Liste over nummererte småplaneter: 7001–8000

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over nummererte småplaneter: 7001–8000 er en liste over nummererte småplaneter fra nummer 7001–8000. For fullstendig liste, se liste over nummererte småplaneter.


Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
7001–7100 rediger
7001 Noether 1955 EH 14. mars 1955 Brooklyn Universitetet i Indiana
7002 Bronshten 1971 OV 26. juli 1971 Nauchnij N.S. Chernykh
7003 Zoyamironova 1976 SZ9 25. september 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
7004 Markthiemens 1979 OB9 24. juli 1979 Siding Spring S.J. Bus
7005 Henninghaack 1981 ET25 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7006 Folco 1981 ER31 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7007 Timjull 1981 EK34 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7008 Pavlov 1985 QH5 23. august 1985 Nauchnij N.S. Chernykh
7009 Hume 1987 QU1 21. august 1987 La Silla E.W. Elst
7010 Locke 1987 QH3 28. august 1987 La Silla E.W. Elst
7011 Worley 1987 SK1 21. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
7012 Hobbes 1988 CH2 11. februar 1988 La Silla E.W. Elst
7013 1988 RS4 1. september 1988 La Silla H. Debehogne
7014 Nietzsche 1989 GT4 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
7015 Schopenhauer 1990 QC8 16. august 1990 La Silla E.W. Elst
7016 Conandoyle 1991 YG 30. desember 1991 Oohira T. Urata
7017 Uradowan 1992 CE2 1. februar 1992 Geisei T. Seki
7018 1992 DF 25. februar 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7019 Tagayuichan 1992 EM1 8. mars 1992 Dynic A. Sugie
7020 Yourcenar 1992 GR2 4. april 1992 La Silla E.W. Elst
7021 1992 JN1 6. mai 1992 Dynic A. Sugie
7022 1992 JN4 2. mai 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7023 1992 KE 25. mai 1992 Dynic A. Sugie
7024 1992 PA4 2. august 1992 Palomar H.E. Holt
7025 1993 QA 16. august 1993 Kitt Peak Spacewatch
7026 1993 QB1 19. august 1993 Palomar E.F. Helin
7027 Toshihanda 1993 XT 11. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
7028 Tachikawa 1993 XC1 5. desember 1993 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
7029 1993 XT2 14. desember 1993 Palomar PCAS
7030 Colombini 1993 YU 18. desember 1993 Stroncone Stroncone
7031 1994 UU 31. oktober 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7032 Hitchcock 1994 VC2 3. november 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7033 1994 WN2 28. november 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7034 1994 YT2 25. desember 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7035 Gomi 1995 BD3 28. januar 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7036 1995 BH3 29. januar 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7037 Davidlean 1995 BK3 29. januar 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7038 Tokorozawa 1995 DJ2 22. februar 1995 Chichibu N. Sato, T. Urata
7039 Yamagata 1996 GO2 14. april 1996 Nanyo T. Okuni
7040 Harwood 2642 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7041 Nantucket 4081 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7042 Carver 1933 FE1 24. mars 1933 Heidelberg K. Reinmuth
7043 Godart 1934 RB 2. september 1934 Uccle E. Delporte
7044 1971 UK 26. oktober 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
7045 1974 FJ 22. mars 1974 Cerro El Roble C. Torres
7046 Reshetnev 1977 QG2 20. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
7047 Lundström 1978 RZ9 2. september 1978 La Silla C.-I. Lagerkvist
7048 Chaussidon 1981 EH34 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7049 Meibom 1981 UV21 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
7050 1982 FE3 20. mars 1982 La Silla H. Debehogne
7051 Sean 1985 JY 13. mai 1985 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7052 1988 VQ2 12. november 1988 Palomar E.F. Helin
7053 1989 FA 28. mars 1989 Dynic A. Sugie
7054 Brehm 1989 GL8 6. april 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
7055 1989 KB 31. mai 1989 Palomar H.E. Holt
7056 Kierkegaard 1989 SE2 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
7057 1990 QL2 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
7058 1990 SN1 16. september 1990 Palomar H.E. Holt
7059 1990 SK3 18. september 1990 Palomar H.E. Holt
7060 1990 SF11 16. september 1990 Palomar H.E. Holt
7061 Pieri 1991 PE1 15. august 1991 Palomar E.F. Helin
7062 Meslier 1991 PY5 6. august 1991 La Silla E.W. Elst
7063 1991 UK 18. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7064 Montesquieu 1992 OC5 26. juli 1992 La Silla E.W. Elst
7065 1992 PU2 2. august 1992 Palomar H.E. Holt
7066 Nessus 1993 HA2 26. april 1993 Kitt Peak Spacewatch
7067 Kiyose 1993 XE 4. desember 1993 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
7068 Minowa 1994 WD1 26. november 1994 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
7069 1994 YG2 30. desember 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7070 1994 YO2 25. desember 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7071 1995 BH4 28. januar 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7072 Beijingdaxue 1996 CB8 3. februar 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7073 Rudbelia 1972 RU1 11. september 1972 Nauchnij N.S. Chernykh
7074 Muckea 1977 RD3 10. september 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
7075 Sadovnichij 1979 SN4 24. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
7076 1980 UC 30. oktober 1980 Kleť Z. Vávrová
7077 Shermanschultz 1982 VZ 15. november 1982 Anderson Mesa E. Bowell
7078 Unojönsson 1985 UH3 17. oktober 1985 Kvistaberg C.-I. Lagerkvist
7079 Baghdad 1986 RR 5. september 1986 Smolyan E.W. Elst, V.G. Ivanova
7080 1986 RS1 5. september 1986 Kleť A. Mrkos
7081 Ludibunda 1987 QF7 30. august 1987 Zimmerwald P. Wild
7082 La Serena 1987 YL1 17. desember 1987 La Silla E.W. Elst, G. Pizarro
7083 Kant 1989 CL3 4. februar 1989 La Silla E.W. Elst
7084 1991 BR 19. januar 1991 Dynic A. Sugie
7085 1991 PE 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
7086 Bopp 1991 TA1 5. oktober 1991 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7087 Lewotsky 1991 TG4 13. oktober 1991 Palomar E.F. Helin
7088 Ishtar 1992 AA 1. januar 1992 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7089 1992 FX1 23. mars 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7090 1992 HY4 23. april 1992 La Silla H. Debehogne
7091 1992 JA 1. mai 1992 Palomar K.J. Lawrence, E.F. Helin
7092 Cadmus 1992 LC 4. juni 1992 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7093 Jonleake 1992 OT 26. juli 1992 Palomar E.F. Helin
7094 Godaisan 1992 RJ 4. september 1992 Geisei T. Seki
7095 Lamettrie 1992 SB22 22. september 1992 La Silla E.W. Elst
7096 Napier 1992 VM 3. november 1992 Siding Spring R.H. McNaught
7097 Yatsuka 1993 TF 8. oktober 1993 Yatsuka H. Abe, S. Miyasaka
7098 Réaumur 1993 TK39 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
7099 Feuerbach 1996 HX25 20. april 1996 La Silla E.W. Elst
7100 Martin Luther 1360 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7101–7200 rediger
7101 1930 UX 17. oktober 1930 Flagstaff C.W. Tombaugh
7102 Neilbone 1936 NB 12. juli 1936 Johannesburg C. Jackson
7103 Wichmann 1953 GH 7. april 1953 Heidelberg K. Reinmuth
7104 Manyousyu 1977 DU 18. februar 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
7105 Yousyozan 1977 DB1 18. februar 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
7106 Kondakov 1978 PM3 8. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
7107 Peiser 1980 PB1 15. august 1980 Kleť A. Mrkos
7108 Nefedov 1981 RM3 2. september 1981 Nauchnij N.S. Chernykh
7109 Heine 1983 RT4 1. september 1983 Nauchnij L.G. Karachkina
7110 Johnpearse 1983 XH1 7. desember 1983 Bickley Perth Observatory
7111 1985 QA1 17. august 1985 Palomar E.F. Helin
7112 Ghislaine 1986 GV 3. april 1986 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7113 Ostapbender 1986 SD2 29. september 1986 Nauchnij L.G. Karachkina
7114 Weinek 1986 WN7 29. november 1986 Kleť A. Mrkos
7115 Franciscuszeno 1986 WO7 29. november 1986 Kleť A. Mrkos
7116 Mentall 1986 XX 2. desember 1986 Anderson Mesa E. Bowell
7117 Claudius 1988 CA1 14. februar 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
7118 Kuklov 1988 VD5 4. november 1988 Kleť A. Mrkos
7119 Hiera 1989 AV2 11. januar 1989 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7120 1989 AD3 4. januar 1989 Siding Spring R.H. McNaught
7121 Busch 1989 AL7 10. januar 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
7122 Iwasaki 1989 EN2 12. mars 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7123 1989 TT1 9. oktober 1989 Okutama T. Hioki, N. Kawasato
7124 Glinos 1990 OJ4 24. juli 1990 Palomar H.E. Holt
7125 Eitarodate 1991 CN1 7. februar 1991 Geisei T. Seki
7126 Cureau 1991 GJ4 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
7127 Stifter 1991 RD3 9. september 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
7128 Misawa 1991 SM1 30. september 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7129 1991 VE1 4. november 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7130 Klepper 1992 HR4 30. april 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen
7131 Longtom 1992 YL 23. desember 1992 Yakiimo A. Natori, T. Urata
7132 Casulli 1993 SE 17. september 1993 Stroncone Stroncone
7133 Kasahara 1993 TX1 15. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7134 Ikeuchisatoru 1993 UY 24. oktober 1993 Oizumi T. Kobayashi
7135 1993 VO 5. november 1993 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7136 Yokohasuo 1993 VK2 14. november 1993 Fujieda H. Shiozawa, T. Urata
7137 Ageo 1994 AQ1 4. januar 1994 Kiyosato S. Otomo
7138 1994 AK15 15. januar 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7139 Tsubokawa 1994 CV2 14. februar 1994 Ojima T. Niijima, T. Urata
7140 Osaki 1994 EE1 4. mars 1994 Oizumi T. Kobayashi
7141 Bettarini 1994 EZ1 12. mars 1994 Cima Ekar A. Boattini, M. Tombelli
7142 Spinoza 1994 PC19 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
7143 Haramura 1995 WU41 17. november 1995 Kiyosato S. Otomo
7144 Dossobuono 1996 KQ 20. mai 1996 Dossobuono L. Lai
7145 Linzexu 1996 LO 7. juni 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7146 Konradin 3034 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7147 Feijth 4015 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7148 Reinholdbien 1047 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7149 Bernie 3220 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7150 McKellar 1929 TD1 11. oktober 1929 Flagstaff C.W. Tombaugh
7151 1971 SX3 26. september 1971 Cerro El Roble C. Torres
7152 Euneus 1973 SH1 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7153 Vladzakharov 1975 XP3 2. desember 1975 Nauchnij T.M. Smirnova
7154 1979 MJ5 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
7155 1979 YN 23. desember 1979 La Silla H. Debehogne, E.R. Netto
7156 1981 EC2 4. mars 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
7157 Lofgren 1981 EC8 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7158 IRTF 1981 ES8 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7159 Bobjoseph 1981 EN17 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7160 Tokunaga 1981 UQ29 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
7161 Golitsyn 1982 UY10 25. oktober 1982 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7162 Sidwell 1982 VB1 15. november 1982 Anderson Mesa E. Bowell
7163 Barenboim 1984 DB 24. februar 1984 Palomar E.F. Helin, R.S. Dunbar
7164 Babadzhanov 1984 ET 6. mars 1984 Anderson Mesa E. Bowell
7165 Pendleton 1985 RH 14. september 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7166 Kennedy 1985 TR 15. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7167 Laupheim 1985 TD3 12. oktober 1985 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7168 1986 QE2 28. august 1986 La Silla H. Debehogne
7169 Linda 1986 TK1 4. oktober 1986 Anderson Mesa E. Bowell
7170 Livesey 1987 MK 30. juni 1987 Siding Spring R.H. McNaught
7171 Arthurkraus 1988 AT1 13. januar 1988 Kleť A. Mrkos
7172 Multatuli 1988 DE2 17. februar 1988 La Silla E.W. Elst
7173 Sepkoski 1988 PL1 15. august 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7174 Semois 1988 SQ 18. september 1988 La Silla H. Debehogne
7175 1988 TN2 11. oktober 1988 Kleť Z. Vávrová
7176 Kuniji 1989 XH 23. september 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7177 1990 TF 9. oktober 1990 Siding Spring R.H. McNaught
7178 Ikuookamoto 1990 VA3 11. november 1990 Minami-Oda T. Nomura, K. Kawanishi
7179 Gassendi 1991 GQ6 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
7180 1991 NG1 12. juli 1991 Palomar H.E. Holt
7181 1991 PH12 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
7182 Robinvaughan 1991 RV1 8. september 1991 Palomar E.F. Helin
7183 1991 RE16 15. september 1991 Palomar H.E. Holt
7184 1991 RB25 11. september 1991 Palomar H.E. Holt
7185 1991 VN1 4. november 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7186 Tomioka 1991 YF 26. desember 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7187 Isobe 1992 BW 30. januar 1992 Palomar E.F. Helin
7188 Yoshii 1992 SF1 23. september 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7189 Kuniko 1992 SX12 28. september 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7190 1993 GB1 15. april 1993 Palomar H.E. Holt
7191 1993 MA1 18. juni 1993 Palomar H.E. Holt
7192 Cieletespace 1993 RY1 12. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7193 Yamaoka 1993 SE2 19. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7194 Susanrose 1993 SR3 18. september 1993 Palomar H.E. Holt
7195 Danboice 1994 AJ 2. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
7196 Baroni 1994 BF 16. januar 1994 Cima Ekar A. Boattini, M. Tombelli
7197 Pieroangela 1994 BH 16. januar 1994 Cima Ekar A. Boattini, M. Tombelli
7198 Montelupo 1994 BJ 16. januar 1994 Cima Ekar A. Boattini, M. Tombelli
7199 Brianza 1994 FR 28. mars 1994 Sormano M. Cavagna, V. Giuliani
7200 1994 NO 8. juli 1994 Catalina Station T.B. Spahr
7201–7300 rediger
7201 Kuritariku 1994 UF1 25. oktober 1994 Kiyosato S. Otomo
7202 1995 DX1 19. februar 1995 Ojima T. Niijima, T. Urata
7203 Sigeki 1995 DG2 27. februar 1995 Kiyosato S. Otomo
7204 Ondřejov 1995 GH 3. april 1995 Ondřejov P. Pravec
7205 Sadanori 1995 YE1 21. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
7206 Shiki 1996 QT 18. august 1996 Kuma Kogen A. Nakamura
7207 Hammurabi 2133 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7208 Ashurbanipal 2645 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7209 Cyrus 3523 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7210 Darius 6555 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7211 Xerxes 1240 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7212 Artaxerxes 2155 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7213 Conae 1967 KB 31. mai 1967 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
7214 Anticlus 1973 SM1 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7215 Gerhard 1977 FS 16. mars 1977 La Silla H.-E. Schuster
7216 Ishkov 1977 QQ2 21. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
7217 Dacke 1979 QX3 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
7218 1979 SK 19. september 1979 Kleť J. Květoň
7219 Satterwhite 1981 EZ47 3. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7220 Philnicholson 1981 QE 30. august 1981 Anderson Mesa E. Bowell
7221 1981 SJ 22. september 1981 Kleť Z. Vávrová
7222 Alekperov 1981 TJ3 7. oktober 1981 Nauchnij T.M. Smirnova
7223 Dolgorukij 1982 TF2 14. oktober 1982 Nauchnij L.V. Zhuravleva, L.G. Karachkina
7224 Vesnina 1982 TK3 15. oktober 1982 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7225 Huntress 1983 BH 22. januar 1983 Anderson Mesa E. Bowell
7226 Kryl 1984 QJ 21. august 1984 Kleť A. Mrkos
7227 1984 SH6 22. september 1984 La Silla H. Debehogne
7228 MacGillivray 1985 GO 15. april 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7229 Tonimoore 1985 RV 12. september 1985 Kitt Peak Spacewatch
7230 Lutz 1985 RZ1 12. september 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7231 Porco 1985 TQ1 15. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7232 Nabokov 1985 UQ 20. oktober 1985 Kleť A. Mrkos
7233 Majella 1986 EQ5 7. mars 1986 La Silla G. DeSanctis
7234 1986 QV3 29. august 1986 La Silla H. Debehogne
7235 Hitsuzan 1986 UY 30. oktober 1986 Geisei T. Seki
7236 1987 PA 1. august 1987 Palomar J. Phinney
7237 Vickyhamilton 1988 VH 3. november 1988 Toyota K. Suzuki, T. Furuta
7238 Kobori 1989 OA 27. juli 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
7239 Mobberley 1989 TE 4. oktober 1989 Stakenbridge B.G.W. Manning
7240 Hasebe 1989 YG 19. desember 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
7241 Kuroda 1990 VF3 11. november 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7242 Okyudo 1990 VG3 11. november 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7243 1990 VV3 12. november 1990 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7244 Villa-Lobos 1991 PQ1 5. august 1991 La Silla E.W. Elst
7245 1991 RN10 10. september 1991 Palomar H.E. Holt
7246 1991 RP25 12. september 1991 Palomar H.E. Holt
7247 1991 TD1 12. oktober 1991 Siding Spring R.H. McNaught
7248 Älvsjö 1992 EV21 1. mars 1992 La Silla UESAC
7249 1992 SN 26. september 1992 Dynic A. Sugie
7250 Kinoshita 1992 SG1 23. september 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7251 Kuwabara 1992 SF13 30. september 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7252 Kakegawa 1992 UZ 21. oktober 1992 Oohira T. Urata
7253 Nara 1993 CL 13. februar 1993 Kashihara F. Uto
7254 Kuratani 1993 TN1 15. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7255 1993 VY1 11. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7256 Bonhoeffer 1993 VJ5 11. november 1993 Tautenburg Observatory F. Börngen
7257 Yoshiya 1994 AH1 7. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
7258 Pettarin 1994 EF 5. mars 1994 Stroncone Stroncone
7259 Gaithersburg 1994 EG1 6. mars 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7260 Metelli 1994 FN 18. mars 1994 Stroncone Stroncone
7261 Yokootakeo 1994 GZ 14. april 1994 Oizumi T. Kobayashi
7262 Sofue 1995 BX1 27. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
7263 Takayamada 1995 DP 21. februar 1995 Oizumi T. Kobayashi
7264 1995 FK 26. mars 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7265 Edithmüller 2908 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7266 Trefftz 4270 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7267 Victormeen 1943 DF 23. februar 1943 Turku L. Oterma
7268 Chigorin 1972 TF 3. oktober 1972 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7269 Alprokhorov 1975 VK2 2. november 1975 Nauchnij T.M. Smirnova
7270 Punkin 1978 NY7 7. juli 1978 Palomar E. Bowell
7271 Doroguntsov 1979 SR2 22. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
7272 Darbydyar 1980 DD1 21. februar 1980 Kleť Z. Vávrová
7273 Garyhuss 1981 EK4 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7274 Washioyama 1982 FC 21. mars 1982 Geisei T. Seki
7275 1983 CY2 15. februar 1983 Anderson Mesa N.G. Thomas
7276 Maymie 1983 RE 4. september 1983 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
7277 Klass 1983 RM2 4. september 1983 Anderson Mesa E. Bowell
7278 Shtokolov 1985 UW4 22. oktober 1985 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7279 Hagfors 1985 VD1 7. november 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7280 Bergengruen 1988 RA3 8. september 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
7281 1988 RX4 2. september 1988 La Silla H. Debehogne
7282 1989 BC 29. januar 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7283 1989 TX15 4. oktober 1989 La Silla H. Debehogne
7284 1989 VW 4. november 1989 Gekko Y. Oshima
7285 Seggewiss 1990 EX2 2. mars 1990 La Silla E.W. Elst
7286 1990 QZ4 24. august 1990 Palomar H.E. Holt
7287 Yokokurayama 1990 VN2 10. november 1990 Geisei T. Seki
7288 1991 FE1 18. mars 1991 Dynic A. Sugie
7289 Kamegamori 1991 JU 5. mai 1991 Geisei T. Seki
7290 Johnrather 1991 JY1 11. mai 1991 Palomar E.F. Helin
7291 Hyakutake 1991 XC1 13. desember 1991 Kiyosato S. Otomo
7292 Prosperin 1992 EM7 1. mars 1992 La Silla UESAC
7293 Kazuyuki 1992 FH 23. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7294 1992 LM 3. juni 1992 Palomar G.J. Leonard
7295 Brozovic 1992 MB 22. juni 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7296 Lamarck 1992 PW1 8. august 1992 Caussols E.W. Elst, C. Pollas
7297 1992 UG 21. oktober 1992 Dynic A. Sugie
7298 1992 WM5 26. november 1992 Toyota K. Suzuki, T. Urata
7299 Indiawadkins 1992 WZ5 21. november 1992 Palomar E.F. Helin
7300 Yoshisada 1992 YV2 26. desember 1992 Oohira T. Urata
7301–7400 rediger
7301 1993 AB 2. januar 1993 Yakiimo A. Natori, T. Urata
7302 1993 CQ 10. februar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7303 1993 FS1 25. mars 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7304 Namiki 1994 AE2 9. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
7305 Ossakajusto 1994 CX1 8. februar 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7306 Panizon 1994 EH 6. mars 1994 Stroncone Stroncone
7307 Takei 1994 GT9 13. april 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7308 Hattori 1995 BQ4 31. januar 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7309 Shinkawakami 1995 FU 28. mars 1995 Oizumi T. Kobayashi
7310 1995 OL1 19. juli 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7311 Hildehan 1995 TU 14. oktober 1995 Sudbury D. di Cicco
7312 1996 AT3 13. januar 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7313 Pisano 6207 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7314 Pevsner 2146 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7315 Kolbe 1136 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7316 Hajdu 3145 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7317 Cabot 1940 ED 12. mars 1940 Konkoly G. Kulin
7318 Dyukov 1969 OX 17. juli 1969 Nauchnij B.A. Burnasheva
7319 Katterfeld 1976 SA6 24. september 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
7320 Potter 1978 TP6 2. oktober 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7321 1979 MZ2 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
7322 Lavrentina 1979 SW2 22. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
7323 Robersomma 1979 SD9 22. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
7324 Carret 1981 BC 31. januar 1981 Harvard Observatory Harvard Observatory
7325 1981 QA1 28. august 1981 Kleť Z. Vávrová
7326 Tedbunch 1981 UK22 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
7327 Crawford 1983 RZ1 6. september 1983 Anderson Mesa E. Bowell
7328 Casanova 1984 SC1 20. september 1984 Kleť A. Mrkos
7329 Bettadotto 1985 GK 14. april 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7330 Annelemaître 1985 TD 15. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7331 Balindblad 1985 TV 15. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7332 Ponrepo 1986 XJ5 4. desember 1986 Kleť A. Mrkos
7333 Bec-Borsenberger 1987 SM4 29. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
7334 Sciurus 1988 QV 17. august 1988 Kleť A. Mrkos
7335 1989 JA 1. mai 1989 Palomar E.F. Helin
7336 Saunders 1989 RS1 6. september 1989 Palomar E.F. Helin
7337 1990 QH1 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
7338 1990 VJ3 12. november 1990 Fujieda H. Shiozawa, M. Kizawa
7339 1991 RA16 15. september 1991 Palomar H.E. Holt
7340 1991 UA2 29. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7341 1991 VK 1. november 1991 Palomar E.F. Helin, K.J. Lawrence
7342 Uchinoura 1992 FB1 23. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7343 Ockeghem 1992 GE2 4. april 1992 La Silla E.W. Elst
7344 Summerfield 1992 LU 4. juni 1992 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
7345 Happer 1992 OF 28. juli 1992 Siding Spring R.H. McNaught
7346 Boulanger 1993 DQ2 20. februar 1993 Caussols E.W. Elst
7347 1993 EW 12. mars 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7348 1993 FJ22 21. mars 1993 La Silla UESAC
7349 Ernestmaes 1993 QK4 18. august 1993 Caussols E.W. Elst
7350 1993 VA 7. november 1993 Siding Spring R.H. McNaught
7351 Yoshidamichi 1993 XB1 12. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
7352 1994 CO 4. februar 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7353 Kazuya 1995 AC1 6. januar 1995 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
7354 Ishiguro 1995 BR1 27. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
7355 Bottke 1995 HN2 25. april 1995 Kitt Peak Spacewatch
7356 Casagrande 1995 SK5 27. september 1995 Stroncone Stroncone
7357 1995 UJ7 27. oktober 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7358 Oze 1995 YA3 27. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
7359 Messier 1996 BH 16. januar 1996 Kleť M. Tichý
7360 Moberg 1996 BQ17 30. januar 1996 La Silla C.-I. Lagerkvist
7361 Endres 1996 DN1 16. februar 1996 Haleakala NEAT
7362 Rogerbyrd 1996 EY 15. mars 1996 Haleakala NEAT
7363 Esquibel 1996 FA1 18. mars 1996 Haleakala NEAT
7364 Otonkučera 1996 KS 22. mai 1996 Višnjan Observatory K. Korlević
7365 Sejong 1996 QV1 18. august 1996 JCPM Sapporo K. Watanabe
7366 Agata 1996 UY 20. oktober 1996 Oizumi T. Kobayashi
7367 Giotto 3077 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7368 Haldancohn 1966 BB 20. januar 1966 Brooklyn Universitetet i Indiana
7369 Gavrilin 1975 AN 13. januar 1975 Nauchnij T.M. Smirnova
7370 Krasnogolovets 1978 SM5 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
7371 1978 VA6 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
7372 Emimar 1979 HH 19. april 1979 Cerro Tololo J.C. Muzzio
7373 Stashis 1979 QX9 27. august 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
7374 1980 DL 19. februar 1980 Kleť Z. Vávrová
7375 1980 PZ 14. august 1980 Kleť Z. Vávrová
7376 Jefftaylor 1980 UU1 31. oktober 1980 Palomar S.J. Bus
7377 Pizzarello 1981 EW9 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7378 Herbertpalme 1981 EK18 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7379 Naoyaimae 1981 EC29 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7380 1981 RF 3. september 1981 Anderson Mesa N.G. Thomas
7381 Mamontov 1981 RG5 8. september 1981 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7382 Bozhenkova 1981 RJ5 8. september 1981 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7383 Lassovszky 1981 SE 30. september 1981 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
7384 1981 TJ 6. oktober 1981 Kleť Z. Vávrová
7385 Aktsynovia 1981 UQ11 22. oktober 1981 Nauchnij N.S. Chernykh
7386 Paulpellas 1981 WM 25. november 1981 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
7387 Malbil 1982 BS1 30. januar 1982 Anderson Mesa E. Bowell
7388 1982 FS3 23. mars 1982 La Silla H. Debehogne
7389 Michelcombes 1982 UE 17. oktober 1982 Anderson Mesa E. Bowell
7390 Kundera 1983 QE 31. august 1983 Kleť Kleť
7391 Strouhal 1983 VS1 8. november 1983 Kleť A. Mrkos
7392 Kowalski 1984 EX 6. mars 1984 Anderson Mesa E. Bowell
7393 Luginbuhl 1984 SL3 28. september 1984 Anderson Mesa B.A. Skiff
7394 Xanthomalitia 1985 QX4 18. august 1985 Nauchnij N.S. Chernykh
7395 1985 RP1 10. september 1985 Kleť Z. Vávrová
7396 Brusin 1986 EQ2 4. mars 1986 La Silla W. Ferreri
7397 1986 QS 26. august 1986 La Silla H. Debehogne
7398 Walsh 1986 VM 3. november 1986 Kleť A. Mrkos
7399 1987 BC2 29. januar 1987 La Silla E.W. Elst
7400 Lenau 1987 QW1 21. august 1987 La Silla E.W. Elst
7401–7500 rediger
7401 Toynbee 1987 QW7 21. august 1987 La Silla E.W. Elst
7402 1987 YH 25. desember 1987 Chiyoda T. Kojima
7403 Choustník 1988 AV1 14. januar 1988 Kleť A. Mrkos
7404 1988 AA5 13. januar 1988 La Silla H. Debehogne
7405 1988 FF 16. mars 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7406 1988 TD 3. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7407 1988 TL 3. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7408 Yoshihide 1989 SB 23. september 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
7409 1990 BS 21. januar 1990 Yorii M. Arai, H. Mori
7410 Kawazoe 1990 QG 20. august 1990 Geisei T. Seki
7411 1990 QQ1 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
7412 Linnaeus 1990 SL9 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
7413 Galibina 1990 SH28 24. september 1990 Nauchnij L.V. Zhuravleva, G.R. Kastel'
7414 Bosch 1990 TD8 13. oktober 1990 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
7415 Susumuimoto 1990 VL8 14. november 1990 Geisei T. Seki
7416 Linnankoski 1990 WV4 16. november 1990 La Silla E.W. Elst
7417 1990 YE 19. desember 1990 Yorii M. Arai, H. Mori
7418 Akasegawa 1991 EJ1 11. mars 1991 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
7419 1991 PN13 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
7420 Buffon 1991 RP11 4. september 1991 La Silla E.W. Elst
7421 Kusaka 1992 HL 30. april 1992 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
7422 1992 LP 3. juni 1992 Palomar G.J. Leonard
7423 1992 PT2 2. august 1992 Palomar H.E. Holt
7424 1992 PS6 6. august 1992 Palomar H.E. Holt
7425 Lessing 1992 RO5 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
7426 1992 US4 27. oktober 1992 Dynic A. Sugie
7427 1992 VD 2. november 1992 Uenohara N. Kawasato
7428 1992 YM 24. desember 1992 Oohira T. Urata
7429 Hoshikawa 1992 YB1 24. desember 1992 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
7430 Kogure 1993 BV2 23. januar 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7431 1993 FN41 19. mars 1993 La Silla UESAC
7432 1993 HL5 23. april 1993 Lake Tekapo A.C. Gilmore, P.M. Kilmartin
7433 Pellegrini 1993 KD 21. mai 1993 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
7434 Osaka 1994 AB3 14. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
7435 Sagamihara 1994 CZ1 8. februar 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7436 Kuroiwa 1994 CB2 8. februar 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7437 Torricelli 1994 EF3 12. mars 1994 Cima Ekar V. Goretti, A. Boattini
7438 Misakatouge 1994 JE1 12. mai 1994 Kuma Kogen A. Nakamura
7439 Tetsufuse 1994 XG1 6. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
7440 Závist 1995 EA 1. mars 1995 Kleť M. Tichý
7441 Láska 1995 OZ 30. juli 1995 Kleť J. Tichá, M. Tichý
7442 Inouehideo 1995 SC5 20. september 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7443 Tsumura 1996 BR2 26. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
7444 1996 TM10 9. oktober 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7445 Trajanus 4116 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7446 Hadrianus 2249 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7447 Marcusaurelius 1142 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7448 Pöllath 1948 AA 14. januar 1948 Mount Wilson W. Baade
7449 Döllen 1949 QL 21. august 1949 Heidelberg K. Reinmuth
7450 Shilling 1968 OZ 24. juli 1968 Cerro El Roble G.A. Plyugin, Yu. A. Belyaev
7451 Verbitskaya 1978 PU2 8. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
7452 Izabelyuria 1978 QU2 31. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
7453 Slovtsov 1978 RV1 5. september 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
7454 Kevinrighter 1981 EW20 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7455 Podosek 1981 EQ26 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7456 Doressoundiram 1982 OD 17. juli 1982 Anderson Mesa E. Bowell
7457 Veselov 1982 SL6 16. september 1982 Nauchnij L.I. Chernykh
7458 1984 DE1 28. februar 1984 La Silla H. Debehogne
7459 Gilbertofranco 1984 HR1 28. april 1984 La Silla W. Ferreri, V. Zappalà
7460 Julienicoles 1984 JN 9. mai 1984 Palomar J. Gibson
7461 Kachmokiam 1984 TD 3. oktober 1984 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
7462 Grenoble 1984 WM1 20. november 1984 Anderson Mesa E. Bowell
7463 Oukawamine 1985 SB 20. september 1985 Geisei T. Seki
7464 Vipera 1987 VB1 15. november 1987 Kleť A. Mrkos
7465 Munkanber 1989 UA3 31. oktober 1989 Stakenbridge B.G.W. Manning
7466 1989 VC2 2. november 1989 Okutama T. Hioki, N. Kawasato
7467 1989 WQ1 25. november 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7468 Anfimov 1990 UP11 17. oktober 1990 Nauchnij L.I. Chernykh
7469 Krikalev 1990 VU14 15. november 1990 Nauchnij L.I. Chernykh
7470 Jabberwock 1991 JA 2. mai 1991 Oohira T. Urata
7471 1991 YD 28. desember 1991 Uenohara N. Kawasato
7472 Kumakiri 1992 CU 13. februar 1992 Susono M. Akiyama, T. Furuta
7473 1992 EC4 1. mars 1992 La Silla UESAC
7474 1992 TC 1. oktober 1992 Siding Spring R.H. McNaught
7475 Kaizuka 1992 UX5 28. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7476 Ogilsbie 1993 GE 14. april 1993 Catalina T.B. Spahr
7477 1993 LC 13. juni 1993 Palomar H.E. Holt
7478 Hasse 1993 OA4 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
7479 1994 EC1 4. mars 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7480 Norwan 1994 PC 1. august 1994 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7481 San Marcello 1994 PA1 11. august 1994 San Marcello A. Boattini, M. Tombelli
7482 1994 PC1 9. august 1994 Siding Spring R.H. McNaught
7483 Sekitakakazu 1994 VO2 1. november 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7484 Dogo Onsen 1994 WF4 30. november 1994 Kuma Kogen A. Nakamura
7485 Changchun 1994 XO 4. desember 1994 Ayashi Station M. Koishikawa
7486 Hamabe 1994 XJ1 6. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
7487 Toshitanaka 1994 YM 28. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
7488 Robertpaul 1995 KB1 27. mai 1995 Catalina Station C.W. Hergenrother
7489 Oribe 1995 MX 26. juni 1995 Catalina Station C.W. Hergenrother
7490 Babička 1995 OF1 31. juli 1995 Ondřejov P. Pravec
7491 Linzerag 1995 SD2 23. september 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
7492 Kačenka 1995 UX 21. oktober 1995 Ondřejov P. Pravec
7493 Hirzo 1995 US2 24. oktober 1995 Kleť J. Tichá
7494 Xiwanggongcheng 1995 UV48 28. oktober 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7495 Feynman 1995 WS4 22. november 1995 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
7496 Miroslavholub 1995 WN6 27. november 1995 Kleť M. Tichý
7497 Guangcaishiye 1995 YY21 17. desember 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7498 Blaník 1996 BF 16. januar 1996 Kleť Z. Moravec
7499 L'Aquila 1996 OO2 24. juli 1996 Campo Imperatore A. Boattini, A. Di Paola
7500 Sassi 1996 TN 3. oktober 1996 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
7501–7600 rediger
7501 Farra 1996 VD3 9. november 1996 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
7502 1996 VP7 15. november 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7503 1996 VJ38 7. november 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7504 Kawakita 1997 AF1 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
7505 Furusho 1997 AM2 3. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
7506 Lub 4837 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7507 Israel 7063 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7508 Icke 2327 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7509 Gamzatov 1977 EL 9. mars 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
7510 1978 UF6 27. oktober 1978 Palomar C.M. Olmstead
7511 Patcassen 1981 EX24 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7512 Monicalazzarin 1983 CA1 15. februar 1983 Anderson Mesa E. Bowell
7513 1985 RU2 5. september 1985 La Silla H. Debehogne
7514 1986 ED 7. mars 1986 Kobuchizawa M. Inoue, O. Muramatsu, T. Urata
7515 Marrucino 1986 EF5 5. mars 1986 La Silla G. DeSanctis
7516 Kranjc 1987 MC 18. juni 1987 Bologna Osservatorio San Vittore
7517 1989 AD 3. januar 1989 Chiyoda T. Kojima
7518 1989 FG 29. mars 1989 Toyota K. Suzuki, T. Furuta
7519 Paulcook 1989 UN3 31. oktober 1989 Stakenbridge B.G.W. Manning
7520 1990 BV 21. januar 1990 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
7521 1990 QS2 24. august 1990 Palomar H.E. Holt
7522 1991 AJ 9. januar 1991 Yorii M. Arai, H. Mori
7523 1991 PF18 8. august 1991 Palomar H.E. Holt
7524 1991 RW19 14. september 1991 Palomar H.E. Holt
7525 Kiyohira 1992 YE 18. desember 1992 Yakiimo A. Natori, T. Urata
7526 1993 AA 2. januar 1993 Oohira T. Urata
7527 Marples 1993 BJ 20. januar 1993 Oohira T. Urata
7528 Huskvarna 1993 FS39 19. mars 1993 La Silla UESAC
7529 Vagnozzi 1994 BC 16. januar 1994 Colleverde Colleverde di Guidonia
7530 Mizusawa 1994 GO1 15. april 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7531 Pecorelli 1994 SC 24. september 1994 Stroncone Stroncone
7532 Pelhřimov 1995 UR1 22. oktober 1995 Kleť M. Tichý
7533 1995 UE6 25. oktober 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7534 1995 UA7 26. oktober 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7535 1995 WU2 16. november 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7536 Fahrenheit 1995 WB7 21. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7537 Solvay 1996 HS8 17. april 1996 La Silla E.W. Elst
7538 Zenbei 1996 VE6 15. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
7539 1996 XS32 6. desember 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7540 1997 AK21 9. januar 1997 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7541 Nieuwenhuis 4019 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7542 Johnpond 1953 GN 7. april 1953 Heidelberg K. Reinmuth
7543 Prylis 1973 SY 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7544 Tipografiyanauka 1976 UB2 26. oktober 1976 Nauchnij T.M. Smirnova
7545 Smaklösa 1978 OB 28. juli 1978 Mount Stromlo C.-I. Lagerkvist
7546 1979 MB4 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
7547 1979 MO4 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
7548 Engström 1980 FW2 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
7549 Woodard 1980 TO5 9. oktober 1980 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7550 Woolum 1981 EV8 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7551 Edstolper 1981 EF26 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7552 Sephton 1981 EB27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7553 Buie 1981 FG 30. mars 1981 Anderson Mesa E. Bowell
7554 Johnspencer 1981 GQ 5. april 1981 Anderson Mesa E. Bowell
7555 Venvolkov 1981 SZ6 28. september 1981 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7556 1982 FX2 18. mars 1982 La Silla H. Debehogne
7557 1982 FK3 21. mars 1982 La Silla H. Debehogne
7558 Yurlov 1982 TB2 14. oktober 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
7559 Kirstinemeyer 1985 VF 14. november 1985 Brorfelde P. Jensen
7560 Spudis 1986 AJ 10. januar 1986 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7561 Patrickmichel 1986 TR2 7. oktober 1986 Anderson Mesa E. Bowell
7562 Kagiroino-Oka 1986 WO9 30. november 1986 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
7563 1988 BC 16. januar 1988 Chiyoda T. Kojima
7564 Gokumenon 1988 CA 7. februar 1988 Kavalur R. Rajamohan
7565 Zipfel 1988 RD11 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
7566 1988 SP 18. september 1988 La Silla H. Debehogne
7567 1988 TC1 13. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7568 1988 VJ2 7. november 1988 Okutama T. Hioki, N. Kawasato
7569 1989 BK 28. januar 1989 Gekko Y. Oshima
7570 1989 CP 5. februar 1989 Yorii M. Arai, H. Mori
7571 Weisse Rose 1989 EH6 7. mars 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
7572 Znokai 1989 SF 23. september 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7573 Basfifty 1989 VX 4. november 1989 Stakenbridge B.G.W. Manning
7574 1989 WO1 20. november 1989 Oohira W. Kakei, M. Kizawa, T. Urata
7575 Kimuraseiji 1989 YK 22. desember 1989 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
7576 1990 BN 21. januar 1990 Yorii M. Arai, H. Mori
7577 1990 QV4 24. august 1990 Palomar H.E. Holt
7578 Georgböhm 1990 SP7 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
7579 1990 TN1 14. oktober 1990 Palomar E.F. Helin
7580 Schwabhausen 1990 TM7 13. oktober 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
7581 Yudovich 1990 VY13 14. november 1990 Nauchnij L.G. Karachkina
7582 1990 WL 20. november 1990 Siding Spring R.H. McNaught
7583 Rosegger 1991 BA3 17. januar 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
7584 Ossietzky 1991 GK10 9. april 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
7585 1991 PK8 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
7586 Bismarck 1991 RH7 13. september 1991 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
7587 Weckmann 1992 CF3 2. februar 1992 La Silla E.W. Elst
7588 1992 FJ1 24. mars 1992 Siding Spring R.H. McNaught
7589 1992 SR1 26. september 1992 Dynic A. Sugie
7590 Aterui 1992 UP4 26. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7591 1992 WG3 18. november 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7592 Takinemachi 1992 WR3 23. november 1992 Kiyosato S. Otomo
7593 1992 WP4 21. november 1992 Palomar E.F. Helin
7594 Shotaro 1993 BH2 19. januar 1993 Geisei T. Seki
7595 Växjö 1993 FN26 21. mars 1993 La Silla UESAC
7596 Yumi 1993 GH 10. april 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7597 Shigemi 1993 GM 14. april 1993 Kiyosato S. Otomo
7598 1994 CS 4. februar 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7599 Munari 1994 PB 3. august 1994 San Marcello A. Boattini, M. Tombelli
7600 Vacchi 1994 RB1 9. september 1994 Colleverde V.S. Casulli
7601–7700 rediger
7601 1994 US1 25. oktober 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7602 Yidaeam 1994 YW1 31. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
7603 Salopia 1995 OA2 25. juli 1995 Church Stretton S.P. Laurie
7604 Kridsadaporn 1995 QY2 31. august 1995 Siding Spring R.H. McNaught
7605 1995 SR1 21. september 1995 Catalina Station T.B. Spahr
7606 1995 SV2 20. september 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7607 Billmerline 1995 SB13 18. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
7608 Telegramia 1995 UO1 22. oktober 1995 Kleť J. Tichá
7609 1995 WX3 18. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7610 Sudbury 1995 XB 3. desember 1995 Sudbury D. di Cicco
7611 Hashitatsu 1996 BW1 23. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
7612 1996 CN2 12. februar 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7613 1996 DK 16. februar 1996 Haleakala NEAT
7614 Masatomi 1996 EA 2. mars 1996 Oizumi T. Kobayashi
7615 1996 TA11 9. oktober 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7616 Sadako 1996 VF2 6. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
7617 1996 VF30 7. november 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7618 Gotoyukichi 1997 AU4 6. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
7619 1997 AP21 13. januar 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7620 Willaert 4077 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7621 Sweelinck 4127 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7622 Pergolesi 6624 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7623 Stamitz 9508 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7624 Gluck 1251 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7625 Louisspohr 2150 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7626 Iafe 1976 QL2 20. august 1976 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
7627 Wakenokiyomaro 1977 DS4 18. februar 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
7628 Evgenifedorov 1977 QY 19. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
7629 Foros 1977 QK1 19. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
7630 1979 MR2 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
7631 Vokrouhlický 1981 WH 20. november 1981 Anderson Mesa E. Bowell
7632 Stanislav 1982 UT5 20. oktober 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
7633 Volodymyr 1982 UD7 21. oktober 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
7634 Shizutani-Kou 1982 VO3 14. november 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
7635 1983 VH1 6. november 1983 Kleť A. Mrkos
7636 Comba 1984 CM 5. februar 1984 Anderson Mesa E. Bowell
7637 1984 DN 23. februar 1984 La Silla H. Debehogne
7638 Gladman 1984 UX 26. oktober 1984 Anderson Mesa E. Bowell
7639 Offutt 1985 DC1 21. februar 1985 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
7640 Marzari 1985 PX 14. august 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7641 1986 TT6 5. oktober 1986 Piwnice M. Antal
7642 1988 TZ 13. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7643 1988 VQ1 6. november 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
7644 Cslewis 1988 VR5 4. november 1988 Kleť A. Mrkos
7645 Pons 1989 AC2 4. januar 1989 Kleť A. Mrkos
7646 1989 KE 29. mai 1989 Palomar H.E. Holt
7647 Etrépigny 1989 SR2 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
7648 Tomboles 1989 TB1 8. oktober 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
7649 Bougainville 1990 SV5 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
7650 Kaname 1990 UG 16. oktober 1990 Geisei T. Seki
7651 Villeneuve 1990 VD6 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
7652 1991 RL5 13. september 1991 Palomar H.E. Holt
7653 1991 UV 18. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7654 1991 VV3 11. november 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7655 Adamries 1991 YM1 28. desember 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
7656 Joemontani 1992 HX 24. april 1992 Kitt Peak Spacewatch
7657 Jefflarsen 1992 HK1 25. april 1992 Kitt Peak Spacewatch
7658 1993 BM12 22. januar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7659 1993 CP1 15. februar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7660 1993 VM1 5. november 1993 Siding Spring R.H. McNaught
7661 Reincken 1994 PK38 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
7662 1994 RM1 3. september 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7663 1994 RX1 2. september 1994 Palomar E.F. Helin
7664 Namahage 1994 TE3 2. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7665 Putignano 1994 TK3 11. oktober 1994 Colleverde V.S. Casulli
7666 Keyaki 1994 VC1 4. november 1994 Sendai K. Cross
7667 1995 BL3 29. januar 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7668 Mizunotakao 1995 BR3 31. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
7669 Malše 1995 PB 4. august 1995 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
7670 Kabeláč 1995 QJ 20. august 1995 Ondřejov L. Šarounová
7671 Albis 1995 UK1 22. oktober 1995 Kleť Z. Moravec
7672 Hawking 1995 UO2 24. oktober 1995 Kleť Kleť
7673 Inohara 1995 UY3 20. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
7674 Kasuga 1995 VO1 15. november 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7675 Gorizia 1995 WT5 23. november 1995 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
7676 1995 WN8 18. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7677 Sawa 1995 YP3 27. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
7678 Onoda 1996 CW2 15. februar 1996 Kuma Kogen A. Nakamura
7679 Asiago 1996 CA9 15. februar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
7680 Cari 1996 HB 16. april 1996 Stroncone Stroncone
7681 Chenjingrun 1996 YK2 24. desember 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7682 Miura 1997 CY19 12. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
7683 Wuwenjun 1997 DE 19. februar 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7684 Marioferrero 1997 EY 3. mars 1997 Prescott P.G. Comba
7685 1997 EP17 1. mars 1997 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7686 Wolfernst 2024 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7687 Matthias 2099 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7688 Lothar 2536 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7689 Reinerstoss 4036 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7690 Sackler 2291 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7691 Brady 3186 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7692 Edhenderson 1981 EZ25 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7693 1982 WE 20. november 1982 Geisei T. Seki
7694 Krasetín 1983 SF 29. september 1983 Kleť A. Mrkos
7695 Přemysl 1984 WA1 27. november 1984 Kleť A. Mrkos
7696 Liebe 1988 JD 10. mai 1988 La Silla W. Landgraf
7697 1989 AE 3. januar 1989 Chiyoda T. Kojima
7698 Schweitzer 1989 AS6 11. januar 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
7699 Božek 1989 CB4 2. februar 1989 Kleť A. Mrkos
7700 Rote Kapelle 1990 TE8 13. oktober 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
7701–7800 rediger
7701 Zrzavý 1990 TX8 14. oktober 1990 Kleť A. Mrkos
7702 1991 PO13 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
7703 1991 RW 7. september 1991 Palomar E.F. Helin
7704 Dellen 1992 EB7 1. mars 1992 La Silla UESAC
7705 Humeln 1993 FU7 17. mars 1993 La Silla UESAC
7706 Mien 1993 FZ36 19. mars 1993 La Silla UESAC
7707 Yes 1993 HM1 17. april 1993 Catalina Station C.W. Hergenrother
7708 Fennimore 1994 GF9 11. april 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7709 1994 RN1 8. september 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7710 Ishibashi 1994 WT2 30. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
7711 Říp 1994 XF 2. desember 1994 Kleť Z. Moravec
7712 1995 TB1 12. oktober 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7713 Tsutomu 1995 YE 17. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
7714 Briccialdi 1996 CC1 9. februar 1996 Stroncone Stroncone
7715 Leonidarosino 1996 CR7 14. februar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
7716 Ube 1996 DA3 22. februar 1996 Kuma Kogen A. Nakamura
7717 Tabeisshi 1997 AL5 7. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
7718 Desnoux 1997 EP30 10. mars 1997 Ramonville C. Buil
7719 1997 GT36 7. april 1997 Socorro LINEAR
7720 Lepaute 4559 P-L 26. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7721 Andrillat 6612 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7722 Firneis 2240 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7723 Lugger 1952 QW 28. august 1952 Brooklyn Universitetet i Indiana
7724 Moroso 1970 OB 24. juli 1970 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
7725 Sel'vinskij 1972 RX1 11. september 1972 Nauchnij N.S. Chernykh
7726 Olegbykov 1974 QM2 27. august 1974 Nauchnij L.I. Chernykh
7727 Chepurova 1975 EA3 8. mars 1975 Nauchnij N.S. Chernykh
7728 Giblin 1977 AW2 12. januar 1977 Palomar E. Bowell
7729 Golovanov 1977 QY3 24. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
7730 Sergerasimov 1978 NN1 4. juli 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
7731 1978 UV 28. oktober 1978 Anderson Mesa H.L. Giclas
7732 1978 VE9 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
7733 1979 MH4 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
7734 Kaltenegger 1979 MZ6 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
7735 Scorzelli 1980 UL1 31. oktober 1980 Palomar S.J. Bus
7736 Nizhnij Novgorod 1981 RC5 8. september 1981 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7737 Sirrah 1981 VU 5. november 1981 Anderson Mesa E. Bowell
7738 Heyman 1981 WS1 24. november 1981 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
7739 Čech 1982 CE 14. februar 1982 Kleť L. Brožek
7740 Petit 1983 RR2 6. september 1983 Anderson Mesa E. Bowell
7741 Fedoseev 1983 RR4 1. september 1983 Nauchnij L.G. Karachkina
7742 Altamira 1985 US 20. oktober 1985 Kleť A. Mrkos
7743 1986 JA 2. mai 1986 Brorfelde Copenhagen Observatory
7744 1986 QA1 26. august 1986 La Silla H. Debehogne
7745 1987 DB6 22. februar 1987 La Silla H. Debehogne
7746 1987 RC1 13. september 1987 La Silla H. Debehogne
7747 Michałowski 1987 SO 19. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
7748 1987 TA 12. oktober 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
7749 Jackschmitt 1988 JP 12. mai 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7750 McEwen 1988 QD1 18. august 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7751 1988 UA 16. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7752 Otauchunokai 1988 US 31. oktober 1988 Ojima T. Niijima, K. Kanai
7753 1988 XB 5. desember 1988 Gekko Y. Oshima
7754 Gopalan 1989 TT11 2. oktober 1989 Cerro Tololo S.J. Bus
7755 Haute-Provence 1989 YO5 28. desember 1989 Haute Provence E.W. Elst
7756 Scientia 1990 FR1 27. mars 1990 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7757 1990 KO 22. mai 1990 Palomar E.F. Helin
7758 Poulanderson 1990 KT 21. mai 1990 Palomar E.F. Helin
7759 1990 QD2 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
7760 1990 RW3 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
7761 1990 SL 20. september 1990 Siding Spring R.H. McNaught
7762 1990 SY2 18. september 1990 Palomar H.E. Holt
7763 Crabeels 1990 UT5 16. oktober 1990 La Silla E.W. Elst
7764 1991 AB 7. januar 1991 Karasuyama S. Inoda, T. Urata
7765 1991 AD 8. januar 1991 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
7766 Jododaira 1991 BH2 23. januar 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7767 Tomatic 1991 RB5 13. september 1991 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
7768 1991 SX1 16. september 1991 Palomar H.E. Holt
7769 Okuni 1991 VF4 4. november 1991 Kiyosato S. Otomo
7770 Siljan 1992 EQ8 2. mars 1992 La Silla UESAC
7771 Tvären 1992 EZ9 2. mars 1992 La Silla UESAC
7772 1992 EQ15 1. mars 1992 La Silla UESAC
7773 1992 FS 23. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7774 1992 UU2 19. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7775 Taiko 1992 XD 4. desember 1992 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
7776 Takeishi 1993 BF 20. januar 1993 Oohira T. Urata
7777 Consadole 1993 CO1 15. februar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7778 Markrobinson 1993 HK1 17. april 1993 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7779 Susanring 1993 KL 19. mai 1993 Palomar J.B. Child
7780 Maren 1993 NJ 15. juli 1993 Palomar E.F. Helin, J.B. Child
7781 Townsend 1993 QT 19. august 1993 Palomar E.F. Helin
7782 Mony 1994 CY 7. februar 1994 Stroncone Stroncone
7783 1994 JD 4. mai 1994 Catalina Station T.B. Spahr
7784 1994 PL 5. august 1994 Catalina Station T.B. Spahr
7785 1994 QW 29. august 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7786 1994 TB15 14. oktober 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7787 Annalaura 1994 WW 23. november 1994 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
7788 Tsukuba 1994 XS 5. desember 1994 Kuma Kogen A. Nakamura
7789 Kwiatkowski 1994 XE6 2. desember 1994 Palomar E. Bowell
7790 Miselli 1995 DK2 28. februar 1995 Stroncone Stroncone
7791 Ebicykl 1995 EB 1. mars 1995 Kleť M. Tichý
7792 1995 WZ3 18. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7793 1995 YC3 27. desember 1995 Haleakala NEAT
7794 Sanvito 1996 AD4 15. januar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
7795 1996 AN15 14. januar 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7796 Járacimrman 1996 BG 16. januar 1996 Kleť Z. Moravec
7797 Morita 1996 BK2 26. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
7798 1996 CL 1. februar 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7799 Martinšolc 1996 DW1 24. februar 1996 Kleť Kleť
7800 Zhongkeyuan 1996 EW2 11. mars 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7801–7900 rediger
7801 Goretti 1996 GG2 12. april 1996 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
7802 Takiguchi 1996 XG1 2. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
7803 Adachi 1997 EW2 4. mars 1997 Oizumi T. Kobayashi
7804 Boesgaard 3083 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7805 Moons 7610 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7806 Umasslowell 1971 UM 26. oktober 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
7807 Grier 1975 SJ1 30. september 1975 Palomar S.J. Bus
7808 Bagould 1976 GL8 5. april 1976 El Leoncito M.R. Cesco
7809 1979 ML1 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
7810 1981 DE 26. februar 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
7811 Zhaojiuzhang 1982 DT6 23. februar 1982 Xinglong Xinglong
7812 Billward 1984 UT 26. oktober 1984 Anderson Mesa E. Bowell
7813 Anderserikson 1985 UF3 16. oktober 1985 Kvistaberg C.-I. Lagerkvist
7814 1986 CF2 13. februar 1986 La Silla H. Debehogne
7815 Dolon 1987 QN 21. august 1987 La Silla E.W. Elst
7816 Hanoi 1987 YA 18. desember 1987 Ayashi Station M. Koishikawa
7817 Zibiturtle 1988 RH10 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
7818 Muirhead 1990 QO 19. august 1990 Palomar E.F. Helin
7819 1990 RR3 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
7820 1990 TU8 14. oktober 1990 Kleť A. Mrkos
7821 1991 AC 8. januar 1991 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
7822 1991 CS 13. februar 1991 Siding Spring R.H. McNaught
7823 1991 PF10 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
7824 Lynch 1991 RM2 7. september 1991 Palomar E.F. Helin
7825 1991 TL1 10. oktober 1991 Palomar J. Alu
7826 Kinugasa 1991 VO 2. november 1991 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
7827 1992 QE2 22. august 1992 Palomar H.E. Holt
7828 Noriyositosi 1992 SD13 28. september 1992 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
7829 Jaroff 1992 WY4 21. november 1992 Palomar E.F. Helin
7830 Akihikotago 1993 DC1 24. februar 1993 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
7831 François-Xavier 1993 FQ 21. mars 1993 Palomar E.F. Helin
7832 1993 FA27 21. mars 1993 La Silla UESAC
7833 Nilstamm 1993 FV32 19. mars 1993 La Silla UESAC
7834 1993 JL 14. mai 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7835 Myroncope 1993 MC 16. juni 1993 Catalina Station T.B. Spahr
7836 1993 TG 9. oktober 1993 Uenohara N. Kawasato
7837 Mutsumi 1993 TX 11. oktober 1993 Yatsuka H. Abe, S. Miyasaka
7838 Feliceierman 1993 WA 16. november 1993 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
7839 1994 ND 3. juli 1994 Siding Spring R.H. McNaught
7840 Hendrika 1994 TL3 5. oktober 1994 NRC-DAO G.C.L. Aikman
7841 1994 UE1 31. oktober 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7842 Ishitsuka 1994 XQ 1. desember 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7843 1994 YE1 22. desember 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7844 Horikawa 1995 YL1 21. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
7845 Mckim 1996 AC 1. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
7846 Setvák 1996 BJ 16. januar 1996 Kleť M. Tichý
7847 Mattiaorsi 1996 CS8 14. februar 1996 Asiago U. Munari, M. Tombelli
7848 Bernasconi 1996 DF1 22. februar 1996 Sormano M. Cavagna, A. Testa
7849 Janjosefrič 1996 HR 18. april 1996 Ondřejov P. Pravec, L. Šarounová
7850 Buenos Aires 1996 LH 10. juni 1996 Mount Hopkins L. Macri
7851 Azumino 1996 YW2 29. desember 1996 Chichibu N. Sato
7852 Itsukushima 7604 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7853 Confucius 2086 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7854 Laotse 1076 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7855 Tagore 4092 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7856 Viktorbykov 1975 VB1 1. november 1975 Nauchnij T.M. Smirnova
7857 Lagerros 1978 QC3 22. august 1978 Mount Stromlo C.-I. Lagerkvist
7858 Bolotov 1978 SB3 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7859 Lhasa 1979 US 19. oktober 1979 Kleť A. Mrkos
7860 Zahnle 1980 PF 6. august 1980 Anderson Mesa E. Bowell
7861 Messenger 1981 EK25 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7862 Keikonakamura 1981 EE28 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7863 Turnbull 1981 VK 2. november 1981 Anderson Mesa B.A. Skiff
7864 1982 EE 14. mars 1982 Kleť A. Mrkos
7865 Françoisgros 1982 FG3 21. mars 1982 La Silla H. Debehogne
7866 Sicoli 1982 TK 13. oktober 1982 Anderson Mesa E. Bowell
7867 Burian 1984 SB1 20. september 1984 Kleť A. Mrkos
7868 Barker 1984 UX2 26. oktober 1984 Anderson Mesa E. Bowell
7869 Pradun 1987 RV3 2. september 1987 Nauchnij L.I. Chernykh
7870 1987 UP2 25. oktober 1987 Brorfelde P. Jensen
7871 Tunder 1990 SW4 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
7872 1990 UC 18. oktober 1990 Oohira T. Urata
7873 Böll 1991 AE3 15. januar 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
7874 1991 BE 18. januar 1991 Karasuyama S. Inoda, T. Urata
7875 1991 ES1 7. mars 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7876 1991 VW3 11. november 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7877 1992 AH1 10. januar 1992 Uenohara N. Kawasato
7878 1992 DZ 27. februar 1992 Uenohara N. Kawasato
7879 1992 EX17 3. mars 1992 La Silla UESAC
7880 1992 OM7 19. juli 1992 La Silla H. Debehogne, Á. López G.
7881 Schieferdecker 1992 RC7 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
7882 1993 FL6 17. mars 1993 La Silla UESAC
7883 1993 GD1 15. april 1993 Palomar H.E. Holt
7884 1993 HH7 24. april 1993 La Silla H. Debehogne
7885 1993 KQ2 17. mai 1993 Catalina Station T.B. Spahr
7886 Redman 1993 PE 12. august 1993 Climenhaga D.D. Balam
7887 Bratfest 1993 SU2 18. september 1993 Catalina Station C.W. Hergenrother
7888 1993 UC 20. oktober 1993 Siding Spring R.H. McNaught
7889 1994 LX 15. juni 1994 Kitt Peak Spacewatch
7890 Yasuofukui 1994 TC3 2. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7891 Fuchie 1994 VJ7 11. november 1994 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
7892 Musamurahigashi 1994 WQ12 27. november 1994 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
7893 1994 XY 2. desember 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7894 Rogers 1994 XC1 6. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
7895 Kaseda 1995 DK1 22. februar 1995 Kashihara F. Uto
7896 Švejk 1995 EC 1. mars 1995 Kleť Z. Moravec
7897 Bohuška 1995 EL1 12. mars 1995 Ondřejov L. Šarounová
7898 Ohkuma 1995 XR1 15. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
7899 Joya 1996 BV3 30. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
7900 Portule 1996 CV8 14. februar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
7901–8000 rediger
7901 Konnai 1996 DP 19. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
7902 Hanff 1996 HT17 18. april 1996 La Silla E.W. Elst
7903 Albinoni 1996 HV24 20. april 1996 La Silla E.W. Elst
7904 Morrow 1997 JL4 1. mai 1997 Socorro LINEAR
7905 Juzoitami 1997 OX 24. juli 1997 Kuma Kogen A. Nakamura
7906 Melanchton 3081 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7907 Erasmus 4047 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7908 Zwingli 4192 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7909 1975 SK 30. september 1975 Palomar S.J. Bus
7910 Aleksola 1976 GD2 1. april 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
7911 Carlpilcher 1977 RZ8 8. september 1977 Palomar E. Bowell
7912 Lapovok 1978 PO3 8. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
7913 Parfenov 1978 TU8 9. oktober 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7914 1978 UW7 27. oktober 1978 Palomar C.M. Olmstead
7915 1979 MA6 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
7916 1981 EN 1. mars 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
7917 1981 EG5 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7918 1981 EJ22 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7919 Prime 1981 EZ27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7920 1981 XM2 3. desember 1981 Nanking Purple Mountain Observatory
7921 Huebner 1982 RF 15. september 1982 Anderson Mesa E. Bowell
7922 1983 CO3 12. februar 1983 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
7923 Chyba 1983 WJ 28. november 1983 Anderson Mesa E. Bowell
7924 Simbirsk 1986 PW4 6. august 1986 Nauchnij N.S. Chernykh, L.I. Chernykh
7925 Shelus 1986 RX2 6. september 1986 Anderson Mesa E. Bowell
7926 1986 RD5 3. september 1986 La Silla H. Debehogne
7927 1986 WV1 29. november 1986 Kleť A. Mrkos
7928 Bijaoui 1986 WM5 27. november 1986 Caussols CERGA
7929 1987 SK12 16. september 1987 La Silla H. Debehogne
7930 1987 VD 15. november 1987 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7931 Kristianpedersen 1988 EB1 13. mars 1988 Brorfelde P. Jensen
7932 Plimpton 1989 GP 7. april 1989 Palomar E.F. Helin
7933 Magritte 1989 GP4 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
7934 Sinatra 1989 SG1 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
7935 1990 EZ5 1. mars 1990 La Silla H. Debehogne
7936 Mikemagee 1990 OW2 30. juli 1990 Palomar H.E. Holt
7937 1990 QA2 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
7938 1990 SL2 17. september 1990 Palomar H.E. Holt
7939 Asphaug 1991 AP1 14. januar 1991 Palomar E.F. Helin
7940 Erichmeyer 1991 EO1 13. mars 1991 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
7941 1991 NE1 12. juli 1991 Palomar H.E. Holt
7942 1991 OK1 18. juli 1991 La Silla H. Debehogne
7943 1991 PQ12 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
7944 1991 PR12 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
7945 Kreisau 1991 RK7 13. september 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
7946 1991 RV13 13. september 1991 Palomar H.E. Holt
7947 Toland 1992 BE2 30. januar 1992 La Silla E.W. Elst
7948 Whitaker 1992 HY 24. april 1992 Kitt Peak Spacewatch
7949 1992 SU 23. september 1992 Palomar E.F. Helin
7950 Berezov 1992 SS26 28. september 1992 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7951 1992 WC2 18. november 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7952 1992 XB 3. desember 1992 Yakiimo A. Natori, T. Urata
7953 Kawaguchi 1993 KP 20. mai 1993 Kiyosato S. Otomo
7954 Kitao 1993 SQ2 19. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7955 Ogiwara 1993 WE 18. november 1993 Oohira T. Urata
7956 Yaji 1993 YH 17. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
7957 Antonella 1994 BT 17. januar 1994 Cima Ekar A. Boattini, M. Tombelli
7958 Leakey 1994 LE3 5. juni 1994 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
7959 Alysecherri 1994 PK 2. august 1994 Catalina Station C.W. Hergenrother
7960 Condorcet 1994 PW16 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
7961 Ercolepoli 1994 TD2 10. oktober 1994 Colleverde V.S. Casulli
7962 1994 WG3 28. november 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
7963 Falcinelli 1995 CA 1. februar 1995 Stroncone Stroncone
7964 1995 DD2 23. februar 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7965 Katsuhiko 1996 BD1 17. januar 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
7966 Richardbaum 1996 DA 18. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
7967 Beny 1996 DV2 28. februar 1996 Kleť Z. Moravec
7968 Elst-Pizarro 1996 N2 14. juli 1996 La Silla E.W. Elst, G. Pizarro
7969 1997 RP3 5. september 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
7970 Lichtenberg 6065 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7971 Meckbach 9002 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7972 Mariotti 1174 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7973 Koppeschaar 1344 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7974 Vermeesch 2218 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7975 1974 FD 22. mars 1974 Cerro El Roble C. Torres
7976 Pinigin 1977 QT2 21. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
7977 1977 QQ5 21. august 1977 Siding Spring R.H. McNaught
7978 Niknesterov 1978 SR4 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
7979 Pozharskij 1978 SV7 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
7980 Senkevich 1978 TD2 3. oktober 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
7981 1978 VL10 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
7982 1979 MX5 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
7983 Festin 1980 FY 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
7984 1980 SM 29. september 1980 Kleť Z. Vávrová
7985 1981 EK10 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7986 1981 EG15 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7987 1981 EV22 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7988 1981 EX30 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7989 1981 EW41 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
7990 1981 SN1 26. september 1981 Anderson Mesa N.G. Thomas
7991 Kaguyahime 1981 UT7 30. oktober 1981 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
7992 Yozan 1981 WC 28. november 1981 Tōkai T. Furuta
7993 1982 UD2 16. oktober 1982 Kleť A. Mrkos
7994 Bethellen 1983 CQ2 15. februar 1983 Anderson Mesa E. Bowell
7995 Khvorostovsky 1983 PX 4. august 1983 Nauchnij L.G. Karachkina
7996 Vedernikov 1983 RX3 1. september 1983 Nauchnij L.G. Karachkina
7997 1985 CN1 13. februar 1985 La Silla H. Debehogne
7998 Gonczi 1985 JK 15. mai 1985 Anderson Mesa E. Bowell
7999 Nesvorný 1986 RA3 11. september 1986 Anderson Mesa E. Bowell
8000 Isaac Newton 1986 RL5 5. september 1986 La Silla H. Debehogne


Forgjenger :
6001–7000


Liste over nummererte småplaneter 7001–8000
Betydningen av småplanetnavn: 7001–7500, 7501–8000
Etterfølger :
8001–9000