Liste over nummererte småplaneter: 18001–19000

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over nummererte småplaneter: 18001–19000 er en liste over nummererte småplaneter fra nummer 18001–19000. For fullstendig liste, se liste over nummererte småplaneter.


Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
18001–18100 rediger
18001 - 1999 JY83 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18002 - 1999 JJ84 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18003 - 1999 JU84 13. mai 1999 Socorro LINEAR
18004 Krystosek 1999 JD86 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18005 - 1999 JD91 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18006 - 1999 JE94 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18007 - 1999 JK97 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18008 - 1999 JV99 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18009 Patrickgeer 1999 JP100 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18010 - 1999 JQ100 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18011 - 1999 JQ113 13. mai 1999 Socorro LINEAR
18012 Marsland 1999 JM114 13. mai 1999 Socorro LINEAR
18013 Shedletsky 1999 JS114 13. mai 1999 Socorro LINEAR
18014 - 1999 JC121 13. mai 1999 Socorro LINEAR
18015 Semenkovich 1999 JD121 13. mai 1999 Socorro LINEAR
18016 Grondahl 1999 JU122 13. mai 1999 Socorro LINEAR
18017 - 1999 JC124 14. mai 1999 Socorro LINEAR
18018 - 1999 JR125 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18019 Dascoli 1999 JJ126 13. mai 1999 Socorro LINEAR
18020 Amend 1999 JT126 13. mai 1999 Socorro LINEAR
18021 Waldman 1999 JH127 13. mai 1999 Socorro LINEAR
18022 Pepper 1999 JN127 13. mai 1999 Socorro LINEAR
18023 - 1999 JQ129 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18024 Dobson 1999 KK4 20. mai 1999 Oaxaca J.M. Roe
18025 - 1999 KF5 18. mai 1999 Kitt Peak Spacewatch
18026 Juliabaldwin 1999 KG13 18. mai 1999 Socorro LINEAR
18027 Gokcay 1999 KL14 18. mai 1999 Socorro LINEAR
18028 Ramchandani 1999 KO14 18. mai 1999 Socorro LINEAR
18029 - 1999 KA16 21. mai 1999 Socorro LINEAR
18030 - 1999 LX4 8. juni 1999 Socorro LINEAR
18031 - 1999 LO14 9. juni 1999 Socorro LINEAR
18032 Geiss 1999 MG1 20. juni 1999 Anderson Mesa LONEOS
18033 - 1999 NR4 14. juli 1999 Zeno T. Stafford
18034 - 1999 NF6 13. juli 1999 Socorro LINEAR
18035 - 1999 NJ7 13. juli 1999 Socorro LINEAR
18036 - 1999 ND26 14. juli 1999 Socorro LINEAR
18037 - 1999 NA38 14. juli 1999 Socorro LINEAR
18038 - 1999 NR48 13. juli 1999 Socorro LINEAR
18039 - 1999 ND49 13. juli 1999 Socorro LINEAR
18040 - 1999 NC60 13. juli 1999 Socorro LINEAR
18041 - 1999 RX13 7. september 1999 Socorro LINEAR
18042 - 1999 RF27 7. september 1999 Socorro LINEAR
18043 Laszkowska 1999 RQ54 7. september 1999 Socorro LINEAR
18044 - 1999 RS89 7. september 1999 Socorro LINEAR
18045 - 1999 RR100 8. september 1999 Socorro LINEAR
18046 - 1999 RN116 9. september 1999 Socorro LINEAR
18047 - 1999 RP145 9. september 1999 Socorro LINEAR
18048 - 1999 RG170 9. september 1999 Socorro LINEAR
18049 - 1999 RX195 8. september 1999 Socorro LINEAR
18050 - 1999 RS196 8. september 1999 Socorro LINEAR
18051 - 1999 RU196 8. september 1999 Socorro LINEAR
18052 - 1999 RV199 8. september 1999 Socorro LINEAR
18053 - 1999 RU208 8. september 1999 Socorro LINEAR
18054 - 1999 SW7 29. september 1999 Socorro LINEAR
18055 Fernhildebrandt 1999 TJ13 11. oktober 1999 Farpoint G. Hug, G. Bell
18056 - 1999 TV15 11. oktober 1999 Gnosca S. Sposetti
18057 - 1999 VK10 9. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
18058 - 1999 XY129 12. desember 1999 Socorro LINEAR
18059 Cavalieri 1999 XL137 15. desember 1999 Prescott P.G. Comba
18060 - 1999 XJ156 8. desember 1999 Socorro LINEAR
18061 - 1999 XH179 10. desember 1999 Socorro LINEAR
18062 - 1999 XY187 12. desember 1999 Socorro LINEAR
18063 - 1999 XW211 13. desember 1999 Socorro LINEAR
18064 - 1999 XY242 13. desember 1999 Catalina CSS
18065 - 2000 AM41 3. januar 2000 Socorro LINEAR
18066 - 2000 AR79 5. januar 2000 Socorro LINEAR
18067 - 2000 AB98 4. januar 2000 Socorro LINEAR
18068 - 2000 AF184 7. januar 2000 Socorro LINEAR
18069 - 2000 AS199 9. januar 2000 Socorro LINEAR
18070 - 2000 AC205 13. januar 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
18071 - 2000 BA27 30. januar 2000 Socorro LINEAR
18072 - 2000 CL71 7. februar 2000 Socorro LINEAR
18073 - 2000 CB82 4. februar 2000 Socorro LINEAR
18074 - 2000 DW 24. februar 2000 Oizumi T. Kobayashi
18075 Donasharma 2000 DD5 28. februar 2000 Socorro LINEAR
18076 - 2000 DV59 29. februar 2000 Socorro LINEAR
18077 - 2000 EM148 4. mars 2000 Catalina CSS
18078 - 2000 FL31 28. mars 2000 Socorro LINEAR
18079 Lion-Stoppato 2000 FJ63 27. mars 2000 Anderson Mesa LONEOS
18080 - 2000 GW105 7. april 2000 Socorro LINEAR
18081 - 2000 GB126 7. april 2000 Socorro LINEAR
18082 - 2000 GB136 12. april 2000 Socorro LINEAR
18083 - 2000 HD22 29. april 2000 Socorro LINEAR
18084 Adamwohl 2000 HP47 29. april 2000 Socorro LINEAR
18085 - 2000 JZ14 6. mai 2000 Socorro LINEAR
18086 Emilykraft 2000 JQ21 6. mai 2000 Socorro LINEAR
18087 Yamanaka 2000 JA22 6. mai 2000 Socorro LINEAR
18088 Roberteunice 2000 JS30 7. mai 2000 Socorro LINEAR
18089 - 2000 JB41 6. mai 2000 Socorro LINEAR
18090 Kevinkuo 2000 JA56 6. mai 2000 Socorro LINEAR
18091 Iranmanesh 2000 JN58 6. mai 2000 Socorro LINEAR
18092 Reinhold 2000 KR29 28. mai 2000 Socorro LINEAR
18093 - 2000 KS31 28. mai 2000 Socorro LINEAR
18094 - 2000 KN56 27. mai 2000 Socorro LINEAR
18095 Frankblock 2000 LL5 5. juni 2000 Socorro LINEAR
18096 - 2000 LM16 1. juni 2000 Socorro LINEAR
18097 - 2000 LU19 8. juni 2000 Socorro LINEAR
18098 - 2000 LR20 8. juni 2000 Socorro LINEAR
18099 Flamini 2000 LD27 6. juni 2000 Anderson Mesa LONEOS
18100 Lebreton 2000 LE28 6. juni 2000 Anderson Mesa LONEOS
17101–17200 rediger
18101 Coustenis 2000 LF32 5. juni 2000 Anderson Mesa LONEOS
18102 Angrilli 2000 LN34 3. juni 2000 Anderson Mesa LONEOS
18103 - 2000 MC5 26. juni 2000 Socorro LINEAR
18104 Mahalingam 2000 NP3 3. juli 2000 Socorro LINEAR
18105 - 2000 NT3 7. juli 2000 Socorro LINEAR
18106 Blume 2000 NX3 4. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18107 - 2000 NC5 7. juli 2000 Socorro LINEAR
18108 - 2000 NT5 8. juli 2000 Socorro LINEAR
18109 - 2000 NG11 7. juli 2000 Socorro LINEAR
18110 HASI 2000 NK13 5. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18111 Pinet 2000 NB14 5. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18112 Jeanlucjosset 2000 NX17 5. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18113 Bibring 2000 NC19 5. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18114 Rosenbush 2000 NN19 5. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18115 Rathbun 2000 NT19 5. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18116 Prato 2000 NY22 5. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18117 Jonhodge 2000 NY23 5. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18118 - 2000 NB24 5. juli 2000 Kitt Peak Spacewatch
18119 Braude 2000 NZ24 4. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18120 Lytvynenko 2000 NA25 4. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18121 Konovalenko 2000 NF25 4. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18122 Forestamartin 2000 NL27 4. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18123 Pavan 2000 NS27 4. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18124 Leeperry 2000 NE28 3. juli 2000 Socorro LINEAR
18125 Brianwilson 2000 OF 22. juli 2000 Reedy Creek J. Broughton
18126 - 2000 OU3 24. juli 2000 Socorro LINEAR
18127 Denversmith 2000 OX3 24. juli 2000 Socorro LINEAR
18128 Wysner 2000 OD5 24. juli 2000 Socorro LINEAR
18129 - 2000 OH5 24. juli 2000 Socorro LINEAR
18130 - 2000 OK5 24. juli 2000 Socorro LINEAR
18131 - 2000 OM5 24. juli 2000 Socorro LINEAR
18132 Spector 2000 ON9 30. juli 2000 Reedy Creek J. Broughton
18133 - 2000 OL12 23. juli 2000 Socorro LINEAR
18134 - 2000 OS14 23. juli 2000 Socorro LINEAR
18135 - 2000 OQ20 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18136 - 2000 OD21 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18137 - 2000 OU30 30. juli 2000 Socorro LINEAR
18138 - 2000 OP35 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18139 - 2000 OF37 30. juli 2000 Socorro LINEAR
18140 - 2000 OD39 30. juli 2000 Socorro LINEAR
18141 - 2000 OK42 30. juli 2000 Socorro LINEAR
18142 Adamsidman 2000 OG47 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18143 - 2000 OK48 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18144 - 2000 OO48 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18145 - 2000 OX48 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18146 - 2000 OU49 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18147 - 2000 OY50 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18148 Bellier 2000 OZ57 29. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18149 Colombatti 2000 OB58 29. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18150 López Moreno - 2000 OC60 29. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18151 Licchelli 2000 OT60 29. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18152 Heidimanning 2000 OW60 29. juli 2000 Anderson Mesa LONEOS
18153 - 2000 OC61 30. juli 2000 Socorro LINEAR
18154 - 2000 PA 1. august 2000 Črni Vrh Črni Vrh
18155 Jasonschuler 2000 PF2 1. august 2000 Socorro LINEAR
18156 Kamisaibara 2000 PU4 3. august 2000 Bisei SG Center BATTeRS
18157 Craigwright 2000 PH10 1. august 2000 Socorro LINEAR
18158 Nigelreuel 2000 PM10 1. august 2000 Socorro LINEAR
18159 Andrewcook 2000 PW10 1. august 2000 Socorro LINEAR
18160 Nihon Uchu Forum 2000 PY12 7. august 2000 Bisei SG Center BATTeRS
18161 Koshiishi 2000 PZ12 7. august 2000 Bisei SG Center BATTeRS
18162 Denlea 2000 PX15 1. august 2000 Socorro LINEAR
18163 Jennalewis 2000 PF16 1. august 2000 Socorro LINEAR
18164 - 2000 PA20 1. august 2000 Socorro LINEAR
18165 - 2000 PN20 1. august 2000 Socorro LINEAR
18166 - 2000 PG27 8. august 2000 Valinhos P.R. Holvorcem
18167 Buttani 2000 PS27 6. august 2000 Valmeca Valmeca
18168 - 2000 PN28 4. august 2000 Haleakala NEAT
18169 - 2000 QF 20. august 2000 Colleverde V.S. Casulli
18170 Ramjeawan 2000 QW2 24. august 2000 Socorro LINEAR
18171 Romaneskue 2000 QB5 24. august 2000 Socorro LINEAR
18172 - 2000 QL7 25. august 2000 Socorro LINEAR
18173 - 2000 QD8 25. august 2000 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
18174 Khachatryan 2000 QW14 24. august 2000 Socorro LINEAR
18175 Jenniferchoy 2000 QB15 24. august 2000 Socorro LINEAR
18176 Julianhong 2000 QG22 24. august 2000 Socorro LINEAR
18177 Harunaga 2000 QK27 24. august 2000 Socorro LINEAR
18178 - 2000 QP28 24. august 2000 Socorro LINEAR
18179 - 2000 QV29 25. august 2000 Socorro LINEAR
18180 Irenesun 2000 QB30 25. august 2000 Socorro LINEAR
18181 - 2000 QD34 26. august 2000 Socorro LINEAR
18182 Wiener 2000 QC35 27. august 2000 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
18183 - 2000 QG37 24. august 2000 Socorro LINEAR
18184 Dianepark 2000 QR37 24. august 2000 Socorro LINEAR
18185 - 2000 QW49 24. august 2000 Socorro LINEAR
18186 - 2000 QW50 24. august 2000 Socorro LINEAR
18187 - 2000 QQ53 25. august 2000 Socorro LINEAR
18188 - 2000 QD55 25. august 2000 Socorro LINEAR
18189 Medeobaldia 2000 QN82 24. august 2000 Socorro LINEAR
18190 Michaelpizer 2000 QY89 25. august 2000 Socorro LINEAR
18191 Rayhe 2000 QL90 25. august 2000 Socorro LINEAR
18192 Craigwallace 2000 QP90 25. august 2000 Socorro LINEAR
18193 Hollilydrury 2000 QT93 26. august 2000 Socorro LINEAR
18194 - 2000 QE100 28. august 2000 Socorro LINEAR
18195 - 2000 QG116 28. august 2000 Socorro LINEAR
18196 Rowberry 2000 QY132 26. august 2000 Socorro LINEAR
18197 - 2055 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18198 - 2056 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18199 - 2583 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18200 - 2714 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18201–18300 rediger
18201 - 2733 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18202 - 2757 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18203 - 2837 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18204 - 3065 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18205 - 3090 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18206 - 3093 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18207 - 4041 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18208 - 4095 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18209 - 4158 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18210 - 4529 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18211 - 4597 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18212 - 4603 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18213 - 4607 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18214 - 4615 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18215 - 4792 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18216 - 4917 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18217 - 5021 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18218 - 6245 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18219 - 6260 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18220 - 6286 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18221 - 6526 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18222 - 6669 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18223 - 6700 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18224 - 6726 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18225 - 7069 P-L 22. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18226 - 1182 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18227 - 1222 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18228 Hyperenor 3163 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18229 - 3222 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18230 - 3285 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18231 - 3286 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18232 - 3322 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18233 - 4068 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18234 - 4262 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18235 Lynden-Bell 1003 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18236 Bernardburke 1059 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18237 Kenfreeman 1182 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18238 Frankshu 1241 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18239 Ekers 1251 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18240 Mould 1317 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18241 Genzel 1325 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18242 Peebles 2102 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18243 Gunn 2272 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18244 Anneila 3008 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18245 - 3061 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18246 - 3088 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18247 - 3151 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18248 - 3152 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18249 - 3175 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18250 - 3178 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18251 - 3207 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18252 - 3282 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18253 - 3295 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18254 - 4062 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18255 - 4188 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18256 - 4195 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18257 - 4209 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18258 - 4250 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18259 - 4311 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18260 - 5056 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18261 - 5065 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18262 - 5125 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18263 Anchialos 5167 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18264 - 5184 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18265 - 1136 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18266 - 1189 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18267 - 2122 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18268 Dardanos 2140 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18269 - 2206 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18270 - 2312 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18271 - 2332 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18272 - 2495 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18273 - 3140 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18274 - 3150 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18275 - 3173 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18276 - 3355 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18277 - 3446 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18278 Drymas 4035 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18279 - 4221 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18280 - 4245 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18281 Tros 4317 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18282 Ilos 4369 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18283 - 5165 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
18284 Tsereteli 1970 PU 10. august 1970 Nauchnij Krim-observatoriet
18285 Vladplatonov 1972 GJ 14. april 1972 Nauchnij L.I. Chernykh
18286 Kneipp 1973 UN5 27. oktober 1973 Tautenburg Observatory F. Börngen
18287 Verkin 1975 TU3 3. oktober 1975 Nauchnij L.I. Chernykh
18288 Nozdrachev 1975 VX2 2. november 1975 Nauchnij T.M. Smirnova
18289 - 1976 UB16 22. oktober 1976 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
18290 - 1977 DR2 18. februar 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
18291 - 1977 DL4 18. februar 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
18292 Zoltowski 1977 FB 17. mars 1977 Harvard Observatory Harvard Observatory
18293 Pilyugin 1978 SQ4 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
18294 Rudenko 1978 SF5 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
18295 Borispetrov 1978 TT7 2. oktober 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
18296 - 1978 VW2 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
18297 - 1978 VG4 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
18298 - 1979 MZ4 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
18299 - 1979 MT8 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
18300 - 1979 PA 14. august 1979 Kleť A. Mrkos
18301–18400 rediger
18301 Konyukhov 1979 QZ9 27. august 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
18302 - 1980 FL3 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
18303 - 1980 PU 6. august 1980 Kleť Z. Vávrová
18304 - 1981 DH1 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
18305 - 1981 DL1 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
18306 - 1981 EF9 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
18307 - 1981 ER10 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
18308 - 1981 EZ11 7. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
18309 - 1981 EV13 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
18310 - 1981 EJ16 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
18311 - 1981 EV16 6. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
18312 - 1981 EC19 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
18313 - 1981 EB23 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
18314 - 1981 EX27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
18315 - 1981 ED37 11. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
18316 - 1981 EJ38 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
18317 - 1981 EM41 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
18318 - 1981 ET43 6. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
18319 1981 QS2 23. august 1981 La Silla H. Debehogne
18320 - 1981 UJ28 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
18321 Bobrov 1982 UQ10 25. oktober 1982 Nauchnij L.V. Zhuravleva
18322 - 1982 VF5 14. november 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
18323 1983 RZ2 2. september 1983 La Silla H. Debehogne
18324 - 1984 HA2 27. april 1984 La Silla La Silla
18325 - 1984 SB2 29. september 1984 Kleť A. Mrkos
18326 1985 CV1 11. februar 1985 La Silla H. Debehogne
18327 1985 CX1 12. februar 1985 La Silla H. Debehogne
18328 - 1985 UU 20. oktober 1985 Kleť A. Mrkos
18329 1986 RY4 1. september 1986 La Silla H. Debehogne
18330 - 1987 BW1 25. januar 1987 La Silla E.W. Elst
18331 1987 DQ6 24. februar 1987 La Silla H. Debehogne
18332 - 1987 ON 19. juli 1987 Palomar E.F. Helin
18333 - 1987 OV 19. juli 1987 Palomar E.F. Helin
18334 Drozdov 1987 RA3 2. september 1987 Nauchnij L.G. Karachkina
18335 San Cassiano 1987 SC1 19. september 1987 Anderson Mesa E. Bowell
18336 - 1988 LG 15. juni 1988 Palomar E.F. Helin
18337 - 1988 RB11 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
18338 - 1989 EP2 4. mars 1989 Palomar E.F. Helin
18339 - 1989 GM2 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
18340 - 1989 OM 29. juli 1989 Lake Tekapo A.C. Gilmore, P.M. Kilmartin
18341 - 1989 SJ5 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
18342 1989 ST9 26. september 1989 La Silla H. Debehogne
18343 - 1989 TN 2. oktober 1989 Smolyan E.W. Elst
18344 - 1989 TN11 2. oktober 1989 Cerro Tololo S.J. Bus
18345 - 1989 UP4 22. oktober 1989 Kleť Z. Vávrová
18346 1989 WG 20. november 1989 Gekko Y. Oshima
18347 - 1989 WU 20. november 1989 Oohira Oohira
18348 - 1990 BM1 22. januar 1990 Palomar E.F. Helin
18349 Dafydd 1990 OV4 25. juli 1990 Palomar H.E. Holt
18350 1990 QJ2 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
18351 1990 QN5 29. august 1990 Palomar H.E. Holt
18352 - 1990 QB8 16. august 1990 La Silla E.W. Elst
18353 - 1990 QF9 16. august 1990 La Silla E.W. Elst
18354 1990 RK5 15. september 1990 Palomar H.E. Holt
18355 1990 RN9 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
18356 1990 SF1 16. september 1990 Palomar H.E. Holt
18357 1990 SR2 18. september 1990 Palomar H.E. Holt
18358 1990 SB11 16. september 1990 Palomar H.E. Holt
18359 Jakobstaude 1990 TL7 13. oktober 1990 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
18360 Sachs 1990 TF9 10. oktober 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
18361 - 1990 VN6 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
18362 - 1990 VX6 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
18363 - 1990 VW8 12. november 1990 La Silla E.W. Elst
18364 - 1990 WF4 16. november 1990 La Silla E.W. Elst
18365 Shimomoto 1990 WN5 17. november 1990 Geisei T. Seki
18366 - 1991 DG1 18. februar 1991 Palomar E.F. Helin
18367 1991 FS1 17. mars 1991 La Silla H. Debehogne
18368 Flandrau 1991 GZ1 15. april 1991 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
18369 - 1991 LM 13. juni 1991 Palomar E.F. Helin
18370 1991 NS2 12. juli 1991 Palomar H.E. Holt
18371 1991 PH10 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
18372 1991 RF16 15. september 1991 Palomar H.E. Holt
18373 1991 RQ16 15. september 1991 Palomar H.E. Holt
18374 1991 RA18 13. september 1991 Palomar H.E. Holt
18375 1991 RC27 13. september 1991 Palomar H.E. Holt
18376 Quirk 1991 SQ 30. september 1991 Siding Spring R.H. McNaught
18377 1991 SH1 28. september 1991 Siding Spring R.H. McNaught
18378 1991 UX2 31. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
18379 Josévandam 1991 VJ6 6. november 1991 La Silla E.W. Elst
18380 - 1991 VZ8 4. november 1991 Kitt Peak Spacewatch
18381 Massenet 1991 YU 30. desember 1991 Haute Provence E.W. Elst
18382 - 1992 EG22 1. mars 1992 La Silla UESAC
18383 - 1992 ER28 8. mars 1992 La Silla UESAC
18384 - 1992 ES28 8. mars 1992 La Silla UESAC
18385 - 1992 EG31 1. mars 1992 La Silla UESAC
18386 - 1992 EL35 2. mars 1992 La Silla UESAC
18387 - 1992 GN3 4. april 1992 La Silla E.W. Elst
18388 - 1992 GX4 4. april 1992 La Silla E.W. Elst
18389 1992 JU2 4. mai 1992 La Silla H. Debehogne
18390 1992 JD3 7. mai 1992 La Silla H. Debehogne
18391 - 1992 PO1 8. august 1992 Caussols E.W. Elst
18392 1992 PT4 2. august 1992 Palomar H.E. Holt
18393 1992 QB 19. august 1992 Siding Spring R.H. McNaught
18394 - 1992 RR5 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
18395 Schmiedmayer 1992 SH2 21. september 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
18396 Nellysachs 1992 SN2 21. september 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
18397 1992 SF14 28. september 1992 Palomar H.E. Holt
18398 Bregenz 1992 SQ23 23. september 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen
18399 - 1992 WK1 17. november 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
18400 - 1992 WY3 25. november 1992 Geisei T. Seki
18401–18500 rediger
18401 1992 WE4 21. november 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
18402 - 1992 YU2 26. desember 1992 Oohira T. Urata
18403 - 1993 AG 13. januar 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
18404 - 1993 FQ2 20. mars 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
18405 - 1993 FY12 17. mars 1993 La Silla UESAC
18406 - 1993 FT14 17. mars 1993 La Silla UESAC
18407 - 1993 FQ24 21. mars 1993 La Silla UESAC
18408 - 1993 FP30 21. mars 1993 La Silla UESAC
18409 - 1993 FF36 19. mars 1993 La Silla UESAC
18410 - 1993 FC51 19. mars 1993 La Silla UESAC
18411 - 1993 FB82 19. mars 1993 La Silla UESAC
18412 1993 LX 13. juni 1993 Siding Spring R.H. McNaught
18413 1993 LD1 13. juni 1993 Siding Spring R.H. McNaught
18414 - 1993 OY6 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
18415 - 1993 PW5 15. august 1993 Caussols E.W. Elst
18416 - 1993 QW 22. august 1993 Palomar E.F. Helin
18417 - 1993 QY9 20. august 1993 La Silla E.W. Elst
18418 - 1993 TV1 15. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
18419 - 1993 TS20 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
18420 - 1993 TR25 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
18421 - 1993 TV34 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
18422 - 1993 UE6 20. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
18423 - 1993 UF7 20. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
18424 - 1993 YG 17. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
18425 - 1993 YL 18. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
18426 Maffei 1993 YN2 18. desember 1993 Sormano E. Colzani, G. Ventre
18427 - 1994 AY 4. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
18428 - 1994 AC1 7. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
18429 1994 AO1 8. januar 1994 Dynic A. Sugie
18430 Balzac 1994 AK16 14. januar 1994 Tautenburg Observatory F. Börngen
18431 Stazzema 1994 BM 16. januar 1994 Cima Ekar A. Boattini, M. Tombelli
18432 - 1994 CJ2 13. februar 1994 Oizumi T. Kobayashi
18433 - 1994 EQ 4. mars 1994 Oizumi T. Kobayashi
18434 Mikesandras 1994 EW7 12. mars 1994 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
18435 - 1994 GW10 14. april 1994 Palomar PCAS
18436 - 1994 GY10 14. april 1994 Palomar PCAS
18437 - 1994 JR 5. mai 1994 Palomar E.F. Helin
18438 - 1994 JM6 4. mai 1994 Kitt Peak Spacewatch
18439 - 1994 LJ1 9. juni 1994 Palomar E.F. Helin
18440 - 1994 NV1 8. juli 1994 Caussols E.W. Elst
18441 - 1994 PE 5. august 1994 San Marcello A. Boattini, M. Tombelli
18442 - 1994 PK3 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
18443 - 1994 PW8 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
18444 - 1994 PL10 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
18445 - 1994 PC12 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
18446 - 1994 PN13 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
18447 - 1994 PU13 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
18448 - 1994 PW17 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
18449 Rikwouters 1994 PT19 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
18450 - 1994 PG27 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
18451 - 1994 PZ27 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
18452 - 1994 PL33 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
18453 - 1994 TT 2. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
18454 - 1995 BF1 23. januar 1995 Kiyosato S. Otomo
18455 - 1995 DF 20. februar 1995 Oizumi T. Kobayashi
18456 - 1995 ES 8. mars 1995 Kleť Kleť
18457 - 1995 EX7 5. mars 1995 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
18458 Caesar 1995 EY8 5. mars 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
18459 1995 FD1 28. mars 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
18460 Pecková 1995 PG 5. august 1995 Ondřejov L. Šarounová
18461 Seiichikanno 1995 QQ 17. august 1995 Nanyo T. Okuni
18462 Riccò 1995 QS2 26. august 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
18463 - 1995 SV16 18. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
18464 - 1995 SK23 19. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
18465 - 1995 SB34 22. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
18466 - 1995 SU37 24. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
18467 - 1995 SX52 22. september 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
18468 - 1995 UE8 27. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
18469 Hakodate 1995 UC9 20. oktober 1995 Chichibu N. Sato, T. Urata
18470 1995 UX44 27. oktober 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
18471 - 1995 UZ45 20. oktober 1995 Caussols E.W. Elst
18472 - 1995 VA1 12. november 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
18473 - 1995 VK1 15. november 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
18474 1995 WV3 18. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
18475 - 1995 WM7 27. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
18476 - 1995 WR7 27. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
18477 - 1995 WA11 16. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
18478 - 1995 WT15 17. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
18479 - 1995 XR 12. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
18480 - 1995 YB 17. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
18481 - 1995 YH 17. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
18482 - 1995 YO 19. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
18483 - 1995 YY2 26. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
18484 - 1995 YB3 27. desember 1995 Haleakala NEAT
18485 - 1996 AB 1. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
18486 - 1996 AS2 13. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
18487 1996 AU3 13. januar 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
18488 - 1996 AY3 13. januar 1996 Chichibu N. Sato, T. Urata
18489 - 1996 BV2 26. januar 1996 Kashihara F. Uto
18490 - 1996 BG17 24. januar 1996 Socorro LINEAR
18491 - 1996 DP2 23. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
18492 1996 GS2 8. april 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18493 Demoleon 1996 HV9 17. april 1996 La Silla E.W. Elst
18494 - 1996 HH10 17. april 1996 La Silla E.W. Elst
18495 - 1996 HH24 20. april 1996 La Silla E.W. Elst
18496 1996 JN1 9. mai 1996 Siding Spring R.H. McNaught
18497 Nevězice 1996 LK1 11. juni 1996 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
18498 Cesaro 1996 MN 22. juni 1996 Prescott P.G. Comba
18499 - 1996 MR 22. juni 1996 Haleakala NEAT
18500 - 1996 NX3 14. juli 1996 La Silla E.W. Elst
18501–18600 rediger
18501 - 1996 OB 16. juli 1996 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
18502 - 1996 PK1 11. august 1996 Rand G.R. Viscome
18503 - 1996 PY4 15. august 1996 Haleakala NEAT
18504 - 1996 PB5 15. august 1996 Haleakala NEAT
18505 Caravelli 1996 PG5 9. august 1996 Bologna Osservatorio San Vittore
18506 1996 PY6 15. august 1996 Macquarie R.H. McNaught, J.B. Child
18507 - 1996 QM1 18. august 1996 Lake Clear K.A. Williams
18508 - 1996 RJ2 8. september 1996 Haleakala NEAT
18509 - 1996 RB4 14. september 1996 Colleverde V.S. Casulli
18510 Chasles 1996 SN 16. september 1996 Prescott P.G. Comba
18511 1996 SH4 19. september 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18512 - 1996 SO7 17. september 1996 Kiyosato S. Otomo
18513 - 1996 TS5 7. oktober 1996 Catalina Station T.B. Spahr
18514 1996 TE11 14. oktober 1996 Siding Spring R.H. McNaught
18515 1996 TL14 9. oktober 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
18516 - 1996 TL29 7. oktober 1996 Kitt Peak Spacewatch
18517 - 1996 VG2 6. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
18518 1996 VT3 2. november 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18519 1996 VH4 8. november 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18520 Wolfratshausen 1996 VK4 6. november 1996 Chichibu N. Sato
18521 - 1996 VV5 14. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
18522 - 1996 VA6 15. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
18523 1996 VA7 2. november 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18524 - 1996 VE8 6. november 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
18525 1996 VO8 7. november 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
18526 1996 VB30 7. november 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
18527 1996 VJ30 7. november 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
18528 1996 VX30 2. november 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18529 1996 WK3 28. november 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18530 - 1996 XS1 2. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
18531 Strakonice 1996 XM2 4. desember 1996 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
18532 - 1996 XW2 3. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
18533 1996 XJ6 3. desember 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
18534 - 1996 XE12 4. desember 1996 Kitt Peak Spacewatch
18535 - 1996 XQ13 9. desember 1996 Kleť Kleť
18536 1996 XN15 10. desember 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18537 - 1996 XH18 7. desember 1996 Kitt Peak Spacewatch
18538 1996 XY18 6. desember 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
18539 - 1996 XX30 14. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
18540 - 1996 XK31 14. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
18541 - 1996 YA1 20. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
18542 Broglio 1996 YP3 29. desember 1996 Sormano A. Testa, F. Manca
18543 - 1997 AE 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
18544 - 1997 AA2 3. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
18545 - 1997 AO2 3. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
18546 - 1997 AP4 6. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
18547 - 1997 AU5 7. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
18548 Christoffel 1997 AN12 10. januar 1997 Prescott P.G. Comba
18549 - 1997 AD13 11. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
18550 Maoyisheng 1997 AN14 9. januar 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18551 - 1997 AQ17 13. januar 1997 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
18552 1997 AM21 13. januar 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
18553 - 1997 AZ21 6. januar 1997 Chichibu N. Sato
18554 - 1997 BO1 29. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
18555 Courant 1997 CN4 4. februar 1997 Prescott P.G. Comba
18556 Battiato 1997 CC7 7. februar 1997 Sormano P. Sicoli, F. Manca
18557 - 1997 CQ11 3. februar 1997 Kitt Peak Spacewatch
18558 - 1997 CO19 6. februar 1997 Oohira T. Urata
18559 - 1997 EN2 4. mars 1997 Oizumi T. Kobayashi
18560 Coxeter 1997 EO7 7. mars 1997 Prescott P.G. Comba
18561 - 1997 EY34 4. mars 1997 Socorro LINEAR
18562 - 1997 EK54 8. mars 1997 La Silla E.W. Elst
18563 - 1997 FC3 31. mars 1997 Socorro LINEAR
18564 - 1997 GO6 2. april 1997 Socorro LINEAR
18565 - 1997 GP35 6. april 1997 Socorro LINEAR
18566 - 1997 RS3 1. september 1997 Caussols ODAS
18567 Segenthau 1997 SS4 27. september 1997 Starkenburg Observatory Starkenburg
18568 Thuillot 1997 TL2 3. oktober 1997 Caussols ODAS
18569 - 1997 UC11 26. oktober 1997 Oohira T. Urata
18570 - 1997 VB6 9. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
18571 - 1997 WQ21 30. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
18572 Rocher 1997 WQ22 28. november 1997 Caussols ODAS
18573 - 1997 WM23 28. november 1997 Caussols ODAS
18574 Jeansimon 1997 WO23 28. november 1997 Caussols ODAS
18575 - 1997 WS31 29. november 1997 Socorro LINEAR
18576 - 1997 WA42 29. november 1997 Socorro LINEAR
18577 - 1997 XH 3. desember 1997 Caussols ODAS
18578 - 1997 XP 3. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
18579 Duongtuyenvu 1997 XY6 5. desember 1997 Caussols ODAS
18580 - 1997 XN8 7. desember 1997 Caussols ODAS
18581 Batllo 1997 XV8 7. desember 1997 Caussols ODAS
18582 1997 XK9 4. desember 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18583 - 1997 XN10 7. desember 1997 Cima Ekar A. Boattini, M. Tombelli
18584 - 1997 YB2 21. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
18585 - 1997 YE2 21. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
18586 - 1997 YD3 24. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
18587 - 1997 YR5 25. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
18588 - 1997 YO9 25. desember 1997 Haleakala NEAT
18589 - 1997 YL10 28. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
18590 - 1997 YO10 28. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
18591 - 1997 YT11 30. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
18592 1997 YO18 24. desember 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18593 1998 AG11 5. januar 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18594 1998 BJ 16. januar 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
18595 - 1998 BR1 19. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
18596 Superbus 1998 BA4 21. januar 1998 Colleverde V.S. Casulli
18597 - 1998 BE8 25. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
18598 - 1998 BH8 25. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
18599 - 1998 BK8 25. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
18600 - 1998 BK10 24. januar 1998 Woomera F.B. Zoltowski
18601–18700 rediger
18601 Zafar 1998 BL11 23. januar 1998 Socorro LINEAR
18602 Lagillespie 1998 BX12 23. januar 1998 Socorro LINEAR
18603 - 1998 BM25 28. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
18604 - 1998 BK26 28. januar 1998 Caussols ODAS
18605 Jacqueslaskar 1998 BL26 28. januar 1998 Caussols ODAS
18606 - 1998 BS33 31. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
18607 - 1998 BT33 31. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
18608 - 1998 BU45 25. januar 1998 Kitt Peak Spacewatch
18609 - 1998 BN48 30. januar 1998 Geisei T. Seki
18610 Arthurdent 1998 CC2 7. februar 1998 Starkenburg Observatory Starkenburg, F. Hormuth
18611 Baudelaire 1998 CB3 6. februar 1998 La Silla E.W. Elst
18612 - 1998 CK3 6. februar 1998 La Silla E.W. Elst
18613 - 1998 DR 19. februar 1998 Kleť Kleť
18614 - 1998 DN2 20. februar 1998 Caussols ODAS
18615 - 1998 DJ5 22. februar 1998 Haleakala NEAT
18616 - 1998 DR5 22. februar 1998 Haleakala NEAT
18617 Puntel 1998 DY9 24. februar 1998 Les Tardieux M. Bœuf
18618 - 1998 DD10 22. februar 1998 Haleakala NEAT
18619 - 1998 DG10 22. februar 1998 Haleakala NEAT
18620 - 1998 DS10 24. februar 1998 Haleakala NEAT
18621 - 1998 DD12 23. februar 1998 Kitt Peak Spacewatch
18622 - 1998 DN13 25. februar 1998 Haleakala NEAT
18623 Pises 1998 DR13 27. februar 1998 Pises Pises
18624 Prévert 1998 DV13 27. februar 1998 Caussols ODAS
18625 - 1998 DZ13 27. februar 1998 Caussols ODAS
18626 Michaelcarr 1998 DO23 27. februar 1998 Caussols ODAS
18627 - 1998 DH33 27. februar 1998 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
18628 - 1998 DJ33 27. februar 1998 Cima Ekar G. Forti, M. Tombelli
18629 - 1998 DZ33 27. februar 1998 La Silla E.W. Elst
18630 - 1998 DT34 27. februar 1998 La Silla E.W. Elst
18631 - 1998 DQ35 27. februar 1998 Cima Ekar A. Boattini, M. Tombelli
18632 - 1998 DN37 28. februar 1998 La Silla C.-I. Lagerkvist
18633 - 1998 EU 2. mars 1998 Caussols ODAS
18634 Champigneulles 1998 EQ1 2. mars 1998 Caussols ODAS
18635 Frouard 1998 EX1 2. mars 1998 Caussols ODAS
18636 Villedepompey 1998 EF2 2. mars 1998 Caussols ODAS
18637 Liverdun 1998 EJ2 2. mars 1998 Caussols ODAS
18638 Nouet 1998 EP3 2. mars 1998 Caussols ODAS
18639 Aoyunzhiyuanzhe 1998 ER8 5. mars 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18640 1998 EF9 7. mars 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18641 - 1998 EG10 6. mars 1998 Gekko T. Kagawa
18642 - 1998 EF12 1. mars 1998 La Silla E.W. Elst
18643 van Rysselberghe 1998 EK12 1. mars 1998 La Silla E.W. Elst
18644 - 1998 EX14 2. mars 1998 Geisei T. Seki
18645 - 1998 EM19 3. mars 1998 La Silla E.W. Elst
18646 - 1998 ED21 3. mars 1998 La Silla E.W. Elst
18647 Václavhübner 1998 FD2 21. mars 1998 Ondřejov P. Pravec
18648 - 1998 FW9 24. mars 1998 Caussols ODAS
18649 - 1998 FU10 24. mars 1998 Caussols ODAS
18650 - 1998 FX10 24. mars 1998 Caussols ODAS
18651 1998 FP11 22. mars 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
18652 1998 FD15 21. mars 1998 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
18653 Christagünt 1998 FW15 28. mars 1998 Starkenburg Observatory Starkenburg
18654 - 1998 FR22 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18655 - 1998 FS26 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18656 Mergler 1998 FW29 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18657 - 1998 FE30 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18658 Rajdev 1998 FX31 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18659 Megangross 1998 FD33 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18660 - 1998 FL34 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18661 Zoccoli 1998 FT34 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18662 Erinwhite 1998 FV42 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18663 Lynnta 1998 FW42 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18664 Rafaelta 1998 FA43 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18665 Sheenahayes 1998 FK49 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18666 - 1998 FT53 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18667 - 1998 FF62 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18668 Gottesman 1998 FU62 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18669 Lalitpatel 1998 FP63 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18670 Shantanugaur 1998 FM64 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18671 Zacharyrice 1998 FX64 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18672 Ashleyamini 1998 FY65 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18673 - 1998 FH66 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18674 - 1998 FG69 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18675 Amiamini 1998 FJ70 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18676 Zdeňkaplavcová 1998 FE73 30. mars 1998 Ondřejov P. Pravec
18677 - 1998 FZ83 24. mars 1998 Socorro LINEAR
18678 - 1998 FS85 24. mars 1998 Socorro LINEAR
18679 Heatherenae 1998 FW102 31. mars 1998 Socorro LINEAR
18680 Weirather 1998 FS103 31. mars 1998 Socorro LINEAR
18681 Caseylipp 1998 FW103 31. mars 1998 Socorro LINEAR
18682 - 1998 FH107 31. mars 1998 Socorro LINEAR
18683 - 1998 FB111 31. mars 1998 Socorro LINEAR
18684 - 1998 FW116 31. mars 1998 Socorro LINEAR
18685 - 1998 FL117 31. mars 1998 Socorro LINEAR
18686 - 1998 FZ119 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18687 - 1998 FA120 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18688 - 1998 FA123 20. mars 1998 Socorro LINEAR
18689 Rodrick 1998 FR124 24. mars 1998 Socorro LINEAR
18690 - 1998 GB10 2. april 1998 Socorro LINEAR
18691 1998 HE1 17. april 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18692 - 1998 HJ14 22. april 1998 Haleakala NEAT
18693 - 1998 HS19 29. april 1998 Haleakala NEAT
18694 - 1998 HQ24 23. april 1998 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
18695 - 1998 HH27 21. april 1998 Kitt Peak Spacewatch
18696 - 1998 HB34 20. april 1998 Socorro LINEAR
18697 Kathanson 1998 HB39 20. april 1998 Socorro LINEAR
18698 Racharles 1998 HX39 20. april 1998 Socorro LINEAR
18699 Quigley 1998 HL45 20. april 1998 Socorro LINEAR
18700 - 1998 HK54 21. april 1998 Socorro LINEAR
18701–18800 rediger
18701 - 1998 HB57 21. april 1998 Socorro LINEAR
18702 Sadowski 1998 HG68 21. april 1998 Socorro LINEAR
18703 - 1998 HN68 21. april 1998 Socorro LINEAR
18704 Brychristian 1998 HF87 21. april 1998 Socorro LINEAR
18705 - 1998 HX88 21. april 1998 Socorro LINEAR
18706 - 1998 HV93 21. april 1998 Socorro LINEAR
18707 Annchi 1998 HO96 21. april 1998 Socorro LINEAR
18708 Danielappel 1998 HT97 21. april 1998 Socorro LINEAR
18709 Laurawong 1998 HE99 21. april 1998 Socorro LINEAR
18710 - 1998 HF100 21. april 1998 Socorro LINEAR
18711 - 1998 HL100 21. april 1998 Socorro LINEAR
18712 - 1998 HN108 23. april 1998 Socorro LINEAR
18713 - 1998 HM114 23. april 1998 Socorro LINEAR
18714 - 1998 HQ114 23. april 1998 Socorro LINEAR
18715 - 1998 HE121 23. april 1998 Socorro LINEAR
18716 - 1998 HV121 23. april 1998 Socorro LINEAR
18717 - 1998 HZ127 18. april 1998 Socorro LINEAR
18718 - 1998 HJ128 19. april 1998 Socorro LINEAR
18719 - 1998 HH138 21. april 1998 Socorro LINEAR
18720 Jerryguo 1998 HP145 21. april 1998 Socorro LINEAR
18721 - 1998 HC146 21. april 1998 Socorro LINEAR
18722 - 1998 HF148 25. april 1998 La Silla E.W. Elst
18723 - 1998 JO1 1. mai 1998 Haleakala NEAT
18724 - 1998 JV1 1. mai 1998 Haleakala NEAT
18725 Atacama 1998 JL3 2. mai 1998 Caussols ODAS
18726 - 1998 KC2 22. mai 1998 Socorro LINEAR
18727 Peacock 1998 KW3 22. mai 1998 Anderson Mesa LONEOS
18728 - 1998 KZ3 22. mai 1998 Anderson Mesa LONEOS
18729 Potentino 1998 KJ4 22. mai 1998 Anderson Mesa LONEOS
18730 - 1998 KV7 23. mai 1998 Anderson Mesa LONEOS
18731 Vil'bakirov 1998 KW7 23. mai 1998 Anderson Mesa LONEOS
18732 - 1998 KP19 22. mai 1998 Socorro LINEAR
18733 - 1998 KV31 22. mai 1998 Socorro LINEAR
18734 Darboux 1998 MY1 20. juni 1998 Prescott P.G. Comba
18735 Chubko 1998 MH46 23. juni 1998 Anderson Mesa LONEOS
18736 - 1998 NU 2. juli 1998 Kitt Peak Spacewatch
18737 Aliciaworley 1998 QP79 24. august 1998 Socorro LINEAR
18738 - 1998 SN22 23. september 1998 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
18739 Larryhu 1998 SH79 26. september 1998 Socorro LINEAR
18740 - 1998 VH31 14. november 1998 Oizumi T. Kobayashi
18741 1998 WB6 18. november 1998 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
18742 - 1998 XX30 14. desember 1998 Socorro LINEAR
18743 - 1998 YD5 18. desember 1998 Caussols ODAS
18744 - 1999 AU 7. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
18745 San Pedro 1999 BJ14 23. januar 1999 Caussols ODAS
18746 - 1999 FT20 19. mars 1999 Kitt Peak Spacewatch
18747 Lexcen 1999 FN21 26. mars 1999 Reedy Creek J. Broughton
18748 - 1999 GV 5. april 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
18749 Ayyubguliev 1999 GA8 9. april 1999 Anderson Mesa LONEOS
18750 Leonidakimov 1999 GA9 10. april 1999 Anderson Mesa LONEOS
18751 Yualexandrov 1999 GO9 15. april 1999 Anderson Mesa LONEOS
18752 - 1999 GZ16 15. april 1999 Socorro LINEAR
18753 - 1999 GE17 15. april 1999 Socorro LINEAR
18754 - 1999 GL21 15. april 1999 Socorro LINEAR
18755 Meduna 1999 GS21 15. april 1999 Socorro LINEAR
18756 - 1999 GY34 6. april 1999 Socorro LINEAR
18757 - 1999 HT 18. april 1999 Woomera F.B. Zoltowski
18758 - 1999 HD2 19. april 1999 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
18759 - 1999 HO2 20. april 1999 Valinhos P.R. Holvorcem
18760 - 1999 HY7 19. april 1999 Kitt Peak Spacewatch
18761 - 1999 HA8 20. april 1999 Kitt Peak Spacewatch
18762 - 1999 HC9 17. april 1999 Socorro LINEAR
18763 1999 JV2 8. mai 1999 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
18764 - 1999 JA12 13. mai 1999 Socorro LINEAR
18765 - 1999 JN17 14. mai 1999 Socorro LINEAR
18766 Broderick 1999 JA22 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18767 - 1999 JD22 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18768 Sarahbates 1999 JE22 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18769 - 1999 JS24 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18770 Yingqiuqilei 1999 JN25 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18771 Sisiliang 1999 JA26 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18772 - 1999 JR34 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18773 Bredehoft 1999 JY36 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18774 Lavanture 1999 JT38 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18775 Donaldeng 1999 JD39 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18776 Coulter 1999 JP39 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18777 Hobson 1999 JA41 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18778 - 1999 JW43 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18779 Hattyhong 1999 JN44 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18780 Kuncham 1999 JY44 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18781 Indaram 1999 JH45 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18782 Joanrho 1999 JJ46 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18783 Sychamberlin 1999 JL47 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18784 - 1999 JS47 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18785 Betsywelsh 1999 JV48 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18786 Tyjorgenson 1999 JS53 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18787 Kathermann 1999 JV53 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18788 Carriemiller 1999 JX53 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18789 Metzger 1999 JV56 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18790 Ericaburden 1999 JG57 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18791 - 1999 JF58 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18792 - 1999 JL60 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18793 - 1999 JW60 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18794 Kianafrank 1999 JG62 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18795 - 1999 JT63 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18796 Acosta 1999 JH64 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18797 - 1999 JT64 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18798 - 1999 JG65 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18799 - 1999 JZ73 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18800 Terresadodge 1999 JL76 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18801–18900 rediger
18801 Noelleoas 1999 JO76 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18802 - 1999 JR76 10. mai 1999 Socorro LINEAR
18803 Hillaryoas 1999 JH77 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18804 - 1999 JS77 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18805 Kellyday 1999 JX77 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18806 Zachpenn 1999 JX79 13. mai 1999 Socorro LINEAR
18807 - 1999 JL85 14. mai 1999 Socorro LINEAR
18808 - 1999 JP85 15. mai 1999 Socorro LINEAR
18809 Meileawertz 1999 JP86 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18810 - 1999 JF96 12. mai 1999 Socorro LINEAR
18811 - 1999 KJ1 18. mai 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
18812 Aliadler 1999 KT13 18. mai 1999 Socorro LINEAR
18813 - 1999 KH15 20. mai 1999 Socorro LINEAR
18814 Ivanovsky 1999 KJ17 20. mai 1999 Anderson Mesa LONEOS
18815 - 1999 LT8 8. juni 1999 Socorro LINEAR
18816 - 1999 LW25 9. juni 1999 Socorro LINEAR
18817 - 1999 LF32 15. juni 1999 Kitt Peak Spacewatch
18818 Yasuhiko 1999 MB2 21. juni 1999 Nanyo T. Okuni
18819 - 1999 NK8 13. juli 1999 Socorro LINEAR
18820 - 1999 NS9 13. juli 1999 Socorro LINEAR
18821 Markhavel 1999 NW9 13. juli 1999 Socorro LINEAR
18822 - 1999 NL19 14. juli 1999 Socorro LINEAR
18823 Zachozer 1999 NS20 14. juli 1999 Socorro LINEAR
18824 Graves 1999 NF23 14. juli 1999 Socorro LINEAR
18825 Alicechai 1999 NO23 14. juli 1999 Socorro LINEAR
18826 Leifer 1999 NG24 14. juli 1999 Socorro LINEAR
18827 - 1999 NA26 14. juli 1999 Socorro LINEAR
18828 - 1999 NT27 14. juli 1999 Socorro LINEAR
18829 - 1999 NE30 14. juli 1999 Socorro LINEAR
18830 Pothier 1999 NZ35 14. juli 1999 Socorro LINEAR
18831 - 1999 NP37 14. juli 1999 Socorro LINEAR
18832 - 1999 NV42 14. juli 1999 Socorro LINEAR
18833 - 1999 NT53 12. juli 1999 Socorro LINEAR
18834 - 1999 NN55 12. juli 1999 Socorro LINEAR
18835 - 1999 NK56 12. juli 1999 Socorro LINEAR
18836 Raymundto 1999 NM62 13. juli 1999 Socorro LINEAR
18837 - 1999 NY62 13. juli 1999 Socorro LINEAR
18838 Shannon 1999 OQ 18. juli 1999 Ondřejov L. Šarounová, P. Kušnirák
18839 Whiteley 1999 PG 5. august 1999 Reedy Creek J. Broughton
18840 Yoshioba 1999 PT4 8. august 1999 Nanyo T. Okuni
18841 Hruška 1999 RL3 6. september 1999 Kleť J. Tichá, M. Tichý
18842 - 1999 RB22 7. september 1999 Socorro LINEAR
18843 Ningzhou 1999 RK22 7. september 1999 Socorro LINEAR
18844 - 1999 RU27 8. september 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
18845 Cichocki 1999 RY27 7. september 1999 Črni Vrh H. Mikuž
18846 - 1999 RB28 8. september 1999 Kleť Kleť
18847 - 1999 RJ32 9. september 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
18848 - 1999 RH41 13. september 1999 Socorro LINEAR
18849 - 1999 RK55 7. september 1999 Socorro LINEAR
18850 - 1999 RO81 7. september 1999 Socorro LINEAR
18851 Winmesser 1999 RP84 7. september 1999 Socorro LINEAR
18852 - 1999 RP91 7. september 1999 Socorro LINEAR
18853 - 1999 RO92 7. september 1999 Socorro LINEAR
18854 - 1999 RJ102 8. september 1999 Socorro LINEAR
18855 Sarahgutman 1999 RQ112 9. september 1999 Socorro LINEAR
18856 - 1999 RT116 9. september 1999 Socorro LINEAR
18857 Lalchandani 1999 RE117 9. september 1999 Socorro LINEAR
18858 Tecleveland 1999 RO117 9. september 1999 Socorro LINEAR
18859 - 1999 RM130 9. september 1999 Socorro LINEAR
18860 - 1999 RL133 9. september 1999 Socorro LINEAR
18861 Eugenishmidt 1999 RW166 9. september 1999 Socorro LINEAR
18862 Warot 1999 RE183 9. september 1999 Socorro LINEAR
18863 - 1999 RC191 11. september 1999 Socorro LINEAR
18864 - 1999 RQ195 8. september 1999 Socorro LINEAR
18865 - 1999 RQ204 8. september 1999 Socorro LINEAR
18866 - 1999 RA208 8. september 1999 Socorro LINEAR
18867 - 1999 RX223 7. september 1999 Catalina CSS
18868 - 1999 TD101 2. oktober 1999 Socorro LINEAR
18869 - 1999 TU222 2. oktober 1999 Socorro LINEAR
18870 - 1999 US13 29. oktober 1999 Catalina CSS
18871 Grauer 1999 VQ12 11. november 1999 Fountain Hills C.W. Juels
18872 Tammann 1999 VR20 8. november 1999 Gnosca S. Sposetti
18873 Larryrobinson 1999 VJ22 13. november 1999 EverStaR M. Abraham, G. Fedon
18874 Raoulbehrend 1999 VZ22 8. november 1999 Gnosca S. Sposetti
18875 - 1999 VT39 11. november 1999 Kitt Peak Spacewatch
18876 Sooner 1999 XM 2. desember 1999 Oaxaca J.M. Roe
18877 Stevendodds 1999 XP7 4. desember 1999 Fountain Hills C.W. Juels
18878 - 1999 XD118 5. desember 1999 Catalina CSS
18879 - 1999 XJ143 15. desember 1999 Fountain Hills C.W. Juels
18880 Toddblumberg 1999 XM166 10. desember 1999 Socorro LINEAR
18881 - 1999 XL195 12. desember 1999 Socorro LINEAR
18882 - 1999 YN4 28. desember 1999 Socorro LINEAR
18883 Domegge 1999 YT8 31. desember 1999 EverStaR M. Abraham, G. Fedon
18884 - 1999 YE9 30. desember 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
18885 - 2000 AH80 5. januar 2000 Socorro LINEAR
18886 - 2000 AN164 5. januar 2000 Socorro LINEAR
18887 Yiliuchen 2000 AP181 7. januar 2000 Socorro LINEAR
18888 - 2000 AV246 7. januar 2000 Kitt Peak Spacewatch
18889 - 2000 CC28 8. februar 2000 Socorro LINEAR
18890 - 2000 EV26 9. mars 2000 Socorro LINEAR
18891 Kamler 2000 EF40 8. mars 2000 Socorro LINEAR
18892 - 2000 ET137 9. mars 2000 Socorro LINEAR
18893 - 2000 GH1 2. april 2000 Starkenburg Observatory Starkenburg
18894 - 2000 GF42 5. april 2000 Socorro LINEAR
18895 - 2000 GJ108 7. april 2000 Socorro LINEAR
18896 - 2000 GN113 6. april 2000 Socorro LINEAR
18897 - 2000 HG30 28. april 2000 Socorro LINEAR
18898 - 2000 JX 1. mai 2000 Socorro LINEAR
18899 - 2000 JQ2 3. mai 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
18900 - 2000 LD12 4. juni 2000 Socorro LINEAR
18901–19000 rediger
18901 - 2000 MR5 24. juni 2000 Socorro LINEAR
18902 - 2000 NN5 7. juli 2000 Socorro LINEAR
18903 Matsuura 2000 ND29 10. juli 2000 JCPM Sapporo K. Watanabe
18904 - 2000 OY8 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18905 Weigan 2000 OF10 23. juli 2000 Socorro LINEAR
18906 - 2000 OJ19 29. juli 2000 Socorro LINEAR
18907 Kevinclaytor 2000 OW20 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18908 - 2000 OC21 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18909 - 2000 OE21 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18910 Nolanreis 2000 OR22 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18911 - 2000 OY31 30. juli 2000 Socorro LINEAR
18912 Kayfurman 2000 OM32 30. juli 2000 Socorro LINEAR
18913 - 2000 OU32 30. juli 2000 Socorro LINEAR
18914 - 2000 OT35 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18915 - 2000 OR38 30. juli 2000 Socorro LINEAR
18916 - 2000 OG44 30. juli 2000 Socorro LINEAR
18917 - 2000 OG48 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18918 Nishashah 2000 OB50 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18919 - 2000 OJ52 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18920 - 2000 OU52 31. juli 2000 Socorro LINEAR
18921 - 2000 PT7 2. august 2000 Socorro LINEAR
18922 - 2000 PU12 8. august 2000 Socorro LINEAR
18923 Jennifersass 2000 PC23 2. august 2000 Socorro LINEAR
18924 Vinjamoori 2000 PV24 3. august 2000 Socorro LINEAR
18925 - 2000 PY25 4. august 2000 Haleakala NEAT
18926 - 2000 PO26 5. august 2000 Haleakala NEAT
18927 - 2000 PQ26 5. august 2000 Haleakala NEAT
18928 Pontremoli 2000 QH9 25. august 2000 Monte Viseggi Monte Viseggi
18929 - 2000 QU25 26. august 2000 Socorro LINEAR
18930 Athreya 2000 QW27 24. august 2000 Socorro LINEAR
18931 - 2000 QX31 26. august 2000 Socorro LINEAR
18932 Robinhood 2000 QH35 28. august 2000 Reedy Creek J. Broughton
18933 - 2000 QW36 24. august 2000 Socorro LINEAR
18934 - 2000 QY36 24. august 2000 Socorro LINEAR
18935 Alfandmedina 2000 QE37 24. august 2000 Socorro LINEAR
18936 - 2000 QA42 24. august 2000 Socorro LINEAR
18937 - 2000 QF42 24. august 2000 Socorro LINEAR
18938 Zarabeth 2000 QU44 24. august 2000 Socorro LINEAR
18939 Sariancel 2000 QZ48 24. august 2000 Socorro LINEAR
18940 - 2000 QV49 24. august 2000 Socorro LINEAR
18941 - 2000 QX50 24. august 2000 Socorro LINEAR
18942 - 2000 QE54 25. august 2000 Socorro LINEAR
18943 Elaisponton 2000 QA55 25. august 2000 Socorro LINEAR
18944 Sawilliams 2000 QG61 28. august 2000 Socorro LINEAR
18945 - 2000 QH71 24. august 2000 Socorro LINEAR
18946 Massar 2000 QM75 24. august 2000 Socorro LINEAR
18947 Cindyfulton 2000 QV76 24. august 2000 Socorro LINEAR
18948 Hinkle 2000 QT79 24. august 2000 Socorro LINEAR
18949 Tumaneng 2000 QX85 25. august 2000 Socorro LINEAR
18950 Marakessler 2000 QX95 26. august 2000 Socorro LINEAR
18951 - 2000 QQ98 28. august 2000 Socorro LINEAR
18952 - 2000 QF105 28. august 2000 Socorro LINEAR
18953 Laurensmith 2000 QR114 24. august 2000 Socorro LINEAR
18954 Sarahbounds 2000 QT119 25. august 2000 Socorro LINEAR
18955 - 2000 QY122 25. august 2000 Socorro LINEAR
18956 Jessicarnold 2000 QK126 31. august 2000 Socorro LINEAR
18957 Mijacobsen 2000 QE128 24. august 2000 Socorro LINEAR
18958 - 2000 QL128 24. august 2000 Socorro LINEAR
18959 - 2000 QG129 31. august 2000 Socorro LINEAR
18960 - 2000 QE130 31. august 2000 Socorro LINEAR
18961 Hampfreeman 2000 QR140 31. august 2000 Socorro LINEAR
18962 - 2000 QV140 31. august 2000 Socorro LINEAR
18963 - 2000 QB141 31. august 2000 Socorro LINEAR
18964 Fairhurst 2000 QJ142 31. august 2000 Socorro LINEAR
18965 Lazenby 2000 QR142 31. august 2000 Socorro LINEAR
18966 - 2000 QO145 31. august 2000 Socorro LINEAR
18967 - 2000 QP151 25. august 2000 Socorro LINEAR
18968 - 2000 QX152 29. august 2000 Socorro LINEAR
18969 Valfriedmann 2000 QY152 29. august 2000 Socorro LINEAR
18970 Jenniharper 2000 QU168 31. august 2000 Socorro LINEAR
18971 - 2000 QY177 31. august 2000 Socorro LINEAR
18972 - 2000 QD190 26. august 2000 Socorro LINEAR
18973 Crouch 2000 QJ193 29. august 2000 Socorro LINEAR
18974 Brungardt 2000 QX195 28. august 2000 Socorro LINEAR
18975 - 2000 QZ200 29. august 2000 Socorro LINEAR
18976 Kunilraval 2000 QH206 31. august 2000 Socorro LINEAR
18977 - 2000 QK217 31. august 2000 Socorro LINEAR
18978 - 2000 QH232 31. august 2000 Socorro LINEAR
18979 Henryfong 2000 RC2 1. september 2000 Socorro LINEAR
18980 Johannatang 2000 RY2 1. september 2000 Socorro LINEAR
18981 - 2000 RT3 1. september 2000 Socorro LINEAR
18982 - 2000 RH5 1. september 2000 Socorro LINEAR
18983 Allentran 2000 RG6 1. september 2000 Socorro LINEAR
18984 Olathe 2000 RA8 2. september 2000 Olathe L. Robinson
18985 - 2000 RR21 1. september 2000 Socorro LINEAR
18986 - 2000 RF22 1. september 2000 Socorro LINEAR
18987 Irani 2000 RU23 1. september 2000 Socorro LINEAR
18988 - 2000 RB24 1. september 2000 Socorro LINEAR
18989 - 2000 RV26 1. september 2000 Socorro LINEAR
18990 - 2000 RW31 1. september 2000 Socorro LINEAR
18991 Tonivanov 2000 RD35 1. september 2000 Socorro LINEAR
18992 Katharvard 2000 RK40 3. september 2000 Socorro LINEAR
18993 - 2000 RB43 3. september 2000 Socorro LINEAR
18994 Nhannguyen 2000 RO50 5. september 2000 Socorro LINEAR
18995 - 2000 RF53 5. september 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
18996 Torasan 2000 RR53 4. september 2000 JCPM Sapporo K. Watanabe
18997 Mizrahi 2000 RG54 1. september 2000 Socorro LINEAR
18998 - 2000 RH55 3. september 2000 Socorro LINEAR
18999 - 2000 RC60 8. september 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
19000 - 2000 RM60 3. september 2000 Socorro LINEAR


Forgjenger :
17001–18000


Liste over nummererte småplaneter 18001–19000
Betydningen av småplanetnavn: 18001–18500, 18501–19000
Etterfølger :
19001–20000