Plata Observatory J. Hartmann
966 Muschi 1921 KU 9. november 1921 Hamburg-Bergedorf W. Baade
967 Helionape 1921 KV 9. november 1921 Hamburg-Bergedorf W. Baade
968 Petunia 1921 KW 24. november 1921 Heidelberg K. Reinmuth
969 Leocadia 1921 KZ 5. november 1921 Crimea-Simeis S. Beljavskij
970 Primula 1921 LB 29. november 1921 Heidelberg K. Reinmuth
971 Alsatia 1921 LF 23. november 1921 Nice A. Schaumasse
972 Cohnia 1922 LK 18. januar 1922 Heidelberg M. F. Wolf
973 Aralia 1922 LR 18. mars 1922 Heidelberg K. Reinmuth
974 Lioba 1922 LS 18. mars 1922 Heidelberg K. Reinmuth
975 Perseverantia 1922 LT 27. mars 1922 Wien J. Palisa
976 Benjamina 1922 LU 27. mars 1922 Algiers B. Jekhovsky
977 Philippa 1922 LV 6. april 1922 Algiers B. Jekhovsky
978 Aidamina 1922 LY 18. mai 1922 Crimea-Simeis S. Beljavskij
979 Ilsewa 1922 MC 29. juni 1922 Heidelberg K. Reinmuth
980 Anacostia 1921 W19 21. november 1921 Washington G. H. Peters
981 Martina 1917 S92 23. september 1917 Crimea-Simeis S. Beljavskij
982 Franklina 1922 MD 21. mai 1922 Johannesburg H. E. Wood
983 Gunila 1922 ME 30. juli 1922 Heidelberg K. Reinmuth
984 Gretia 1922 MH 27. august 1922 Heidelberg K. Reinmuth
985 Rosina 1922 MO 14. oktober 1922 Heidelberg K. Reinmuth
986 Amelia 1922 MQ 19. oktober 1922 Barcelona J. Comas Solá
987 Wallia 1922 MR 23. oktober 1922 Heidelberg K. Reinmuth
988 Appella 1922 MT 10. november 1922 Algiers B. Jekhovsky
989 Schwassmannia 1922 MW 18. november 1922 Hamburg-Bergedorf A. Schwassmann
990 Yerkes 1922 MZ 23. november 1922 Williams Bay G. Van Biesbroeck
991 McDonalda 1922 NB 24. oktober 1922 Williams Bay O. Struve
992 Swasey 1922 ND 14. november 1922 Williams Bay O. Struve
993 Moultona 1923 NJ 12. januar 1923 Williams Bay G. Van Biesbroeck
994 Otthild 1923 NL 18. mars 1923 Heidelberg K. Reinmuth
995 Sternberga 1923 NP 8. juni 1923 Crimea-Simeis S. Beljavskij
996 Hilaritas 1923 NM 21. mars 1923 Wien J. Palisa
997 Priska 1923 NR 12. juli 1923 Heidelberg K. Reinmuth
998 Bodea 1923 NU 6. august 1923 Heidelberg K. Reinmuth
999 Zachia 1923 NW 9. august 1923 Heidelberg K. Reinmuth
1000 Piazzia 1923 NZ 12. august 1923 Heidelberg K. Reinmuth


Forgjenger :


Liste over nummererte småplaneter 1–1000
Betydningen av småplanetnavn: 1001–1500, 1501–2000
Etterfølger :
1001–2000