Need for Speed: Carbon

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Carbon
UtviklerEA Canada
UtgiverElectronic Arts
DistributørNintendo eShop
DesignerEA Blackbox
KomponistTrevor Morris
SerieNeed for Speed
PlattformWindows, Mac OS X, PS3, Xbox 360, Wii, PS2, Xbox, GCN, PSP, GBA, DS, mobil
Utgivelse30. oktober 2006
GenreRacerspill
ModusFlerspiller, enspiller
AldersgrenseESRB: E10+
PEGI: 12+
OFLC: G

Need for Speed: Carbon er et bilspill utviklet av EA Canada og utgitt av Electronic Arts i 2006 til diverse spillkonsoller. Det er det trettende spillet i Need for Speed-serien. Spillet er en direkte oppfølger til Need for Speed Most Wanted. Men her gjelder det å kjøre om natta og i en urban-city. Politisystemet er det samme som i forgjengeren, men det er blitt litt forbedret.

Handling[rediger | rediger kilde]

Spilleren må delta i ulovlig racing, og kan bruke en rekke virkelige biler (tilgjengelig på tidspunktet for spillets utvikling og publisering) som kan oppgraderes og tilpasses med nye deler. Men spilleren må samtidig forsøke å unngå politiet, som ønsker å hindre racerne fra å konkurrere i ulovlige konkurranser. Spilleren blir også forfulgt av Nathan Cross, en tidligere politimann som deretter begynte som dusørjeger, og som nå ønsker hevn mot spilleren.

Spillet foregår i en fiktiv by kalt Palmont City, og omfatter fire forskjellige bydeler. Spilleren kan fritt vandre rundt inn i samtlige bydeler unntatt i Silverton - som var låst i begynnelsen av spillet, men kan låses opp når spilleren kontrollerer alle den andre bydelene. En annen street-racer, Darius, råder spilleren til å ta over kontrollen over alle de forskjellige territoriene. Men hver enkelt bydel blir kontrollert av ulike fraksjoner ledet av en av de forskjellige racerne som pleide å konkurrere mot hverandre tidligere.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.