Liste over nummererte småplaneter: 11001–12000

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over nummererte småplaneter: 11001–12000 er en liste over nummererte småplaneter fra nummer 11001–12000. For fullstendig liste, se liste over nummererte småplaneter.


Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
11001–11100 rediger
11001 Andrewulff 1979 MF 16. juni 1979 La Silla H.-E. Schuster
11002 Richardlis 1979 MD1 24. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
11003 Andronov 1979 TT2 14. oktober 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
11004 Stenmark 1980 FJ1 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
11005 Waldtrudering 1980 PP1 6. august 1980 La Silla R.M. West
11006 Gilson 1980 TZ3 9. oktober 1980 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
11007 - 1980 VA3 1. november 1980 Palomar S.J. Bus
11008 - 1981 EO7 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11009 - 1981 ET10 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11010 - 1981 ET24 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11011 KIAM 1981 UK11 22. oktober 1981 Nauchnij N.S. Chernykh
11012 Henning 1982 JH2 15. mai 1982 Palomar Palomar
11013 Kullander 1982 QP1 16. august 1982 La Silla C.-I. Lagerkvist
11014 Svätopluk 1982 QY1 23. august 1982 Piszkéstető M. Antal
11015 Romanenko 1982 SJ7 17. september 1982 Nauchnij N.S. Chernykh
11016 Borisov 1982 SG12 16. september 1982 Nauchnij L.I. Chernykh
11017 Billputnam 1983 BD 16. januar 1983 Anderson Mesa E. Bowell
11018 - 1983 CZ2 15. februar 1983 Anderson Mesa N.G. Thomas
11019 Hansrott 1984 HR 25. april 1984 Kleť A. Mrkos
11020 Orwell 1984 OG 31. juli 1984 Kleť A. Mrkos
11021 Foderà 1986 AT2 12. januar 1986 Anderson Mesa E. Bowell
11022 Serio 1986 EJ1 5. mars 1986 Anderson Mesa E. Bowell
11023 1986 QZ 26. august 1986 La Silla H. Debehogne
11024 1986 QC1 26. august 1986 La Silla H. Debehogne
11025 1986 QJ1 27. august 1986 La Silla H. Debehogne
11026 - 1986 RE1 2. september 1986 Kleť A. Mrkos
11027 Astaf'ev 1986 RX5 7. september 1986 Nauchnij L.I. Chernykh
11028 - 1987 UW 18. oktober 1987 Palomar J. Mueller
11029 - 1988 GZ 9. april 1988 Brorfelde P. Jensen
11030 1988 PK 13. august 1988 Siding Spring R.H. McNaught
11031 1988 RC5 2. september 1988 La Silla H. Debehogne
11032 1988 RE5 2. september 1988 La Silla H. Debehogne
11033 - 1988 SH3 16. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
11034 1988 TG 9. oktober 1988 Gekko Y. Oshima
11035 1988 VQ3 12. november 1988 Gekko Y. Oshima
11036 1989 AW5 4. januar 1989 Siding Spring R.H. McNaught
11037 Distler 1989 CD6 2. februar 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
11038 - 1989 EE1 8. mars 1989 Yorii M. Arai, H. Mori
11039 Raynal 1989 GH2 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
11040 Wundt 1989 RG1 3. september 1989 Haute Provence E.W. Elst
11041 Fechner 1989 SH2 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
11042 Ernstweber 1989 VD1 3. november 1989 La Silla E.W. Elst
11043 Pepping 1989 YX6 25. desember 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
11044 1990 DV 28. februar 1990 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11045 - 1990 HH1 26. april 1990 Palomar E.F. Helin
11046 1990 OE4 30. juli 1990 Palomar H.E. Holt
11047 1990 QL1 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
11048 1990 QZ5 29. august 1990 Palomar H.E. Holt
11049 1990 RK2 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
11050 Messiaën 1990 TE7 13. oktober 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
11051 Racine 1990 VH12 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
11052 1990 WM 20. november 1990 Siding Spring R.H. McNaught
11053 1991 CQ6 3. februar 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11054 - 1991 FA 17. mars 1991 Kitt Peak Spacewatch
11055 Honduras 1991 GT2 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
11056 Volland 1991 LE2 6. juni 1991 La Silla E.W. Elst
11057 - 1991 NL 8. juli 1991 Palomar E.F. Helin
11058 1991 PN10 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
11059 Nulliusinverba 1991 RS 4. september 1991 Palomar E.F. Helin
11060 1991 RA13 10. september 1991 Palomar H.E. Holt
11061 Lagerlöf 1991 RS40 10. september 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
11062 1991 SN 30. september 1991 Siding Spring R.H. McNaught
11063 Poynting 1991 VC6 2. november 1991 La Silla E.W. Elst
11064 Dogen 1991 WB 30. november 1991 Kagoshima M. Mukai, M. Takeishi
11065 1991 XE2 1. desember 1991 Palomar H.E. Holt
11066 Sigurd 1992 CC1 9. februar 1992 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
11067 Greenancy 1992 DC3 25. februar 1992 Kitt Peak Spacewatch
11068 1992 EA 2. mars 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11069 Bellqvist 1992 EV4 1. mars 1992 La Silla UESAC
11070 - 1992 EV9 2. mars 1992 La Silla UESAC
11071 - 1992 EU14 1. mars 1992 La Silla UESAC
11072 Hiraoka 1992 GP 3. april 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11073 Cavell 1992 RA4 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
11074 Kuniwake 1992 SC1 23. september 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11075 Dönhoff 1992 SP26 23. september 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen
11076 - 1992 UR 21. oktober 1992 Kiyosato S. Otomo
11077 1992 WB2 18. november 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11078 1992 WH2 18. november 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11079 Mitsunori 1993 AJ 13. januar 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11080 - 1993 FO 23. mars 1993 Lake Tekapo A.C. Gilmore, P.M. Kilmartin
11081 Persäve 1993 FA13 21. mars 1993 La Silla UESAC
11082 Spilliaert 1993 JW 14. mai 1993 La Silla E.W. Elst
11083 Caracas 1993 RZ6 15. september 1993 La Silla E.W. Elst
11084 Giò 1993 SG3 19. september 1993 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
11085 Isala 1993 SS6 17. september 1993 La Silla E.W. Elst
11086 Nagatayuji 1993 TC1 11. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11087 Yamasakimakoto 1993 TK1 15. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11088 1993 UN 19. oktober 1993 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11089 - 1994 CS8 8. februar 1994 Mérida O.A. Naranjo
11090 Popelin 1994 CT12 7. februar 1994 La Silla E.W. Elst
11091 Thelonious 1994 DP 16. februar 1994 Kitt Peak Spacewatch
11092 Iwakisan 1994 ED 4. mars 1994 Oizumi T. Kobayashi
11093 1994 HD 17. april 1994 Siding Spring R.H. McNaught
11094 Cuba 1994 PG17 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
11095 Havana 1994 PJ22 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
11096 - 1994 RU1 1. september 1994 Palomar E.F. Helin
11097 1994 UD1 31. oktober 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11098 Ginsberg 1995 GC2 2. april 1995 Kitt Peak Spacewatch
11099 Sonodamasaki 1995 HL 20. april 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11100 Lai 1995 KC 22. mai 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
11101–11200 rediger
11101 Českáfilharmonie 1995 SH 17. september 1995 Ondřejov L. Šarounová
11102 Bertorighini 1995 SZ4 26. september 1995 San Marcello L. Tesi
11103 Miekerouppe 1995 SX19 18. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
11104 Airion 1995 TQ 6. oktober 1995 AMOS AMOS
11105 Puchnarová 1995 UR2 24. oktober 1995 Kleť J. Tichá
11106 1995 UK3 17. oktober 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11107 Hakkoda 1995 UU4 25. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
11108 Hachimantai 1995 UJ6 27. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
11109 Iwatesan 1995 UG8 27. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
11110 - 1995 VT1 2. november 1995 Kiyosato S. Otomo
11111 Repunit 1995 WL 16. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
11112 Cagnoli 1995 WM2 18. november 1995 Dossobuono Madonna di Dossobuono
11113 1995 WW3 18. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11114 - 1995 WV5 16. november 1995 Chichibu N. Sato, T. Urata
11115 Kariya 1995 WC7 21. november 1995 Kuma Kogen A. Nakamura
11116 1996 EK 10. mars 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11117 - 1996 LP1 14. juni 1996 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
11118 Modra 1996 PK 9. august 1996 Modra A. Galád, D. Kalmančok
11119 Taro 1996 PS9 9. august 1996 Nanyo T. Okuni
11120 Pancaldi 1996 QD1 17. august 1996 Bologna Osservatorio San Vittore
11121 Malpighi 1996 RD1 10. september 1996 Pianoro V. Goretti
11122 Eliscolombini 1996 RQ2 13. september 1996 Bologna Osservatorio San Vittore
11123 Aliciaclaire 1996 RT24 8. september 1996 Haleakala NEAT
11124 Mikulášek 1996 TR9 14. oktober 1996 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
11125 1996 TL10 9. oktober 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11126 Doleček 1996 TC15 15. oktober 1996 Ondřejov P. Pravec
11127 Hagi 1996 UH1 20. oktober 1996 Sendai K. Cross
11128 Ostravia 1996 VP 3. november 1996 Kleť J. Tichá, M. Tichý
11129 Hayachine 1996 VS5 14. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
11130 1996 VA30 7. november 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11131 1996 VO30 7. november 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11132 Horne 1996 WU 17. november 1996 Sudbury D. di Cicco
11133 Kumotori 1996 XY 2. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
11134 České Budějovice 1996 XO2 4. desember 1996 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
11135 Ryokami 1996 XF3 3. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
11136 Shirleymarinus 1996 XW12 8. desember 1996 Kitt Peak Spacewatch
11137 Yarigatake 1996 XE19 8. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
11138 Hotakadake 1996 XC31 14. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
11139 1996 YF2 22. desember 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11140 Yakedake 1997 AP1 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11141 Jindrawalter 1997 AX14 12. januar 1997 Kleť J. Tichá, M. Tichý
11142 Facchini 1997 AP17 7. januar 1997 Colleverde V.S. Casulli
11143 1997 BF7 28. januar 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11144 Radiocommunicata 1997 CR1 2. februar 1997 Kleť J. Tichá, M. Tichý
11145 Emanuelli 1997 QH1 29. august 1997 Sormano P. Sicoli, P. Chiavenna
11146 Kirigamine 1997 WD3 23. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
11147 Delmas 1997 XT5 6. desember 1997 Bédoin P. Antonini
11148 Einhardress 1997 XO8 7. desember 1997 Caussols ODAS
11149 Tateshina 1997 XZ9 5. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
11150 Bragg 1997 YG1 21. desember 1997 Woomera F.B. Zoltowski
11151 Oodaigahara 1997 YZ2 24. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
11152 Oomine 1997 YH5 25. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
11153 - 1997 YB10 25. desember 1997 Gekko T. Kagawa, T. Urata
11154 Kobushi 1997 YD10 28. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
11155 Kinpu 1997 YW13 31. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
11156 Al-Khwarismi 1997 YP14 31. desember 1997 Prescott P.G. Comba
11157 1998 AJ 2. januar 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11158 Cirou 1998 AJ6 8. januar 1998 Caussols ODAS
11159 Mizugaki 1998 BH1 19. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
11160 - 1998 BH7 24. januar 1998 Haleakala NEAT
11161 Daibosatsu 1998 BA8 25. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
11162 - 1998 BG8 25. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
11163 Milešovka 1998 CR 4. februar 1998 Kleť Z. Moravec
11164 1998 DW2 17. februar 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11165 - 1998 DE5 22. februar 1998 Haleakala NEAT
11166 Anatolefrance 1998 DF34 27. februar 1998 La Silla E.W. Elst
11167 Kunžak 1998 FD3 23. mars 1998 Ondřejov P. Pravec
11168 1998 FO15 21. mars 1998 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11169 Alkon 1998 FW33 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11170 - 1998 FY34 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11171 - 1998 FB42 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11172 - 1998 FT54 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11173 Jayanderson 1998 FA59 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11174 Carandrews 1998 FR67 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11175 - 1998 FY67 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11176 Batth 1998 FD68 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11177 - 1998 FH77 24. mars 1998 Socorro LINEAR
11178 - 1998 FR101 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11179 - 1998 FB109 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11180 - 1998 FU117 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11181 - 1998 FG118 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11182 - 1998 GM6 2. april 1998 Socorro LINEAR
11183 - 1998 GB7 2. april 1998 Socorro LINEAR
11184 Postma 1998 HJ9 18. april 1998 Kitt Peak Spacewatch
11185 - 1998 HS100 21. april 1998 Socorro LINEAR
11186 - 1998 HC120 23. april 1998 Socorro LINEAR
11187 Richoliver 1998 KO4 22. mai 1998 Anderson Mesa LONEOS
11188 - 1998 KD50 23. mai 1998 Socorro LINEAR
11189 Rabeaton 1998 QQ43 17. august 1998 Socorro LINEAR
11190 Jennibell 1998 RM52 14. september 1998 Socorro LINEAR
11191 Paskvić 1998 XW16 15. desember 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
11192 - 1998 XX49 14. desember 1998 Socorro LINEAR
11193 Mérida 1998 XN96 11. desember 1998 Mérida O.A. Naranjo
11194 Mirna 1998 YE 16. desember 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
11195 Woomera 1999 AY22 15. januar 1999 Woomera F.B. Zoltowski
11196 Michanikos 1999 BO9 22. januar 1999 Reedy Creek J. Broughton
11197 Beranek 1999 CY25 10. februar 1999 Socorro LINEAR
11198 - 1999 CV40 10. februar 1999 Socorro LINEAR
11199 - 1999 CC82 12. februar 1999 Socorro LINEAR
11200 - 1999 CV121 11. februar 1999 Socorro LINEAR
11201–11300 rediger
11201 Talich 1999 EL5 13. mars 1999 Ondřejov L. Šarounová
11202 Teddunham 1999 FA10 22. mars 1999 Anderson Mesa LONEOS
11203 Danielbetten 1999 FV26 19. mars 1999 Socorro LINEAR
11204 - 1999 FQ28 19. mars 1999 Socorro LINEAR
11205 - 1999 FY28 19. mars 1999 Socorro LINEAR
11206 Bibee 1999 FR29 19. mars 1999 Socorro LINEAR
11207 Black 1999 FQ58 20. mars 1999 Socorro LINEAR
11208 - 1999 GT16 15. april 1999 Socorro LINEAR
11209 - 1999 GP18 15. april 1999 Socorro LINEAR
11210 - 1999 GP22 6. april 1999 Socorro LINEAR
11211 - 1999 GD24 6. april 1999 Socorro LINEAR
11212 Tebbutt 1999 HS 18. april 1999 Woomera F.B. Zoltowski
11213 - 1999 HF8 16. april 1999 Socorro LINEAR
11214 - 1999 HP8 16. april 1999 Socorro LINEAR
11215 - 1999 HN10 17. april 1999 Socorro LINEAR
11216 Billhubbard 1999 JG1 8. mai 1999 Catalina CSS
11217 - 1999 JC4 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11218 - 1999 JD20 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11219 Benbohn 1999 JN20 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11220 - 1999 JM25 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11221 - 1999 JO26 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11222 - 1999 JR27 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11223 - 1999 JC30 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11224 - 1999 JP32 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11225 Borden 1999 JD36 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11226 - 1999 JO36 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11227 Ksenborisova 1999 JR43 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11228 Botnick 1999 JW49 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11229 Brookebowers 1999 JX52 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11230 - 1999 JV57 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11231 - 1999 JF59 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11232 - 1999 JA77 12. mai 1999 Socorro LINEAR
11233 - 1999 JA82 12. mai 1999 Socorro LINEAR
11234 - 1999 JS82 12. mai 1999 Socorro LINEAR
11235 - 1999 JP91 12. mai 1999 Socorro LINEAR
11236 - 1999 KX14 18. mai 1999 Socorro LINEAR
11237 - 1999 KE15 18. mai 1999 Socorro LINEAR
11238 Johanmaurits 2044 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11239 Marcgraf 4141 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11240 Piso 4175 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11241 Eckhout 6792 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11242 Franspost 2144 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11243 de Graauw 2157 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11244 Andrékuipers 4314 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11245 Hansderijk 3100 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11246 Orvillewright 4250 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11247 Wilburwright 4280 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11248 Blériot 4354 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11249 Etna 1971 FD 24. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11250 - 1972 AU 14. januar 1972 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
11251 Icarion 1973 SN1 20. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11252 Laërtes 1973 SA2 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11253 Mesyats 1976 UP2 26. oktober 1976 Nauchnij T.M. Smirnova
11254 Konkohekisui 1977 DL2 18. februar 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
11255 Fujiiekio 1977 DC4 18. februar 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
11256 Fuglesang 1978 RO8 2. september 1978 La Silla C.-I. Lagerkvist
11257 Rodionta 1978 TP2 3. oktober 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
11258 Aoyama 1978 VP1 1. november 1978 Caussols K. Tomita
11259 - 1978 VD3 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
11260 - 1978 VD9 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
11261 - 1978 XK 6. desember 1978 Palomar E. Bowell, A. Warnock
11262 - 1979 MP3 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
11263 - 1979 OA 23. juli 1979 Anderson Mesa E. Bowell
11264 Claudiomaccone 1979 UC4 16. oktober 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
11265 - 1981 EU34 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11266 - 1981 ES41 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11267 - 1981 UE28 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
11268 Spassky 1985 UF5 22. oktober 1985 Nauchnij L.V. Zhuravleva
11269 Knyr 1987 QG10 26. august 1987 Nauchnij L.G. Karachkina
11270 - 1988 EA2 13. mars 1988 Brorfelde P. Jensen
11271 - 1988 KB 19. mai 1988 Palomar E.F. Helin
11272 - 1988 RK 8. september 1988 Palomar E.F. Helin
11273 - 1988 RN11 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
11274 - 1988 SX2 16. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
11275 - 1988 SL3 16. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
11276 1988 TM1 13. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11277 Ballard 1988 TW2 8. oktober 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
11278 Telesio 1989 SD3 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
11279 - 1989 TC 1. oktober 1989 Palomar J. Alu, E.F. Helin
11280 Sakurai 1989 TY10 9. oktober 1989 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
11281 - 1989 UM1 28. oktober 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
11282 Hanakusa 1989 UY2 30. oktober 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11283 - 1989 UX4 25. oktober 1989 Kleť A. Mrkos
11284 Belenus 1990 BA 21. januar 1990 Caussols A. Maury
11285 1990 QU3 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
11286 1990 RO8 15. september 1990 La Silla H. Debehogne
11287 1990 SX 16. september 1990 Palomar H.E. Holt
11288 Okunohosomichi 1990 XU 10. desember 1990 Geisei T. Seki
11289 Frescobaldi 1991 PA2 2. august 1991 La Silla E.W. Elst
11290 1991 RA1 10. september 1991 Dynic A. Sugie
11291 1991 RZ10 10. september 1991 Palomar H.E. Holt
11292 Bunjisuzuki 1991 RC28 8. september 1991 Kitt Peak Spacewatch
11293 1991 XL 4. desember 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11294 - 1992 CK 4. februar 1992 Geisei T. Seki
11295 Gustaflarsson 1992 EU28 8. mars 1992 La Silla UESAC
11296 Denzen 1992 KA 24. mai 1992 Geisei T. Seki
11297 1992 PP6 5. august 1992 La Silla H. Debehogne, Á. López G.
11298 Gide 1992 RE6 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
11299 Annafreud 1992 SA22 22. september 1992 La Silla E.W. Elst
11300 1992 WG2 18. november 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11301–11400 rediger
11301 - 1992 XM 14. desember 1992 Kiyosato S. Otomo
11302 Rubicon 1993 BM5 27. januar 1993 Caussols E.W. Elst
11303 - 1993 CA1 14. februar 1993 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
11304 - 1993 DJ 19. februar 1993 Geisei T. Seki
11305 Ahlqvist 1993 FS6 17. mars 1993 La Silla UESAC
11306 Åkesson 1993 FF18 17. mars 1993 La Silla UESAC
11307 Erikolsson 1993 FA40 19. mars 1993 La Silla UESAC
11308 Tofta 1993 FF76 21. mars 1993 La Silla UESAC
11309 Malus 1993 PC7 15. august 1993 Caussols E.W. Elst
11310 1993 SB15 19. september 1993 Palomar H.E. Holt
11311 Peleus 1993 XN2 10. desember 1993 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
11312 - 1994 AR2 14. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
11313 Kügelgen 1994 GE10 3. april 1994 Tautenburg Observatory F. Börngen
11314 Charcot 1994 NR1 8. juli 1994 Caussols E.W. Elst
11315 Salpêtrière 1994 NS1 8. juli 1994 Caussols E.W. Elst
11316 Fuchitatsuo 1994 TR3 5. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11317 Hitoshi 1994 TX12 10. oktober 1994 Kitt Peak Spacewatch
11318 - 1994 XZ4 4. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
11319 - 1995 AZ 6. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
11320 - 1995 BY 25. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
11321 Tosimatumoto 1995 DE1 21. februar 1995 Geisei T. Seki
11322 Aquamarine 1995 QT 23. august 1995 Yatsuka H. Abe
11323 Nasu 1995 QC2 21. august 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11324 Hayamizu 1995 QQ3 30. august 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11325 Slavický 1995 SG 17. september 1995 Ondřejov L. Šarounová
11326 Ladislavschmied 1995 SL 17. september 1995 Ondřejov L. Šarounová
11327 1995 SL2 17. september 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11328 Mariotozzi 1995 UL 19. oktober 1995 Colleverde V.S. Casulli
11329 - 1995 WJ2 18. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
11330 1995 WZ6 18. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11331 - 1996 FO2 17. mars 1996 Haleakala NEAT
11332 Jameswatt 1996 GO20 15. april 1996 La Silla E.W. Elst
11333 Forman 1996 HU 20. april 1996 Ondřejov P. Pravec, L. Šarounová
11334 Rio de Janeiro 1996 HM18 18. april 1996 La Silla E.W. Elst
11335 Santiago 1996 HW23 20. april 1996 La Silla E.W. Elst
11336 Piranesi 1996 NS3 14. juli 1996 La Silla E.W. Elst
11337 Sandro 1996 PG1 10. august 1996 Montelupo M. Tombelli, G. Forti
11338 Schiele 1996 TL9 13. oktober 1996 Kleť J. Tichá, M. Tichý
11339 Orlík 1996 VM5 13. november 1996 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
11340 - 1996 VN5 14. november 1996 Oohira T. Urata
11341 Babbage 1996 XE2 3. desember 1996 Prescott P.G. Comba
11342 - 1996 XJ19 8. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
11343 - 1996 XP19 8. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
11344 - 1996 XH31 14. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
11345 - 1996 YM 20. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
11346 - 1997 AP14 10. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11347 1997 AG21 9. januar 1997 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11348 Allegra 1997 BG9 30. januar 1997 Cima Ekar M. Tombelli, U. Munari
11349 Witten 1997 JH16 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
11350 Teresa 1997 QN4 29. august 1997 Majorca À. López, R. Pacheco
11351 1997 TS25 12. oktober 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11352 Koldewey 1997 WP22 28. november 1997 Caussols ODAS
11353 Guillaume 1997 XX5 5. desember 1997 Caussols ODAS
11354 - 1997 XY9 5. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
11355 1997 XL11 15. desember 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11356 Chuckjones 1997 YA 18. desember 1997 Woomera F.B. Zoltowski
11357 - 1997 YX2 21. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
11358 - 1997 YY5 25. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
11359 Piteglio 1998 BP24 27. januar 1998 San Marcello L. Tesi, V. Cecchini
11360 Formigine 1998 DL14 24. februar 1998 Bologna Osservatorio San Vittore
11361 Orbinskij 1998 DD36 28. februar 1998 Geisei T. Seki
11362 - 1998 EN9 6. mars 1998 Gekko T. Kagawa
11363 Vives 1998 EB12 1. mars 1998 La Silla E.W. Elst
11364 Karlštejn 1998 FB3 23. mars 1998 Ondřejov P. Pravec
11365 NASA 1998 FK126 23. mars 1998 Reedy Creek J. Broughton
11366 - 1998 GL9 2. april 1998 Socorro LINEAR
11367 - 1998 HJ115 23. april 1998 Socorro LINEAR
11368 - 1998 HN115 23. april 1998 Socorro LINEAR
11369 Brazelton 1998 QE33 17. august 1998 Socorro LINEAR
11370 Nabrown 1998 QD35 17. august 1998 Socorro LINEAR
11371 Camley 1998 QO38 17. august 1998 Socorro LINEAR
11372 - 1998 QP41 17. august 1998 Socorro LINEAR
11373 Carbonaro 1998 QG49 17. august 1998 Socorro LINEAR
11374 Briantaylor 1998 QU60 23. august 1998 Anderson Mesa LONEOS
11375 - 1998 QB74 24. august 1998 Socorro LINEAR
11376 Taizomuta 1998 SY5 20. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
11377 Nye 1998 SH59 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
11378 Dauria 1998 SV60 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
11379 Flaubert 1998 SY74 21. september 1998 La Silla E.W. Elst
11380 - 1998 SK100 26. september 1998 Socorro LINEAR
11381 - 1998 SZ115 26. september 1998 Socorro LINEAR
11382 - 1998 SW127 26. september 1998 Socorro LINEAR
11383 - 1998 SD128 26. september 1998 Socorro LINEAR
11384 Sartre 1998 SW143 18. september 1998 La Silla E.W. Elst
11385 Beauvoir 1998 SP147 20. september 1998 La Silla E.W. Elst
11386 1998 TA18 12. oktober 1998 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11387 - 1998 UA37 28. oktober 1998 Socorro LINEAR
11388 - 1998 VU4 11. november 1998 Ondřejov L. Šarounová
11389 - 1998 VV5 11. november 1998 Oizumi T. Kobayashi
11390 - 1998 VG15 10. november 1998 Socorro LINEAR
11391 1998 VA35 12. november 1998 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11392 - 1998 WC3 19. november 1998 Caussols ODAS
11393 - 1998 XJ53 14. desember 1998 Socorro LINEAR
11394 - 1998 XL77 15. desember 1998 Socorro LINEAR
11395 - 1998 XN77 15. desember 1998 Socorro LINEAR
11396 - 1998 XZ77 15. desember 1998 Socorro LINEAR
11397 - 1998 XX93 15. desember 1998 Socorro LINEAR
11398 - 1998 YP11 23. desember 1998 Socorro LINEAR
11399 - 1999 AR3 10. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
11400 Raša 1999 AT21 15. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
11401–11500 rediger
11401 Pierralba 1999 AF25 15. januar 1999 Caussols ODAS
11402 - 1999 BD 16. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
11403 - 1999 BW 16. januar 1999 Gekko T. Kagawa
11404 Wittig 1999 BX4 19. januar 1999 Caussols ODAS
11405 - 1999 CV3 10. februar 1999 Socorro LINEAR
11406 Ucciocontin 1999 CY14 15. februar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
11407 - 1999 CV50 10. februar 1999 Socorro LINEAR
11408 Zahradník 1999 EG3 13. mars 1999 Ondřejov L. Šarounová
11409 Horkheimer 1999 FD9 19. mars 1999 Anderson Mesa LONEOS
11410 - 1999 FU34 19. mars 1999 Socorro LINEAR
11411 - 1999 HK1 16. april 1999 Socorro LINEAR
11412 - 1999 JE19 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11413 Catanach 1999 JG21 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11414 Allanchu 1999 JU26 10. mai 1999 Socorro LINEAR
11415 - 1999 JG81 14. mai 1999 Socorro LINEAR
11416 - 1999 JK96 12. mai 1999 Socorro LINEAR
11417 Chughtai 1999 JW117 13. mai 1999 Socorro LINEAR
11418 - 1999 JN118 13. mai 1999 Socorro LINEAR
11419 Donjohnson 1999 KS2 16. mai 1999 Kitt Peak Spacewatch
11420 - 1999 KR14 18. mai 1999 Socorro LINEAR
11421 Cardano 1999 LW2 10. juni 1999 Prescott P.G. Comba
11422 Alilienthal 1999 LD7 10. juni 1999 Kitt Peak Spacewatch
11423 Cronin 1999 LT24 9. juni 1999 Socorro LINEAR
11424 - 1999 LZ24 9. juni 1999 Socorro LINEAR
11425 Wearydunlop 1999 MF 18. juni 1999 Reedy Creek J. Broughton
11426 Molster 2527 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11427 Willemkolff 2611 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11428 Alcinoös 4139 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11429 Demodokus 4655 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11430 Lodewijkberg 9560 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11431 Karelbosscha 4843 T-1 13. mai 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11432 Kerkhoven 1052 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11433 Gemmafrisius 3474 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11434 Lohnert 1931 TC2 10. oktober 1931 Heidelberg K. Reinmuth
11435 1931 UB 17. oktober 1931 Heidelberg K. Reinmuth
11436 1969 QR 22. august 1969 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
11437 Cardalda 1971 SB 16. september 1971 El Leoncito J. Gibson, C.U. Cesco
11438 Zeldovich 1973 QR1 29. august 1973 Nauchnij T.M. Smirnova
11439 - 1974 XW 14. desember 1974 Nanking Purple Mountain Observatory
11440 - 1975 SC2 30. september 1975 Palomar S.J. Bus
11441 Anadiego 1975 YD 31. desember 1975 El Leoncito M.R. Cesco
11442 Seijin-Sanso 1976 UN14 22. oktober 1976 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
11443 - 1977 CP 11. februar 1977 Palomar E. Bowell
11444 Peshekhonov 1978 QA2 31. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
11445 Fedotov 1978 SC7 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
11446 Betankur 1978 TO8 9. oktober 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
11447 - 1978 UL4 27. oktober 1978 Palomar C.M. Olmstead
11448 - 1979 MB6 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
11449 Stephwerner 1979 QP 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
11450 Shearer 1979 QJ1 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
11451 Aarongolden 1979 QR1 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
11452 1980 KE 22. mai 1980 La Silla H. Debehogne
11453 - 1981 DS1 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
11454 - 1981 DT2 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
11455 - 1981 EN4 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11456 - 1981 EK9 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11457 - 1981 EF12 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11458 - 1981 EV12 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11459 - 1981 ET13 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11460 - 1981 EZ15 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11461 - 1981 EM18 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11462 - 1981 ES23 3. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11463 - 1981 EN24 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11464 - 1981 EL28 6. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11465 - 1981 EP30 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11466 - 1981 EL33 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11467 - 1981 EA36 3. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11468 - 1981 EU42 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11469 - 1981 EZ42 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11470 - 1981 EE47 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11471 - 1981 EH48 6. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11472 - 1981 SE9 24. september 1981 Bickley Perth Observatory
11473 Barbaresco 1982 SC 22. september 1982 Anderson Mesa E. Bowell
11474 1982 SM2 18. september 1982 La Silla H. Debehogne
11475 - 1982 VL 11. november 1982 Kleť Z. Vávrová
11476 - 1984 HH1 23. april 1984 La Silla W. Ferreri, V. Zappalà
11477 - 1984 SY1 29. september 1984 Kleť A. Mrkos
11478 1985 CD 14. februar 1985 Toyota K. Suzuki, T. Urata
11479 - 1986 EP5 6. mars 1986 La Silla G. DeSanctis
11480 Velikij Ustyug 1986 RW5 7. september 1986 Nauchnij L.I. Chernykh
11481 Znannya 1987 WO1 22. november 1987 Anderson Mesa E. Bowell
11482 1988 BW 25. januar 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11483 1988 BC4 19. januar 1988 La Silla H. Debehogne
11484 Daudet 1988 DF2 17. februar 1988 La Silla E.W. Elst
11485 Zinzendorf 1988 RW3 8. september 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
11486 1988 RE6 5. september 1988 La Silla H. Debehogne
11487 - 1988 RG10 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
11488 - 1988 RM11 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
11489 1988 SN 22. september 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11490 1988 TE 3. oktober 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11491 1988 VT2 8. november 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11492 Shimose 1988 VR3 13. november 1988 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11493 - 1988 VN5 4. november 1988 Kleť A. Mrkos
11494 Hibiki 1988 VM9 2. november 1988 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
11495 Fukunaga 1988 XR 3. desember 1988 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11496 Grass 1989 AG7 10. januar 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
11497 - 1989 CG1 6. februar 1989 Palomar E.F. Helin
11498 Julgeerts 1989 GS4 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
11499 Duras 1989 RL 2. september 1989 Haute Provence E.W. Elst
11500 Tomaiyowit 1989 UR 28. oktober 1989 Palomar J. Mueller, J.D. Mendenhall
11501–11600 rediger
11501 - 1989 UU3 29. oktober 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
11502 1989 WU2 21. november 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11503 - 1990 BF 21. januar 1990 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
11504 Kazo 1990 BT 21. januar 1990 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
11505 1990 DW2 24. februar 1990 La Silla H. Debehogne
11506 Toulouse-Lautrec 1990 ES1 2. mars 1990 La Silla E.W. Elst
11507 Danpascu 1990 OF 20. juli 1990 Palomar E.F. Helin
11508 Stolte 1990 TF13 12. oktober 1990 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
11509 Thersilochos 1990 VL6 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
11510 Borges 1990 VV8 11. november 1990 La Silla E.W. Elst
11511 - 1990 WK2 18. november 1990 Palomar E.F. Helin
11512 - 1991 AB2 11. januar 1991 Palomar E.F. Helin
11513 - 1991 CE1 12. februar 1991 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
11514 Tsunenaga 1991 CO1 13. februar 1991 Sendai M. Koishikawa
11515 Oshijyo 1991 CR1 12. februar 1991 Yorii M. Arai, H. Mori
11516 Arthurpage 1991 ED 6. mars 1991 Geisei T. Seki
11517 Esteracuna 1991 EA4 12. mars 1991 La Silla H. Debehogne
11518 Jung 1991 GB3 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
11519 Adler 1991 GZ4 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
11520 Fromm 1991 GE8 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
11521 Erikson 1991 GE9 10. april 1991 La Silla E.W. Elst
11522 - 1991 JF 3. mai 1991 Oohira T. Urata
11523 - 1991 PK1 15. august 1991 Palomar E.F. Helin
11524 Pleyel 1991 PY2 2. august 1991 La Silla E.W. Elst
11525 1991 RE25 11. september 1991 Palomar H.E. Holt
11526 1991 UL3 31. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11527 - 1991 VU4 5. november 1991 Kiyosato S. Otomo
11528 Mie 1991 XH 3. desember 1991 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
11529 1992 BJ1 28. januar 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11530 d'Indy 1992 CP2 2. februar 1992 La Silla E.W. Elst
11531 - 1992 DL7 29. februar 1992 La Silla UESAC
11532 Gullin 1992 ER4 1. mars 1992 La Silla UESAC
11533 - 1992 EG6 1. mars 1992 La Silla UESAC
11534 - 1992 EB16 1. mars 1992 La Silla UESAC
11535 - 1992 EQ27 4. mars 1992 La Silla UESAC
11536 1992 FZ 26. mars 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11537 Guericke 1992 HY6 29. april 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen
11538 Brunico 1992 OJ8 22. juli 1992 La Silla H. Debehogne, Á. López G.
11539 1992 PQ2 2. august 1992 Palomar H.E. Holt
11540 1992 PV3 5. august 1992 Palomar H.E. Holt
11541 1992 SY14 28. september 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11542 - 1992 SU21 22. september 1992 La Silla E.W. Elst
11543 - 1992 UN2 25. oktober 1992 Uenohara N. Kawasato
11544 - 1992 UD3 26. oktober 1992 Kiyosato S. Otomo
11545 Hashimoto 1992 UE4 26. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11546 Miyoshimachi 1992 UM6 28. oktober 1992 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
11547 Griesser 1992 UP8 31. oktober 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen
11548 Jerrylewis 1992 WD8 25. november 1992 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
11549 1992 YY 25. desember 1992 Yakiimo A. Natori, T. Urata
11550 - 1993 BN 20. januar 1993 Oohira T. Urata
11551 - 1993 BR3 21. januar 1993 Oohira T. Urata
11552 Boucolion 1993 BD4 27. januar 1993 Caussols E.W. Elst
11553 - 1993 BD6 27. januar 1993 Caussols E.W. Elst
11554 Asios 1993 BZ12 22. januar 1993 La Silla E.W. Elst
11555 1993 CR1 15. februar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11556 1993 DV 21. februar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11557 - 1993 FO8 17. mars 1993 La Silla UESAC
11558 - 1993 FY8 17. mars 1993 La Silla UESAC
11559 - 1993 FS23 21. mars 1993 La Silla UESAC
11560 - 1993 FU24 21. mars 1993 La Silla UESAC
11561 - 1993 FZ24 21. mars 1993 La Silla UESAC
11562 - 1993 FU33 19. mars 1993 La Silla UESAC
11563 - 1993 FO36 19. mars 1993 La Silla UESAC
11564 - 1993 FU41 19. mars 1993 La Silla UESAC
11565 - 1993 FD51 19. mars 1993 La Silla UESAC
11566 - 1993 FU51 17. mars 1993 La Silla UESAC
11567 - 1993 FF82 19. mars 1993 La Silla UESAC
11568 - 1993 GL 14. april 1993 Kiyosato S. Otomo
11569 Virgilsmith 1993 KB2 27. mai 1993 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
11570 1993 LE 14. juni 1993 Palomar H.E. Holt
11571 Daens 1993 OR8 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
11572 Schindler 1993 RM7 15. september 1993 La Silla E.W. Elst
11573 Helmholtz 1993 SK3 20. september 1993 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
11574 d'Alviella 1994 BP3 16. januar 1994 Caussols E.W. Elst
11575 - 1994 BN4 31. januar 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
11576 - 1994 CL 3. februar 1994 Oizumi T. Kobayashi
11577 Einasto 1994 CO17 8. februar 1994 La Silla E.W. Elst
11578 - 1994 EB 4. mars 1994 Colleverde V.S. Casulli
11579 Tsujitsuka 1994 JN 6. mai 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11580 Bautzen 1994 JG4 3. mai 1994 Kitt Peak Spacewatch
11581 Philipdejager 1994 PK9 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
11582 Bleuler 1994 PC14 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
11583 Breuer 1994 PZ28 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
11584 Ferenczi 1994 PP39 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
11585 Orlandelassus 1994 RB17 3. september 1994 La Silla E.W. Elst
11586 1994 UA2 31. oktober 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11587 1994 UH2 31. oktober 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11588 Gottfriedkeller 1994 UZ12 28. oktober 1994 Tautenburg Observatory F. Börngen
11589 - 1994 WG 25. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
11590 1994 WH3 28. november 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11591 - 1995 FV 28. mars 1995 Oizumi T. Kobayashi
11592 Clintkelly 1995 FA7 23. mars 1995 Kitt Peak Spacewatch
11593 Uchikawa 1995 HK 20. april 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11594 1995 HP 27. april 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11595 Monsummano 1995 KN 23. mai 1995 San Marcello A. Boattini, L. Tesi
11596 - 1995 KA1 26. mai 1995 Catalina Station T.B. Spahr
11597 1995 KL1 31. mai 1995 Siding Spring R.H. McNaught
11598 Kubík 1995 OJ 22. juli 1995 Ondřejov L. Šarounová
11599 1995 QR 16. august 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11600 Cipolla 1995 SQ2 26. september 1995 Stroncone Stroncone
11601–11700 rediger
11601 - 1995 SE4 28. september 1995 Church Stretton S.P. Laurie
11602 Miryang 1995 ST54 28. september 1995 Socorro R. Weber
11603 - 1995 TF 5. oktober 1995 Kleť Z. Moravec
11604 Novigrad 1995 UB1 21. oktober 1995 Višnjan Observatory K. Korlević, V. Brcic
11605 Ranfagni 1995 UP6 19. oktober 1995 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
11606 Almary 1995 UU6 19. oktober 1995 Mauna Kea D.J. Tholen
11607 - 1995 WX1 16. november 1995 Chichibu N. Sato, T. Urata
11608 1995 WU4 18. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11609 - 1995 XT 12. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
11610 - 1995 XJ1 15. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
11611 - 1995 YQ 18. desember 1995 Haleakala NEAT
11612 Obu 1995 YZ1 21. desember 1995 Kuma Kogen A. Nakamura
11613 1995 YN4 23. desember 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11614 Istropolitana 1996 AD2 14. januar 1996 Modra A. Galád, A. Pravda
11615 Naoya 1996 AE4 13. januar 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11616 - 1996 BQ2 26. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
11617 1996 CL2 12. februar 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11618 - 1996 EX1 15. mars 1996 Haleakala NEAT
11619 1996 GG17 13. april 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11620 Susanagordon 1996 OE2 23. juli 1996 Campo Imperatore A. Boattini, A. Di Paola
11621 Duccio 1996 PJ5 15. august 1996 Montelupo M. Tombelli, G. Forti
11622 Samuele 1996 RD4 9. september 1996 San Marcello A. Boattini, L. Tesi
11623 Kagekatu 1996 TC10 8. oktober 1996 Nanyo T. Okuni
11624 - 1996 UF 16. oktober 1996 Oizumi T. Kobayashi
11625 Francelinda 1996 UL1 20. oktober 1996 San Marcello L. Tesi, G. Cattani
11626 Church Stretton 1996 VW2 8. november 1996 Church Stretton S.P. Laurie
11627 - 1996 VT4 13. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
11628 Katuhikoikeda 1996 VB5 13. november 1996 Moriyama Y. Ikari
11629 1996 VY29 7. november 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11630 1996 VY38 7. november 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11631 - 1996 XV1 2. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
11632 - 1996 XB3 3. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
11633 - 1996 XG9 2. desember 1996 Uccle T. Pauwels
11634 1996 XU30 12. desember 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11635 1996 XQ32 6. desember 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11636 Pezinok 1996 YH1 27. desember 1996 Modra A. Galád, A. Pravda
11637 Yangjiachi 1996 YJ2 24. desember 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11638 - 1997 AH 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11639 - 1997 AO4 6. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11640 - 1997 AT4 6. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11641 1997 AP12 7. januar 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11642 1997 AN21 13. januar 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11643 1997 AM22 8. januar 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11644 - 1997 BR1 29. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11645 - 1997 BY1 29. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11646 - 1997 BZ1 29. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11647 - 1997 BN3 31. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11648 - 1997 BT3 31. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11649 1997 BR6 29. januar 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11650 - 1997 CN 1. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11651 - 1997 CY 1. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11652 Johnbrownlee 1997 CK13 7. februar 1997 Sormano P. Sicoli, F. Manca
11653 - 1997 CA20 12. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11654 - 1997 CD20 12. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11655 1997 CC29 7. februar 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11656 Lipno 1997 EL6 6. mars 1997 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
11657 Antonhajduk 1997 EN7 5. mars 1997 Modra A. Galád, A. Pravda
11658 1997 EQ17 1. mars 1997 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11659 - 1997 EX41 10. mars 1997 Socorro LINEAR
11660 - 1997 FL2 31. mars 1997 Socorro LINEAR
11661 - 1997 FK4 31. mars 1997 Socorro LINEAR
11662 - 1997 GL23 6. april 1997 Socorro LINEAR
11663 - 1997 GO24 7. april 1997 Socorro LINEAR
11664 Kashiwagi 1997 GX24 4. april 1997 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11665 Dirichlet 1997 GL28 14. april 1997 Prescott P.G. Comba
11666 Bracker 1997 MD8 29. juni 1997 Kitt Peak Spacewatch
11667 Testa 1997 UB1 19. oktober 1997 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
11668 Balios 1997 VV1 3. november 1997 Ondřejov P. Pravec
11669 Pascalscholl 1997 XY8 7. desember 1997 Caussols ODAS
11670 Fountain 1998 AU9 6. januar 1998 Anderson Mesa M.W. Buie
11671 1998 BG4 21. januar 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11672 Cuney 1998 BC15 24. januar 1998 Haleakala NEAT
11673 Baur 1998 BJ19 26. januar 1998 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
11674 - 1998 BN25 28. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
11675 Billboyle 1998 CP2 15. februar 1998 Bédoin P. Antonini
11676 - 1998 CQ2 6. februar 1998 Gekko T. Kagawa
11677 - 1998 DY4 22. februar 1998 Haleakala NEAT
11678 Brevard 1998 DT10 25. februar 1998 Cocoa I.P. Griffin
11679 Brucebaker 1998 DE11 25. februar 1998 Haleakala NEAT
11680 - 1998 DT11 24. februar 1998 Haleakala NEAT
11681 Ortner 1998 EP6 1. mars 1998 Caussols ODAS
11682 Shiwaku 1998 EX6 3. mars 1998 Yatsuka H. Abe
11683 1998 FO11 22. mars 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11684 - 1998 FY11 24. mars 1998 Haleakala NEAT
11685 Adamcurry 1998 FW19 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11686 - 1998 FU36 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11687 - 1998 FM40 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11688 Amandugan 1998 FG53 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11689 - 1998 FA56 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11690 Carodulaney 1998 FV60 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11691 Easterwood 1998 FO66 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11692 - 1998 FV67 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11693 Grantelliott 1998 FE69 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11694 Esterhuysen 1998 FO70 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11695 Mattei 1998 FA74 22. mars 1998 Anderson Mesa LONEOS
11696 Capen 1998 FD74 22. mars 1998 Anderson Mesa LONEOS
11697 Estrella 1998 FX98 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11698 Fichtelman 1998 FZ102 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11699 - 1998 FL105 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11700 - 1998 FT115 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11701–11800 rediger
11701 - 1998 FY116 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11702 Mifischer 1998 FE117 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11703 Glassman 1998 FL121 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11704 Gorin 1998 FZ130 22. mars 1998 Socorro LINEAR
11705 - 1998 GN7 2. april 1998 Socorro LINEAR
11706 Rijeka 1998 HV4 20. april 1998 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
11707 Grigery 1998 HW17 18. april 1998 Socorro LINEAR
11708 - 1998 HT19 18. april 1998 Socorro LINEAR
11709 Eudoxos 1998 HF20 27. april 1998 Prescott P.G. Comba
11710 Nataliehale 1998 HS34 20. april 1998 Socorro LINEAR
11711 Urquiza 1998 HV50 25. april 1998 Anderson Mesa LONEOS
11712 Kemcook 1998 HB51 25. april 1998 Anderson Mesa LONEOS
11713 Stubbs 1998 HG51 25. april 1998 Anderson Mesa LONEOS
11714 Mikebrown 1998 HQ51 28. april 1998 Anderson Mesa LONEOS
11715 Harperclark 1998 HA75 21. april 1998 Socorro LINEAR
11716 Amahartman 1998 HY79 21. april 1998 Socorro LINEAR
11717 - 1998 HU94 21. april 1998 Socorro LINEAR
11718 Hayward 1998 HD95 21. april 1998 Socorro LINEAR
11719 Hicklen 1998 HT98 21. april 1998 Socorro LINEAR
11720 Horodyskyj 1998 HZ99 21. april 1998 Socorro LINEAR
11721 - 1998 HE100 21. april 1998 Socorro LINEAR
11722 - 1998 HR115 23. april 1998 Socorro LINEAR
11723 - 1998 HT125 23. april 1998 Socorro LINEAR
11724 Ronaldhsu 1998 HH146 21. april 1998 Socorro LINEAR
11725 Victoriahsu 1998 HM146 21. april 1998 Socorro LINEAR
11726 Edgerton 1998 JA 1. mai 1998 Lime Creek R. Linderholm
11727 Sweet 1998 JM1 1. mai 1998 Haleakala NEAT
11728 Einer 1998 JC2 1. mai 1998 Haleakala NEAT
11729 - 1998 KD22 22. mai 1998 Socorro LINEAR
11730 Yanhua 1998 KO31 22. mai 1998 Socorro LINEAR
11731 - 1998 KF47 22. mai 1998 Socorro LINEAR
11732 - 1998 KX48 23. mai 1998 Socorro LINEAR
11733 - 1998 KJ52 23. mai 1998 Socorro LINEAR
11734 - 1998 KM55 23. mai 1998 Socorro LINEAR
11735 - 1998 KN56 22. mai 1998 Socorro LINEAR
11736 Viktorfischl 1998 QS1 19. august 1998 Ondřejov L. Šarounová
11737 - 1998 QL24 17. august 1998 Socorro LINEAR
11738 - 1998 RK72 14. september 1998 Socorro LINEAR
11739 Baton Rouge 1998 SG27 25. september 1998 Baton Rouge W.R. Cooney Jr., M. Collier
11740 Georgesmith 1998 UK6 22. oktober 1998 Caussols ODAS
11741 - 1999 AZ3 10. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
11742 1999 JZ5 7. mai 1999 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11743 Jachowski 1999 JP130 13. mai 1999 Socorro LINEAR
11744 - 1999 NQ2 9. juli 1999 Oohira T. Urata
11745 - 1999 NH3 13. juli 1999 Socorro LINEAR
11746 Thomjansen 1999 NG4 13. juli 1999 Socorro LINEAR
11747 - 1999 NQ9 13. juli 1999 Socorro LINEAR
11748 - 1999 NT10 13. juli 1999 Socorro LINEAR
11749 - 1999 NZ10 13. juli 1999 Socorro LINEAR
11750 - 1999 NM33 14. juli 1999 Socorro LINEAR
11751 - 1999 NK37 14. juli 1999 Socorro LINEAR
11752 - 1999 OU3 23. juli 1999 Nanyo T. Okuni
11753 Geoffburbidge 2064 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11754 Herbig 2560 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11755 Paczynski 2691 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11756 Geneparker 2779 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11757 Salpeter 2799 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11758 Sargent 4035 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11759 Sunyaev 4075 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11760 Auwers 4090 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11761 Davidgill 4868 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11762 Vogel 6044 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11763 Deslandres 6303 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11764 Benbaillaud 6531 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11765 Alfredfowler 9057 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11766 Fredseares 9073 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11767 Milne 3224 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11768 Merrill 4107 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11769 Alfredjoy 2199 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11770 Rudominkowski 3163 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11771 Maestlin 4136 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11772 Jacoblemaire 4210 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11773 Schouten 1021 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11774 Jerne 1128 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11775 Köhler 3224 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11776 Milstein 3460 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11777 Hargrave 3526 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11778 Kingsford Smith 4102 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11779 Zernike 4197 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11780 - 1942 TB 3. oktober 1942 Turku L. Oterma
11781 Alexroberts 1966 PL 7. august 1966 Bloemfontein Boyden Observatory
11782 Nikolajivanov 1969 TT1 8. oktober 1969 Nauchnij L.I. Chernykh
11783 - 1971 UN1 26. oktober 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
11784 - 1971 UT1 26. oktober 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
11785 Migaic 1973 AW3 2. januar 1973 Nauchnij N.S. Chernykh
11786 Bakhchivandji 1977 QW 19. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
11787 Baumanka 1977 QF1 19. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
11788 Nauchnyj 1977 QN2 21. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
11789 Kempowski 1977 RK 5. september 1977 La Silla H.-E. Schuster
11790 Goode 1978 RU 1. september 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
11791 Sofiyavarzar 1978 SH7 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
11792 Sidorovsky 1978 SX7 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
11793 Chujkovia 1978 TH7 2. oktober 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
11794 - 1978 VW8 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
11795 Fredrikbruhn 1979 QM1 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
11796 Nirenberg 1980 DS4 21. februar 1980 Nauchnij L.G. Karachkina
11797 Warell 1980 FV2 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
11798 Davidsson 1980 FH5 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
11799 - 1981 DG2 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
11800 - 1981 DN2 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
11801–11900 rediger
11801 - 1981 EL5 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11802 - 1981 EP12 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11803 - 1981 ES12 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11804 - 1981 EE13 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11805 - 1981 EL13 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11806 - 1981 EF14 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11807 - 1981 EH17 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11808 - 1981 EM17 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11809 - 1981 EG18 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11810 - 1981 EV18 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11811 - 1981 EH19 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11812 - 1981 EL20 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11813 - 1981 EQ23 3. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11814 - 1981 EW26 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11815 - 1981 EG31 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11816 - 1981 EX32 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11817 - 1981 EQ34 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11818 - 1981 EK35 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11819 - 1981 ER35 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11820 - 1981 EP38 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11821 - 1981 EG44 6. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11822 - 1981 TK 6. oktober 1981 Kleť Z. Vávrová
11823 Christen 1981 VF 2. november 1981 Anderson Mesa B.A. Skiff
11824 Alpaidze 1982 SO5 16. september 1982 Nauchnij L.I. Chernykh
11825 - 1982 UW1 16. oktober 1982 Kleť A. Mrkos
11826 Yurijgromov 1982 UR10 25. oktober 1982 Nauchnij L.V. Zhuravleva
11827 Wasyuzan 1982 VD5 14. november 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
11828 Vargha 1984 DZ 26. februar 1984 La Silla H. Debehogne
11829 Tuvikene 1984 EU1 4. mars 1984 La Silla H. Debehogne
11830 Jessenius 1984 JE 2. mai 1984 Kleť A. Mrkos
11831 - 1984 SF3 28. september 1984 Anderson Mesa B.A. Skiff
11832 Pustylnik 1984 SC6 21. september 1984 La Silla H. Debehogne
11833 Dixon 1985 RW 13. september 1985 Kitt Peak Spacewatch
11834 1985 RQ3 7. september 1985 La Silla H. Debehogne
11835 1985 RA4 10. september 1985 La Silla H. Debehogne
11836 Eileen 1986 CB 5. februar 1986 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
11837 - 1986 GD 2. april 1986 Brorfelde P. Jensen
11838 - 1986 PJ1 1. august 1986 Palomar E.F. Helin
11839 1986 QX1 27. august 1986 La Silla H. Debehogne
11840 1986 QR2 28. august 1986 La Silla H. Debehogne
11841 - 1986 VW 3. november 1986 Kleť A. Mrkos
11842 Kap'bos 1987 BR1 22. januar 1987 La Silla E.W. Elst
11843 1987 DM6 23. februar 1987 La Silla H. Debehogne
11844 Ostwald 1987 QW2 22. august 1987 La Silla E.W. Elst
11845 1987 RZ 12. september 1987 La Silla H. Debehogne
11846 Verminnen 1987 SE3 21. september 1987 Smolyan E.W. Elst
11847 Winckelmann 1988 BY2 20. januar 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
11848 Paullouka 1988 CW2 11. februar 1988 La Silla E.W. Elst
11849 Fauvel 1988 CF7 15. februar 1988 La Silla E.W. Elst
11850 - 1988 EY1 13. mars 1988 Brorfelde P. Jensen
11851 - 1988 PD1 14. august 1988 Palomar Palomar
11852 Shoumen 1988 RD 10. september 1988 Smolyan V.G. Shkodrov, V.G. Ivanova
11853 Runge 1988 RV1 7. september 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
11854 Ludwigrichter 1988 RM3 8. september 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
11855 Preller 1988 RS3 8. september 1988 Tautenburg Observatory F. Börngen
11856 Nicolabonev 1988 RM8 11. september 1988 Smolyan V.G. Shkodrov
11857 1988 RK9 1. september 1988 La Silla H. Debehogne
11858 - 1988 RC11 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
11859 - 1988 SN1 16. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
11860 Uedasatoshi 1988 UP 16. oktober 1988 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11861 - 1988 VY2 10. november 1988 Chiyoda T. Kojima
11862 1988 XB2 7. desember 1988 Gekko Y. Oshima
11863 - 1989 EX 8. mars 1989 Okutama T. Hioki, N. Kawasato
11864 - 1989 NH1 10. juli 1989 Palomar K.W. Zeigler
11865 - 1989 SC 23. september 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
11866 1989 SL12 30. september 1989 La Silla H. Debehogne
11867 - 1989 TW 4. oktober 1989 Toyota K. Suzuki, T. Furuta
11868 Kleinrichert 1989 TY 2. oktober 1989 McGraw-Hill R.P. Binzel
11869 - 1989 TS2 3. oktober 1989 Cerro Tololo S.J. Bus
11870 Sverige 1989 TC3 7. oktober 1989 La Silla E.W. Elst
11871 Norge 1989 TP7 7. oktober 1989 La Silla E.W. Elst
11872 1989 WR 20. november 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11873 - 1989 WS2 30. november 1989 Kushiro M. Matsuyama, K. Watanabe
11874 Gringauz 1989 XD1 2. desember 1989 La Silla E.W. Elst
11875 Rhône 1989 YG5 28. desember 1989 Haute Provence E.W. Elst
11876 Doncarpenter 1990 EM1 2. mars 1990 La Silla E.W. Elst
11877 1990 EL8 5. mars 1990 La Silla H. Debehogne
11878 Hanamiyama 1990 HJ 18. april 1990 Geisei T. Seki
11879 1990 QR1 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
11880 1990 QQ4 24. august 1990 Palomar H.E. Holt
11881 Mirstation 1990 QO6 20. august 1990 La Silla E.W. Elst
11882 1990 RA3 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
11883 1990 RD5 15. september 1990 Palomar H.E. Holt
11884 1990 RD6 8. september 1990 La Silla H. Debehogne
11885 Summanus 1990 SS 25. september 1990 Kitt Peak Spacewatch
11886 Kraske 1990 TT10 10. oktober 1990 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
11887 Echemmon 1990 TV12 14. oktober 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
11888 1990 UD3 19. oktober 1990 Dynic A. Sugie
11889 1991 AH2 7. januar 1991 Siding Spring R.H. McNaught
11890 1991 FF 18. mars 1991 Siding Spring R.H. McNaught
11891 1991 FJ2 20. mars 1991 La Silla H. Debehogne
11892 1991 FT2 20. mars 1991 La Silla H. Debehogne
11893 1991 FZ2 20. mars 1991 La Silla H. Debehogne
11894 - 1991 GW 3. april 1991 Uenohara N. Kawasato
11895 Dehant 1991 GU3 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
11896 Camelbeeck 1991 GP6 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
11897 Lemaire 1991 GC7 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
11898 Dedeyn 1991 GM9 10. april 1991 La Silla E.W. Elst
11899 Weill 1991 GJ10 9. april 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
11900 Spinoy 1991 LV2 6. juni 1991 La Silla E.W. Elst
11901–12000 rediger
11901 1991 PV11 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
11902 1991 PZ12 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
11903 1991 RD7 2. september 1991 Siding Spring R.H. McNaught
11904 - 1991 TR1 13. oktober 1991 Palomar K.J. Lawrence
11905 Giacometti 1991 VL6 6. november 1991 La Silla E.W. Elst
11906 - 1992 AE1 10. januar 1992 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
11907 Näränen 1992 ER8 2. mars 1992 La Silla UESAC
11908 - 1992 GC5 4. april 1992 La Silla E.W. Elst
11909 1992 HD5 25. april 1992 La Silla H. Debehogne
11910 - 1992 KJ 28. mai 1992 Kiyosato S. Otomo
11911 Angel 1992 LF 4. juni 1992 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
11912 Piedade 1992 OP5 30. juli 1992 La Silla E.W. Elst
11913 Svarna 1992 RD3 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
11914 Sinachopoulos 1992 RZ3 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
11915 Nishiinoue 1992 SJ1 23. september 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11916 Wiesloch 1992 ST17 24. september 1992 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
11917 - 1992 UX 21. oktober 1992 Oohira T. Urata
11918 - 1992 UY 21. oktober 1992 Oohira T. Urata
11919 1992 UD2 25. oktober 1992 Yakiimo A. Natori, T. Urata
11920 - 1992 UY2 25. oktober 1992 Uenohara N. Kawasato
11921 Mitamasahiro 1992 UN3 26. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11922 - 1992 UT3 27. oktober 1992 Oohira T. Urata
11923 1992 WX 17. november 1992 Dynic A. Sugie
11924 - 1992 WS3 17. november 1992 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
11925 - 1992 YA1 23. desember 1992 Geisei T. Seki
11926 Orinoco 1992 YM2 18. desember 1992 Caussols E.W. Elst
11927 Mount Kent 1993 BA 16. januar 1993 Geisei T. Seki
11928 Akimotohiro 1993 BT2 23. januar 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11929 Uchino 1993 BG3 23. januar 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11930 Osamu 1993 CJ1 15. februar 1993 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
11931 - 1993 DD2 22. februar 1993 Oohira T. Urata
11932 - 1993 EP 13. mars 1993 Fujieda H. Shiozawa, T. Urata
11933 Himuka 1993 ES 15. mars 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11934 Lundgren 1993 FL4 17. mars 1993 La Silla UESAC
11935 - 1993 FB8 17. mars 1993 La Silla UESAC
11936 - 1993 FX9 17. mars 1993 La Silla UESAC
11937 - 1993 FF16 17. mars 1993 La Silla UESAC
11938 - 1993 FZ26 21. mars 1993 La Silla UESAC
11939 - 1993 FH36 19. mars 1993 La Silla UESAC
11940 1993 GR 15. april 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11941 Archinal 1993 KT1 23. mai 1993 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
11942 Guettard 1993 NV 12. juli 1993 La Silla E.W. Elst
11943 Davidhartley 1993 OF9 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
11944 Shaftesbury 1993 OK9 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
11945 Amsterdam 1993 PC5 15. august 1993 Caussols E.W. Elst
11946 Bayle 1993 PB7 15. august 1993 Caussols E.W. Elst
11947 Kimclijsters 1993 PK7 15. august 1993 Caussols E.W. Elst
11948 Justinehénin 1993 QQ4 18. august 1993 Caussols E.W. Elst
11949 Kagayayutaka 1993 SD2 19. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11950 Morellet 1993 SG5 19. september 1993 Caussols E.W. Elst
11951 - 1994 AJ3 12. januar 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
11952 - 1994 AM3 8. januar 1994 Fujieda H. Shiozawa, T. Urata
11953 - 1994 BW 19. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
11954 - 1994 BY 22. januar 1994 Fujieda H. Shiozawa, T. Urata
11955 Russrobb 1994 CA1 8. februar 1994 NRC-DAO D.D. Balam
11956 Tamarakate 1994 CL14 8. februar 1994 La Silla E.W. Elst
11957 - 1994 DS 17. februar 1994 Oizumi T. Kobayashi
11958 Galiani 1994 EJ7 9. mars 1994 Caussols E.W. Elst
11959 Okunokeno 1994 GG1 13. april 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11960 - 1994 HA 17. april 1994 Oizumi T. Kobayashi
11961 1994 PO 3. august 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11962 - 1994 PX 14. august 1994 Oizumi T. Kobayashi
11963 Ignace 1994 PO16 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
11964 Prigogine 1994 PY17 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
11965 Catullus 1994 PF20 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
11966 Plateau 1994 PJ20 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
11967 Boyle 1994 PW20 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
11968 Demariotte 1994 PR27 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
11969 Gay-Lussac 1994 PC37 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
11970 Palitzsch 1994 TD 4. oktober 1994 Sormano P. Sicoli, P. Ghezzi
11971 1994 UJ2 31. oktober 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11972 - 1994 VK 1. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
11973 - 1994 VN 1. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
11974 Yasuhidefujita 1994 YF 24. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
11975 - 1995 FA1 31. mars 1995 La Silla S. Mottola, E. Koldewey
11976 Josephthurn 1995 JG 5. mai 1995 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
11977 - 1995 OA 19. juli 1995 Stroncone Stroncone
11978 Makotomasako 1995 SS4 20. september 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11979 1995 SS5 25. september 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11980 Ellis 1995 SP8 17. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
11981 Boncompagni 1995 UY1 20. oktober 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
11982 1995 UF6 25. oktober 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11983 - 1995 UH6 27. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
11984 Manet 1995 UK45 20. oktober 1995 Caussols E.W. Elst
11985 - 1995 VG 1. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
11986 - 1995 VP 3. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
11987 Yonematsu 1995 VU1 15. november 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11988 - 1995 WB 16. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
11989 - 1995 WN5 24. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
11990 1995 WM6 21. november 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11991 - 1995 WK7 27. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
11992 - 1995 XH 2. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
11993 - 1995 XX 8. desember 1995 Haleakala NEAT
11994 - 1995 YP 19. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
11995 - 1995 YB1 21. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
11996 - 1995 YC1 21. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
11997 Fassel 1995 YU9 18. desember 1995 Kitt Peak Spacewatch
11998 Fermilab 1996 AG7 12. januar 1996 Kitt Peak Spacewatch
11999 - 1996 BV1 23. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12000 1996 CK2 12. februar 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda


Forgjenger :
10001–11000


Liste over nummererte småplaneter 11001–12000
Betydningen av småplanetnavn: 11001–11500, 11501–12000
Etterfølger :
12001–13000