Liste over nummererte småplaneter: 14001–15000

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over nummererte småplaneter: 14001–15000 er en liste over nummererte småplaneter fra nummer 14001–15000. For fullstendig liste, se liste over nummererte småplaneter.


Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
14001–14100 rediger
14001 - 1993 KR 26. mai 1993 Kiyosato S. Otomo
14002 1993 LW1 15. juni 1993 Palomar H.E. Holt
14003 - 1993 OO4 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
14004 Chikama 1993 SK2 19. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14005 - 1993 SO3 22. september 1993 Mérida O.A. Naranjo
14006 Sakamotofumio 1993 SA4 18. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14007 - 1993 TH14 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
14008 - 1993 TD17 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
14009 1993 TQ36 13. oktober 1993 Palomar H.E. Holt
14010 Jomonaomori 1993 UL 16. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14011 - 1993 US 22. oktober 1993 Oohira T. Urata
14012 - 1993 XG 6. desember 1993 Geisei T. Seki
14013 - 1993 YF 17. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
14014 Münchhausen 1994 AL16 14. januar 1994 Tautenburg Observatory F. Börngen
14015 - 1994 BD4 16. januar 1994 Caussols E.W. Elst, C. Pollas
14016 Steller 1994 BJ4 16. januar 1994 Caussols E.W. Elst, C. Pollas
14017 1994 NS 4. juli 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14018 - 1994 PM14 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
14019 - 1994 PP16 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
14020 - 1994 PE18 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
14021 - 1994 PL20 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
14022 - 1994 PW27 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
14023 - 1994 PX31 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
14024 Procol Harum 1994 RZ 9. september 1994 Sormano P. Sicoli, P. Ghezzi
14025 Fallada 1994 RR11 2. september 1994 Tautenburg Observatory F. Börngen
14026 Esquerdo 1994 ST7 28. september 1994 Kitt Peak Spacewatch
14027 - 1994 TJ1 2. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14028 - 1994 TZ14 5. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14029 1994 UC1 31. oktober 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14030 1994 UP1 25. oktober 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14031 - 1994 WF2 26. november 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14032 Mego 1994 XP 4. desember 1994 Ayashi Station M. Koishikawa
14033 - 1994 YR 28. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
14034 - 1995 BW 25. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
14035 - 1995 CJ 1. februar 1995 Oizumi T. Kobayashi
14036 - 1995 EY7 5. mars 1995 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
14037 - 1995 EZ7 5. mars 1995 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
14038 1995 HR 27. april 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14039 - 1995 KZ1 28. mai 1995 Palomar E.F. Helin
14040 Andrejka 1995 QD2 23. august 1995 Modra A. Galád, A. Pravda
14041 Dürrenmatt 1995 SO54 21. september 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
14042 Agafonov 1995 UG5 16. oktober 1995 Zelenchukskaya T.V. Kryachko
14043 - 1995 UA45 20. oktober 1995 Uenohara N. Kawasato
14044 - 1995 VS1 1. november 1995 Kiyosato S. Otomo
14045 1995 VW1 4. november 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14046 Keikai 1995 WE5 17. november 1995 Nanyo T. Okuni
14047 - 1995 WG5 18. november 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14048 - 1995 WS7 27. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
14049 - 1995 XH1 15. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
14050 - 1995 YH1 21. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
14051 - 1995 YY1 21. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
14052 - 1995 YH3 27. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
14053 - 1995 YS25 27. desember 1995 Bergisch Gladbach W. Bickel
14054 Dušek 1996 AR 12. januar 1996 Kleť Kleť
14055 - 1996 AS 10. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
14056 Kainar 1996 AO1 13. januar 1996 Kleť Kleť
14057 Manfredstoll 1996 AV1 15. januar 1996 Linz E. Meyer, E. Obermair
14058 1996 AP15 14. januar 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14059 - 1996 BB2 25. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
14060 Patersonewen 1996 BM5 18. januar 1996 Kitt Peak Spacewatch
14061 - 1996 CT7 13. februar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
14062 Cremaschini 1996 CR8 14. februar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
14063 - 1996 DZ 21. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
14064 - 1996 DT3 16. februar 1996 Caussols E.W. Elst
14065 Flegel 1996 EY5 11. mars 1996 Kitt Peak Spacewatch
14066 - 1996 FA4 20. mars 1996 Haleakala AMOS
14067 - 1996 GY17 15. april 1996 La Silla E.W. Elst
14068 Hauserová 1996 HP1 21. april 1996 Kleť J. Tichá, M. Tichý
14069 Krasheninnikov 1996 HP18 18. april 1996 La Silla E.W. Elst
14070 - 1996 JC1 14. mai 1996 Haleakala NEAT
14071 Gadabird 1996 JK13 11. mai 1996 Kitt Peak Spacewatch
14072 Volterra 1996 KN 21. mai 1996 Prescott P.G. Comba
14073 1996 KO1 17. mai 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14074 Riccati 1996 NS 11. juli 1996 Bologna Osservatorio San Vittore
14075 Kenwill 1996 OJ 18. juli 1996 Rand G.R. Viscome
14076 1996 OO1 20. juli 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14077 Volfango 1996 PF1 9. august 1996 Stroncone A. Vagnozzi
14078 - 1997 FQ3 31. mars 1997 Socorro LINEAR
14079 - 1997 FV3 31. mars 1997 Socorro LINEAR
14080 Heppenheim 1997 GB 1. april 1997 Starkenburg Observatory Starkenburg
14081 - 1997 GT18 3. april 1997 Socorro LINEAR
14082 - 1997 GK21 6. april 1997 Socorro LINEAR
14083 - 1997 GH22 6. april 1997 Socorro LINEAR
14084 - 1997 GX23 6. april 1997 Socorro LINEAR
14085 - 1997 GA37 3. april 1997 Socorro LINEAR
14086 - 1997 GC38 6. april 1997 Socorro LINEAR
14087 - 1997 HG10 30. april 1997 Socorro LINEAR
14088 Ancus 1997 JB10 3. mai 1997 Colleverde V.S. Casulli
14089 1997 JC14 8. mai 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14090 - 1997 MS3 28. juni 1997 Socorro LINEAR
14091 - 1997 MQ4 28. juni 1997 Socorro LINEAR
14092 Gaily 1997 MC8 29. juni 1997 Kitt Peak Spacewatch
14093 - 1997 OM 26. juli 1997 Rand G.R. Viscome
14094 Garneau 1997 OJ1 28. juli 1997 Kitt Peak Spacewatch
14095 - 1997 PE2 7. august 1997 Lake Clear K.A. Williams
14096 - 1997 PC4 4. august 1997 Črni Vrh H. Mikuž
14097 Capdepera 1997 PU4 11. august 1997 Majorca À. López, R. Pacheco
14098 Šimek 1997 QS 24. august 1997 Modra A. Galád, A. Pravda
14099 1997 RQ3 5. september 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14100 Weierstrass 1997 RQ5 8. september 1997 Prescott P.G. Comba
14101–14200 rediger
14101 1997 SD1 19. september 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14102 1997 SG25 29. september 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14103 - 1997 TC 1. oktober 1997 Sormano P. Sicoli, A. Testa
14104 Delpino 1997 TV 2. oktober 1997 Sormano V. Giuliani
14105 - 1997 TS17 6. oktober 1997 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14106 - 1997 UO24 27. oktober 1997 Bergisch Gladbach W. Bickel
14107 - 1997 VM5 8. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
14108 - 1998 OA13 26. juli 1998 La Silla E.W. Elst
14109 - 1998 OM14 26. juli 1998 La Silla E.W. Elst
14110 - 1998 QA23 17. august 1998 Socorro LINEAR
14111 Kimamos 1998 QA24 17. august 1998 Socorro LINEAR
14112 - 1998 QZ25 25. august 1998 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
14113 - 1998 QD32 17. august 1998 Socorro LINEAR
14114 Randyray 1998 QE35 17. august 1998 Socorro LINEAR
14115 Melaas 1998 QO36 17. august 1998 Socorro LINEAR
14116 Ogea 1998 QC40 17. august 1998 Socorro LINEAR
14117 - 1998 QD42 17. august 1998 Socorro LINEAR
14118 - 1998 QF45 17. august 1998 Socorro LINEAR
14119 Johnprince 1998 QU46 17. august 1998 Socorro LINEAR
14120 Espenak 1998 QJ54 27. august 1998 Anderson Mesa LONEOS
14121 Stüwe 1998 QM54 27. august 1998 Anderson Mesa LONEOS
14122 Josties 1998 QA55 27. august 1998 Anderson Mesa LONEOS
14123 - 1998 QA56 29. august 1998 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
14124 Kamil 1998 QN60 28. august 1998 Ondřejov L. Šarounová
14125 1998 QT62 27. august 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14126 - 1998 QZ90 28. august 1998 Socorro LINEAR
14127 - 1998 QA91 28. august 1998 Socorro LINEAR
14128 - 1998 QX92 28. august 1998 Socorro LINEAR
14129 Dibucci 1998 QO95 19. august 1998 Socorro LINEAR
14130 - 1998 QQ103 26. august 1998 La Silla E.W. Elst
14131 - 1998 QN105 25. august 1998 La Silla E.W. Elst
14132 - 1998 QB106 25. august 1998 La Silla E.W. Elst
14133 - 1998 RJ17 14. september 1998 Socorro LINEAR
14134 Penkala 1998 RP42 14. september 1998 Socorro LINEAR
14135 Cynthialang 1998 RZ62 14. september 1998 Socorro LINEAR
14136 - 1998 RM67 14. september 1998 Socorro LINEAR
14137 - 1998 RB71 14. september 1998 Socorro LINEAR
14138 - 1998 RL71 14. september 1998 Socorro LINEAR
14139 - 1998 RX72 14. september 1998 Socorro LINEAR
14140 - 1998 RS73 14. september 1998 Socorro LINEAR
14141 Demeautis 1998 SR1 16. september 1998 Caussols ODAS
14142 - 1998 SG10 17. september 1998 Caussols ODAS
14143 Hadfield 1998 SQ18 18. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
14144 - 1998 SQ22 23. september 1998 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
14145 Sciam 1998 SE24 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
14146 Hughmaclean 1998 SP42 28. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
14147 Wenlingshuguang 1998 SG43 23. september 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14148 Jimchamberlin 1998 SO45 25. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
14149 Yakowitz 1998 SF61 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
14150 - 1998 SQ65 20. september 1998 La Silla E.W. Elst
14151 - 1998 SJ73 21. september 1998 La Silla E.W. Elst
14152 - 1998 SV73 21. september 1998 La Silla E.W. Elst
14153 Dianecaplain 1998 SA80 26. september 1998 Socorro LINEAR
14154 Negrelli 1998 SZ106 26. september 1998 Socorro LINEAR
14155 Cibronen 1998 SK122 26. september 1998 Socorro LINEAR
14156 - 1998 SV131 26. september 1998 Socorro LINEAR
14157 Pamelasobey 1998 SA133 26. september 1998 Socorro LINEAR
14158 Alananderson 1998 SZ133 26. september 1998 Socorro LINEAR
14159 - 1998 SV141 26. september 1998 Socorro LINEAR
14160 - 1998 SB144 18. september 1998 La Silla E.W. Elst
14161 - 1998 SO145 20. september 1998 La Silla E.W. Elst
14162 - 1998 TV1 14. oktober 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
14163 Johnchapman 1998 TY20 13. oktober 1998 Kitt Peak Spacewatch
14164 Hennigar 1998 TH29 15. oktober 1998 Kitt Peak Spacewatch
14165 - 1998 UZ 19. oktober 1998 Zeno T. Stafford
14166 - 1998 UZ6 21. oktober 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
14167 - 1998 UL8 24. oktober 1998 Oizumi T. Kobayashi
14168 - 1998 UR15 23. oktober 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
14169 - 1998 UZ24 25. oktober 1998 Woomera F.B. Zoltowski
14170 1998 VF6 11. november 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14171 1998 VO6 11. november 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14172 Amanolivere 1998 VN8 10. november 1998 Socorro LINEAR
14173 - 1998 VL9 10. november 1998 Socorro LINEAR
14174 Deborahsmall 1998 VO13 10. november 1998 Socorro LINEAR
14175 - 1998 VO18 10. november 1998 Socorro LINEAR
14176 - 1998 VB28 10. november 1998 Socorro LINEAR
14177 - 1998 VU29 10. november 1998 Socorro LINEAR
14178 - 1998 VK30 10. november 1998 Socorro LINEAR
14179 Skinner 1998 VM32 15. november 1998 Cocoa I.P. Griffin
14180 - 1998 WY5 20. november 1998 Oizumi T. Kobayashi
14181 Koromházi 1998 WX6 20. november 1998 Piszkéstető K. Sárneczky, L. Kiss
14182 Alley 1998 WG12 21. november 1998 Socorro LINEAR
14183 - 1998 WA18 21. november 1998 Socorro LINEAR
14184 - 1998 WA32 21. november 1998 Socorro LINEAR
14185 Van Ness 1998 WK32 21. november 1998 Anderson Mesa LONEOS
14186 Virgiliofos 1998 XP2 7. desember 1998 Pian dei Termini A. Boattini, L. Tesi
14187 - 1998 XS9 14. desember 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
14188 - 1998 XP11 13. desember 1998 Oizumi T. Kobayashi
14189 Sèvre 1998 XB14 15. desember 1998 Caussols ODAS
14190 Soldán 1998 XS15 15. desember 1998 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
14191 - 1998 XR28 14. desember 1998 Socorro LINEAR
14192 - 1998 XA33 14. desember 1998 Socorro LINEAR
14193 - 1998 XZ40 14. desember 1998 Socorro LINEAR
14194 - 1998 XU50 14. desember 1998 Socorro LINEAR
14195 - 1998 XD51 14. desember 1998 Socorro LINEAR
14196 - 1998 XH59 15. desember 1998 Socorro LINEAR
14197 - 1998 XK72 14. desember 1998 Socorro LINEAR
14198 - 1998 XZ73 14. desember 1998 Socorro LINEAR
14199 - 1998 XV77 15. desember 1998 Socorro LINEAR
14200 - 1998 XY77 15. desember 1998 Socorro LINEAR
14201–14300 rediger
14201 - 1998 XR92 15. desember 1998 Socorro LINEAR
14202 - 1998 YF3 17. desember 1998 Oizumi T. Kobayashi
14203 Hocking 1998 YT20 25. desember 1998 Kitt Peak Spacewatch
14204 - 1999 AM20 12. januar 1999 Woomera F.B. Zoltowski
14205 - 1999 BC4 18. januar 1999 Gekko T. Kagawa
14206 Sehnal 1999 CL10 15. februar 1999 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
14207 - 1999 CS18 10. februar 1999 Socorro LINEAR
14208 - 1999 CR64 12. februar 1999 Socorro LINEAR
14209 - 1999 CV81 12. februar 1999 Socorro LINEAR
14210 - 1999 CO99 10. februar 1999 Socorro LINEAR
14211 - 1999 NT1 12. juli 1999 Socorro LINEAR
14212 - 1999 NW39 14. juli 1999 Socorro LINEAR
14213 - 1999 NX54 12. juli 1999 Socorro LINEAR
14214 Hirsch 1999 RP86 7. september 1999 Socorro LINEAR
14215 - 1999 TV6 6. oktober 1999 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
14216 - 1999 VW1 4. november 1999 Gekko T. Kagawa
14217 Oaxaca 1999 VV19 10. november 1999 Oaxaca J.M. Roe
14218 - 1999 VS30 3. november 1999 Socorro LINEAR
14219 - 1999 VY77 3. november 1999 Socorro LINEAR
14220 - 1999 VE115 9. november 1999 Catalina CSS
14221 - 1999 WL 16. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
14222 - 1999 WS1 25. november 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
14223 Dolby 1999 XW1 3. desember 1999 Fountain Hills C.W. Juels
14224 Gaede 1999 XU33 6. desember 1999 Socorro LINEAR
14225 Alisahamilton 1999 XZ49 7. desember 1999 Socorro LINEAR
14226 Hamura 1999 XR50 7. desember 1999 Socorro LINEAR
14227 - 1999 XW85 7. desember 1999 Socorro LINEAR
14228 - 1999 XQ88 7. desember 1999 Socorro LINEAR
14229 - 1999 XV94 7. desember 1999 Socorro LINEAR
14230 Mariahines 1999 XF100 7. desember 1999 Socorro LINEAR
14231 - 1999 XD102 7. desember 1999 Socorro LINEAR
14232 - 1999 XJ120 5. desember 1999 Catalina CSS
14233 - 1999 XM169 10. desember 1999 Socorro LINEAR
14234 Davidhoover 1999 XZ182 12. desember 1999 Socorro LINEAR
14235 - 1999 XA187 12. desember 1999 Socorro LINEAR
14236 - 1999 XZ200 12. desember 1999 Socorro LINEAR
14237 - 1999 YU9 31. desember 1999 Oizumi T. Kobayashi
14238 d'Artagnan 1999 YX13 31. desember 1999 Fountain Hills C.W. Juels
14239 - 2000 AL2 3. januar 2000 Oizumi T. Kobayashi
14240 - 2000 AP2 3. januar 2000 Oizumi T. Kobayashi
14241 - 2000 AO5 5. januar 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
14242 - 2000 AE25 3. januar 2000 Socorro LINEAR
14243 - 2000 AH29 3. januar 2000 Socorro LINEAR
14244 Labnow 2000 AT29 3. januar 2000 Socorro LINEAR
14245 - 2000 AS31 3. januar 2000 Socorro LINEAR
14246 - 2000 AN50 6. januar 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
14247 - 2000 AV55 4. januar 2000 Socorro LINEAR
14248 - 2000 AF56 4. januar 2000 Socorro LINEAR
14249 - 2000 AW57 4. januar 2000 Socorro LINEAR
14250 Kathleenmartin 2000 AJ63 4. januar 2000 Socorro LINEAR
14251 - 2000 AX63 4. januar 2000 Socorro LINEAR
14252 Audreymeyer 2000 AD64 4. januar 2000 Socorro LINEAR
14253 - 2000 AL64 4. januar 2000 Socorro LINEAR
14254 - 2000 AT64 4. januar 2000 Socorro LINEAR
14255 - 2000 AS70 5. januar 2000 Socorro LINEAR
14256 - 2000 AA96 4. januar 2000 Socorro LINEAR
14257 - 2000 AR97 4. januar 2000 Socorro LINEAR
14258 Katrinaminck 2000 AM116 5. januar 2000 Socorro LINEAR
14259 - 2000 AQ117 5. januar 2000 Socorro LINEAR
14260 - 2000 AF119 5. januar 2000 Socorro LINEAR
14261 - 2000 AB121 5. januar 2000 Socorro LINEAR
14262 Kratzer 2000 AC125 5. januar 2000 Socorro LINEAR
14263 - 2000 AA127 5. januar 2000 Socorro LINEAR
14264 - 2000 AH142 5. januar 2000 Socorro LINEAR
14265 - 2000 AV142 5. januar 2000 Socorro LINEAR
14266 - 2000 AG143 5. januar 2000 Socorro LINEAR
14267 Zook 2000 AJ153 6. januar 2000 Anderson Mesa LONEOS
14268 - 2000 AK156 3. januar 2000 Socorro LINEAR
14269 - 2000 AH182 7. januar 2000 Socorro LINEAR
14270 - 2000 AB189 8. januar 2000 Socorro LINEAR
14271 - 2000 AN233 4. januar 2000 Socorro LINEAR
14272 - 2000 AZ234 5. januar 2000 Socorro LINEAR
14273 - 2000 BY14 31. januar 2000 Oizumi T. Kobayashi
14274 Landstreet 2000 BL21 29. januar 2000 Kitt Peak Spacewatch
14275 Dianemurray 2000 BR26 30. januar 2000 Socorro LINEAR
14276 - 2000 CF2 2. februar 2000 Oizumi T. Kobayashi
14277 Parsa 2000 CS13 2. februar 2000 Socorro LINEAR
14278 Perrenot 2000 CV29 2. februar 2000 Socorro LINEAR
14279 - 2000 CD65 3. februar 2000 Socorro LINEAR
14280 - 2000 CN72 6. februar 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
14281 - 2000 CR92 6. februar 2000 Socorro LINEAR
14282 Cruijff 2097 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14283 - 2206 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14284 - 2530 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14285 - 2566 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14286 - 2577 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14287 - 2777 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14288 - 2796 P-L 26. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14289 - 4648 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14290 - 9072 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14291 - 1104 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14292 - 1148 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14293 - 2307 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14294 - 3306 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14295 - 4161 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14296 - 4298 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14297 - 2124 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14298 - 2144 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14299 - 3162 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14300 - 3336 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14301–14400 rediger
14301 - 5205 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14302 - 5482 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14303 - 1144 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14304 - 3417 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14305 - 3437 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14306 - 4327 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14307 - 4336 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14308 - 5193 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14309 Defoy A908 SA 22. september 1908 Wien J. Palisa
14310 Shuttleworth 1966 PP 7. august 1966 Bloemfontein Boyden Observatory
14311 - 1971 UK1 26. oktober 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
14312 Polytech 1976 UN2 26. oktober 1976 Nauchnij T.M. Smirnova
14313 Dodaira 1976 UZ7 22. oktober 1976 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
14314 Tokigawa 1977 DQ3 18. februar 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
14315 Ogawamachi 1977 EL5 12. mars 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
14316 Higashichichibu 1977 ES7 12. mars 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
14317 Antonov 1978 PC3 8. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
14318 Buzinov 1978 SD3 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
14319 - 1978 US5 27. oktober 1978 Palomar C.M. Olmstead
14320 - 1978 UV7 27. oktober 1978 Palomar C.M. Olmstead
14321 - 1978 VT9 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
14322 Shakura 1978 YM 22. desember 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
14323 - 1979 MV1 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
14324 - 1979 MK6 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
14325 - 1979 MM6 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
14326 - 1980 BA 21. januar 1980 Harvard Observatory Harvard Observatory
14327 Lemke 1980 FE2 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
14328 - 1980 VH 8. november 1980 Anderson Mesa E. Bowell
14329 - 1981 EY10 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14330 - 1981 EG21 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14331 - 1981 EC26 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14332 - 1981 EX26 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14333 - 1981 ED34 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14334 - 1981 EE38 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14335 Alexosipov 1981 RR3 3. september 1981 Nauchnij N.S. Chernykh
14336 - 1981 UU29 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
14337 - 1981 WJ9 16. november 1981 Bickley Perth Observatory
14338 Shibakoukan 1982 VP3 14. november 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
14339 Knorre 1983 GU 10. april 1983 Nauchnij L.I. Chernykh
14340 1983 RQ3 2. september 1983 La Silla H. Debehogne
14341 1983 RV3 4. september 1983 La Silla H. Debehogne
14342 Iglika 1984 SL 23. september 1984 Smolyan Bulgarian National Observatory
14343 1984 SM5 18. september 1984 La Silla H. Debehogne
14344 1985 CP2 15. februar 1985 La Silla H. Debehogne
14345 - 1985 PO 14. august 1985 Anderson Mesa E. Bowell
14346 Zhilyaev 1985 QG5 23. august 1985 Nauchnij N.S. Chernykh
14347 1985 RL4 11. september 1985 La Silla H. Debehogne
14348 - 1985 UO3 20. oktober 1985 Kvistaberg C.-I. Lagerkvist
14349 Nikitamikhalkov 1985 UQ4 22. oktober 1985 Nauchnij L.V. Zhuravleva
14350 - 1985 VA1 1. november 1985 La Silla R.M. West
14351 - 1986 RF3 6. september 1986 Anderson Mesa E. Bowell
14352 1987 DK6 23. februar 1987 La Silla H. Debehogne
14353 1987 DN6 23. februar 1987 La Silla H. Debehogne
14354 Kolesnikov 1987 QX7 21. august 1987 La Silla E.W. Elst
14355 - 1987 SL5 30. september 1987 Brorfelde P. Jensen
14356 - 1987 SF6 21. september 1987 Kleť Z. Vávrová
14357 1987 UR 22. oktober 1987 Toyota K. Suzuki, T. Urata
14358 1988 BY3 19. januar 1988 La Silla H. Debehogne
14359 - 1988 CU1 11. februar 1988 La Silla E.W. Elst
14360 Ipatov 1988 CV4 13. februar 1988 La Silla E.W. Elst
14361 Boscovich 1988 DE 17. februar 1988 Bologna Osservatorio San Vittore
14362 - 1988 MH 16. juni 1988 Palomar E.F. Helin
14363 - 1988 RB2 8. september 1988 Kleť A. Mrkos
14364 - 1988 RM2 8. september 1988 Brorfelde P. Jensen
14365 Jeanpaul 1988 RZ2 8. september 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
14366 Wilhelmraabe 1988 RX3 8. september 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
14367 Hippokrates 1988 RY3 8. september 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
14368 1988 TK 3. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14369 1988 UV 18. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14370 - 1988 VR2 12. november 1988 Palomar E.F. Helin
14371 - 1988 XX2 12. desember 1988 Brorfelde P. Jensen
14372 Paulgerhardt 1989 AD6 9. januar 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
14373 - 1989 LT 3. juni 1989 Palomar E.F. Helin
14374 1989 SA 21. september 1989 Siding Spring R.H. McNaught
14375 1989 SU 29. september 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14376 1989 ST10 28. september 1989 La Silla H. Debehogne
14377 - 1989 TX2 7. oktober 1989 La Silla E.W. Elst
14378 1989 TA16 4. oktober 1989 La Silla H. Debehogne
14379 - 1989 UM4 22. oktober 1989 Kleť A. Mrkos
14380 - 1989 UC6 30. oktober 1989 Cerro Tololo S.J. Bus
14381 1990 CE 1. februar 1990 Dynic A. Sugie
14382 Woszczyk 1990 ES6 2. mars 1990 La Silla H. Debehogne
14383 1990 OY3 27. juli 1990 Palomar H.E. Holt
14384 1990 OH4 24. juli 1990 Palomar H.E. Holt
14385 1990 QG1 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
14386 1990 QN2 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
14387 1990 QE5 25. august 1990 Palomar H.E. Holt
14388 1990 QO5 29. august 1990 Palomar H.E. Holt
14389 1990 QR5 26. august 1990 Palomar H.E. Holt
14390 1990 QP10 26. august 1990 Palomar H.E. Holt
14391 1990 RE2 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
14392 1990 RS6 11. september 1990 La Silla H. Debehogne
14393 - 1990 SX6 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
14394 1990 SP15 18. september 1990 Palomar H.E. Holt
14395 Tommorgan 1990 TN3 15. oktober 1990 Palomar E.F. Helin
14396 - 1990 UX4 16. oktober 1990 La Silla E.W. Elst
14397 - 1990 VS4 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
14398 - 1990 VT6 14. november 1990 La Silla E.W. Elst
14399 - 1990 WN4 16. november 1990 La Silla E.W. Elst
14400 Baudot 1990 WO4 16. november 1990 La Silla E.W. Elst
14401–14500 rediger
14401 - 1990 XV 15. desember 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14402 - 1991 DB 18. februar 1991 Palomar E.F. Helin
14403 - 1991 GM8 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
14404 1991 NQ6 11. juli 1991 La Silla H. Debehogne
14405 1991 PE8 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
14406 1991 PP8 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
14407 1991 PQ8 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
14408 1991 PC16 6. august 1991 Palomar H.E. Holt
14409 1991 RM1 5. september 1991 Siding Spring R.H. McNaught
14410 1991 RR1 7. september 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14411 Clérambault 1991 RE2 6. september 1991 Haute Provence E.W. Elst
14412 Wolflojewski 1991 RU2 9. september 1991 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
14413 Geiger 1991 RT3 5. september 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
14414 1991 RF6 13. september 1991 Palomar H.E. Holt
14415 1991 RQ7 13. september 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14416 - 1991 RU7 8. september 1991 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
14417 1991 RN13 13. september 1991 Palomar H.E. Holt
14418 1991 RU16 15. september 1991 Palomar H.E. Holt
14419 1991 RK23 15. september 1991 Palomar H.E. Holt
14420 Massey 1991 SM 30. september 1991 Siding Spring R.H. McNaught
14421 1991 SA1 30. september 1991 Siding Spring R.H. McNaught
14422 1991 SK2 16. september 1991 Palomar H.E. Holt
14423 1991 SM2 16. september 1991 Palomar H.E. Holt
14424 Laval 1991 SR3 30. september 1991 Kitt Peak Spacewatch
14425 - 1991 TJ2 13. oktober 1991 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
14426 - 1991 UO2 29. oktober 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14427 1991 VJ2 9. november 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14428 Lazaridis 1991 VM12 8. november 1991 Kitt Peak Spacewatch
14429 Coyne 1991 XC 3. desember 1991 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
14430 - 1992 CH 10. februar 1992 Uenohara N. Kawasato
14431 - 1992 DX8 29. februar 1992 La Silla UESAC
14432 - 1992 EA6 2. mars 1992 La Silla UESAC
14433 - 1992 EE8 2. mars 1992 La Silla UESAC
14434 - 1992 ER11 6. mars 1992 La Silla UESAC
14435 - 1992 ED13 2. mars 1992 La Silla UESAC
14436 - 1992 FC2 23. mars 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14437 - 1992 GD3 4. april 1992 La Silla E.W. Elst
14438 MacLean 1992 HC2 27. april 1992 Kitt Peak Spacewatch
14439 - 1992 RE2 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
14440 - 1992 RF5 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
14441 - 1992 SJ 21. september 1992 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
14442 1992 SR25 30. september 1992 Palomar H.E. Holt
14443 Sekinenomatsu 1992 TV 1. oktober 1992 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
14444 1992 TG1 2. oktober 1992 Dynic A. Sugie
14445 - 1992 UZ3 26. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14446 Kinkowan 1992 UP6 31. oktober 1992 Kagoshima M. Mukai, M. Takeishi
14447 - 1992 VL 2. november 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14448 1992 VQ 2. november 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14449 - 1992 WE1 16. november 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14450 1992 WZ1 18. november 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14451 1992 WR5 27. november 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14452 1992 WB9 25. november 1992 Palomar H.E. Holt
14453 - 1993 FV7 17. mars 1993 La Silla UESAC
14454 - 1993 FX17 17. mars 1993 La Silla UESAC
14455 - 1993 FB18 17. mars 1993 La Silla UESAC
14456 - 1993 FK20 19. mars 1993 La Silla UESAC
14457 - 1993 FR23 21. mars 1993 La Silla UESAC
14458 - 1993 FX25 21. mars 1993 La Silla UESAC
14459 - 1993 FY27 21. mars 1993 La Silla UESAC
14460 - 1993 FZ40 19. mars 1993 La Silla UESAC
14461 - 1993 FL54 17. mars 1993 La Silla UESAC
14462 - 1993 GA 2. april 1993 Kitt Peak M. Stockmaster, T.J. Balonek
14463 McCarter 1993 GA1 15. april 1993 Kitt Peak Spacewatch
14464 1993 HC1 21. april 1993 Siding Spring R.H. McNaught
14465 - 1993 NB 15. juli 1993 Kiyosato S. Otomo
14466 Hodge 1993 OY2 25. juli 1993 Manastash Ridge M. Hammergren
14467 - 1993 OP3 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
14468 - 1993 OS12 19. juli 1993 La Silla E.W. Elst
14469 - 1993 RK 12. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14470 - 1993 RV7 15. september 1993 La Silla E.W. Elst
14471 1993 SG1 21. september 1993 Siding Spring R.H. McNaught
14472 - 1993 SQ14 22. september 1993 Palomar T.B. Spahr
14473 - 1993 TL17 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
14474 - 1993 TL25 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
14475 - 1993 VT 14. november 1993 Oizumi T. Kobayashi
14476 - 1993 XW2 14. desember 1993 Palomar PCAS
14477 - 1994 CN 2. februar 1994 Fujieda H. Shiozawa, T. Urata
14478 - 1994 CF2 12. februar 1994 Oizumi T. Kobayashi
14479 Plekhanov 1994 CQ13 8. februar 1994 La Silla E.W. Elst
14480 - 1994 PU1 11. august 1994 Kiyosato S. Otomo
14481 - 1994 PO12 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
14482 - 1994 PK15 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
14483 - 1994 PZ22 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
14484 - 1994 PU32 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
14485 - 1994 RK11 11. september 1994 Kiyosato S. Otomo
14486 Tuscia 1994 TE 4. oktober 1994 San Marcello L. Tesi, G. Cattani
14487 - 1994 TU2 2. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14488 - 1994 TF15 13. oktober 1994 Kiyosato S. Otomo
14489 1994 UW 31. oktober 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14490 1994 US2 31. oktober 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14491 Hitachiomiya 1994 VY2 4. november 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14492 Bistar 1994 VM6 4. november 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14493 1994 WP3 26. november 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14494 1994 YJ2 30. desember 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14495 - 1995 AK1 6. januar 1995 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
14496 1995 BK4 28. januar 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14497 - 1995 DD 20. februar 1995 Oizumi T. Kobayashi
14498 - 1995 DO2 28. februar 1995 Colleverde V.S. Casulli
14499 Satotoshio 1995 VR1 15. november 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14500 Kibo 1995 WO7 27. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
14501–14600 rediger
14501 Tetsuokojima 1995 WA8 29. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
14502 Morden 1995 WB22 17. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
14503 1995 WW42 25. november 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14504 Tsujimura 1995 YL3 27. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
14505 Barentine 1996 AW4 12. januar 1996 Kitt Peak Spacewatch
14506 - 1996 BL2 26. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
14507 - 1996 CQ1 14. februar 1996 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
14508 - 1996 DH2 23. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
14509 Lučenec 1996 ER2 9. mars 1996 Modra A. Galád, A. Pravda
14510 - 1996 ES2 15. mars 1996 Haleakala NEAT
14511 Nickel 1996 EU3 11. mars 1996 Kitt Peak Spacewatch
14512 1996 GL1 6. april 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14513 Alicelindner 1996 GK17 15. april 1996 La Silla E.W. Elst
14514 - 1996 GA18 15. april 1996 La Silla E.W. Elst
14515 Koichisato 1996 HL1 21. april 1996 Nanyo T. Okuni
14516 - 1996 HM11 17. april 1996 La Silla E.W. Elst
14517 Monitoma 1996 LJ1 13. juni 1996 Ondřejov P. Pravec
14518 - 1996 RZ30 13. september 1996 La Silla Uppsala-DLR Trojan Survey
14519 Ural 1996 TT38 8. oktober 1996 La Silla E.W. Elst
14520 - 1997 GC11 3. april 1997 Socorro LINEAR
14521 - 1997 GL15 3. april 1997 Socorro LINEAR
14522 - 1997 GS21 6. april 1997 Socorro LINEAR
14523 - 1997 GV21 6. april 1997 Socorro LINEAR
14524 - 1997 GK23 6. april 1997 Socorro LINEAR
14525 - 1997 GV35 6. april 1997 Socorro LINEAR
14526 Xenocrates 1997 JT3 6. mai 1997 Prescott P.G. Comba
14527 - 1997 JD12 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
14528 - 1997 JN15 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
14529 - 1997 NR2 6. juli 1997 Rand G.R. Viscome
14530 - 1997 PR 1. august 1997 Woomera F.B. Zoltowski
14531 - 1997 PM2 7. august 1997 Rand G.R. Viscome
14532 - 1997 QM 25. august 1997 Kleť Z. Moravec
14533 Roy 1997 QY 24. august 1997 Bédoin P. Antonini
14534 1997 QE2 27. august 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14535 Kazuyukihanda 1997 RF 1. september 1997 Yatsuka H. Abe
14536 - 1997 RY2 3. september 1997 Woomera F.B. Zoltowski
14537 Týn nad Vltavou 1997 RL7 10. september 1997 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
14538 1997 RR8 12. september 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14539 Clocke Roeland 1997 RU9 10. september 1997 Uccle T. Pauwels
14540 1997 RJ10 13. september 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14541 - 1997 SF 20. september 1997 Kleť Kleť
14542 Karitskaya 1997 SW9 29. september 1997 Goodricke-Pigott R.A. Tucker
14543 Sajigawasuiseki 1997 SF11 28. september 1997 Saji Saji
14544 - 1997 SG21 29. september 1997 Kitt Peak Spacewatch
14545 1997 SK25 29. september 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14546 1997 TM18 3. oktober 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14547 - 1997 TF19 8. oktober 1997 Gekko T. Kagawa, T. Urata
14548 1997 TJ24 5. oktober 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14549 - 1997 TM27 8. oktober 1997 Kiyosato S. Otomo
14550 Lehký 1997 UU7 27. oktober 1997 Ondřejov L. Šarounová
14551 Itagaki 1997 UN8 22. oktober 1997 Nanyo T. Okuni
14552 1997 UX20 24. oktober 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14553 - 1997 UD25 27. oktober 1997 Kiyosato S. Otomo
14554 - 1997 UE25 27. oktober 1997 Kiyosato S. Otomo
14555 - 1997 VQ 1. november 1997 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14556 1997 VN1 1. november 1997 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14557 - 1997 VG8 15. november 1997 Woomera F.B. Zoltowski
14558 Wangganchang 1997 WG1 19. november 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14559 - 1997 WP28 29. november 1997 Ondřejov P. Pravec
14560 - 1997 WB33 29. november 1997 Socorro LINEAR
14561 - 1997 WC34 29. november 1997 Socorro LINEAR
14562 1997 YQ19 27. desember 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14563 - 1998 AV5 8. januar 1998 Caussols ODAS
14564 Heasley 1998 BX13 26. januar 1998 Kitt Peak Spacewatch
14565 - 1998 EQ10 1. mars 1998 La Silla E.W. Elst
14566 Hokule'a 1998 MY7 19. juni 1998 Anderson Mesa LONEOS
14567 Nicovincenti 1998 MQ8 19. juni 1998 Socorro LINEAR
14568 Zanotta 1998 OK 19. juli 1998 San Marcello A. Boattini, M. Tombelli
14569 - 1998 QB32 17. august 1998 Socorro LINEAR
14570 Burkam 1998 QS37 17. august 1998 Socorro LINEAR
14571 Caralexander 1998 QC45 17. august 1998 Socorro LINEAR
14572 Armando 1998 QX54 27. august 1998 Anderson Mesa LONEOS
14573 Montebugnoli 1998 QD55 27. august 1998 Anderson Mesa LONEOS
14574 Payette 1998 QR58 30. august 1998 Kitt Peak Spacewatch
14575 Jamesblanc 1998 QC92 28. august 1998 Socorro LINEAR
14576 Jefholley 1998 QO92 28. august 1998 Socorro LINEAR
14577 - 1998 QN93 28. august 1998 Socorro LINEAR
14578 - 1998 QO93 28. august 1998 Socorro LINEAR
14579 - 1998 QZ99 26. august 1998 La Silla E.W. Elst
14580 - 1998 QW101 26. august 1998 La Silla E.W. Elst
14581 - 1998 RT4 14. september 1998 Socorro LINEAR
14582 Conlin 1998 RK49 14. september 1998 Socorro LINEAR
14583 Lester 1998 RN61 14. september 1998 Socorro LINEAR
14584 Lawson 1998 RH63 14. september 1998 Socorro LINEAR
14585 - 1998 RX64 14. september 1998 Socorro LINEAR
14586 - 1998 RN70 14. september 1998 Socorro LINEAR
14587 - 1998 RW70 14. september 1998 Socorro LINEAR
14588 Pharrams 1998 RH73 14. september 1998 Socorro LINEAR
14589 Stevenbyrnes 1998 RW79 14. september 1998 Socorro LINEAR
14590 - 1998 RL80 14. september 1998 Socorro LINEAR
14591 - 1998 SZ21 23. september 1998 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
14592 - 1998 SV22 20. september 1998 Woomera F.B. Zoltowski
14593 Everett 1998 SA26 22. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
14594 Jindrašilhán 1998 SS26 24. september 1998 Ondřejov P. Pravec
14595 Peaker 1998 SW32 23. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
14596 Bergstralh 1998 SC55 16. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
14597 Waynerichie 1998 SV57 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
14598 Larrysmith 1998 SU60 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
14599 - 1998 SV64 20. september 1998 La Silla E.W. Elst
14600 - 1998 SG73 21. september 1998 La Silla E.W. Elst
14601–14700 rediger
14601 - 1998 SU73 21. september 1998 La Silla E.W. Elst
14602 - 1998 SW74 21. september 1998 La Silla E.W. Elst
14603 - 1998 SK115 26. september 1998 Socorro LINEAR
14604 - 1998 SM115 26. september 1998 Socorro LINEAR
14605 Hyeyeonchoi 1998 SD123 26. september 1998 Socorro LINEAR
14606 Hifleischer 1998 SK125 26. september 1998 Socorro LINEAR
14607 - 1998 SG132 26. september 1998 Socorro LINEAR
14608 - 1998 SN135 26. september 1998 Socorro LINEAR
14609 - 1998 SW145 20. september 1998 La Silla E.W. Elst
14610 - 1998 SE146 20. september 1998 La Silla E.W. Elst
14611 - 1998 SA148 20. september 1998 La Silla E.W. Elst
14612 Irtish 1998 SG164 18. september 1998 La Silla E.W. Elst
14613 Sanchez 1998 TP2 13. oktober 1998 Caussols ODAS
14614 - 1998 TX2 13. oktober 1998 Caussols ODAS
14615 - 1998 TR5 13. oktober 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
14616 Van Gaal 1998 TK30 10. oktober 1998 Anderson Mesa LONEOS
14617 Lasvergnas 1998 UA4 21. oktober 1998 Caussols ODAS
14618 - 1998 UK7 22. oktober 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
14619 Plotkin 1998 UF9 16. oktober 1998 Kitt Peak Spacewatch
14620 - 1998 UP15 23. oktober 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
14621 Tati 1998 UF18 22. oktober 1998 Reedy Creek J. Broughton
14622 Arcadiopoveda 1998 UN18 28. oktober 1998 Catalina CSS
14623 Kamoun 1998 UE24 17. oktober 1998 Anderson Mesa LONEOS
14624 Prymachenko 1998 UO24 18. oktober 1998 Anderson Mesa LONEOS
14625 1998 UH31 18. oktober 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14626 - 1998 UP39 28. oktober 1998 Socorro LINEAR
14627 Emilkowalski 1998 VA 7. november 1998 Zephyrhills, FL R.A. Kowalski
14628 - 1998 VX18 10. november 1998 Socorro LINEAR
14629 - 1998 VT30 10. november 1998 Socorro LINEAR
14630 - 1998 VQ31 10. november 1998 Socorro LINEAR
14631 - 1998 VS32 15. november 1998 Catalina CSS
14632 Flensburg 1998 VY33 11. november 1998 Bornheim N. Ehring
14633 1998 VY34 12. november 1998 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14634 - 1998 VE37 10. november 1998 Socorro LINEAR
14635 - 1998 VO38 10. november 1998 Socorro LINEAR
14636 - 1998 VD44 15. november 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
14637 - 1998 WN1 18. november 1998 Oizumi T. Kobayashi
14638 - 1998 WQ1 18. november 1998 Oizumi T. Kobayashi
14639 - 1998 WK3 19. november 1998 Oizumi T. Kobayashi
14640 1998 WF4 18. november 1998 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14641 1998 WC6 18. november 1998 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14642 - 1998 WF24 25. november 1998 Uenohara N. Kawasato
14643 Morata 1998 WZ30 24. november 1998 Blauvac R. Roy
14644 - 1998 XR3 9. desember 1998 Oizumi T. Kobayashi
14645 - 1998 XR9 14. desember 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
14646 - 1998 XO28 14. desember 1998 Socorro LINEAR
14647 - 1998 XG48 14. desember 1998 Socorro LINEAR
14648 - 1998 XV49 14. desember 1998 Socorro LINEAR
14649 - 1998 XW62 12. desember 1998 Socorro LINEAR
14650 - 1998 YD3 17. desember 1998 Oizumi T. Kobayashi
14651 - 1998 YE5 18. desember 1998 Caussols ODAS
14652 1998 YT8 17. desember 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14653 - 1998 YV11 26. desember 1998 Oizumi T. Kobayashi
14654 Rajivgupta 1998 YV16 22. desember 1998 Kitt Peak Spacewatch
14655 1998 YJ22 21. desember 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14656 Lijiang 1998 YN22 29. desember 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14657 - 1998 YU27 26. desember 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
14658 - 1999 AC10 13. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
14659 Gregoriana 1999 AF24 15. januar 1999 Montelupo M. Tombelli, G. Forti
14660 - 1999 BO1 16. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
14661 - 1999 BH10 23. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
14662 - 1999 BF12 22. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
14663 - 1999 BP25 18. januar 1999 Socorro LINEAR
14664 Vandervelden 1999 BY25 25. januar 1999 Oohira T. Urata
14665 - 1999 CC5 12. februar 1999 Oohira T. Urata
14666 - 1999 CG17 10. februar 1999 Socorro LINEAR
14667 - 1999 CS19 10. februar 1999 Socorro LINEAR
14668 - 1999 CB67 12. februar 1999 Socorro LINEAR
14669 Beletic 1999 DC 16. februar 1999 Caussols ODAS
14670 - 1999 JG53 10. mai 1999 Socorro LINEAR
14671 - 1999 RM49 7. september 1999 Socorro LINEAR
14672 - 1999 RO94 7. september 1999 Socorro LINEAR
14673 - 1999 RK169 9. september 1999 Socorro LINEAR
14674 INAOE 1999 UD5 29. oktober 1999 Catalina CSS
14675 - 1999 VS7 7. november 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
14676 - 1999 WW7 29. november 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
14677 - 1999 XZ 2. desember 1999 Oizumi T. Kobayashi
14678 Pinney 1999 XN33 6. desember 1999 Socorro LINEAR
14679 Susanreed 1999 XN42 7. desember 1999 Socorro LINEAR
14680 - 1999 XV104 10. desember 1999 Oizumi T. Kobayashi
14681 - 1999 XW108 4. desember 1999 Catalina CSS
14682 - 1999 XY110 5. desember 1999 Catalina CSS
14683 Remy 1999 XG156 8. desember 1999 Socorro LINEAR
14684 Reyes 1999 XQ167 10. desember 1999 Socorro LINEAR
14685 - 1999 XM172 10. desember 1999 Socorro LINEAR
14686 - 1999 XA174 10. desember 1999 Socorro LINEAR
14687 - 1999 YR13 30. desember 1999 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
14688 - 2000 AJ2 3. januar 2000 Oizumi T. Kobayashi
14689 - 2000 AM2 3. januar 2000 Oizumi T. Kobayashi
14690 - 2000 AR25 3. januar 2000 Socorro LINEAR
14691 - 2000 AK119 5. januar 2000 Socorro LINEAR
14692 - 2000 AG133 3. januar 2000 Socorro LINEAR
14693 Selwyn 2000 AH144 5. januar 2000 Socorro LINEAR
14694 Skurat 2000 AR145 6. januar 2000 Socorro LINEAR
14695 - 2000 AR200 9. januar 2000 Socorro LINEAR
14696 Lindawilliams 2000 AW203 10. januar 2000 Socorro LINEAR
14697 Ronsawyer 2000 AO214 6. januar 2000 Kitt Peak Spacewatch
14698 Scottyoung 2000 AT230 3. januar 2000 Kitt Peak Spacewatch
14699 Klarasmi 2000 AV239 6. januar 2000 Anderson Mesa LONEOS
14700 Johnreid 2000 AC240 6. januar 2000 Anderson Mesa LONEOS
14701–14800 rediger
14701 - 2000 AO240 7. januar 2000 Anderson Mesa LONEOS
14702 Benclark 2000 AY242 7. januar 2000 Anderson Mesa LONEOS
14703 - 2000 AX243 7. januar 2000 Socorro LINEAR
14704 - 2000 CE2 2. februar 2000 Oizumi T. Kobayashi
14705 - 2000 CG2 2. februar 2000 Oizumi T. Kobayashi
14706 - 2000 CQ2 4. februar 2000 Oizumi T. Kobayashi
14707 - 2000 CC20 2. februar 2000 Socorro LINEAR
14708 Slaven 2000 CU26 2. februar 2000 Socorro LINEAR
14709 - 2000 CO29 2. februar 2000 Socorro LINEAR
14710 - 2000 CC33 2. februar 2000 Socorro LINEAR
14711 - 2000 CG36 2. februar 2000 Socorro LINEAR
14712 - 2000 CO51 2. februar 2000 Socorro LINEAR
14713 - 2000 CS63 2. februar 2000 Socorro LINEAR
14714 - 2000 CQ65 4. februar 2000 Socorro LINEAR
14715 - 2000 CD71 7. februar 2000 Socorro LINEAR
14716 - 2000 CX81 4. februar 2000 Socorro LINEAR
14717 - 2000 CJ82 4. februar 2000 Socorro LINEAR
14718 - 2000 CX83 4. februar 2000 Socorro LINEAR
14719 Sobey 2000 CB85 4. februar 2000 Socorro LINEAR
14720 - 2000 CQ85 4. februar 2000 Socorro LINEAR
14721 - 2000 CW91 6. februar 2000 Socorro LINEAR
14722 - 2000 CK92 6. februar 2000 Socorro LINEAR
14723 - 2000 CB93 6. februar 2000 Socorro LINEAR
14724 SNO 2000 CA100 10. februar 2000 Kitt Peak Spacewatch
14725 - 2000 DC3 27. februar 2000 Oizumi T. Kobayashi
14726 - 2000 DD3 27. februar 2000 Oizumi T. Kobayashi
14727 Suggs 2000 DU11 27. februar 2000 Kitt Peak Spacewatch
14728 Schuchardt 2000 DY14 26. februar 2000 Catalina CSS
14729 - 2000 DK16 29. februar 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
14730 - 2000 DS19 29. februar 2000 Socorro LINEAR
14731 - 2000 DY68 29. februar 2000 Socorro LINEAR
14732 - 2000 DX71 29. februar 2000 Socorro LINEAR
14733 - 2000 DV74 29. februar 2000 Socorro LINEAR
14734 Susanstoker 2000 DZ78 29. februar 2000 Socorro LINEAR
14735 - 2000 DV86 29. februar 2000 Socorro LINEAR
14736 - 2000 DW97 29. februar 2000 Socorro LINEAR
14737 - 2000 DU99 29. februar 2000 Socorro LINEAR
14738 - 2000 DW106 29. februar 2000 Socorro LINEAR
14739 Edgarchavez 2000 EF21 3. mars 2000 Catalina CSS
14740 - 2000 ED32 5. mars 2000 Socorro LINEAR
14741 Teamequinox 2000 EQ49 9. mars 2000 Socorro LINEAR
14742 - 2000 EQ56 8. mars 2000 Socorro LINEAR
14743 - 2016 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14744 - 2092 P-L 26. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14745 - 2154 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14746 - 2164 P-L 26. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14747 - 2541 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14748 - 2620 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14749 - 2626 P-L 26. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14750 - 2654 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14751 - 2688 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14752 - 3005 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14753 - 4592 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14754 - 4806 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14755 - 6069 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14756 - 6232 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14757 - 6309 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14758 - 6519 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14759 - 6520 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14760 - 6595 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14761 - 6608 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14762 - 6647 P-L 26. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14763 - 6793 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14764 - 7072 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14765 - 9519 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14766 - 9594 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14767 - 1137 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14768 - 1238 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14769 - 2175 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14770 - 2198 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14771 - 4105 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14772 - 4195 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14773 - 4264 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14774 - 4845 T-1 13. mai 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14775 - 1139 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14776 - 1282 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14777 - 2078 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14778 - 2216 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14779 - 3072 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14780 - 1078 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14781 - 1107 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14782 - 3149 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14783 - 3152 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14784 - 3268 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14785 - 3508 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14786 - 4052 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14787 - 5038 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14788 - 5172 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14789 GAISH 1969 TY1 8. oktober 1969 Nauchnij L.I. Chernykh
14790 Beletskij 1970 OF 30. juli 1970 Nauchnij T.M. Smirnova
14791 Atreus 1973 SU 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14792 Thyestes 1973 SG1 24. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14793 - 1975 SE2 30. september 1975 Palomar S.J. Bus
14794 Konetskiy 1976 SD5 24. september 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
14795 Syoyou 1977 EE7 12. mars 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
14796 - 1977 XF2 7. desember 1977 Palomar S.J. Bus
14797 - 1977 XZ2 7. desember 1977 Palomar S.J. Bus
14798 - 1978 UW4 27. oktober 1978 Palomar C.M. Olmstead
14799 - 1979 MS2 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
14800 - 1979 MP4 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
14801–14900 rediger
14801 - 1980 PE3 15. august 1980 Siding Spring Royal Observatory Edinburgh
14802 - 1981 DJ2 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
14803 - 1981 EL7 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14804 - 1981 EW13 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14805 - 1981 ED15 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14806 - 1981 EV25 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14807 - 1981 EN26 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14808 - 1981 EV27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14809 - 1981 ES28 6. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14810 - 1981 EM31 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14811 - 1981 ED43 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
14812 Rosario 1981 JR1 9. mai 1981 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
14813 1981 QW2 23. august 1981 La Silla H. Debehogne
14814 Gurij 1981 RL2 7. september 1981 Nauchnij L.G. Karachkina
14815 Rutberg 1981 TH3 7. oktober 1981 Nauchnij T.M. Smirnova
14816 - 1981 UQ22 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
14817 1982 FJ3 21. mars 1982 La Silla H. Debehogne
14818 Mindeli 1982 UF7 21. oktober 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
14819 Nikolaylaverov 1982 UC11 25. oktober 1982 Nauchnij L.V. Zhuravleva
14820 Aizuyaichi 1982 VF4 14. november 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
14821 Motaeno 1982 VG4 14. november 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
14822 1984 SR5 21. september 1984 La Silla H. Debehogne
15423 1984 ST5 21. september 1984 La Silla H. Debehogne
14824 1985 CF2 13. februar 1985 La Silla H. Debehogne
14825 - 1985 RQ 14. september 1985 Anderson Mesa E. Bowell
14826 Nicollier 1985 SC1 16. september 1985 Zimmerwald P. Wild
14827 Hypnos 1986 JK 5. mai 1986 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
14828 1986 QT1 27. august 1986 La Silla H. Debehogne
14829 Povalyaeva 1986 TR11 3. oktober 1986 Nauchnij L.G. Karachkina
14830 - 1986 XR5 5. desember 1986 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
14831 Gentileschi 1987 BS1 22. januar 1987 La Silla E.W. Elst
14832 Alechinsky 1987 QC3 27. august 1987 La Silla E.W. Elst
14833 - 1987 SP1 21. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
14834 Isaev 1987 SR17 17. september 1987 Nauchnij L.I. Chernykh
14835 Holdridge 1987 WF1 26. november 1987 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
14836 Maxfrisch 1988 CY 14. februar 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
14837 - 1988 RN2 8. september 1988 Brorfelde P. Jensen
14838 1988 RK6 6. september 1988 La Silla H. Debehogne
14839 - 1988 RH8 11. september 1988 Smolyan V.G. Shkodrov
14840 - 1988 RR11 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
14841 1988 TU 13. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14842 1988 TN1 13. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14843 1988 VP3 12. november 1988 Gekko Y. Oshima
14844 1988 VT3 14. november 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14845 Hegel 1988 VS6 3. november 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
14846 Lampedusa 1989 BH 29. januar 1989 Bologna Osservatorio San Vittore
14847 - 1989 CY2 4. februar 1989 La Silla E.W. Elst
14848 - 1989 GK1 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
14849 - 1989 GQ1 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
14850 - 1989 QH 29. august 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14851 - 1989 SD 23. september 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
14852 - 1989 SE 23. september 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
14853 - 1989 SX 30. september 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14854 - 1989 SO1 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
14855 1989 SP9 25. september 1989 La Silla H. Debehogne
14856 - 1989 SY13 26. september 1989 Calar Alto J.M. Baur, K. Birkle
14857 - 1989 TT 1. oktober 1989 Palomar E.F. Helin
14858 - 1989 UW3 27. oktober 1989 Palomar E.F. Helin
14859 1989 WU1 25. november 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14860 1989 WD3 27. november 1989 Gekko Y. Oshima
14861 1990 DA2 24. februar 1990 La Silla H. Debehogne
14862 - 1990 EQ2 2. mars 1990 La Silla E.W. Elst
14863 - 1990 OK 18. juli 1990 Palomar E.F. Helin
14864 1990 QK4 23. august 1990 Palomar H.E. Holt
14865 - 1990 QE7 20. august 1990 La Silla E.W. Elst
14866 1990 RF1 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
14867 1990 RW4 15. september 1990 Palomar H.E. Holt
14868 1990 RA7 13. september 1990 La Silla H. Debehogne
14869 - 1990 ST8 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
14870 1990 SM14 24. september 1990 La Silla H. Debehogne
14871 Pyramus 1990 TH7 13. oktober 1990 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
14872 Hoher List 1990 UR 23. oktober 1990 Hoher List E.W. Elst
14873 Shoyo 1990 UQ2 28. oktober 1990 Minami-Oda K. Kawanishi, M. Sugano
14874 - 1990 US4 16. oktober 1990 La Silla E.W. Elst
14875 - 1990 WZ1 18. november 1990 La Silla E.W. Elst
14876 - 1990 WD2 18. november 1990 La Silla E.W. Elst
14877 Zauberflöte 1990 WC9 19. november 1990 La Silla E.W. Elst
14878 - 1990 WE9 19. november 1990 La Silla E.W. Elst
14879 1991 AL2 7. januar 1991 Siding Spring R.H. McNaught
14880 - 1991 CJ1 7. februar 1991 Geisei T. Seki
14881 1991 PK 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
14882 1991 PP11 9. august 1991 Palomar H.E. Holt
14883 1991 PT11 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
14884 1991 PH16 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
14885 - 1991 RF2 6. september 1991 Haute Provence E.W. Elst
14886 1991 RL9 11. september 1991 Palomar H.E. Holt
14887 1991 RQ14 15. september 1991 Palomar H.E. Holt
14888 Kanazawashi 1991 SN1 30. september 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14889 1991 VX2 5. november 1991 Dynic A. Sugie
14890 - 1991 VG3 4. november 1991 Palomar E.F. Helin
14891 - 1991 VY4 5. november 1991 Kiyosato S. Otomo
14892 - 1991 VE5 4. november 1991 Kiyosato S. Otomo
14893 - 1992 DN6 29. februar 1992 La Silla UESAC
14894 - 1992 EA8 2. mars 1992 La Silla UESAC
14895 - 1992 EJ24 2. mars 1992 La Silla UESAC
14896 - 1992 EB26 8. mars 1992 La Silla UESAC
14897 - 1992 GE5 6. april 1992 La Silla E.W. Elst
14898 1992 JR3 7. mai 1992 La Silla H. Debehogne
14899 1992 LS 3. juni 1992 Palomar G.J. Leonard
14900 - 1992 RH5 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
14901–15000 rediger
14901 - 1992 SH 21. september 1992 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
14902 Miyairi 1993 BE2 17. januar 1993 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
14903 1993 DF2 25. februar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14904 - 1993 FM14 17. mars 1993 La Silla UESAC
14905 - 1993 FV27 21. mars 1993 La Silla UESAC
14906 - 1993 NJ1 12. juli 1993 La Silla E.W. Elst
14907 - 1993 OF3 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
14908 - 1993 OQ4 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
14909 Kamchatka 1993 PY3 14. august 1993 Caussols E.W. Elst
14910 - 1993 QR4 18. august 1993 Caussols E.W. Elst
14911 - 1993 RH2 15. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14912 - 1993 RP3 12. september 1993 Palomar PCAS
14913 - 1993 RP7 15. september 1993 La Silla E.W. Elst
14914 Moreux 1993 TM26 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
14915 - 1993 UM8 20. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
14916 - 1993 VV7 10. november 1993 Siding Spring G.J. Garradd
14917 Taco 1994 AD11 8. januar 1994 Kitt Peak Spacewatch
14918 - 1994 BP4 21. januar 1994 Mérida O.A. Naranjo
14919 Robertohaver 1994 PG 6. august 1994 San Marcello A. Boattini, M. Tombelli
14920 - 1994 PE33 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
14921 - 1994 QA 16. august 1994 Siding Spring G.J. Garradd
14922 - 1994 TA3 2. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14923 - 1994 TU3 7. oktober 1994 Palomar K.J. Lawrence
14924 1994 VZ 3. november 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14925 Naoko 1994 VU2 4. november 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14926 Hoshide 1994 VB3 4. november 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14927 Satoshi 1994 VW6 1. november 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14928 - 1994 WN1 27. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
14929 - 1994 WP1 27. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
14930 1994 WL3 28. november 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14931 - 1994 WR3 27. november 1994 Uto F. Uto
14932 - 1994 YC 24. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
14933 - 1994 YX 28. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
14934 - 1995 BP 23. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
14935 - 1995 BP1 25. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
14936 1995 BU2 27. januar 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14937 Thirsk 1995 CP3 1. februar 1995 Kitt Peak Spacewatch
14938 - 1995 DN 21. februar 1995 Oizumi T. Kobayashi
14939 Norikura 1995 DG1 21. februar 1995 Kuma Kogen A. Nakamura
14940 Freiligrath 1995 EL8 4. mars 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
14941 Tomswift 1995 FY2 23. mars 1995 Kitt Peak Spacewatch
14942 Stevebaker 1995 MA 21. juni 1995 Haleakala AMOS
14943 1995 VD19 15. november 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14944 - 1995 YV 19. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
14945 - 1995 YM3 27. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
14946 - 1996 AN2 13. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
14947 Luigibussolino 1996 AB4 15. januar 1996 Asiago M. Tombelli, U. Munari
14948 - 1996 BA 16. januar 1996 Kleť Kleť
14949 - 1996 BA2 24. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
14950 1996 BE2 18. januar 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14951 - 1996 BS2 26. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
14952 1996 CQ 1. februar 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14953 Bevilacqua 1996 CB3 13. februar 1996 Asiago M. Tombelli, G. Forti
14954 - 1996 DL 16. februar 1996 Haleakala NEAT
14955 - 1996 DX 21. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
14956 - 1996 DB1 22. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
14957 - 1996 HQ22 20. april 1996 La Silla E.W. Elst
14958 - 1996 JK1 15. mai 1996 Haleakala NEAT
14959 TRIUMF 1996 JT3 9. mai 1996 Kitt Peak Spacewatch
14960 Yule 1996 KO 21. mai 1996 Prescott P.G. Comba
14961 d'Auteroche 1996 LV3 8. juni 1996 La Silla E.W. Elst
14962 Masanoriabe 1996 TL15 9. oktober 1996 Nanyo T. Okuni
14963 Toshikazu 1996 TM15 11. oktober 1996 Nanyo T. Okuni
14964 Robertobacci 1996 VS 2. november 1996 San Marcello L. Tesi, G. Cattani
14965 Bonk 1997 KC 24. mai 1997 Bornheim N. Ehring
14966 Jurijvega 1997 OU2 30. juli 1997 Črni Vrh H. Mikuž
14967 Madrid 1997 PF4 6. august 1997 Majorca À. López, R. Pacheco
14968 Kubáček 1997 QG 23. august 1997 Modra A. Galád, A. Pravda
14969 Willacather 1997 QC1 28. august 1997 Lime Creek R. Linderholm
14970 1997 QA2 25. august 1997 Dynic A. Sugie
14971 - 1997 QN3 30. august 1997 Caussols ODAS
14972 Olihainaut 1997 QP3 30. august 1997 Caussols ODAS
14973 Rossirosina 1997 RZ 1. september 1997 San Marcello A. Boattini
14974 Počátky 1997 SK1 22. september 1997 Kleť M. Tichý
14975 Serasin 1997 SA3 24. september 1997 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
14976 Josefčapek 1997 SD4 27. september 1997 Ondřejov P. Pravec
14977 Bressler 1997 SE4 26. september 1997 Linz E. Meyer
14978 - 1997 SD25 30. september 1997 Uenohara N. Kawasato
14979 - 1997 TK1 3. oktober 1997 Caussols ODAS
14980 Gustavbrom 1997 TW9 5. oktober 1997 Ondřejov L. Šarounová
14981 - 1997 TY17 6. oktober 1997 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14982 - 1997 TH19 8. oktober 1997 Gekko T. Kagawa, T. Urata
14983 - 1997 TE25 12. oktober 1997 Rand G.R. Viscome
14984 1997 TN26 11. oktober 1997 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14985 - 1997 UU2 25. oktober 1997 Oohira T. Urata
14986 - 1997 UJ3 26. oktober 1997 Oizumi T. Kobayashi
14987 - 1997 UT3 26. oktober 1997 Oizumi T. Kobayashi
14988 Tryggvason 1997 UA7 25. oktober 1997 Kitt Peak Spacewatch
14989 Tutte 1997 UB7 25. oktober 1997 Kitt Peak Spacewatch
14990 Zermelo 1997 UY10 31. oktober 1997 Prescott P.G. Comba
14991 - 1997 UV14 31. oktober 1997 Woomera F.B. Zoltowski
14992 1997 UY14 26. oktober 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14993 1997 UC15 26. oktober 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14994 Uppenkamp 1997 UW18 28. oktober 1997 Kitt Peak Spacewatch
14995 Archytas 1997 VY1 5. november 1997 Prescott P.G. Comba
14996 1997 VY2 5. november 1997 Dynic A. Sugie
14997 1997 VD4 1. november 1997 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14998 - 1997 VU6 1. november 1997 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14999 - 1997 VX8 9. november 1997 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
15000 CCD 1997 WZ16 23. november 1997 Kitt Peak Spacewatch


Forgjenger :
13001–14000


Liste over nummererte småplaneter 14001–15000
Betydningen av småplanetnavn: 14001–14500, 14501–15000
Etterfølger :
15001–16000