Bruker:Mtande

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Mtande

Om meg[rediger | rediger kilde]

Født 1960 i Trondhjem. Norsk far, svensk mor, tysk mormor. Bror til Claes. Har en datter Susanne (1994) og en kone Kristina.

Utdannelse og jobb[rediger | rediger kilde]

Babel-brukerinformasjon
no-N Denne brukeren behersker norsk (bokmål)morsmålsnivå.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
sv-2 Den här användaren har medelgoda kunskaper i svenska.
da-2 Denne bruger har et godt kendskab til dansk.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
fr-1 Cet utilisateur dispose de connaissances de base en français.
Brukere etter språk

Examen artium fra reallinja ved Trondheim katedralskole i 1979. Var i gymnastiden parallellt hospitant ved NTH, noe som ga klart negative utslag på gymnaskarakterene.

Utdannet dataingeniør 1982 ved Møre og Romsdal Ingeniørhøgskole i Ålesund.

Jobbet som fulltids systemutvikler i et softwarehus i Oslo, primært med produkter innen stor­maskin­kommunika­sjon, terminal­emulering og web­presentasjon, men også med en rekke E-post-produkter.

Er i tillegg webmaster for nettstedene til Den katolske kirke i Norge. IT-ansvarlig der fra 2008.

Hund og vin[rediger | rediger kilde]

Bor i en gammel sveitservilla fra 1909, frem til 2018 sammen en Wheaten terrier (født nyttårsaften 2003) som glimtvis lystret navnet Bacchus.

Navnet på bikkja var ikke tilfeldig – det gjenspeiler en veldig interesse for smaking, lagring og ikke minst konsumpsjon av vin. Har en særlig forkjærlighet for italienske viner, spesielt de nordlige, fra Piemonte og nærliggende områder; i tillegg til Burgundervin.

Musikk[rediger | rediger kilde]

Er spesielt opptatt av kirkemusikk og jazz, siden jeg spiller piano og orgel selv. Til usigelig lettelse for alle rundt meg er det lenge siden jeg sluttet på prøve å spille saksofon og cello. Er med i jazzgruppen IsjiJazz.

Wikipedia[rediger | rediger kilde]

Er fascinert over konseptet, og vurderer kontinuerlig egne bidrag. Det må jo enten bli innen noe jeg har kjennskap til (som beskrevet over) eller noe jeg ikke har kjennskap til. Sistnevnte er jo et ganske omfattende felt.

Jeg har lagt inn noe greier om metroen i Paris, og skal etter hvert kaste meg over de ulike andre offentlige transportmidlene i Parisområdet.