Liste over nummererte småplaneter: 12001–13000

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over nummererte småplaneter: 12001–13000 er en liste over nummererte småplaneter fra nummer 12001–13000. For fullstendig liste, se liste over nummererte småplaneter.


Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
12001–12100 rediger
12001 Gasbarini 1996 ED9 12. mars 1996 Kitt Peak Spacewatch
12002 Suess 1996 FR1 19. mars 1996 Ondřejov P. Pravec, L. Šarounová
12003 Hideosugai 1996 FM5 20. mars 1996 Nanyo T. Okuni
12004 - 1996 JW1 15. mai 1996 Haleakala NEAT
12005 Delgiudice 1996 KA3 19. mai 1996 Socorro R. Weber
12006 - 1996 OO 20. juli 1996 Ondřejov L. Šarounová
12007 Fermat 1996 TD7 11. oktober 1996 Prescott P.G. Comba
12008 Kandrup 1996 TY9 11. oktober 1996 Catalina T.B. Spahr
12009 - 1996 UE 16. oktober 1996 Oizumi T. Kobayashi
12010 - 1996 UN 18. oktober 1996 Kleť Kleť
12011 - 1996 VT5 14. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
12012 Kitahiroshima 1996 VH8 7. november 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12013 Sibatahosimi 1996 VU8 7. november 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12014 Bobhawkes 1996 VX15 5. november 1996 Kitt Peak Spacewatch
12015 - 1996 WA 16. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
12016 Green 1996 XC 1. desember 1996 Prescott P.G. Comba
12017 - 1996 XC1 2. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12018 1996 XJ15 10. desember 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12019 - 1996 XF19 8. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12020 - 1996 XW19 11. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12021 - 1996 XX19 12. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12022 Hilbert 1996 XH26 15. desember 1996 Prescott P.G. Comba
12023 - 1996 YJ 20. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12024 - 1996 YN2 28. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12025 - 1997 AJ1 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12026 - 1997 AV1 3. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12027 Masaakitanaka 1997 AB5 3. januar 1997 Chichibu N. Sato
12028 - 1997 AK7 9. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12029 1997 AQ22 11. januar 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12030 - 1997 BF3 30. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12031 Kobaton 1997 BY4 30. januar 1997 Chichibu N. Sato
12032 Ivory 1997 BP5 31. januar 1997 Prescott P.G. Comba
12033 Anselmo 1997 BD9 31. januar 1997 Cima Ekar M. Tombelli, U. Munari
12034 - 1997 CR 1. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12035 Ruggieri 1997 CP13 1. februar 1997 Pianoro V. Goretti
12036 - 1997 CR19 11. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12037 - 1997 CT19 11. februar 1997 Chiyoda T. Kojima
12038 - 1997 CE20 12. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12039 - 1997 CB22 13. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12040 Jacobi 1997 EK8 8. mars 1997 Prescott P.G. Comba
12041 - 1997 EQ25 5. mars 1997 Oohira T. Urata
12042 Laques 1997 FC 17. mars 1997 Ramonville C. Buil
12043 1997 FN 22. mars 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12044 Fabbri 1997 FU 29. mars 1997 Montelupo M. Tombelli, G. Forti
12045 Klein 1997 FH1 30. mars 1997 Prescott P.G. Comba
12046 - 1997 FQ4 31. mars 1997 Socorro LINEAR
12047 Hideomitani 1997 GX3 3. april 1997 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12048 1997 GW29 2. april 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12049 - 1997 GT32 3. april 1997 Socorro LINEAR
12050 Humecronyn 1997 HE14 27. april 1997 Kitt Peak Spacewatch
12051 Pícha 1997 JO 2. mai 1997 Ondřejov L. Šarounová
12052 Aretaon 1997 JB16 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
12053 Turtlestar 1997 PK2 9. august 1997 Starkenburg Observatory Starkenburg
12054 - 1997 TT9 5. oktober 1997 Ondřejov L. Šarounová
12055 - 1997 YR11 30. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
12056 Yoshigeru 1997 YS11 30. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
12057 Alfredsturm 1998 DK1 18. februar 1998 Starkenburg Observatory Starkenburg
12058 - 1998 DV11 24. februar 1998 Haleakala NEAT
12059 du Châtelet 1998 ED14 1. mars 1998 La Silla E.W. Elst
12060 - 1998 FH2 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12061 Alena 1998 FQ2 21. mars 1998 Zeno T. Stafford
12062 - 1998 FB10 24. mars 1998 Caussols ODAS
12063 - 1998 FH11 22. mars 1998 Oizumi T. Kobayashi
12064 Guiraudon 1998 FZ15 28. mars 1998 Caussols ODAS
12065 Jaworski 1998 FA33 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12066 - 1998 FX39 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12067 Jeter 1998 FH42 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12068 Khandrika 1998 FZ53 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12069 - 1998 FC59 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12070 Kilkis 1998 FK63 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12071 Davykim 1998 FV63 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12072 Anupamakotha 1998 FA65 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12073 Larimer 1998 FD66 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12074 Carolinelau 1998 FZ68 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12075 Legg 1998 FX69 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12076 - 1998 FT70 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12077 - 1998 FZ70 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12078 - 1998 FJ72 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12079 Kaibab 1998 FZ73 22. mars 1998 Anderson Mesa LONEOS
12080 - 1998 FC111 31. mars 1998 Socorro LINEAR
12081 - 1998 FH115 31. mars 1998 Socorro LINEAR
12082 - 1998 FS118 31. mars 1998 Socorro LINEAR
12083 - 1998 FS121 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12084 Unno 1998 FL125 22. mars 1998 Geisei T. Seki
12085 - 1998 HV19 18. april 1998 Socorro LINEAR
12086 Joshualevine 1998 HC22 20. april 1998 Socorro LINEAR
12087 Tiffanylin 1998 HB30 20. april 1998 Socorro LINEAR
12088 Macalintal 1998 HZ31 20. april 1998 Socorro LINEAR
12089 Maichin 1998 HO35 20. april 1998 Socorro LINEAR
12090 - 1998 HX36 20. april 1998 Socorro LINEAR
12091 Jesmalmquist 1998 HS96 21. april 1998 Socorro LINEAR
12092 - 1998 HH97 21. april 1998 Socorro LINEAR
12093 Chrimatthews 1998 HF99 21. april 1998 Socorro LINEAR
12094 Mazumder 1998 HX99 21. april 1998 Socorro LINEAR
12095 Pinel 1998 HE102 25. april 1998 La Silla E.W. Elst
12096 - 1998 HL120 23. april 1998 Socorro LINEAR
12097 - 1998 HG121 23. april 1998 Socorro LINEAR
12098 - 1998 HV122 23. april 1998 Socorro LINEAR
12099 Meigooni 1998 HQ124 23. april 1998 Socorro LINEAR
12100 Amiens 1998 HR149 25. april 1998 La Silla E.W. Elst
12101–12200 rediger
12101 Trujillo 1998 JX2 1. mai 1998 Anderson Mesa LONEOS
12102 - 1998 JB4 5. mai 1998 Woomera F.B. Zoltowski
12103 - 1998 KL 19. mai 1998 Woomera F.B. Zoltowski
12104 Chesley 1998 KO6 22. mai 1998 Anderson Mesa LONEOS
12105 1998 KA10 25. mai 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12106 Menghuan 1998 KQ31 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12107 - 1998 KU46 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12108 - 1998 KJ48 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12109 - 1998 KD51 23. mai 1998 Socorro LINEAR
12110 - 1998 KL56 22. mai 1998 La Palma M.R. Burleigh, N.P. Bannister
12111 Ulm 1998 LU 1. juni 1998 La Silla E.W. Elst
12112 Sprague 1998 MK4 23. juni 1998 Catalina CSS
12113 Hollows 1998 OH12 29. juli 1998 Reedy Creek J. Broughton
12114 - 1998 QJ8 17. august 1998 Socorro LINEAR
12115 Robertgrimm 1998 SD2 16. september 1998 Catalina CSS
12116 - 1999 JA34 10. mai 1999 Socorro LINEAR
12117 Meagmessina 1999 JT60 10. mai 1999 Socorro LINEAR
12118 Mirotsin 1999 NC9 13. juli 1999 Socorro LINEAR
12119 Memamis 1999 NG9 13. juli 1999 Socorro LINEAR
12120 - 1999 NQ41 14. juli 1999 Socorro LINEAR
12121 - 1999 NX48 13. juli 1999 Socorro LINEAR
12122 - 1999 NV55 12. juli 1999 Socorro LINEAR
12123 Pazin 1999 OS 18. juli 1999 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
12124 Hvar 1999 RG3 6. september 1999 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
12125 Jamesjones 1999 RS4 3. september 1999 Kitt Peak Spacewatch
12126 - 1999 RM11 7. september 1999 Socorro LINEAR
12127 Mamiya 1999 RD37 9. september 1999 JCPM Sapporo K. Watanabe
12128 Palermiti 1999 RP43 13. september 1999 Fountain Hills C.W. Juels
12129 - 1999 RB138 9. september 1999 Socorro LINEAR
12130 Mousa 1999 RD146 9. september 1999 Socorro LINEAR
12131 Echternach 2085 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12132 Wimfröger 2103 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12133 Titulaer 2558 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12134 Hansfriedeman 2574 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12135 Terlingen 3021 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12136 Martinryle 3045 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12137 Williefowler 4004 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12138 Olinwilson 4053 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12139 Tomcowling 4055 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12140 Johnbolton 4087 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12141 Chushayashi 4112 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12142 Franklow 4624 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12143 Harwit 4631 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12144 Einhart 4661 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12145 Behaim 4730 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12146 Ostriker 6035 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12147 Bramante 6082 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12148 Caravaggio 6636 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12149 Begas 9099 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12150 De Ruyter 1051 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12151 Oranje-Nassau 1220 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12152 Aratus 1287 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12153 Conon 3219 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12154 Callimachus 3329 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12155 Hyginus 4193 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12156 Ubels 1042 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12157 Können 1070 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12158 Tape 1101 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12159 Bettybiegel 1142 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12160 Karelwakker 1152 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12161 Avienius 1158 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12162 Bilderdijk 2145 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12163 Manilius 3013 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12164 Lowellgreen 3067 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12165 Ringleb 3289 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12166 Oliverherrmann 3372 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12167 Olivermüller 4306 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12168 Polko 5141 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12169 Munsterman 2031 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12170 Vanvollenhoven 2372 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12171 Johannink 2382 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12172 Niekdekort 2390 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12173 Lansbergen 3135 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12174 van het Reve 3164 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12175 Wimhermans 3197 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12176 Hidayat 3468 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12177 Raharto 4074 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12178 Dhani 4304 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12179 Taufiq 5030 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12180 Kistemaker 5167 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12181 - 1964 VL1 9. november 1964 Nanking Purple Mountain Observatory
12182 Storm 1973 UQ5 27. oktober 1973 Tautenburg Observatory F. Börngen
12183 - 1975 SU1 30. september 1975 Palomar S.J. Bus
12184 - 1975 SB2 30. september 1975 Palomar S.J. Bus
12185 Gasprinskij 1976 SL5 24. september 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
12186 Mitukurigen 1977 ER5 12. mars 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
12187 Lenagoryunova 1977 RL7 11. september 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
12188 - 1978 PE 9. august 1978 La Silla R.M. West
12189 Dovgyj 1978 RQ1 5. september 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
12190 Sarkisov 1978 SE5 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
12191 Vorontsova 1978 TT8 9. oktober 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
12192 - 1978 VD5 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
12193 - 1979 EL 4. mars 1979 Anderson Mesa N.G. Thomas
12194 - 1979 KO1 24. mai 1979 Bickley Perth Observatory
12195 - 1979 MM4 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
12196 - 1979 MM8 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
12197 Jan-Otto 1980 FR2 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
12198 - 1980 PJ1 6. august 1980 La Silla R.M. West
12199 Sohlman 1980 TK6 8. oktober 1980 Nauchnij L.V. Zhuravleva
12200 - 1981 EM7 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12201–12300 rediger
12201 - 1981 ED12 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12202 - 1981 EM13 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12203 - 1981 EO19 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12204 - 1981 EK26 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12205 - 1981 EZ26 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12206 - 1981 EG27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12207 - 1981 EU28 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12208 - 1981 EF35 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12209 - 1981 EF37 11. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12210 - 1981 EA42 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12211 Arnoschmidt 1981 KJ 28. mai 1981 La Silla H.-E. Schuster
12212 1981 QR2 23. august 1981 La Silla H. Debehogne
12213 1981 QN3 26. august 1981 La Silla H. Debehogne
12214 Miroshnikov 1981 RF2 7. september 1981 Nauchnij L.G. Karachkina
12215 - 1981 US22 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
12216 - 1981 WF9 16. november 1981 Bickley Perth Observatory
12217 - 1982 JD2 15. mai 1982 Palomar Palomar
12218 Fleischer 1982 RK 15. september 1982 Anderson Mesa E. Bowell
12219 Grigor'ev 1982 SC8 19. september 1982 Nauchnij L.I. Chernykh
12220 Semenchur 1982 UD6 20. oktober 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
12221 Ogatakoan 1982 VS2 14. november 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
12222 Perotto 1982 WA 19. november 1982 Bologna Osservatorio San Vittore
12223 Hoskin 1983 TX 8. oktober 1983 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
12224 Jimcornell 1984 UN2 19. oktober 1984 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
12225 Yanfernández 1985 PQ 14. august 1985 Anderson Mesa E. Bowell
12226 Caseylisse 1985 TN 15. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
12227 Penney 1985 TO3 11. oktober 1985 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
12228 - 1985 TZ3 11. oktober 1985 Palomar S.L. Gaiser, J.P. Leech
12229 Paulsson 1985 UK3 17. oktober 1985 Kvistaberg C.-I. Lagerkvist
12230 1986 QN 25. august 1986 La Silla H. Debehogne
12231 1986 QQ1 27. august 1986 La Silla H. Debehogne
12232 1986 QZ2 28. august 1986 La Silla H. Debehogne
12233 1986 QF3 29. august 1986 La Silla H. Debehogne
12234 Shkuratov 1986 RP2 6. september 1986 Anderson Mesa E. Bowell
12235 Imranakperov 1986 RB12 9. september 1986 Nauchnij L.G. Karachkina
12236 1987 DD6 22. februar 1987 La Silla H. Debehogne
12237 Coughlin 1987 HE 23. april 1987 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
12238 Actor 1987 YU1 17. desember 1987 La Silla E.W. Elst, G. Pizarro
12239 Carolinakou 1988 CN4 13. februar 1988 La Silla E.W. Elst
12240 Droste-Hülshoff 1988 PG2 13. august 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
12241 Lefort 1988 PQ2 13. august 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
12242 Koon 1988 QY 18. august 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
12243 - 1988 RD1 9. september 1988 Brorfelde P. Jensen
12244 Werfel 1988 RY2 8. september 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
12245 1988 RM7 9. september 1988 La Silla H. Debehogne
12246 Pliska 1988 RJ8 11. september 1988 Smolyan V.G. Shkodrov
12247 - 1988 RO11 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
12248 - 1988 RX12 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
12249 - 1988 SH2 16. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
12250 1988 TT 13. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
12251 1988 TO1 9. oktober 1988 Gekko Y. Oshima
12252 Gwangju 1988 VT1 8. november 1988 Ayashi Station M. Koishikawa
12253 - 1988 VG4 3. november 1988 Brorfelde P. Jensen
12254 - 1988 XJ1 7. desember 1988 Okutama T. Hioki, N. Kawasato
12255 - 1988 XR1 7. desember 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
12256 1989 CJ8 8. februar 1989 La Silla H. Debehogne
12257 Lassine 1989 GL4 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
12258 Oscarwilde 1989 GN4 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
12259 Szukalski 1989 SZ1 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
12260 1989 SP11 30. september 1989 La Silla H. Debehogne
12261 Ledouanier 1989 TY4 7. oktober 1989 La Silla E.W. Elst
12262 Nishio 1989 UL 21. oktober 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12263 1989 YA4 30. desember 1989 Siding Spring R.H. McNaught
12264 1990 CD 1. februar 1990 Dynic A. Sugie
12265 - 1990 FG 23. mars 1990 Palomar E.F. Helin
12266 - 1990 FL 23. mars 1990 Palomar E.F. Helin
12267 Denneau 1990 KN1 31. mai 1990 Kitt Peak Spacewatch
12268 1990 OY1 29. juli 1990 Palomar H.E. Holt
12269 - 1990 QR 19. august 1990 Palomar E.F. Helin
12270 Bozar 1990 QR9 16. august 1990 La Silla E.W. Elst
12271 1990 RC2 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
12272 Geddylee 1990 SZ3 22. september 1990 Palomar B. Roman
12273 1990 TS4 9. oktober 1990 Siding Spring R.H. McNaught
12274 - 1990 UJ1 19. oktober 1990 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
12275 Marcelgoffin 1990 VS5 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
12276 - 1990 WW1 18. november 1990 La Silla E.W. Elst
12277 - 1990 WN2 17. november 1990 Geisei T. Seki
12278 Kisohinoki 1990 WQ2 21. november 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12279 Laon 1990 WP4 16. november 1990 La Silla E.W. Elst
12280 Reims 1990 WS4 16. november 1990 La Silla E.W. Elst
12281 Chaumont 1990 WA5 16. november 1990 La Silla E.W. Elst
12282 Crombecq 1991 BV1 21. januar 1991 Haute Provence E.W. Elst
12283 1991 EC 9. mars 1991 Dynic A. Sugie
12284 Pohl 1991 FP 17. mars 1991 Palomar E.F. Helin
12285 1991 FN2 20. mars 1991 La Silla H. Debehogne
12286 Poiseuille 1991 GY4 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
12287 Langres 1991 GH5 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
12288 Verdun 1991 GC6 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
12289 Carnot 1991 GP7 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
12290 - 1991 LZ 14. juni 1991 Palomar E.F. Helin
12291 Gohnaumann 1991 LJ2 6. juni 1991 La Silla E.W. Elst
12292 Dalton 1991 LK2 6. juni 1991 La Silla E.W. Elst
12293 1991 NV1 13. juli 1991 Palomar H.E. Holt
12294 Avogadro 1991 PQ2 2. august 1991 La Silla E.W. Elst
12295 Tasso 1991 PE3 2. august 1991 La Silla E.W. Elst
12296 1991 PL13 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
12297 1991 PT14 6. august 1991 Palomar H.E. Holt
12298 Brecht 1991 PL17 6. august 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
12299 1991 PV17 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
12300 1991 RX10 10. september 1991 Palomar H.E. Holt
12301–12400 rediger
12301 Eötvös 1991 RR12 4. september 1991 La Silla E.W. Elst
12302 1991 RV17 13. september 1991 Palomar H.E. Holt
12303 1991 RB24 11. september 1991 Palomar H.E. Holt
12304 - 1991 SR1 19. september 1991 Kiyosato S. Otomo
12305 1991 TE1 12. oktober 1991 Siding Spring R.H. McNaught
12306 Pebronstein 1991 TM14 7. oktober 1991 Palomar C.P. de Saint-Aignan
12307 1991 UA 18. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
12308 1991 VB5 4. november 1991 Dynic A. Sugie
12309 Tommygrav 1992 DD3 25. februar 1992 Kitt Peak Spacewatch
12310 Londontario 1992 DE4 29. februar 1992 Kitt Peak Spacewatch
12311 Ingemyr 1992 EO6 1. mars 1992 La Silla UESAC
12312 Väte 1992 EM8 2. mars 1992 La Silla UESAC
12313 - 1992 EX10 6. mars 1992 La Silla UESAC
12314 - 1992 EE14 2. mars 1992 La Silla UESAC
12315 1992 FA2 28. mars 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
12316 - 1992 HG 27. april 1992 Kiyosato S. Otomo
12317 Madicampbell 1992 HH1 24. april 1992 Kitt Peak Spacewatch
12318 Kästner 1992 HD7 30. april 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen
12319 - 1992 PC 2. august 1992 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
12320 Loschmidt 1992 PH1 8. august 1992 Caussols E.W. Elst
12321 Zurakowski 1992 PZ1 4. august 1992 Palomar H.E. Holt
12322 - 1992 QW 31. august 1992 Palomar E.F. Helin
12323 Haeckel 1992 RX 4. september 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
12324 Van Rompaey 1992 RS3 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
12325 - 1992 RH7 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
12326 Shirasaki 1992 SF 21. september 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12327 Terbrüggen 1992 SX1 21. september 1992 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
12328 1992 SK13 26. september 1992 Dynic A. Sugie
12329 Liebermann 1992 SR23 23. september 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen
12330 - 1992 UX2 25. oktober 1992 Uenohara N. Kawasato
12331 - 1992 UH6 31. oktober 1992 Uenohara N. Kawasato
12332 - 1992 UJ6 31. oktober 1992 Uenohara N. Kawasato
12333 1992 WJ2 18. november 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
12334 1992 WD3 18. november 1992 Dynic A. Sugie
12335 - 1992 WJ3 21. november 1992 Geisei T. Seki
12336 - 1992 WO3 23. november 1992 Oohira T. Urata
12337 - 1992 WV3 24. november 1992 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
12338 - 1992 XE 14. desember 1992 Kiyosato S. Otomo
12339 Carloo 1992 YW1 18. desember 1992 Caussols E.W. Elst
12340 Stalle 1992 YJ2 18. desember 1992 Caussols E.W. Elst
12341 Calevoet 1993 BN4 27. januar 1993 Caussols E.W. Elst
12342 Kudohmichiko 1993 BL12 30. januar 1993 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
12343 Martinbeech 1993 DT1 26. februar 1993 Kitt Peak Spacewatch
12344 - 1993 FB1 18. mars 1993 Hidaka S. Shirai, S. Hayakawa
12345 - 1993 FT8 17. mars 1993 La Silla UESAC
12346 - 1993 FK25 21. mars 1993 La Silla UESAC
12347 - 1993 FW37 19. mars 1993 La Silla UESAC
12348 - 1993 FX40 19. mars 1993 La Silla UESAC
12349 1993 GO 14. april 1993 Dynic A. Sugie
12350 Feuchtwanger 1993 HA6 23. april 1993 Tautenburg Observatory F. Börngen
12351 - 1993 JD 14. mai 1993 Kiyosato S. Otomo
12352 Jepejacobsen 1993 OX6 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
12353 - 1993 OR9 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
12354 Hemmerechts 1993 QD3 18. august 1993 Caussols E.W. Elst
12355 - 1993 QU3 18. august 1993 Caussols E.W. Elst
12356 Carlscheele 1993 RM14 15. september 1993 La Silla E.W. Elst
12357 Toyako 1993 ST1 16. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12358 Azzurra 1993 SO2 22. september 1993 Stroncone A. Vagnozzi
12359 Cajigal 1993 SN3 22. september 1993 Mérida O.A. Naranjo
12360 Unilandes 1993 SQ3 22. september 1993 Mérida O.A. Naranjo
12361 - 1993 TB 9. oktober 1993 Uenohara N. Kawasato
12362 Mumuryk 1993 TS1 15. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12363 Marinmarais 1993 TA24 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
12364 Asadagouryu 1993 XQ1 15. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
12365 Yoshitoki 1993 YD 17. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
12366 Luisapla 1994 CD8 8. februar 1994 Mérida O.A. Naranjo
12367 Ourinhos 1994 CN8 8. februar 1994 Mérida O.A. Naranjo
12368 Mutsaers 1994 CM11 7. februar 1994 La Silla E.W. Elst
12369 Pirandello 1994 CJ16 8. februar 1994 La Silla E.W. Elst
12370 Kageyasu 1994 GB9 11. april 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
12371 - 1994 GL9 14. april 1994 Kiyosato S. Otomo
12372 Kagesuke 1994 JF 6. mai 1994 Oizumi T. Kobayashi
12373 Lancearmstrong 1994 JE9 15. mai 1994 Palomar C.P. de Saint-Aignan
12374 Rakhat 1994 JG9 15. mai 1994 Palomar C.P. de Saint-Aignan
12375 - 1994 NO1 8. juli 1994 Caussols E.W. Elst
12376 - 1994 NW1 8. juli 1994 Caussols E.W. Elst
12377 - 1994 PP 11. august 1994 Palomar E.F. Helin
12378 1994 PK1 15. august 1994 Siding Spring R.H. McNaught
12379 Thulin 1994 PQ11 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
12380 Sciascia 1994 PB14 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
12381 Hugoclaus 1994 PH30 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
12382 Niagara Falls 1994 SO5 28. september 1994 Kitt Peak Spacewatch
12383 Eboshi 1994 TF1 2. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12384 Luigimartella 1994 TC2 10. oktober 1994 Colleverde V.S. Casulli
12385 - 1994 UO 31. oktober 1994 Oizumi T. Kobayashi
12386 Nikolova 1994 UK5 28. oktober 1994 Kitt Peak Spacewatch
12387 Tomokofujiwara 1994 UT11 28. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12388 Kikunokai 1994 VT6 1. november 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12389 - 1994 WU 25. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
12390 - 1994 WB1 27. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
12391 Ecoadachi 1994 WE2 26. november 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12392 - 1994 WR2 30. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
12393 - 1994 YC1 28. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
12394 - 1995 BQ 23. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
12395 Richnelson 1995 CD2 8. februar 1995 Siding Spring D.J. Asher
12396 - 1995 DL1 24. februar 1995 Catalina Station C.W. Hergenrother
12397 Peterbrown 1995 FV14 27. mars 1995 Kitt Peak Spacewatch
12398 Pickhardt 1995 KJ3 25. mai 1995 Kitt Peak Spacewatch
12399 Bartolini 1995 OD 19. juli 1995 San Marcello A. Boattini, L. Tesi
12400 Katumaru 1995 OA1 28. juli 1995 Nanyo T. Okuni
12401–12500 rediger
12401 Tucholsky 1995 OG10 21. juli 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
12402 - 1995 PK 3. august 1995 Kiyosato S. Otomo
12403 - 1995 QD3 31. august 1995 Oizumi T. Kobayashi
12404 - 1995 QW3 31. august 1995 Catalina Station T.B. Spahr
12405 Nespoli 1995 RK 15. september 1995 Sormano F. Manca, V. Giuliani
12406 Zvíkov 1995 SZ1 25. september 1995 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
12407 Riccardi 1995 SC2 23. september 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
12408 Fujioka 1995 SP2 20. september 1995 Kuma Kogen A. Nakamura
12409 Bukovanská 1995 SL3 28. september 1995 Kleť Kleť
12410 Donald Duck 1995 SM3 26. september 1995 Sormano P. Sicoli, P. Ghezzi
12411 Tannokayo 1995 SQ3 20. september 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12412 Muchisachie 1995 ST4 20. september 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12413 Johnnyweir 1995 SQ29 26. september 1995 Zelenchukskaya T.V. Kryachko
12414 Bure 1995 SR29 26. september 1995 Zelenchukskaya T.V. Kryachko
12415 Wakatatakayo 1995 SW52 22. september 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12416 - 1995 TS 2. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
12417 - 1995 TC8 2. oktober 1995 Kiyosato S. Otomo
12418 Tongling 1995 UX2 23. oktober 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12419 - 1995 UP4 25. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
12420 - 1995 UT4 25. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
12421 Zhenya 1995 UH5 16. oktober 1995 Zelenchukskaya T.V. Kryachko
12422 1995 US8 27. oktober 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
12423 Slotin 1995 UQ16 17. oktober 1995 Kitt Peak Spacewatch
12424 - 1995 VM 2. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
12425 1995 VG2 12. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
12426 Racquetball 1995 VL2 14. november 1995 Haleakala AMOS
12427 - 1995 WM3 21. november 1995 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
12428 - 1995 WJ5 24. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
12429 - 1995 WH7 26. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
12430 1995 XB2 14. desember 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12431 Webster 1995 YY10 18. desember 1995 Kitt Peak Spacewatch
12432 Usuda 1996 AR1 12. januar 1996 Chichibu N. Sato, T. Urata
12433 Barbieri 1996 AF4 15. januar 1996 Cima Ekar M. Tombelli, U. Munari
12434 - 1996 BM 16. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12435 Sudachi 1996 BX 17. januar 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12436 - 1996 BY1 24. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12437 Westlane 1996 BN6 18. januar 1996 Kitt Peak Spacewatch
12438 - 1996 CZ 9. februar 1996 Cloudcroft W. Offutt
12439 Okasaki 1996 CA3 15. februar 1996 Nanyo T. Okuni
12440 Koshigayaboshi 1996 CF3 11. februar 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12441 - 1996 DV 19. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12442 Beltramemass 1996 DO1 23. februar 1996 Stroncone Stroncone
12443 Paulsydney 1996 EQ2 15. mars 1996 Haleakala AMOS
12444 Prothoon 1996 GE19 15. april 1996 La Silla E.W. Elst
12445 Sirataka 1996 HE2 24. april 1996 Nanyo T. Okuni
12446 Juliabryant 1996 PZ6 15. august 1996 Macquarie R.H. McNaught, J.B. Child
12447 Yatescup 1996 XA12 4. desember 1996 Kitt Peak Spacewatch
12448 Mr. Tompkins 1996 XW18 12. desember 1996 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
12449 - 1996 XL31 14. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12450 - 1996 YD 20. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12451 - 1996 YF 20. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12452 - 1996 YO 20. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12453 - 1996 YY 20. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12454 1996 YO1 18. desember 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12455 - 1997 AR 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12456 Genichiaraki 1997 AC1 2. januar 1997 Chichibu N. Sato
12457 - 1997 AK1 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12458 - 1997 AR1 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12459 - 1997 AQ4 6. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12460 Mando 1997 AF5 3. januar 1997 Chichibu N. Sato
12461 - 1997 AM5 7. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12462 - 1997 AO5 7. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12463 - 1997 AL7 9. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12464 Manhattan 1997 AH8 2. januar 1997 Kitt Peak Spacewatch
12465 Perth Amboy 1997 AD10 3. januar 1997 Kitt Peak Spacewatch
12466 - 1997 AS12 10. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12467 - 1997 AX17 15. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12468 Zachotín 1997 AE18 14. januar 1997 Ondřejov L. Šarounová
12469 Katsuura 1997 AW18 9. januar 1997 Chichibu N. Sato
12470 Pinotti 1997 BC9 31. januar 1997 Cima Ekar M. Tombelli
12471 Larryscherr 1997 CZ6 6. februar 1997 Haleakala NEAT
12472 Samadhi 1997 CW11 3. februar 1997 Kitt Peak Spacewatch
12473 Levi-Civita 1997 CM19 10. februar 1997 Prescott P.G. Comba
12474 - 1997 CZ19 12. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12475 - 1997 CC20 12. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12476 - 1997 EU2 4. mars 1997 Oizumi T. Kobayashi
12477 Haiku 1997 EY20 4. mars 1997 Kitt Peak Spacewatch
12478 Suzukiseiji 1997 EX25 7. mars 1997 Nanyo T. Okuni
12479 Ohshimaosamu 1997 EG27 5. mars 1997 Kitt Peak Spacewatch
12480 1997 EW45 9. mars 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12481 Streuvels 1997 EW47 12. mars 1997 La Silla E.W. Elst
12482 Pajka 1997 FG1 23. mars 1997 Modra A. Galád, A. Pravda
12483 1997 FW1 28. mars 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12484 - 1997 FO3 31. mars 1997 Socorro LINEAR
12485 Jenniferharris 1997 GO1 7. april 1997 Haleakala NEAT
12486 - 1997 GP6 2. april 1997 Socorro LINEAR
12487 - 1997 GJ8 2. april 1997 Socorro LINEAR
12488 - 1997 GD15 3. april 1997 Socorro LINEAR
12489 - 1997 GR36 7. april 1997 Socorro LINEAR
12490 Leiden 1997 JB13 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
12491 Musschenbroek 1997 JE15 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
12492 Tanais 1997 JP16 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
12493 Minkowski 1997 PM1 4. august 1997 Prescott P.G. Comba
12494 Doughamilton 1998 DH11 25. februar 1998 Haleakala NEAT
12495 - 1998 FJ 18. mars 1998 Woomera F.B. Zoltowski
12496 Ekholm 1998 FF9 22. mars 1998 Kitt Peak Spacewatch
12497 - 1998 FQ14 26. mars 1998 Caussols ODAS
12498 Dragesco 1998 FY14 26. mars 1998 Caussols ODAS
12499 - 1998 FR47 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12500 Desngai 1998 FB49 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12501–12600 rediger
12501 Nord 1998 FL66 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12502 - 1998 FO68 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12503 - 1998 FC75 24. mars 1998 Socorro LINEAR
12504 Nuest 1998 FS75 24. mars 1998 Socorro LINEAR
12505 - 1998 FN77 24. mars 1998 Socorro LINEAR
12506 Pariser 1998 FR108 31. mars 1998 Socorro LINEAR
12507 - 1998 FZ109 31. mars 1998 Socorro LINEAR
12508 - 1998 FZ113 31. mars 1998 Socorro LINEAR
12509 Pathak 1998 FY117 31. mars 1998 Socorro LINEAR
12510 - 1998 FM121 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12511 Patil 1998 FQ121 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12512 Split 1998 HW7 21. april 1998 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
12513 Niven 1998 HC20 27. april 1998 Prescott P.G. Comba
12514 Schommer 1998 HM26 20. april 1998 Kitt Peak Spacewatch
12515 Suiseki 1998 HE43 30. april 1998 Kitt Peak Spacewatch
12516 - 1998 HB45 20. april 1998 Socorro LINEAR
12517 Grayzeck 1998 HD52 30. april 1998 Anderson Mesa LONEOS
12518 - 1998 HM52 27. april 1998 Woomera F.B. Zoltowski
12519 Pullen 1998 HH55 21. april 1998 Socorro LINEAR
12520 - 1998 HV78 21. april 1998 Socorro LINEAR
12521 - 1998 HT95 21. april 1998 Socorro LINEAR
12522 Rara 1998 HL99 21. april 1998 Socorro LINEAR
12523 - 1998 HH100 21. april 1998 Socorro LINEAR
12524 Conscience 1998 HG103 25. april 1998 La Silla E.W. Elst
12525 - 1998 HT147 23. april 1998 Socorro LINEAR
12526 de Coninck 1998 HZ147 25. april 1998 La Silla E.W. Elst
12527 Anneraugh 1998 JE3 1. mai 1998 Anderson Mesa LONEOS
12528 - 1998 KL31 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12529 Reighard 1998 KG41 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12530 Richardson 1998 KO46 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12531 - 1998 KQ51 23. mai 1998 Socorro LINEAR
12532 - 1998 KW54 23. mai 1998 Socorro LINEAR
12533 Edmond 1998 LA 2. juni 1998 Zeno T. Stafford
12534 Janhoet 1998 LB3 1. juni 1998 La Silla E.W. Elst
12535 - 1998 MZ30 24. juni 1998 Socorro LINEAR
12536 - 1998 MD33 24. juni 1998 Socorro LINEAR
12537 Kendriddle 1998 MT34 24. juni 1998 Socorro LINEAR
12538 1998 OH 19. juli 1998 Haleakala NEAT
12539 Chaikin 1998 OP2 16. juli 1998 Kitt Peak Spacewatch
12540 Picander 1998 OU9 26. juli 1998 La Silla E.W. Elst
12541 Makarska 1998 PD1 15. august 1998 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
12542 Laver 1998 PN1 10. august 1998 Reedy Creek J. Broughton
12543 - 1998 QM5 23. august 1998 Woomera F.B. Zoltowski
12544 - 1998 QX9 17. august 1998 Socorro LINEAR
12545 - 1998 QT19 17. august 1998 Socorro LINEAR
12546 - 1998 QJ21 17. august 1998 Socorro LINEAR
12547 - 1998 QL22 17. august 1998 Socorro LINEAR
12548 Erinriley 1998 QJ25 17. august 1998 Socorro LINEAR
12549 - 1998 QO26 17. august 1998 Socorro LINEAR
12550 - 1998 QR30 17. august 1998 Socorro LINEAR
12551 - 1998 QQ39 17. august 1998 Socorro LINEAR
12552 - 1998 QQ45 17. august 1998 Socorro LINEAR
12553 Aaronritter 1998 QZ46 17. august 1998 Socorro LINEAR
12554 - 1998 QA47 17. august 1998 Socorro LINEAR
12555 - 1998 QP47 17. august 1998 Socorro LINEAR
12556 Kyrobinson 1998 QG48 17. august 1998 Socorro LINEAR
12557 Caracol 1998 QQ54 27. august 1998 Anderson Mesa LONEOS
12558 1998 QV63 31. august 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12559 - 1998 QB69 24. august 1998 Socorro LINEAR
12560 - 1998 RC58 14. september 1998 Socorro LINEAR
12561 Howard 1998 SX7 20. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
12562 Briangrazer 1998 SP36 19. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
12563 1998 SA43 20. september 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12564 - 1998 SO49 22. september 1998 Bergisch Gladbach W. Bickel
12565 Khege 1998 SV53 16. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12566 Derichardson 1998 SH54 16. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12567 Herreweghe 1998 SU71 21. september 1998 La Silla E.W. Elst
12568 Kuffner 1998 VB5 11. november 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
12569 - 1998 VC29 10. november 1998 Socorro LINEAR
12570 1998 WV5 18. november 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
12571 - 1999 NM2 12. juli 1999 Socorro LINEAR
12572 Sadegh 1999 NN8 13. juli 1999 Socorro LINEAR
12573 - 1999 NJ53 12. juli 1999 Socorro LINEAR
12574 LONEOS 1999 RT 4. september 1999 Fountain Hills C.W. Juels
12575 Palmaria 1999 RH1 4. september 1999 Monte Viseggi P. Pietrapriana, L. Sannino
12576 Oresme 1999 RP1 5. september 1999 Prescott P.G. Comba
12577 Samra 1999 RA13 7. september 1999 Socorro LINEAR
12578 Bensaur 1999 RF17 7. september 1999 Socorro LINEAR
12579 Ceva 1999 RA28 5. september 1999 Bologna Osservatorio San Vittore
12580 Antonini 1999 RM33 8. september 1999 Saint-Michel-sur-Meurthe L. Bernasconi
12581 Rovinj 1999 RE34 8. september 1999 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
12582 - 1999 RY34 11. september 1999 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
12583 Buckjean 1999 RC35 11. september 1999 High Point D.K. Chesney
12584 - 1999 RF36 12. september 1999 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
12585 Katschwarz 1999 RN64 7. september 1999 Socorro LINEAR
12586 - 1999 RQ81 7. september 1999 Socorro LINEAR
12587 - 1999 RD95 7. september 1999 Socorro LINEAR
12588 - 1999 RR98 7. september 1999 Socorro LINEAR
12589 - 1999 RR114 9. september 1999 Socorro LINEAR
12590 - 1999 RN125 9. september 1999 Socorro LINEAR
12591 - 1999 RT133 9. september 1999 Socorro LINEAR
12592 - 1999 RD134 9. september 1999 Socorro LINEAR
12593 Shashlov 1999 RQ136 9. september 1999 Socorro LINEAR
12594 - 1999 RU145 9. september 1999 Socorro LINEAR
12595 Amandashaw 1999 RD149 9. september 1999 Socorro LINEAR
12596 Shukla 1999 RT154 9. september 1999 Socorro LINEAR
12597 - 1999 RL158 9. september 1999 Socorro LINEAR
12598 Sierra 1999 RC159 9. september 1999 Socorro LINEAR
12599 Singhal 1999 RT160 9. september 1999 Socorro LINEAR
12600 - 1999 RM177 9. september 1999 Socorro LINEAR
12601–12700 rediger
12601 Tiffanyswann 1999 RO178 9. september 1999 Socorro LINEAR
12602 Tammytam 1999 RT183 9. september 1999 Socorro LINEAR
12603 Tanchunghee 1999 RF184 9. september 1999 Socorro LINEAR
12604 Lisatate 1999 RC194 7. september 1999 Socorro LINEAR
12605 - 1999 SK 17. september 1999 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
12606 Apuleius 2043 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12607 Alcaeus 2058 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12608 Aesop 2091 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12609 Apollodoros 2155 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12610 Hãfez 2551 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12611 Ingres 2555 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12612 Daumier 2592 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12613 Hogarth 4024 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12614 Hokusai 4119 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12615 Mendesdeleon 4626 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12616 Lochner 4874 P-L 26. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12617 Angelusilesius 5568 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12618 Cellarius 6217 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12619 Anubelshunu 6242 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12620 Simaqian 6335 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12621 Alsufi 6585 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12622 Doppelmayr 6614 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12623 Tawaddud 9544 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12624 Mariacunitia 9565 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12625 Koopman 9578 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12626 Timmerman 1116 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12627 Maryedwards 1230 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12628 Ackworthorr 2120 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12629 Jandeboer 2168 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12630 Verstappen 3033 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12631 - 3051 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12632 - 3105 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12633 - 3119 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12634 - 3178 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12635 - 4220 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12636 - 4854 T-1 13. mai 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12637 - 1053 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12638 - 1063 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12639 - 1105 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12640 - 1231 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12641 - 1310 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12642 - 1348 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12643 - 3180 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12644 - 3285 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12645 - 4240 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12646 - 5175 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12647 - 5332 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12648 - 1135 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12649 Ascanios 2035 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12650 - 2247 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12651 - 2268 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12652 - 2622 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12653 - 2664 T-3 11. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12654 - 4118 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12655 - 5041 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12656 - 5170 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12657 Bonch-Bruevich 1971 QO1 30. august 1971 Nauchnij T.M. Smirnova
12658 Peiraios 1973 SL 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12659 Schlegel 1973 UR5 27. oktober 1973 Tautenburg Observatory F. Börngen
12660 - 1975 NC 15. juli 1975 Cerro El Roble C. Torres, S. Barros
12661 Schelling 1976 DA1 27. februar 1976 Tautenburg Observatory F. Börngen
12662 - 1978 CK 2. februar 1978 Palomar J. Gibson
12663 - 1978 RL7 2. september 1978 La Silla C.-I. Lagerkvist
12664 Sonisenia 1978 SS5 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
12665 - 1978 VE7 6. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
12666 - 1978 XW 6. desember 1978 Palomar E. Bowell, A. Warnock
12667 - 1979 DF 28. februar 1979 Anderson Mesa N.G. Thomas
12668 - 1979 MX1 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
12669 - 1979 MY5 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
12670 Passargea 1979 SG2 22. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
12671 - 1980 FU 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
12672 - 1980 FY2 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
12673 - 1980 FH3 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
12674 Rybalka 1980 RL2 7. september 1980 Nauchnij N.S. Chernykh
12675 Chabot 1980 TA4 9. oktober 1980 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
12676 - 1981 DU1 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
12677 - 1981 EO4 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12678 - 1981 EQ20 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12679 - 1981 EK22 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12680 Bogdanovich 1981 JR2 6. mai 1981 Palomar C.S. Shoemaker
12681 - 1981 UL29 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
12682 Kawada 1982 VC3 14. november 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
12683 1983 RP3 2. september 1983 La Silla H. Debehogne
12684 1984 DQ 23. februar 1984 La Silla H. Debehogne
12685 - 1985 VE 14. november 1985 Brorfelde P. Jensen
12686 Bezuglyj 1986 TT11 3. oktober 1986 Nauchnij L.G. Karachkina
12687 de Valory 1987 YS1 17. desember 1987 La Silla E.W. Elst, G. Pizarro
12688 Baekeland 1988 CK4 13. februar 1988 La Silla E.W. Elst
12689 - 1988 RO2 8. september 1988 Brorfelde P. Jensen
12690 - 1988 VG1 5. november 1988 Geisei T. Seki
12691 - 1988 VF2 7. november 1988 Yatsugatake Y. Kushida, M. Inoue
12692 - 1989 BV1 29. januar 1989 Kleť A. Mrkos
12693 1989 EZ 9. mars 1989 Gekko Y. Oshima
12694 Schleiermacher 1989 EJ6 7. mars 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
12695 Utrecht 1989 GR3 1. april 1989 La Silla E.W. Elst
12696 Camus 1989 SF1 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
12697 Verhaeren 1989 SK3 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
12698 - 1989 US4 22. oktober 1989 Kleť A. Mrkos
12699 1990 DD2 24. februar 1990 La Silla H. Debehogne
12700 - 1990 FH 23. mars 1990 Palomar E.F. Helin
12701–12800 rediger
12701 Chénier 1990 GE 15. april 1990 La Silla E.W. Elst
12702 - 1990 SR6 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
12703 1990 SV13 23. september 1990 La Silla H. Debehogne
12704 Tupolev 1990 SL28 24. september 1990 Nauchnij L.V. Zhuravleva, G.R. Kastel'
12705 1990 TJ 12. oktober 1990 Siding Spring R.H. McNaught
12706 - 1990 TE1 15. oktober 1990 Geisei T. Seki
12707 - 1990 UK 20. oktober 1990 Oohira T. Urata
12708 Van Straten 1990 UB4 16. oktober 1990 La Silla E.W. Elst
12709 Bergen op Zoom 1990 VN4 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
12710 Breda 1990 VQ5 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
12711 Tukmit 1991 BB 19. januar 1991 Palomar J. Mueller
12712 1991 EY3 12. mars 1991 La Silla H. Debehogne
12713 1991 FY3 22. mars 1991 La Silla H. Debehogne
12714 Alkimos 1991 GX1 15. april 1991 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
12715 Godin 1991 GR2 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
12716 Delft 1991 GD8 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
12717 1991 HK 16. april 1991 Dynic A. Sugie
12718 Le Gentil 1991 LF1 6. juni 1991 La Silla E.W. Elst
12719 Pingré 1991 LP2 6. juni 1991 La Silla E.W. Elst
12720 1991 NU3 6. juli 1991 La Silla H. Debehogne
12721 - 1991 PB 3. august 1991 Kiyosato S. Otomo
12722 Petrarca 1991 PT1 10. august 1991 La Silla E.W. Elst
12723 1991 PD10 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
12724 1991 PZ14 6. august 1991 Palomar H.E. Holt
12725 1991 PP16 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
12726 1991 PQ16 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
12727 Cavendish 1991 PB20 14. august 1991 La Silla E.W. Elst
12728 1991 RP1 10. september 1991 Dynic A. Sugie
12729 Berger 1991 RL7 13. september 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
12730 1991 RU8 11. september 1991 Palomar H.E. Holt
12731 1991 RW12 10. september 1991 Palomar H.E. Holt
12732 1991 TN 1. oktober 1991 Siding Spring R.H. McNaught
12733 - 1991 TV1 13. oktober 1991 Kiyosato S. Otomo
12734 Haruna 1991 UF3 29. oktober 1991 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
12735 - 1991 VV1 4. november 1991 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
12736 - 1991 VC3 13. november 1991 Kiyosato S. Otomo
12737 - 1991 VW4 10. november 1991 Kiyosato S. Otomo
12738 Satoshimiki 1992 AL 4. januar 1992 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
12739 - 1992 DY7 29. februar 1992 La Silla UESAC
12740 - 1992 EX8 2. mars 1992 La Silla UESAC
12741 - 1992 EU30 1. mars 1992 La Silla UESAC
12742 Delisle 1992 OF1 26. juli 1992 Caussols E.W. Elst
12743 1992 PL2 2. august 1992 Palomar H.E. Holt
12744 1992 SQ 26. september 1992 Dynic A. Sugie
12745 - 1992 UL2 21. oktober 1992 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
12746 Yumeginga 1992 WC1 16. november 1992 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
12747 Michageffert 1992 YN2 18. desember 1992 Caussols E.W. Elst
12748 1993 BP3 30. januar 1993 Yakiimo A. Natori, T. Urata
12749 - 1993 CB 2. februar 1993 Geisei T. Seki
12750 Berthollet 1993 DJ1 18. februar 1993 Haute Provence E.W. Elst
12751 Kamihayashi 1993 EU 15. mars 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12752 Kvarnis 1993 FR35 19. mars 1993 La Silla UESAC
12753 Povenmire 1993 HE 18. april 1993 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
12754 1993 LF2 15. juni 1993 Palomar H.E. Holt
12755 Balmer 1993 OS10 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
12756 - 1993 QE1 19. august 1993 Palomar E.F. Helin
12757 1993 RY11 14. september 1993 La Silla H. Debehogne, E.W. Elst
12758 Kabudari 1993 SM3 22. september 1993 Mérida O.A. Naranjo
12759 Joule 1993 TL18 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
12760 Maxwell 1993 TX26 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
12761 Pauwels 1993 TP38 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
12762 Nadiavittor 1993 UE1 26. oktober 1993 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
12763 - 1993 UQ2 19. oktober 1993 Palomar E.F. Helin
12764 1993 VA2 11. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
12765 1993 VA3 11. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
12766 Paschen 1993 VV4 9. november 1993 Caussols E.W. Elst
12767 - 1994 AS 4. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
12768 - 1994 EQ1 10. mars 1994 Oizumi T. Kobayashi
12769 Kandakurenai 1994 FF 18. mars 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12770 - 1994 GF 3. april 1994 Oizumi T. Kobayashi
12771 Kimshin 1994 GA1 5. april 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12772 - 1994 GM1 14. april 1994 Oizumi T. Kobayashi
12773 Lyman 1994 PJ10 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
12774 Pfund 1994 PH22 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
12775 Brackett 1994 PX22 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
12776 Reynolds 1994 PT31 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
12777 Manuel 1994 QA1 27. august 1994 Pleiade Pleiade
12778 - 1994 VJ1 4. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
12779 - 1994 YA1 28. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
12780 Salamony 1995 CE1 9. februar 1995 Sudbury D. di Cicco
12781 - 1995 EA8 12. mars 1995 Ondřejov L. Šarounová
12782 Mauersberger 1995 ED9 5. mars 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
12783 - 1995 GV 7. april 1995 Oizumi T. Kobayashi
12784 - 1995 QE3 31. august 1995 Oizumi T. Kobayashi
12785 - 1995 ST 19. september 1995 Church Stretton S.P. Laurie
12786 - 1995 SU 19. september 1995 Church Stretton S.P. Laurie
12787 Abetadashi 1995 SR3 20. september 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12788 Shigeno 1995 SZ3 22. september 1995 Nanyo T. Okuni
12789 Salvadoraguirre 1995 TX 14. oktober 1995 Kitt Peak C.W. Hergenrother
12790 Cernan 1995 UT2 24. oktober 1995 Kleť Kleť
12791 - 1995 UN4 20. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
12792 - 1995 UL6 27. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
12793 - 1995 UP8 30. oktober 1995 Nanyo T. Okuni
12794 - 1995 VL 2. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
12795 1995 VA2 11. november 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12796 Kamenrider 1995 WF 16. november 1995 Kuma Kogen A. Nakamura
12797 - 1995 WL4 20. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
12798 - 1995 WZ4 24. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
12799 von Suttner 1995 WF6 26. november 1995 Kleť Kleť
12800 Oobayashiarata 1995 WQ7 27. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
12801–12900 rediger
12801 Somekawa 1995 XD 2. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
12802 Hagino 1995 XD1 15. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
12803 - 1995 YF 17. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
12804 - 1995 YJ3 27. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
12805 - 1995 YL23 21. desember 1995 Haleakala NEAT
12806 - 1996 AN 11. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12807 - 1996 AW 11. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12808 - 1996 AF1 12. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12809 - 1996 BB 16. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12810 Okumiomote 1996 BV 17. januar 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12811 Rigonistern 1996 CL7 14. februar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
12812 Cioni 1996 CN7 14. februar 1996 Cima Ekar M. Tombelli, U. Munari
12813 Paolapaolini 1996 CU8 14. februar 1996 Cima Ekar M. Tombelli, U. Munari
12814 Vittorio 1996 CG9 13. februar 1996 Cima Ekar M. Tombelli, U. Munari
12815 - 1996 DL2 23. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12816 - 1996 ES1 15. mars 1996 Haleakala NEAT
12817 Federica 1996 FM16 22. mars 1996 La Silla E.W. Elst
12818 Tomhanks 1996 GU8 13. april 1996 Kitt Peak Spacewatch
12819 Susumutakahasi 1996 JO 12. mai 1996 Moriyama R.H. McNaught, Y. Ikari
12820 Robinwilliams 1996 JN6 11. mai 1996 Kitt Peak Spacewatch
12821 1996 RG1 10. september 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12822 - 1996 XD1 2. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12823 - 1997 AP 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12824 - 1997 AW3 6. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12825 - 1997 AJ7 9. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12826 - 1997 AO7 9. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12827 1997 AS7 5. januar 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12828 Batteas 1997 AU9 3. januar 1997 Kitt Peak Spacewatch
12829 - 1997 AB13 10. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12830 - 1997 BP1 29. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12831 1997 BS6 29. januar 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
12832 - 1997 CE1 1. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12833 Kamenný Újezd 1997 CV1 2. februar 1997 Kleť J. Tichá, M. Tichý
12834 Bomben 1997 CB13 4. februar 1997 Kitt Peak Spacewatch
12835 Stropek 1997 CN13 7. februar 1997 Kleť Kleť
12836 - 1997 CA22 13. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12837 - 1997 EK35 4. mars 1997 Socorro LINEAR
12838 Adamsmith 1997 EL55 9. mars 1997 La Silla E.W. Elst
12839 1997 FB2 29. mars 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12840 Paolaferrari 1997 GR5 6. april 1997 San Marcello L. Tesi, G. Cattani
12841 - 1997 GD8 2. april 1997 Socorro LINEAR
12842 - 1997 GQ23 6. april 1997 Socorro LINEAR
12843 Ewers 1997 GH27 9. april 1997 Kitt Peak Spacewatch
12844 - 1997 JE10 9. mai 1997 Kashihara F. Uto
12845 Crick 1997 JM15 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
12846 Fullerton 1997 MR 28. juni 1997 Kitt Peak Spacewatch
12847 - 1997 NQ2 6. juli 1997 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
12848 Agostino 1997 NK10 10. juli 1997 Campo Imperatore A. Boattini
12849 1997 QD2 27. august 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
12850 Axelmunthe 1998 CO3 6. februar 1998 La Silla E.W. Elst
12851 - 1998 DT9 22. februar 1998 Haleakala NEAT
12852 Teply 1998 FW30 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12853 - 1998 FZ97 31. mars 1998 Socorro LINEAR
12854 - 1998 HA13 29. april 1998 Haleakala NEAT
12855 Tewksbury 1998 HS32 20. april 1998 Socorro LINEAR
12856 - 1998 HH93 21. april 1998 Socorro LINEAR
12857 - 1998 HQ97 21. april 1998 Socorro LINEAR
12858 - 1998 JD2 1. mai 1998 Haleakala NEAT
12859 Marlamoore 1998 KK1 18. mai 1998 Anderson Mesa LONEOS
12860 Turney 1998 KT32 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12861 Wacker 1998 KW33 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12862 - 1998 KV37 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12863 Whitfield 1998 KE48 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12864 - 1998 KB55 23. mai 1998 Socorro LINEAR
12865 - 1998 KL55 23. mai 1998 Socorro LINEAR
12866 Yanamadala 1998 KL65 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12867 Joëloïc 1998 LK2 1. juni 1998 La Silla E.W. Elst
12868 Onken 1998 MZ7 19. juni 1998 Anderson Mesa LONEOS
12869 - 1998 MR32 24. juni 1998 Socorro LINEAR
12870 Rolandmeier 1998 MK37 24. juni 1998 Anderson Mesa LONEOS
12871 Samarasinha 1998 ML37 24. juni 1998 Anderson Mesa LONEOS
12872 Susiestevens 1998 OZ5 21. juli 1998 Socorro LINEAR
12873 Clausewitz 1998 OU7 26. juli 1998 La Silla E.W. Elst
12874 Poisson 1998 QZ 19. august 1998 Prescott P.G. Comba
12875 - 1998 QA2 19. august 1998 Haleakala NEAT
12876 - 1998 QR10 17. august 1998 Socorro LINEAR
12877 - 1998 QF11 17. august 1998 Socorro LINEAR
12878 Erneschiller 1998 QH11 17. august 1998 Socorro LINEAR
12879 - 1998 QN18 17. august 1998 Socorro LINEAR
12880 Juliegrady 1998 QM25 17. august 1998 Socorro LINEAR
12881 Yepeiyu 1998 QF31 17. august 1998 Socorro LINEAR
12882 - 1998 QS31 17. august 1998 Socorro LINEAR
12883 - 1998 QY32 17. august 1998 Socorro LINEAR
12884 - 1998 QL34 17. august 1998 Socorro LINEAR
12885 - 1998 QM34 17. august 1998 Socorro LINEAR
12886 - 1998 QG35 17. august 1998 Socorro LINEAR
12887 - 1998 QP35 17. august 1998 Socorro LINEAR
12888 - 1998 QR42 17. august 1998 Socorro LINEAR
12889 - 1998 QW42 17. august 1998 Socorro LINEAR
12890 - 1998 QG43 17. august 1998 Socorro LINEAR
12891 - 1998 QH51 17. august 1998 Socorro LINEAR
12892 - 1998 QE52 17. august 1998 Socorro LINEAR
12893 - 1998 QS55 26. august 1998 Caussols ODAS
12894 - 1998 QN73 24. august 1998 Socorro LINEAR
12895 Balbastre 1998 QO99 26. august 1998 La Silla E.W. Elst
12896 Geoffroy 1998 QV102 26. august 1998 La Silla E.W. Elst
12897 Bougeret 1998 RY5 13. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12898 Mignard 1998 RK6 14. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12899 - 1998 RN13 1. september 1998 Woomera F.B. Zoltowski
12900 - 1998 RP28 14. september 1998 Socorro LINEAR
12901–13000 rediger
12901 - 1998 RF50 14. september 1998 Socorro LINEAR
12902 - 1998 RW52 14. september 1998 Socorro LINEAR
12903 - 1998 RK57 14. september 1998 Socorro LINEAR
12904 - 1998 RB65 14. september 1998 Socorro LINEAR
12905 - 1998 RJ72 14. september 1998 Socorro LINEAR
12906 - 1998 RS72 14. september 1998 Socorro LINEAR
12907 - 1998 RV79 14. september 1998 Socorro LINEAR
12908 Yagudina 1998 SG25 22. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12909 Jaclifford 1998 SK58 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12910 Deliso 1998 SP59 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12911 Goodhue 1998 SQ59 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12912 Streator 1998 SR60 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12913 - 1998 SR130 26. september 1998 Socorro LINEAR
12914 - 1998 SJ141 26. september 1998 Socorro LINEAR
12915 - 1998 SL161 26. september 1998 Socorro LINEAR
12916 Eteoneus 1998 TL15 13. oktober 1998 Caussols ODAS
12917 - 1998 TG16 13. oktober 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
12918 - 1998 UF21 29. oktober 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
12919 Tomjohnson 1998 VB6 11. november 1998 Catalina CSS
12920 - 1998 VM15 10. november 1998 Socorro LINEAR
12921 1998 WZ5 20. november 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
12922 - 1998 WW19 27. november 1998 Woomera F.B. Zoltowski
12923 Zephyr 1999 GK4 11. april 1999 Anderson Mesa LONEOS
12924 - 1999 RK21 7. september 1999 Socorro LINEAR
12925 - 1999 SN4 29. september 1999 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
12926 Brianmason 1999 SO9 27. september 1999 Takapuna J.L. Schiff, C.J. Schiff
12927 Pinocchio 1999 SU9 30. september 1999 San Marcello M. Tombelli, L. Tesi
12928 Nicolapozio 1999 SV9 30. september 1999 San Marcello A. Boattini, G. Forti
12929 - 1999 TZ1 2. oktober 1999 Fountain Hills C.W. Juels
12930 - 1999 TJ6 2. oktober 1999 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
12931 Mario 1999 TX10 7. oktober 1999 Gnosca S. Sposetti
12932 Conedera 1999 TC12 10. oktober 1999 Gnosca S. Sposetti
12933 - 1999 TC16 14. oktober 1999 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
12934 Bisque 1999 TH16 11. oktober 1999 Fountain Hills C.W. Juels
12935 Zhengzhemin 1999 TV17 2. oktober 1999 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12936 - 2549 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12937 - 3024 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12938 - 4161 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12939 - 4206 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12940 - 4588 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12941 - 4638 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12942 - 6054 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12943 - 6670 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12944 - 6745 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12945 - 9534 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12946 - 1290 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12947 - 3099 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12948 - 4273 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12949 - 4290 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12950 - 4321 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12951 - 1041 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12952 - 1102 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12953 - 1264 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12954 - 2040 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12955 - 2162 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12956 - 2232 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12957 - 2258 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12958 - 2276 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12959 - 3086 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12960 - 4165 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12961 - 4262 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12962 - 4297 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12963 - 5485 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12964 - 1071 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12965 - 1080 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12966 - 1102 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12967 - 3105 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12968 - 3261 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12969 - 3482 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12970 - 4012 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12971 - 4054 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12972 Eumaios 1973 SF1 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12973 Melanthios 1973 SY1 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12974 Halitherses 1973 SB2 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12975 Efremov 1973 SY5 28. september 1973 Nauchnij N.S. Chernykh
12976 Kalinenkov 1976 QK1 26. august 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
12977 - 1978 NC 10. juli 1978 Palomar E.F. Helin, E.M. Shoemaker
12978 Ivashov 1978 SD7 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
12979 Evgalvasil'ev 1978 SB8 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
12980 - 1978 VO3 6. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
12981 - 1978 VP3 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
12982 - 1979 MS5 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
12983 - 1979 OH1 24. juli 1979 Palomar S.J. Bus
12984 Lowry 1979 QF2 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
12985 - 1980 UW1 31. oktober 1980 Palomar S.J. Bus
12986 - 1981 DM2 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
12987 1981 EF2 5. mars 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
12988 - 1981 EC5 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12989 - 1981 EV9 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12990 - 1981 EB17 6. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12991 - 1981 EN21 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12992 - 1981 EZ22 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12993 - 1981 EP27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12994 - 1981 ET27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12995 - 1981 EY27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12996 - 1981 EV28 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12997 - 1981 EV29 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12998 - 1981 EB43 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12999 Toruń 1981 QJ2 30. august 1981 Anderson Mesa E. Bowell
13000 1981 QK3 25. august 1981 La Silla H. Debehogne


Forgjenger :
11001–12000


Liste over nummererte småplaneter 12001–13000
Betydningen av småplanetnavn: 12001–12500, 12501–13000
Etterfølger :
13001–14000