Liste over nummererte småplaneter: 6001–7000

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over nummererte småplaneter: 6001–7000 er en liste over nummererte småplaneter fra nummer 6001–7000. For fullstendig liste, se liste over nummererte småplaneter.


Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
6001–6100 rediger
6001 Thales 1988 CP2 11. februar 1988 La Silla E.W. Elst
6002 1988 RO 8. september 1988 Brorfelde P. Jensen
6003 1988 VO1 2. november 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6004 1988 XY1 11. desember 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6005 1989 BD 29. januar 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6006 Anaximandros 1989 GB4 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
6007 Billevans 1990 BE2 28. januar 1990 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6008 1990 BF2 30. januar 1990 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6009 1990 FQ1 24. mars 1990 Palomar E.F. Helin
6010 Lyzenga 1990 OE 19. juli 1990 Palomar E.F. Helin
6011 Tozzi 1990 QU5 29. august 1990 Palomar H.E. Holt
6012 1990 SK4 22. september 1990 Siding Spring R.H. McNaught
6013 Andanike 1991 OZ 18. juli 1991 Palomar H.E. Holt
6014 Chribrenmark 1991 PO10 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
6015 Paularego 1991 PR10 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
6016 1991 PA11 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
6017 1991 PY11 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
6018 1991 PS16 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
6019 1991 RO6 3. september 1991 Siding Spring R.H. McNaught
6020 Miyamoto 1991 SL1 30. september 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6021 1991 TM 1. oktober 1991 Siding Spring R.H. McNaught
6022 Jyuro 1992 UB4 26. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6023 Tsuyashima 1992 UQ4 26. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6024 Ochanomizu 1992 UT4 27. oktober 1992 Dynic A. Sugie
6025 Naotosato 1992 YA3 30. desember 1992 Oohira T. Urata
6026 Xenophanes 1993 BA8 23. januar 1993 La Silla E.W. Elst
6027 1993 SS2 23. september 1993 Siding Spring G.J. Garradd
6028 1994 ER1 11. mars 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6029 Edithrand 1948 AG 14. januar 1948 Mount Hamilton E. Wirtanen
6030 Zolensky 1981 EG36 7. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6031 Ryokan 1982 BQ4 26. januar 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
6032 Nobel 1983 PY 4. august 1983 Nauchnij L.G. Karachkina
6033 1984 SQ4 24. september 1984 La Silla H. Debehogne
6034 1987 JA 5. mai 1987 Lake Tekapo A.C. Gilmore, P.M. Kilmartin
6035 1987 OR 27. juli 1987 Haute Provence E.W. Elst
6036 Weinberg 1988 CV3 13. februar 1988 La Silla E.W. Elst
6037 1988 EG 12. mars 1988 Palomar J. Alu
6038 1989 EQ 4. mars 1989 Siding Spring R.H. McNaught
6039 Parmenides 1989 RS 3. september 1989 Haute Provence E.W. Elst
6040 1990 DK3 24. februar 1990 La Silla H. Debehogne
6041 Juterkilian 1990 KL 21. mai 1990 Palomar E.F. Helin
6042 Cheshirecat 1990 WW2 23. november 1990 Yakiimo A. Natori, T. Urata
6043 Aurochs 1991 RK2 9. september 1991 Kiyosato S. Otomo
6044 Hammer-Purgstall 1991 RW4 13. september 1991 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
6045 1991 RG9 11. september 1991 Palomar H.E. Holt
6046 1991 RF14 13. september 1991 Palomar H.E. Holt
6047 1991 TB1 10. oktober 1991 Palomar P. Rose
6048 1991 UC1 18. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6049 Toda 1991 VP 2. november 1991 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
6050 Miwablock 1992 AE 10. januar 1992 Kitt Peak Spacewatch
6051 Anaximenes 1992 BX1 30. januar 1992 La Silla E.W. Elst
6052 Junichi 1992 CE1 9. februar 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6053 1993 BW3 30. januar 1993 Siding Spring R.H. McNaught
6054 Ghiberti 4019 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6055 Brunelleschi 2158 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6056 Donatello 2318 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6057 Robbia 5182 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6058 1978 VL5 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
6059 1979 TA 11. oktober 1979 Kleť Z. Vávrová
6060 Doudleby 1980 DX 19. februar 1980 Kleť A. Mrkos
6061 1981 SQ2 20. september 1981 La Silla H. Debehogne
6062 Vespa 1983 JQ 6. mai 1983 Anderson Mesa N.G. Thomas
6063 Jason 1984 KB 27. mai 1984 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6064 Holašovice 1987 HE1 23. april 1987 Kleť A. Mrkos
6065 1987 OC 27. juli 1987 Palomar E.F. Helin, R.S. Dunbar
6066 Hendricks 1987 SZ3 26. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
6067 1990 QR11 28. august 1990 Kleť Z. Vávrová
6068 Brandenburg 1990 TJ2 10. oktober 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
6069 Cevolani 1991 PW17 8. august 1991 Palomar H.E. Holt
6070 Rheinland 1991 XO1 10. desember 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
6071 Sakitama 1992 AS1 4. januar 1992 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
6072 Hooghoudt 1280 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6073 1939 UB 18. oktober 1939 Turku Y. Väisälä
6074 Bechtereva 1968 QE 24. august 1968 Nauchnij T.M. Smirnova
6075 Zajtsev 1976 GH2 1. april 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
6076 Plavec 1980 CR 14. februar 1980 Kleť L. Brožek
6077 Messner 1980 TM 3. oktober 1980 Kleť Z. Vávrová
6078 Burt 1980 TC5 10. oktober 1980 Palomar C.S. Shoemaker
6079 Gerokurat 1981 DG3 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
6080 Lugmair 1981 EY26 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6081 Cloutis 1981 EE35 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6082 Timiryazev 1982 UH8 21. oktober 1982 Nauchnij L.V. Zhuravleva
6083 Janeirabloom 1984 SQ2 25. september 1984 Anderson Mesa B.A. Skiff
6084 Bascom 1985 CT 12. februar 1985 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6085 Fraethi 1987 SN3 25. september 1987 Brorfelde P. Jensen
6086 1987 VU 15. november 1987 Kleť Z. Vávrová
6087 Lupo 1988 FK 19. mars 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6088 Hoshigakubo 1988 UH 18. oktober 1988 Geisei T. Seki
6089 Izumi 1989 AF1 5. januar 1989 Ayashi Station M. Koishikawa
6090 1989 DJ 27. februar 1989 La Silla H. Debehogne
6091 Mitsuru 1990 DA1 28. februar 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6092 Johnmason 1990 MN 27. juni 1990 Palomar E.F. Helin
6093 Makoto 1990 QP5 30. august 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6094 Hisako 1990 VQ1 10. november 1990 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
6095 1991 UU 18. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6096 1991 UB2 29. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6097 Koishikawa 1991 UK2 29. oktober 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6098 Mutojunkyu 1991 UW3 31. oktober 1991 Kushiro M. Matsuyama, K. Watanabe
6099 Saarland 1991 UH4 30. oktober 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
6100 Kunitomoikkansai 1991 VK4 9. november 1991 Dynic A. Sugie
6101–6200 rediger
6101 Tomoki 1993 EG 1. mars 1993 Oohira T. Urata
6102 Visby 1993 FQ25 21. mars 1993 La Silla UESAC
6103 1993 HV 16. april 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6104 Takao 1993 HZ 16. april 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6105 Verrocchio 4580 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6106 Stoss 6564 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6107 Osterbrock 1948 AF 14. januar 1948 Mount Hamilton C.A. Wirtanen
6108 Glebov 1971 QN 18. august 1971 Nauchnij T.M. Smirnova
6109 Balseiro 1975 QC 29. august 1975 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
6110 Kazak 1978 NQ1 4. juli 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
6111 Davemckay 1979 SP13 20. september 1979 Palomar S.J. Bus
6112 Ludolfschultz 1981 DB1 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
6113 Tsap 1982 SX5 16. september 1982 Nauchnij L.I. Chernykh
6114 Dalla-Degregori 1984 HS1 28. april 1984 La Silla W. Ferreri, V. Zappalà
6115 Martinduncan 1984 SR2 25. september 1984 Anderson Mesa B.A. Skiff
6116 Still 1984 UB3 26. oktober 1984 Anderson Mesa E. Bowell
6117 1985 CZ1 12. februar 1985 La Silla H. Debehogne
6118 1986 QX3 31. august 1986 La Silla H. Debehogne
6119 Hjorth 1986 XH 6. desember 1986 Brorfelde P. Jensen
6120 Anhalt 1987 QR 21. august 1987 Tautenburg Observatory F. Börngen
6121 Plachinda 1987 RU3 2. september 1987 Nauchnij L.I. Chernykh
6122 Henrard 1987 SW1 21. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
6123 Aristoteles 1987 SH2 19. september 1987 Smolyan E.W. Elst
6124 Mecklenburg 1987 SL10 29. september 1987 Tautenburg Observatory F. Börngen
6125 1989 CN 4. februar 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6126 1989 EW1 5. mars 1989 Kleť Z. Vávrová
6127 Hetherington 1989 HD 25. april 1989 Palomar E.F. Helin
6128 Lasorda 1989 LA 3. juni 1989 Palomar E.F. Helin
6129 Demokritos 1989 RB2 4. september 1989 Haute Provence E.W. Elst
6130 Hutton 1989 SL5 24. september 1989 Siding Spring R.H. McNaught
6131 Towen 1990 OO3 27. juli 1990 Palomar H.E. Holt
6132 Danielson 1990 QY3 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
6133 1990 RC3 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
6134 1990 RA5 15. september 1990 Palomar H.E. Holt
6135 Billowen 1990 RD9 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
6136 Gryphon 1990 YH 22. desember 1990 Yakiimo A. Natori, T. Urata
6137 Johnfletcher 1991 BY 25. januar 1991 Yakiimo A. Natori, T. Urata
6138 1991 JH1 14. mai 1991 Kiyosato S. Otomo, O. Muramatsu
6139 Naomi 1992 AD1 10. januar 1992 Dynic A. Sugie
6140 Kubokawa 1992 AT1 6. januar 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6141 Durda 1992 YC3 26. desember 1992 Kitt Peak Spacewatch
6142 1993 FP 23. mars 1993 Lake Tekapo A.C. Gilmore, P.M. Kilmartin
6143 Pythagoras 1993 JV 14. mai 1993 La Silla E.W. Elst
6144 Kondojiro 1994 EQ3 14. mars 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6145 Riemenschneider 2630 P-L 26. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6146 Adamkrafft 3262 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6147 Straub 1081 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6148 Ignazgünther 5119 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6149 Pelčák 1979 SS 25. september 1979 Kleť A. Mrkos
6150 Neukum 1980 FR1 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
6151 Viget 1987 WF 19. november 1987 Anderson Mesa E. Bowell
6152 Empedocles 1989 GB3 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
6153 Hershey 1990 OB 19. juli 1990 Palomar E.F. Helin
6154 Stevesynnott 1990 QP1 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
6155 Yokosugano 1990 VY2 11. november 1990 Minami-Oda T. Nomura, K. Kawanishi
6156 Dall 1991 AF1 12. januar 1991 Stakenbridge B.G.W. Manning
6157 Prey 1991 RX2 9. september 1991 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
6158 Shosanbetsu 1991 VB3 12. november 1991 Ojima T. Niijima, T. Urata
6159 1991 YH 30. desember 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6160 Minakata 1993 JF 15. mai 1993 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
6161 Vojno-Yasenetsky 1971 TY2 14. oktober 1971 Nauchnij L.I. Chernykh
6162 Prokhorov 1973 SR6 25. september 1973 Nauchnij L.V. Zhuravleva
6163 Reimers 1977 FT 16. mars 1977 La Silla H.-E. Schuster
6164 Gerhardmüller 1977 RF2 9. september 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
6165 Frolova 1978 PD3 8. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
6166 Univsima 1978 SP4 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
6167 Narmanskij 1979 QB10 27. august 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
6168 Isnello 1981 EB1 5. mars 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
6169 Sashakrot 1981 EX4 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6170 Levasseur 1981 GP 5. april 1981 Anderson Mesa E. Bowell
6171 Uttorp 1981 UT 26. oktober 1981 Socorro L.G. Taff
6172 Prokofeana 1982 TX 14. oktober 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
6173 Jimwestphal 1983 AD 9. januar 1983 Anderson Mesa B.A. Skiff
6174 Polybius 1983 TR2 4. oktober 1983 Anderson Mesa N.G. Thomas
6175 Cori 1983 XW 4. desember 1983 Kleť A. Mrkos
6176 Horrigan 1985 BH 16. januar 1985 Kleť Z. Vávrová
6177 1986 CE2 12. februar 1986 La Silla H. Debehogne
6178 1986 DA 16. februar 1986 Shizuoka M. Kizawa
6179 Brett 1986 EN 3. mars 1986 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6180 Bystritskaya 1986 PX4 8. august 1986 Nauchnij L.I. Chernykh
6181 Bobweber 1986 RW 6. september 1986 Palomar E.F. Helin
6182 Katygord 1987 SC4 21. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
6183 Viscome 1987 SF7 26. september 1987 Palomar C.S. Shoemaker
6184 Nordlund 1987 UQ3 26. oktober 1987 Brorfelde P. Jensen
6185 1987 YD 20. desember 1987 Chiyoda T. Kojima
6186 Zenon 1988 CC2 11. februar 1988 La Silla E.W. Elst
6187 1988 RD5 2. september 1988 La Silla H. Debehogne
6188 Robertpepin 1988 SW2 16. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
6189 Völk 1989 EY2 2. mars 1989 La Silla E.W. Elst
6190 Rennes 1989 TJ1 8. oktober 1989 Ayashi Station M. Koishikawa
6191 Eades 1989 WN1 22. november 1989 Stakenbridge B.G.W. Manning
6192 1990 KB1 21. mai 1990 Palomar E.F. Helin
6193 Manabe 1990 QC1 18. august 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6194 Denali 1990 TN 12. oktober 1990 Siding Spring R.H. McNaught
6195 Nukariya 1990 VL2 13. november 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6196 1991 UO4 28. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6197 Taracho 1992 AB1 10. januar 1992 Karasuyama S. Inoda, T. Urata
6198 Shirakawa 1992 AF1 10. januar 1992 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
6199 Yoshiokayayoi 1992 BK1 26. januar 1992 Dynic A. Sugie
6200 Hachinohe 1993 HL 16. april 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6201–6300 rediger
6201 Ichiroshimizu 1993 HY 16. april 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6202 Georgemiley 3332 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6203 Lyubamoroz 1981 EC23 3. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6204 MacKenzie 1981 JB3 6. mai 1981 Palomar C.S. Shoemaker
6205 Menottigalli 1983 OD 17. juli 1983 Anderson Mesa E. Bowell
6206 Corradolamberti 1985 TB1 15. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
6207 Bourvil 1988 BV 24. januar 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6208 Wakata 1988 XT 3. desember 1988 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6209 Schwaben 1990 TF4 12. oktober 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
6210 Hyunseop 1991 AX1 14. januar 1991 Kushiro M. Matsuyama, K. Watanabe
6211 Tsubame 1991 DO 19. februar 1991 Karasuyama S. Inoda, T. Urata
6212 1993 MS1 23. juni 1993 Palomar M. Nassir
6213 Zwiers 2196 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6214 Mikhailgrinev 1971 SN2 26. september 1971 Nauchnij T.M. Smirnova
6215 1973 EK 7. mars 1973 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
6216 San Jose 1975 SJ 30. september 1975 Palomar S.J. Bus
6217 1975 XH 1. desember 1975 Cerro El Roble C. Torres, S. Barros
6218 Mizushima 1977 EG7 12. mars 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
6219 Demalia 1978 PX2 8. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
6220 Stepanmakarov 1978 SN7 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
6221 Ducentesima 1980 GO 13. april 1980 Kleť A. Mrkos
6222 1980 PB3 8. august 1980 Siding Spring Royal Observatory Edinburgh
6223 Dahl 1980 RD1 3. september 1980 Kleť A. Mrkos
6224 El Goresy 1981 EK8 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6225 Hiroko 1981 EK12 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6226 Paulwarren 1981 EY18 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6227 Alanrubin 1981 EQ42 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6228 Yonezawa 1982 BA 17. januar 1982 Tōkai T. Furuta
6229 Tursachan 1983 VN7 4. november 1983 Anderson Mesa B.A. Skiff
6230 1984 SG1 27. september 1984 Kleť Z. Vávrová
6231 Hundertwasser 1985 FH 20. mars 1985 Kleť A. Mrkos
6232 Zubitskia 1985 SJ3 19. september 1985 Nauchnij N.S. Chernykh, L.I. Chernykh
6233 Kimura 1986 CG 8. februar 1986 Karasuyama S. Inoda, T. Urata
6234 Sheilawolfman 1986 SF 30. september 1986 Kleť Z. Vávrová
6235 Burney 1987 VB 14. november 1987 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6236 Mallard 1988 WF 29. november 1988 Oohira Oohira
6237 Chikushi 1989 CV 4. februar 1989 Geisei T. Seki
6238 1989 NM 2. juli 1989 Palomar E.F. Helin
6239 Minos 1989 QF 31. august 1989 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6240 Lucretius Carus 1989 SL1 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
6241 Galante 1989 TG 4. oktober 1989 Bologna Osservatorio San Vittore
6242 1990 OJ2 29. juli 1990 Palomar H.E. Holt
6243 Yoder 1990 OT3 27. juli 1990 Palomar H.E. Holt
6244 Okamoto 1990 QF 20. august 1990 Geisei T. Seki
6245 Ikufumi 1990 SO4 27. september 1990 Oohira T. Urata
6246 Komurotoru 1990 VX2 13. november 1990 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
6247 Amanogawa 1990 WY3 21. november 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6248 1991 BM2 17. januar 1991 Kleť Z. Vávrová
6249 Jennifer 1991 JF1 7. mai 1991 Palomar E.F. Helin
6250 1991 VX1 2. november 1991 Palomar E.F. Helin
6251 Setsuko 1992 DB 25. februar 1992 Susono M. Akiyama, T. Furuta
6252 Montevideo 1992 EV11 6. mars 1992 La Silla UESAC
6253 1992 FJ 24. mars 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6254 1993 UM3 20. oktober 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6255 Kuma 1994 XT 5. desember 1994 Kuma Kogen A. Nakamura
6256 Canova 4063 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6257 Thorvaldsen 4098 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6258 Rodin 3070 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6259 Maillol 3236 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6260 Kelsey 1949 PN 2. august 1949 Heidelberg K. Reinmuth
6261 Chione 1976 WC 30. november 1976 La Silla H.-E. Schuster
6262 Javid 1978 RZ 1. september 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
6263 1980 PX 6. august 1980 Kleť Z. Vávrová
6264 1980 SQ 29. september 1980 Kleť Z. Vávrová
6265 1985 TW3 11. oktober 1985 Palomar T.F. Fric, R.J. Gilbrech
6266 Letzel 1986 TB3 4. oktober 1986 Kleť A. Mrkos
6267 Rozhen 1987 SO9 20. september 1987 Smolyan E.W. Elst
6268 Versailles 1990 SS5 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
6269 Kawasaki 1990 UJ 20. oktober 1990 Oohira T. Urata
6270 Kabukuri 1991 BD 18. januar 1991 Karasuyama S. Inoda, T. Urata
6271 Farmer 1991 NF 9. juli 1991 Palomar E.F. Helin
6272 1992 EB 2. mars 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6273 Kiruna 1992 ER31 1. mars 1992 La Silla UESAC
6274 Taizaburo 1992 FV 23. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6275 Kiryu 1993 VQ 14. november 1993 Oizumi T. Kobayashi
6276 Kurohone 1994 AB 1. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
6277 1949 QC1 24. august 1949 Flagstaff H.L. Giclas, R.D. Schaldach
6278 Ametkhan 1971 TF 10. oktober 1971 Nauchnij B.A. Burnasheva
6279 1977 UO5 18. oktober 1977 Palomar K.L. Faul
6280 Sicardy 1980 RJ 2. september 1980 Anderson Mesa E. Bowell
6281 Strnad 1980 SD 16. september 1980 Kleť A. Mrkos
6282 Edwelda 1980 TS4 9. oktober 1980 Palomar C.S. Shoemaker
6283 1980 VX1 6. november 1980 Nanking Purple Mountain Observatory
6284 Borisivanov 1981 EM19 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6285 Ingram 1981 EA26 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6286 1983 EU 10. mars 1983 Anderson Mesa E. Barr
6287 Lenham 1984 AR 8. januar 1984 Anderson Mesa E. Bowell
6288 1984 ER1 2. mars 1984 La Silla H. Debehogne
6289 1984 HP1 28. april 1984 La Silla W. Ferreri, V. Zappalà
6290 1985 CA2 12. februar 1985 La Silla H. Debehogne
6291 Renzetti 1985 TM1 15. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
6292 1986 QQ2 28. august 1986 La Silla H. Debehogne
6293 Oberpfalz 1987 WV1 26. november 1987 Tautenburg Observatory F. Börngen
6294 Czerny 1988 CX1 11. februar 1988 La Silla E.W. Elst
6295 Schmoll 1988 CF3 11. februar 1988 La Silla E.W. Elst
6296 Cleveland 1988 NC 12. juli 1988 Palomar E.F. Helin
6297 1988 VZ1 2. november 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6298 1988 XC 1. desember 1988 Chiyoda T. Kojima
6299 Reizoutoyoko 1988 XQ1 5. desember 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
6300 Hosamu 1988 YB 30. desember 1988 Okutama T. Hioki, N. Kawasato
6301–6400 rediger
6301 1989 BR1 29. januar 1989 Kleť Z. Vávrová
6302 Tengukogen 1989 CF 2. februar 1989 Geisei T. Seki
6303 1989 EL2 12. mars 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6304 Josephus Flavius 1989 GT3 2. april 1989 La Silla E.W. Elst
6305 Helgoland 1989 GE8 6. april 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
6306 Nishimura 1989 UL3 30. oktober 1989 Dynic A. Sugie
6307 Maiztegui 1989 WL7 22. november 1989 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
6308 Ebisuzaki 1990 BK 17. januar 1990 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
6309 Elsschot 1990 EM3 2. mars 1990 La Silla E.W. Elst
6310 Jankonke 1990 KK 21. mai 1990 Palomar E.F. Helin
6311 Porubčan 1990 RQ2 15. september 1990 Palomar H.E. Holt
6312 Robheinlein 1990 RH4 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
6313 1990 RC8 14. september 1990 La Silla H. Debehogne
6314 1990 SQ16 17. september 1990 Palomar H.E. Holt
6315 1990 TS 11. oktober 1990 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6316 1990 TL6 9. oktober 1990 Siding Spring R.H. McNaught
6317 Dreyfus 1990 UP3 16. oktober 1990 La Silla E.W. Elst
6318 Cronkite 1990 WA 18. november 1990 Palomar E.F. Helin
6319 Beregovoj 1990 WJ3 19. november 1990 La Silla E.W. Elst
6320 Bremen 1991 AL3 15. januar 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
6321 Namuratakao 1991 BV 19. januar 1991 Dynic A. Sugie
6322 1991 CQ 10. februar 1991 Siding Spring R.H. McNaught
6323 Karoji 1991 CY1 14. februar 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6324 Kejonuma 1991 DN1 23. februar 1991 Karasuyama S. Inoda, T. Urata
6325 1991 EA1 14. mars 1991 Yorii M. Arai, H. Mori
6326 Idamiyoshi 1991 FJ1 18. mars 1991 Dynic A. Sugie
6327 1991 GP1 9. april 1991 Palomar E.F. Helin
6328 1991 NL1 12. juli 1991 Palomar H.E. Holt
6329 Hikonejyo 1992 EU1 12. mars 1992 Dynic A. Sugie
6330 Koen 1992 FN 23. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6331 1992 FZ1 28. mars 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6332 Vorarlberg 1992 FP3 30. mars 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen
6333 Helenejacq 1992 LG 3. juni 1992 Palomar G.J. Leonard
6334 Robleonard 1992 MM 27. juni 1992 Palomar G.J. Leonard
6335 Nicolerappaport 1992 NR 5. juli 1992 Palomar E.F. Helin, J. Alu
6336 Dodo 1992 UU 21. oktober 1992 Kiyosato S. Otomo
6337 Shiota 1992 UC4 26. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6338 Isaosato 1992 UO4 26. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6339 Giliberti 1993 SG 20. september 1993 Colleverde V.S. Casulli
6340 Kathmandu 1993 TF2 15. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6341 1993 UN3 20. oktober 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6342 1993 VG 7. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6343 1993 VK 7. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6344 1993 VM 7. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6345 Hideo 1994 AX1 5. januar 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6346 Syukumeguri 1995 AY 6. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
6347 1995 BM4 28. januar 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6348 1995 CH1 3. februar 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6349 Acapulco 1995 CN1 8. februar 1995 Ayashi Station M. Koishikawa
6350 Schlüter 3526 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6351 Neumann 4277 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6352 Schlaun 2400 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6353 Semper 3107 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6354 Vangelis 1934 GA 3. april 1934 Uccle E. Delporte
6355 Univermoscow 1969 TX5 15. oktober 1969 Nauchnij L.I. Chernykh
6356 Tairov 1976 QR 26. august 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
6357 Glushko 1976 SK3 24. september 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
6358 Chertok 1977 AL1 13. januar 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
6359 Dubinin 1977 AZ1 13. januar 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
6360 1978 UA7 27. oktober 1978 Palomar C.M. Olmstead
6361 1978 VL11 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
6362 Tunis 1979 KO 19. mai 1979 La Silla R.M. West
6363 Doggett 1981 CB1 6. februar 1981 Anderson Mesa E. Bowell
6364 Casarini 1981 ET 2. mars 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
6365 Nickschneider 1981 ES29 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6366 Rainerwieler 1981 UM22 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
6367 1982 FY2 18. mars 1982 La Silla H. Debehogne
6368 1983 RM3 1. september 1983 La Silla H. Debehogne
6369 1983 UC 16. oktober 1983 Kleť Z. Vávrová
6370 Malpais 1984 EY 9. mars 1984 Anderson Mesa B.A. Skiff
6371 Heinlein 1985 GS 15. april 1985 Anderson Mesa E. Bowell
6372 Walker 1985 JW1 13. mai 1985 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6373 Stern 1986 EZ 5. mars 1986 Anderson Mesa E. Bowell
6374 Beslan 1986 PY4 8. august 1986 Nauchnij L.I. Chernykh
6375 Fredharris 1986 TB5 1. oktober 1986 Caussols CERGA
6376 Schamp 1987 KD1 29. mai 1987 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6377 Cagney 1987 ML1 25. juni 1987 Kleť A. Mrkos
6378 1987 SE13 27. september 1987 La Silla H. Debehogne
6379 Vrba 1987 VA1 15. november 1987 Kleť A. Mrkos
6380 Gardel 1988 CG 10. februar 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
6381 Toyama 1988 DO1 21. februar 1988 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
6382 1988 EL 14. mars 1988 Palomar J. Alu
6383 Tokushima 1988 XU1 12. desember 1988 Tokushima M. Iwamoto, T. Furuta
6384 Kervin 1989 AM 3. januar 1989 Palomar E.F. Helin
6385 Martindavid 1989 EC2 5. mars 1989 Kleť A. Mrkos
6386 Keithnoll 1989 NK1 10. juli 1989 Palomar H.E. Holt
6387 1989 WC 19. november 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6388 1989 WL1 25. november 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6389 Ogawa 1990 BX 21. januar 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6390 Hirabayashi 1990 BG1 26. januar 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6391 Africano 1990 BN2 21. januar 1990 Palomar E.F. Helin
6392 Takashimizuno 1990 HR 29. april 1990 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
6393 1990 HM1 29. april 1990 Fujieda H. Shiozawa, M. Kizawa
6394 1990 QM2 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
6395 Hilliard 1990 UE1 21. oktober 1990 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
6396 Schleswig 1991 AO3 15. januar 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
6397 1991 BJ 17. januar 1991 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
6398 Timhunter 1991 CD1 10. februar 1991 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker, D.H. Levy
6399 Harada 1991 GA 3. april 1991 Geisei T. Seki
6400 Georgealexander 1991 GQ1 10. april 1991 Palomar E.F. Helin
6401–6500 rediger
6401 Roentgen 1991 GB2 15. april 1991 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker, D.H. Levy
6402 Holstein 1991 GQ10 9. april 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
6403 Steverin 1991 NU 8. juli 1991 Palomar E.F. Helin
6404 Vanavara 1991 PS6 6. august 1991 La Silla E.W. Elst
6405 Komiyama 1992 HJ 30. april 1992 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
6406 1992 MJ 28. juni 1992 Palomar H.E. Holt
6407 1992 PF2 2. august 1992 Palomar H.E. Holt
6408 Saijo 1992 UT5 28. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6409 1992 VC 2. november 1992 Uenohara N. Kawasato
6410 Fujiwara 1992 WO4 29. november 1992 Kiyosato S. Otomo
6411 Tamaga 1993 TA 8. oktober 1993 Siding Spring R.H. McNaught
6412 Kaifu 1993 TL2 15. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6413 Iye 1993 TJ3 15. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6414 Mizunuma 1993 UX 24. oktober 1993 Oizumi T. Kobayashi
6415 1993 VR3 11. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6416 Nyukasayama 1993 VY3 14. november 1993 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
6417 Liberati 1993 XA 4. desember 1993 Stroncone A. Vagnozzi
6418 Hanamigahara 1993 XJ 8. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
6419 Susono 1993 XX 7. desember 1993 Susono M. Akiyama, T. Furuta
6420 Riheijyaya 1993 XG1 14. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
6421 1993 XS1 6. desember 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6422 Akagi 1994 CD1 7. februar 1994 Oizumi T. Kobayashi
6423 Harunasan 1994 CP2 13. februar 1994 Oizumi T. Kobayashi
6424 Ando 1994 EN3 14. mars 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6425 1994 WZ3 28. november 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6426 Vanýsek 1995 ED 2. mars 1995 Kleť M. Tichý
6427 1995 FY 28. mars 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6428 Barlach 3513 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6429 Brancusi 4050 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6430 1964 UP 30. oktober 1964 Nanking Purple Mountain Observatory
6431 1967 UT 30. oktober 1967 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
6432 Temirkanov 1975 TR2 3. oktober 1975 Nauchnij L.I. Chernykh
6433 Enya 1978 WC 18. november 1978 Kleť A. Mrkos
6434 Jewitt 1981 OH 26. juli 1981 Anderson Mesa E. Bowell
6435 Daveross 1984 DA 24. februar 1984 Palomar E.F. Helin, R.S. Dunbar
6436 Coco 1985 JX1 13. mai 1985 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6437 Stroganov 1987 QS7 28. august 1987 La Silla E.W. Elst
6438 Suárez 1988 BS3 18. januar 1988 La Silla H. Debehogne
6439 Tirol 1988 CV 13. februar 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
6440 Ransome 1988 RA2 8. september 1988 Kleť A. Mrkos
6441 Milenajesenská 1988 RR2 9. september 1988 Kleť A. Mrkos
6442 Salzburg 1988 RU3 8. september 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
6443 1988 RH12 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
6444 1989 WW 20. november 1989 Toyota K. Suzuki, T. Urata
6445 Bellmore 1990 FS1 23. mars 1990 Palomar E.F. Helin
6446 Lomberg 1990 QL 18. august 1990 Palomar E.F. Helin
6447 Terrycole 1990 TO1 14. oktober 1990 Palomar E.F. Helin
6448 1991 CW 8. februar 1991 Toyota K. Suzuki, T. Urata
6449 Kudara 1991 CL1 7. februar 1991 Geisei T. Seki
6450 1991 GV1 9. april 1991 Palomar E.F. Helin
6451 Kärnten 1991 GP10 9. april 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
6452 Johneuller 1991 HA 17. april 1991 Foggy Bottom T.J. Balonek
6453 1991 NY 13. juli 1991 Palomar H.E. Holt
6454 1991 UG1 29. oktober 1991 Siding Spring R.H. McNaught
6455 1992 HE 25. april 1992 Siding Spring R.H. McNaught
6456 Golombek 1992 OM 27. juli 1992 Palomar E.F. Helin, K.J. Lawrence
6457 Kremsmünster 1992 RT 2. september 1992 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
6458 Nouda 1992 TD1 2. oktober 1992 Geisei T. Seki
6459 Hidesan 1992 UY5 28. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6460 Bassano 1992 UK6 26. oktober 1992 Bassano Bresciano U. Quadri, L. Strabla
6461 1993 VB5 4. november 1993 Siding Spring R.H. McNaught
6462 Myougi 1994 AF2 9. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
6463 Isoda 1994 AG3 13. januar 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6464 Kaburaki 1994 CK 1. februar 1994 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
6465 Zvezdotchet 1995 EP 3. mars 1995 Zelenchukskaya T.V. Kryachko
6466 1979 MU8 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
6467 Prilepina 1979 TS2 14. oktober 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
6468 Welzenbach 1981 ED19 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6469 Armstrong 1982 PC 14. august 1982 Kleť A. Mrkos
6470 Aldrin 1982 RO1 14. september 1982 Kleť A. Mrkos
6471 Collins 1983 EB1 4. mars 1983 Kleť A. Mrkos
6472 Rosema 1985 TL 15. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
6473 Winkler 1986 GM 9. april 1986 Anderson Mesa E. Bowell
6474 Choate 1987 SG1 21. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
6475 Refugium 1987 SZ6 29. september 1987 Zimmerwald P. Wild
6476 1987 VT 15. november 1987 Kleť Z. Vávrová
6477 1988 AE5 14. januar 1988 La Silla H. Debehogne
6478 Gault 1988 JC1 12. mai 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6479 Leoconnolly 1988 LC 15. juni 1988 Palomar E.F. Helin
6480 Scarlatti 1988 PM1 12. august 1988 Haute Provence E.W. Elst
6481 Tenzing 1988 RH2 9. september 1988 Kleť A. Mrkos
6482 Steiermark 1989 AF7 10. januar 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
6483 Nikolajvasil'ev 1990 EO4 2. mars 1990 La Silla E.W. Elst
6484 Barthibbs 1990 FT1 23. mars 1990 Palomar E.F. Helin
6485 Wendeesther 1990 UR1 25. oktober 1990 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker, D.H. Levy
6486 1991 FO 17. mars 1991 Palomar E.F. Helin
6487 Tonyspear 1991 GA1 8. april 1991 Palomar E.F. Helin
6488 Drebach 1991 GU9 10. april 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
6489 Golevka 1991 JX 10. mai 1991 Palomar E.F. Helin
6490 1991 NR2 12. juli 1991 Palomar H.E. Holt
6491 1991 OA 16. juli 1991 Palomar H.E. Holt
6492 1991 OH1 18. juli 1991 La Silla H. Debehogne
6493 Cathybennett 1992 CA 2. februar 1992 Palomar E.F. Helin
6494 1992 NM 8. juli 1992 Kiyosato S. Otomo
6495 1992 UB1 19. oktober 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6496 Kazuko 1992 UG2 19. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6497 Yamasaki 1992 UR3 27. oktober 1992 Geisei T. Seki
6498 Ko 1992 UJ4 26. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6499 Michiko 1992 UV6 27. oktober 1992 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
6500 Kodaira 1993 ET 15. mars 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6501–6600 rediger
6501 Isonzo 1993 XD 5. desember 1993 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
6502 1993 XR1 6. desember 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6503 1994 CP 4. februar 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6504 Lehmbruck 4630 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6505 Muzzio 1976 AH 3. januar 1976 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
6506 Klausheide 1978 EN10 15. mars 1978 Palomar S.J. Bus
6507 1982 QD 18. august 1982 Kleť Z. Vávrová
6508 Rolčík 1982 QM 22. august 1982 Kleť A. Mrkos
6509 1983 CQ3 12. februar 1983 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
6510 Tarry 1987 DF 23. februar 1987 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6511 Furmanov 1987 QR11 27. august 1987 Nauchnij L.I. Chernykh
6512 de Bergh 1987 SR1 21. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
6513 1987 UW1 28. oktober 1987 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6514 Torahiko 1987 WY 25. november 1987 Geisei T. Seki
6515 Giannigalli 1988 MG 16. juni 1988 Palomar E.F. Helin
6516 Gruss 1988 TC2 3. oktober 1988 Kleť A. Mrkos
6517 Buzzi 1990 BW 21. januar 1990 Palomar E.F. Helin
6518 Vernon 1990 FR 23. mars 1990 Palomar E.F. Helin
6519 Giono 1991 CX2 12. februar 1991 Haute Provence E.W. Elst
6520 Sugawa 1991 HH 16. april 1991 Kiyosato S. Otomo, O. Muramatsu
6521 Pina 1991 LC1 15. juni 1991 Palomar E.F. Helin
6522 Aci 1991 NQ 9. juli 1991 Palomar E.F. Helin
6523 Clube 1991 TC 1. oktober 1991 Siding Spring R.H. McNaught
6524 Baalke 1992 AO 9. januar 1992 Palomar E.F. Helin
6525 Ocastron 1992 SQ2 20. september 1992 Wrightwood J.B. Child, G. Fisch
6526 Matogawa 1992 TY 1. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6527 Takashiito 1992 UF6 31. oktober 1992 Yakiimo A. Natori, T. Urata
6528 Boden 1993 FL24 21. mars 1993 La Silla UESAC
6529 Rhoads 1993 XR2 14. desember 1993 Palomar Palomar
6530 Adry 1994 GW 12. april 1994 Colleverde V.S. Casulli
6531 Subashiri 1994 YY 28. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
6532 Scarfe 1995 AC 4. januar 1995 Climenhaga D.D. Balam
6533 Giuseppina 1995 DM1 24. februar 1995 Catalina Station C.W. Hergenrother
6534 1995 DT1 24. februar 1995 Catalina Station T.B. Spahr
6535 Archipenko 3535 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6536 Vysochinska 1977 NK 14. juli 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
6537 Adamovich 1979 QK6 19. august 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
6538 Muraviov 1981 SA5 25. september 1981 Nauchnij L.I. Chernykh
6539 Nohavica 1982 QG 19. august 1982 Kleť Z. Vávrová
6540 Stepling 1982 SL1 16. september 1982 Kleť A. Mrkos
6541 Yuan 1984 DY 26. februar 1984 La Silla H. Debehogne
6542 Jacquescousteau 1985 CH1 15. februar 1985 Kleť A. Mrkos
6543 Senna 1985 TP3 11. oktober 1985 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6544 Stevendick 1986 SD 29. september 1986 Kleť Z. Vávrová
6545 1986 TR6 5. oktober 1986 Piwnice M. Antal
6546 Kaye 1987 DY4 24. februar 1987 Kleť A. Mrkos
6547 Vasilkarazin 1987 RO3 2. september 1987 Nauchnij L.I. Chernykh
6548 1988 BO4 22. januar 1988 La Silla H. Debehogne
6549 Skryabin 1988 PX1 13. august 1988 Haute Provence E.W. Elst
6550 Parléř 1988 VO5 4. november 1988 Kleť A. Mrkos
6551 1988 XP 5. desember 1988 Chiyoda T. Kojima
6552 Higginson 1989 GH 5. april 1989 Palomar E.F. Helin
6553 Seehaus 1989 GP6 5. april 1989 La Silla M. Geffert
6554 Takatsuguyoshida 1989 UO1 28. oktober 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
6555 1989 UU1 29. oktober 1989 Chiyoda T. Kojima
6556 Arcimboldo 1989 YS6 29. desember 1989 Kleť A. Mrkos
6557 Yokonomura 1990 VR3 11. november 1990 Minami-Oda T. Nomura, K. Kawanishi
6558 Norizuki 1991 GZ 14. april 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6559 Nomura 1991 JP 3. mai 1991 Minami-Oda M. Sugano, K. Kawanishi
6560 Pravdo 1991 NP 9. juli 1991 Palomar E.F. Helin
6561 Gruppetta 1991 TC4 10. oktober 1991 Palomar K.J. Lawrence
6562 Takoyaki 1991 VR3 9. november 1991 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
6563 Steinheim 1991 XZ5 11. desember 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
6564 Asher 1992 BB 25. januar 1992 Siding Spring R.H. McNaught
6565 Reiji 1992 FT 23. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6566 Shafter 1992 UB2 25. oktober 1992 Oohira T. Urata
6567 Shigemasa 1992 WS 16. november 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6568 Serendip 1993 DT 21. februar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6569 Ondaatje 1993 MO 22. juni 1993 Palomar J. Mueller
6570 Tomohiro 1994 JO 6. mai 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6571 Sigmund 3027 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6572 Carson 1938 SX 22. september 1938 Turku Y. Väisälä
6573 Magnitskij 1974 SK1 19. september 1974 Nauchnij L.I. Chernykh
6574 Gvishiani 1976 QE1 26. august 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
6575 Slavov 1978 PJ2 8. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
6576 Kievtech 1978 RK1 5. september 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
6577 1978 VB6 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
6578 Zapesotskij 1980 TQ14 13. oktober 1980 Nauchnij T.M. Smirnova
6579 Benedix 1981 ES4 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6580 Philbland 1981 EW21 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6581 Sobers 1981 SO 22. september 1981 Kleť A. Mrkos
6582 Flagsymphony 1981 VS 5. november 1981 Anderson Mesa E. Bowell
6583 Destinn 1984 DE 21. februar 1984 Kleť A. Mrkos
6584 Ludekpesek 1984 FK 31. mars 1984 Anderson Mesa E. Bowell
6585 O'Keefe 1984 SR 26. september 1984 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6586 Seydler 1984 UK1 28. oktober 1984 Kleť A. Mrkos
6587 Brassens 1984 WA4 27. november 1984 Caussols CERGA
6588 1985 RC4 10. september 1985 La Silla H. Debehogne
6589 Jankovich 1985 SL3 19. september 1985 Nauchnij N.S. Chernykh, L.I. Chernykh
6590 Barolo 1985 TA2 15. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
6591 Sabinin 1986 RT5 7. september 1986 Nauchnij L.I. Chernykh
6592 Goya 1986 TB12 3. oktober 1986 Nauchnij L.G. Karachkina
6593 1986 UV 28. oktober 1986 Kleť Z. Vávrová
6594 Tasman 1987 MM1 25. juni 1987 Kleť A. Mrkos
6595 Munizbarreto 1987 QZ1 21. august 1987 La Silla E.W. Elst
6596 Bittner 1987 VC1 15. november 1987 Kleť A. Mrkos
6597 Kreil 1988 AF1 9. januar 1988 Kleť A. Mrkos
6598 Modugno 1988 CL 13. februar 1988 Bologna Osservatorio San Vittore
6599 Tsuko 1988 PV 8. august 1988 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6600 Qwerty 1988 QW 17. august 1988 Kleť A. Mrkos
6601–6700 rediger
6601 1988 XK1 7. desember 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6602 Gilclark 1989 EC 4. mars 1989 Palomar E.F. Helin
6603 Marycragg 1990 KG 19. mai 1990 Palomar E.F. Helin
6604 Ilias 1990 QE8 16. august 1990 La Silla E.W. Elst
6605 1990 SM9 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
6606 Makino 1990 UF 16. oktober 1990 Geisei T. Seki
6607 Matsushima 1991 UL2 29. oktober 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6608 Davidecrespi 1991 VC4 2. november 1991 Palomar E.F. Helin
6609 1992 BN 28. januar 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6610 Burwitz 1993 BL3 28. januar 1993 Yakiimo A. Natori, T. Urata
6611 1993 VW 9. november 1993 Palomar E.F. Helin, J. Alu
6612 Hachioji 1994 EM1 10. mars 1994 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
6613 Williamcarl 1994 LK 2. juni 1994 Catalina Station C.W. Hergenrother
6614 Antisthenes 6530 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6615 Plutarchos 9512 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6616 Plotinos 1175 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6617 Boethius 2218 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6618 1936 SO 16. september 1936 Flagstaff C.W. Tombaugh
6619 Kolya 1973 SS4 27. september 1973 Nauchnij L.I. Chernykh
6620 Peregrina 1973 UC 25. oktober 1973 Zimmerwald P. Wild
6621 Timchuk 1975 VN5 2. november 1975 Nauchnij T.M. Smirnova
6622 Matvienko 1978 RG1 5. september 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
6623 1979 MY2 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
6624 1980 SG 16. september 1980 Kleť Z. Vávrová
6625 Nyquist 1981 EX41 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6626 Mattgenge 1981 EZ46 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6627 1981 FT 27. mars 1981 Kleť Z. Vávrová
6628 Dondelia 1981 WA1 24. november 1981 Anderson Mesa E. Bowell
6629 Kurtz 1982 UP 17. oktober 1982 Anderson Mesa E. Bowell
6630 Skepticus 1982 VA1 15. november 1982 Anderson Mesa E. Bowell
6631 Pyatnitskij 1983 RQ4 4. september 1983 Nauchnij L.V. Zhuravleva
6632 Scoon 1984 UX1 29. oktober 1984 Anderson Mesa E. Bowell
6633 1986 TR4 11. oktober 1986 Brorfelde P. Jensen
6634 1987 KB 23. mai 1987 Campinas Campinas
6635 Zuber 1987 SH3 26. september 1987 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6636 Kintanar 1988 RK8 11. september 1988 Smolyan V.G. Shkodrov
6637 Inoue 1988 XZ 3. desember 1988 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6638 1989 CA 2. februar 1989 Yorii M. Arai, H. Mori
6639 Marchis 1989 SO8 25. september 1989 La Silla H. Debehogne
6640 Falorni 1990 DL 24. februar 1990 Bologna Osservatorio San Vittore
6641 Bobross 1990 OK2 29. juli 1990 Palomar H.E. Holt
6642 Henze 1990 UE3 26. oktober 1990 Oohira T. Urata
6643 Morikubo 1990 VZ 7. november 1990 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
6644 Jugaku 1991 AA 5. januar 1991 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
6645 Arcetri 1991 AR1 11. januar 1991 Palomar E.F. Helin
6646 Churanta 1991 CA3 14. februar 1991 Palomar E.F. Helin
6647 Josse 1991 GG5 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
6648 1991 PM11 9. august 1991 Palomar H.E. Holt
6649 Yokotatakao 1991 RN 5. september 1991 Yakiimo A. Natori, T. Urata
6650 Morimoto 1991 RS1 7. september 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6651 1991 RV9 10. september 1991 Palomar H.E. Holt
6652 1991 SJ1 16. september 1991 Palomar H.E. Holt
6653 Feininger 1991 XR1 10. desember 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
6654 Luleå 1992 DT6 29. februar 1992 La Silla UESAC
6655 Nagahama 1992 EL1 8. mars 1992 Dynic A. Sugie
6656 Yokota 1992 FF 23. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6657 Otukyo 1992 WY 17. november 1992 Dynic A. Sugie
6658 Akiraabe 1992 WT2 18. november 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6659 Pietsch 1992 YN 24. desember 1992 Oohira T. Urata
6660 Matsumoto 1993 BC 16. januar 1993 Geisei T. Seki
6661 Ikemura 1993 BO 17. januar 1993 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
6662 1993 BP13 22. januar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6663 Tatebayashi 1993 CC 12. februar 1993 Oizumi T. Kobayashi
6664 Tennyo 1993 CK 14. februar 1993 Oizumi T. Kobayashi
6665 Kagawa 1993 CN 14. februar 1993 Oohira T. Urata
6666 Frö 1993 FG20 19. mars 1993 La Silla UESAC
6667 Sannaimura 1994 EK2 14. mars 1994 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
6668 1994 GY8 11. april 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6669 Obi 1994 JA1 5. mai 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6670 Wallach 1994 LL1 4. juni 1994 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
6671 Concari 1994 NC1 5. juli 1994 Palomar E.F. Helin
6672 Corot 1213 T-1 24. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6673 Degas 2246 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6674 Cézanne 4272 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6675 Sisley 1493 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6676 Monet 2083 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6677 Renoir 3045 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6678 Seurat 3422 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6679 Gurzhij 1969 UP1 16. oktober 1969 Nauchnij L.I. Chernykh
6680 1970 WD 24. november 1970 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
6681 Prokopovich 1972 RU3 6. september 1972 Nauchnij L.V. Zhuravleva
6682 Makarij 1973 ST3 25. september 1973 Nauchnij L.V. Zhuravleva
6683 Karachentsov 1976 GQ2 1. april 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
6684 Volodshevchenko 1977 QU 19. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
6685 Boitsov 1978 QG2 31. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
6686 Hernius 1979 QC2 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
6687 Lahulla 1980 FN1 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
6688 Donmccarthy 1981 ER17 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6689 Floss 1981 EQ24 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6690 Messick 1981 SY1 25. september 1981 Anderson Mesa B.A. Skiff
6691 1984 DX 26. februar 1984 La Silla H. Debehogne
6692 1985 HL 18. april 1985 Kleť Z. Vávrová
6693 1986 CC2 12. februar 1986 La Silla H. Debehogne
6694 1986 PF 4. august 1986 Palomar INAS
6695 Barrettduff 1986 PD1 1. august 1986 Palomar E.F. Helin
6696 Eubanks 1986 RC1 1. september 1986 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
6697 Celentano 1987 HM1 24. april 1987 Kleť Z. Vávrová
6698 Malhotra 1987 SL1 21. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
6699 Igaueno 1987 YK 19. desember 1987 Geisei T. Seki
6700 Kubišová 1988 AO1 12. januar 1988 Kleť Z. Vávrová
6701–6800 rediger
6701 Warhol 1988 AW1 14. januar 1988 Kleť A. Mrkos
6702 1988 BP3 18. januar 1988 La Silla H. Debehogne
6703 1988 CH 10. februar 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
6704 1988 CJ 10. februar 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
6705 Rinaketty 1988 RK5 2. september 1988 La Silla H. Debehogne
6706 1988 VD3 11. november 1988 Chiyoda T. Kojima
6707 Shigeru 1988 VZ3 13. november 1988 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
6708 Bobbievaile 1989 AA5 4. januar 1989 Siding Spring R.H. McNaught
6709 Hiromiyuki 1989 CD 2. februar 1989 Yorii M. Arai, H. Mori
6710 Apostel 1989 GF4 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
6711 Holliman 1989 HG 30. april 1989 Palomar E.F. Helin
6712 Hornstein 1990 DS1 23. februar 1990 Kleť A. Mrkos
6713 Coggie 1990 KM 21. mai 1990 Palomar E.F. Helin
6714 Montréal 1990 OE2 29. juli 1990 Palomar H.E. Holt
6715 Sheldonmarks 1990 QS1 22. august 1990 Palomar H.E. Holt, D.H. Levy
6716 1990 RO1 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
6717 Antal 1990 TU10 10. oktober 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
6718 Beiglböck 1990 TT12 14. oktober 1990 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
6719 Gallaj 1990 UL11 16. oktober 1990 Nauchnij L.V. Zhuravleva, G.R. Kastel'
6720 Gifu 1990 VP2 11. november 1990 Geisei T. Seki
6721 1990 VY6 10. november 1990 Oohira T. Urata
6722 Bunichi 1991 BG2 23. januar 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6723 Chrisclark 1991 CL3 14. februar 1991 Palomar E.F. Helin
6724 1991 CX5 4. februar 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6725 1991 DS 21. februar 1991 Karasuyama S. Inoda, T. Urata
6726 1991 PS 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
6727 1991 TF4 10. oktober 1991 Palomar K.J. Lawrence
6728 1991 UM 18. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6729 Emiko 1991 VV2 4. november 1991 Kiyosato S. Otomo
6730 Ikeda 1992 BH 24. januar 1992 Oohira T. Urata
6731 Hiei 1992 BK 24. januar 1992 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
6732 1992 CG1 8. februar 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6733 1992 EF 2. mars 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6734 Benzenberg 1992 FB 23. mars 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6735 Madhatter 1992 WM3 23. november 1992 Oohira T. Urata
6736 Marchare 1993 EF 1. mars 1993 Oohira T. Urata
6737 Okabayashi 1993 ER 15. mars 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6738 Tanabe 1993 FD1 20. mars 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6739 Tärendö 1993 FU38 19. mars 1993 La Silla UESAC
6740 Goff 1993 GY 14. april 1993 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6741 Liyuan 1994 FX 31. mars 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6742 Biandepei 1994 GR 8. april 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6743 Liu 1994 GS 8. april 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6744 Komoda 1994 JL 6. mai 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6745 Nishiyama 1994 JD1 7. mai 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6746 Zagar 1994 NP 9. juli 1994 Bologna Osservatorio San Vittore
6747 Ozegahara 1995 UT3 20. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
6748 Bratton 1995 UV30 20. oktober 1995 Kitt Peak Spacewatch
6749 Ireentje 7068 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6750 Katgert 1078 T-1 24. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6751 van Genderen 1114 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6752 Ashley 4150 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6753 Fursenko 1974 RV1 14. september 1974 Nauchnij N.S. Chernykh
6754 Burdenko 1976 UD4 28. oktober 1976 Nauchnij L.V. Zhuravleva
6755 Solov'yanenko 1976 YE1 16. desember 1976 Nauchnij L.I. Chernykh
6756 1978 VX3 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
6757 Addibischoff 1979 SE15 20. september 1979 Palomar S.J. Bus
6758 Jesseowens 1980 GL 13. april 1980 Kleť A. Mrkos
6759 1980 KD 21. mai 1980 La Silla H. Debehogne
6760 1980 KM 22. mai 1980 La Silla H. Debehogne
6761 Haroldconnolly 1981 EV19 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6762 Cyrenagoodrich 1981 EC25 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6763 Kochiny 1981 RA2 7. september 1981 Nauchnij L.G. Karachkina
6764 Kirillavrov 1981 TM3 7. oktober 1981 Nauchnij L.I. Chernykh
6765 Fibonacci 1982 BQ2 20. januar 1982 Kleť L. Brožek
6766 Kharms 1982 UC6 20. oktober 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
6767 Shirvindt 1983 AA3 6. januar 1983 Nauchnij L.G. Karachkina
6768 Mathiasbraun 1983 RY 7. september 1983 Kleť A. Mrkos
6769 Brokoff 1985 CJ1 15. februar 1985 Kleť A. Mrkos
6770 Fugate 1985 QR 22. august 1985 Anderson Mesa E. Bowell
6771 Foerster 1986 EZ4 9. mars 1986 Siding Spring C.-I. Lagerkvist
6772 1988 BG4 20. januar 1988 La Silla H. Debehogne
6773 Kellaway 1988 LK 15. juni 1988 Palomar E.F. Helin
6774 Vladheinrich 1988 VH5 4. november 1988 Kleť A. Mrkos
6775 Giorgini 1989 GJ 5. april 1989 Palomar E.F. Helin
6776 Dix 1989 GF8 6. april 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
6777 Balakirev 1989 SV1 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
6778 Tosamakoto 1989 TX10 4. oktober 1989 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
6779 Perrine 1990 DM1 20. februar 1990 Kleť A. Mrkos
6780 Borodin 1990 ES3 2. mars 1990 La Silla E.W. Elst
6781 1990 OD 19. juli 1990 Palomar E.F. Helin
6782 1990 SU10 16. september 1990 Palomar H.E. Holt
6783 Gulyaev 1990 SO28 24. september 1990 Nauchnij L.I. Chernykh
6784 Bogatikov 1990 UN13 28. oktober 1990 Nauchnij L.I. Chernykh
6785 1990 VA7 12. november 1990 Fujieda H. Shiozawa, M. Kizawa
6786 Doudantsutsuji 1991 DT 21. februar 1991 Karasuyama S. Inoda, T. Urata
6787 1991 PF15 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
6788 1991 PH15 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
6789 Milkey 1991 RM6 4. september 1991 Palomar E.F. Helin
6790 Pingouin 1991 SF1 28. september 1991 Kiyosato S. Otomo
6791 1991 UC2 29. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6792 Akiyamatakashi 1991 WC 30. november 1991 Susono M. Akiyama, T. Furuta
6793 Palazzolo 1991 YE 30. desember 1991 Bassano Bresciano Bassano Bresciano
6794 Masuisakura 1992 DK 26. februar 1992 Dynic A. Sugie
6795 Örnsköldsvik 1993 FZ12 17. mars 1993 La Silla UESAC
6796 Sundsvall 1993 FH24 21. mars 1993 La Silla UESAC
6797 Östersund 1993 FG25 21. mars 1993 La Silla UESAC
6798 Couperin 1993 JK1 14. mai 1993 La Silla E.W. Elst
6799 Citfiftythree 1993 KM 17. mai 1993 Palomar E.F. Helin
6800 Saragamine 1994 UC 29. oktober 1994 Kuma Kogen A. Nakamura
6801–6900 rediger
6801 Střekov 1995 UM1 22. oktober 1995 Kleť Z. Moravec
6802 Černovice 1995 UQ2 24. oktober 1995 Kleť M. Tichý
6803 1995 UK7 27. oktober 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6804 Maruseppu 1995 WV 16. november 1995 Kuma Kogen A. Nakamura
6805 Abstracta 4600 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6806 Kaufmann 6048 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6807 Brünnow 6568 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6808 Plantin 1932 CP 5. februar 1932 Heidelberg K. Reinmuth
6809 Sakuma 1938 DM1 20. februar 1938 Heidelberg K. Reinmuth
6810 Juanclariá 1969 GC 9. april 1969 El Leoncito C.U. Cesco
6811 Kashcheev 1976 QP 26. august 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
6812 1978 VJ8 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
6813 1978 VV9 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
6814 Steffl 1979 MC2 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
6815 Mutchler 1979 MM5 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
6816 Barbcohen 1981 EB28 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6817 Pest 1982 BP2 20. januar 1982 Kleť A. Mrkos
6818 Sessyu 1983 EM1 11. mars 1983 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
6819 McGarvey 1983 LL 14. juni 1983 Palomar S.E. Smrekar
6820 Buil 1985 XS 13. desember 1985 Caussols CERGA
6821 Ranevskaya 1986 SZ1 29. september 1986 Nauchnij L.G. Karachkina
6822 1986 UO 28. oktober 1986 Kleť Z. Vávrová
6823 1988 ED1 12. mars 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
6824 Mallory 1988 RE2 8. september 1988 Kleť A. Mrkos
6825 Irvine 1988 TJ2 4. oktober 1988 Kleť A. Mrkos
6826 Lavoisier 1989 SD1 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
6827 Wombat 1990 SN4 27. september 1990 Oohira T. Urata
6828 Elbsteel 1990 VC1 12. november 1990 Siding Spring D.I. Steel
6829 Charmawidor 1991 BM1 18. januar 1991 Haute Provence E.W. Elst
6830 Johnbackus 1991 JB1 5. mai 1991 Kiyosato S. Otomo, O. Muramatsu
6831 1991 UM1 28. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6832 Kawabata 1992 FP 23. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6833 1993 FC1 19. mars 1993 Hidaka S. Shirai, S. Hayakawa
6834 Hunfeld 1993 JH 11. mai 1993 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
6835 Molfino 1994 HT1 30. april 1994 Stroncone Stroncone
6836 Paranal 1994 PW5 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
6837 Bressi 1994 XN4 8. desember 1994 Kitt Peak Spacewatch
6838 Okuda 1995 UD9 30. oktober 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
6839 Ozenuma 1995 WB2 18. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
6840 1995 WW5 18. november 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6841 Gottfriedkirch 2034 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6842 Krosigk 3016 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6843 Heremon 1975 TC6 9. oktober 1975 McDonald J.-D. Mulholland
6844 Shpak 1975 VR5 3. november 1975 Nauchnij T.M. Smirnova
6845 Mansurova 1976 JG2 2. mai 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
6846 Kansazan 1976 UG15 22. oktober 1976 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
6847 Kunz-Hallstein 1977 RL 5. september 1977 La Silla H.-E. Schuster
6848 1978 VG5 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
6849 1979 MX6 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
6850 1981 QT3 28. august 1981 La Silla H. Debehogne
6851 1981 RO1 1. september 1981 La Silla H. Debehogne
6852 1985 CN2 14. februar 1985 La Silla H. Debehogne
6853 1986 CD2 12. februar 1986 La Silla H. Debehogne
6854 1987 UG 20. oktober 1987 Anderson Mesa K.W. Zeigler
6855 Armellini 1989 BG 29. januar 1989 Bologna Osservatorio San Vittore
6856 Bethemmons 1989 EM 5. mars 1989 Palomar E.F. Helin
6857 1990 QQ 19. august 1990 Palomar E.F. Helin
6858 1990 ST10 16. september 1990 Palomar H.E. Holt
6859 Datemasamune 1991 CZ 13. februar 1991 Ayashi Station M. Koishikawa
6860 Sims 1991 CS1 11. februar 1991 Kiyosato S. Otomo, O. Muramatsu
6861 1991 FA3 20. mars 1991 La Silla H. Debehogne
6862 Virgiliomarcon 1991 GL 11. april 1991 Bologna Osservatorio San Vittore
6863 1991 PX8 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
6864 Starkenburg 1991 RC4 12. september 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
6865 Dunkerley 1991 TE2 2. oktober 1991 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
6866 Kukai 1992 CO 12. februar 1992 Kiyosato S. Otomo
6867 Kuwano 1992 FP1 28. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6868 Seiyauyeda 1992 HD 22. april 1992 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
6869 Funada 1992 JP 2. mai 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6870 Pauldavies 1992 OG 28. juli 1992 Siding Spring R.H. McNaught
6871 Verlaine 1993 BE8 23. januar 1993 La Silla E.W. Elst
6872 1993 CN1 15. februar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6873 Tasaka 1993 HT1 21. april 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6874 1994 JO1 9. mai 1994 Siding Spring G.J. Garradd
6875 1994 NG1 4. juli 1994 Palomar E.F. Helin
6876 Beppeforti 1994 RK1 5. september 1994 Cima Ekar A. Boattini, M. Tombelli
6877 Giada 1994 TB2 10. oktober 1994 Colleverde V.S. Casulli
6878 Isamu 1994 TN2 2. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6879 Hyogo 1994 TC15 14. oktober 1994 Sengamine K. Ito
6880 Hayamiyu 1994 TG15 13. oktober 1994 Kiyosato S. Otomo
6881 Shifutsu 1994 UP 31. oktober 1994 Oizumi T. Kobayashi
6882 Sormano 1995 CC1 5. februar 1995 Sormano P. Sicoli, V. Giuliani
6883 Hiuchigatake 1996 AF 10. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
6884 Takeshisato 9521 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6885 Nitardy 9570 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6886 Grote 1942 CG 11. februar 1942 Turku L. Oterma
6887 Hasuo 1951 WH 24. november 1951 Nice M. Laugier
6888 1971 BD3 27. januar 1971 Cerro El Roble C. Torres, J. Petit
6889 1971 RA 15. september 1971 Cerro El Roble C. Torres, J. Petit
6890 Savinykh 1975 RP 3. september 1975 Nauchnij L.I. Chernykh
6891 Triconia 1976 SA 23. september 1976 Harvard Observatory Harvard Observatory
6892 1978 VG8 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
6893 1983 RS3 2. september 1983 La Silla H. Debehogne
6894 Macreid 1986 RE2 5. september 1986 Palomar E.F. Helin
6895 1987 DG6 23. februar 1987 La Silla H. Debehogne
6896 1987 RE1 13. september 1987 La Silla H. Debehogne
6897 Tabei 1987 VQ 15. november 1987 Kleť A. Mrkos
6898 Saint-Marys 1988 LE 8. juni 1988 Palomar C.S. Shoemaker
6899 Nancychabot 1988 RP10 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
6900 1988 XD1 2. desember 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
6901–7000 rediger
6901 Roybishop 1989 PA 2. august 1989 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6902 Hideoasada 1989 US3 26. oktober 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
6903 1989 XM 2. desember 1989 Gekko Y. Oshima
6904 McGill 1990 QW1 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
6905 Miyazaki 1990 TW 15. oktober 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6906 Johnmills 1990 WC 19. november 1990 Siding Spring R.H. McNaught
6907 Harryford 1990 WE 19. november 1990 Siding Spring R.H. McNaught
6908 Kunimoto 1990 WB3 24. november 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6909 Levison 1991 BY2 19. januar 1991 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
6910 Ikeguchi 1991 FJ 17. mars 1991 Kiyosato S. Otomo, O. Muramatsu
6911 Nancygreen 1991 GN 10. april 1991 Palomar E.F. Helin
6912 Grimm 1991 GQ2 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
6913 Yukawa 1991 UT3 31. oktober 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6914 Becquerel 1992 GZ 3. april 1992 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy, H.E. Holt
6915 1992 HH 30. april 1992 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
6916 Lewispearce 1992 OJ 27. juli 1992 Siding Spring R.H. McNaught
6917 1993 FR2 29. mars 1993 Kiyosato S. Otomo
6918 Manaslu 1993 FV3 20. mars 1993 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
6919 Tomonaga 1993 HP 16. april 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6920 Esaki 1993 JE 14. mai 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6921 Janejacobs 1993 JJ 14. mai 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6922 Yasushi 1993 KY1 27. mai 1993 Kiyosato S. Otomo
6923 Borzacchini 1993 SD 16. september 1993 Stroncone Stroncone
6924 Fukui 1993 TP 8. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6925 Susumu 1993 UW2 24. oktober 1993 Geisei T. Seki
6926 1994 RO11 1. september 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6927 Tonegawa 1994 TE1 2. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6928 Lanna 1994 TM3 11. oktober 1994 Kleť M. Tichý
6929 Misto 1994 UE 31. oktober 1994 Colleverde V.S. Casulli
6930 1994 VJ3 7. november 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6931 Kenzaburo 1994 VP6 4. november 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6932 Tanigawadake 1994 YK 24. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
6933 Azumayasan 1994 YW 28. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
6934 1994 YN2 25. desember 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6935 Morisot 4524 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6936 Cassatt 6573 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6937 Valadon 1010 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6938 Soniaterk 5140 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6939 Lestone 1952 SW1 22. september 1952 Mount Wilson L.E. Cunningham
6940 1972 HL1 19. april 1972 Cerro El Roble C. Torres
6941 Dalgarno 1976 YA 16. desember 1976 Harvard Observatory Harvard Observatory
6942 Yurigulyaev 1976 YB2 16. desember 1976 Nauchnij L.I. Chernykh
6943 1978 VR4 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
6944 1979 MR3 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
6945 Dahlgren 1980 FZ3 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
6946 1980 RX1 15. september 1980 La Silla H. Debehogne, L. Houziaux
6947 Andrewdavis 1981 ET8 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6948 Gounelle 1981 ET22 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
6949 Zissell 1982 RZ 11. september 1982 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
6950 Simonek 1982 YQ 22. desember 1982 Haute Provence F. Dossin
6951 1985 DW1 16. februar 1985 La Silla H. Debehogne
6952 Niccolò 1986 JT 4. mai 1986 Anderson Mesa E. Bowell
6953 Davepierce 1986 PC1 1. august 1986 Palomar E.F. Helin
6954 Potemkin 1987 RB6 4. september 1987 Nauchnij L.V. Zhuravleva
6955 Ekaterina 1987 SP15 25. september 1987 Nauchnij L.V. Zhuravleva
6956 Holbach 1988 CX3 13. februar 1988 La Silla E.W. Elst
6957 1988 HA 16. april 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6958 1988 TX1 13. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6959 Mikkelkocha 1988 VD1 3. november 1988 Brorfelde P. Jensen
6960 1989 AL5 4. januar 1989 Siding Spring R.H. McNaught
6961 Ashitaka 1989 KA 26. mai 1989 Mishima M. Akiyama, T. Furuta
6962 Summerscience 1990 OT 22. juli 1990 Palomar E.F. Helin
6963 1990 OQ3 27. juli 1990 Palomar H.E. Holt
6964 Kunihiko 1990 TL1 15. oktober 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6965 Niyodogawa 1990 VS2 11. november 1990 Geisei T. Seki
6966 Vietoris 1991 RD5 13. september 1991 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
6967 1991 VJ3 11. november 1991 Toyota K. Suzuki, T. Urata
6968 1991 VX3 11. november 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6969 Santaro 1991 VF5 4. november 1991 Kiyosato S. Otomo
6970 Saigusa 1992 AL1 10. januar 1992 Kiyosato S. Otomo
6971 Omogokei 1992 CT 8. februar 1992 Geisei T. Seki
6972 Helvetius 1992 GY3 4. april 1992 La Silla E.W. Elst
6973 Karajan 1992 HK 27. april 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6974 Solti 1992 MC 27. juni 1992 Palomar H.E. Holt
6975 Hiroaki 1992 QM 25. august 1992 Kiyosato S. Otomo
6976 Kanatsu 1993 KD2 23. mai 1993 Kiyosato S. Otomo
6977 Jaucourt 1993 OZ4 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
6978 Hironaka 1993 RD 12. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6979 Shigefumi 1993 RH 12. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6980 Kyusakamoto 1993 SV1 16. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
6981 Chirman 1993 TK2 15. oktober 1993 Bassano Bresciano Bassano Bresciano
6982 1993 UA3 16. oktober 1993 Palomar E.F. Helin
6983 Komatsusakyo 1993 YC 17. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
6984 Lewiscarroll 1994 AO 4. januar 1994 Fujieda H. Shiozawa, T. Urata
6985 1994 UF2 31. oktober 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6986 Asamayama 1994 WE 24. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
6987 Onioshidashi 1994 WZ 25. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
6988 1994 WE3 28. november 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6989 Hoshinosato 1994 XH1 6. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
6990 Toya 1994 XU4 9. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
6991 Chichibu 1995 AX 6. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
6992 Minano-machi 1995 BT1 27. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
6993 1995 BJ4 28. januar 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6994 1995 BV4 28. januar 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
6995 Minoyama 1996 BZ1 24. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
6996 Alvensleben 2222 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6997 Laomedon 3104 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6998 Tithonus 3108 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6999 Meitner 4379 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7000 Curie 1939 VD 6. november 1939 Uccle F. Rigaux


Forgjenger :
5001–6000


Liste over nummererte småplaneter 6001–7000
Betydningen av småplanetnavn: 6001–6500, 6501–7000
Etterfølger :
7001–8000