Liste over olympiske medaljevinnere i hestesport

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over olympiske medaljevinnere i hestesport inneholder samtlige utøvere som har tatt en olympisk medalje i hestesport.

Nåværende program[rediger | rediger kilde]

Dressur[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1912 Stockholm
detaljer
Flag of Sweden.svg Carl BondeEmperor (SWE) Flag of Sweden.svg Gustaf Adolf BoltensternNeptun (SWE) Flag of Sweden.svg Hans von Blixen-FineckeMaggie (SWE)
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of Sweden.svg Janne LundbladUno (SWE) Flag of Sweden.svg Bertil SandströmSabel (SWE) Flag of Sweden.svg Hans von RosenRunning Sister (SWE)
1924 Paris
detaljer
Flag of Sweden.svg Ernst LinderPiccolomino (SWE) Flag of Sweden.svg Bertil SandströmSabel (SWE) Flag of France.svg Xavier LesagePlumard (FRA)
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of Germany.svg Carl Freiherr von LangenDraufgänger (GER) Flag of France.svg Charles MarionLinon (FRA) Flag of Sweden.svg Ragnar OlsonGünstling (SWE)
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of France.svg Xavier LesageTaine (FRA) Flag of France.svg Charles MarionLinon (FRA) Flag of the United States.svg Hiram TuttleOlympic (USA)
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Heinz PollayKronos (GER) Flag of Germany.svg Friedrich GerhardAbsinth (GER) Flag of Austria.svg Alois PodhajskyNero (AUT)
1948 London
detaljer
Flag of Switzerland.svg Hans MoserHummer (SUI) Flag of France.svg André JousseaumeHarpagon (FRA) Flag of Sweden.svg Gustaf Adolf Boltenstern, Jr.Trumf (SWE)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Sweden.svg Henri Saint CyrMaster Rufus (SWE) Flag of Denmark.svg Lis HartelJubilee (DEN) Flag of France.svg André JousseaumeHarpagon (FRA)
1956 Stockholm
detaljer
Flag of Sweden.svg Henri Saint CyrJuli (SWE) Flag of Denmark.svg Lis HartelJubilee (DEN) German Olympic flag (1959-1968).svg Liselott LinsenhoffAdular (EUA)
1960 Roma
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sergei FilatovAbsent (URS) Flag of Switzerland.svg Gustav FischerWald (SUI) German Olympic flag (1959-1968).svg Josef NeckermannAsbach (EUA)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of Switzerland.svg Henri ChammartinWörmann (SUI) German Olympic flag (1959-1968).svg Harry BoldtRemus (EUA) Flag of the Soviet Union.svg Sergei FilatovAbsent (URS)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Ivan KizimovIkhor (URS) Flag of Germany.svg Josef NeckermannMariano (FRG) Flag of Germany.svg Reiner KlimkeDux (FRG)
1972 München
detaljer
Flag of Germany.svg Liselott LinsenhoffPiaff (FRG) Flag of the Soviet Union.svg Yelena PetushkovaPepel (URS) Flag of Germany.svg Josef NeckermannVenetia (FRG)
1976 Montreal
detaljer
Flag of Switzerland.svg Christine StückelbergerGranat (SUI) Flag of Germany.svg Harry BoldtWoycek (FRG) Flag of Germany.svg Reiner KlimkeMehmed (FRG)
1980 Moskva
detaljer
Flag of Austria.svg Elisabeth TheurerMon Cherie (AUT) Flag of the Soviet Union.svg Yuri KovshovIgrok (URS) Flag of the Soviet Union.svg Viktor UgryumovShkval (URS)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Germany.svg Reiner KlimkeAhlerich (FRG) Flag of Denmark.svg Anne Grethe JensenMarzog (DEN) Flag of Switzerland.svg Otto HoferLimandus (SUI)
1988 Seoul
detaljer
Flag of Germany.svg Nicole UphoffRembrandt (FRG) Flag of France.svg Margit Otto-CrépinCorlandus (FRA) Flag of Switzerland.svg Christine StückelbergerGauguin de Lully CH (SUI)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Germany.svg Nicole UphoffRembrandt (GER) Flag of Germany.svg Isabell WerthGigolo (GER) Flag of Germany.svg Klaus BalkenholGoldstern (GER)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Germany.svg Isabell WerthGigolo (GER) Flag of the Netherlands.svg Anky van GrunsvenBonfire (NED) Flag of the Netherlands.svg Sven RothenbergerWeyden (NED)
2000 Sydney
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Anky van GrunsvenBonfire (NED) Flag of Germany.svg Isabell WerthGigolo (GER) Flag of Germany.svg Ulla SalzgeberRusty (GER)
2004 Athen
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Anky van GrunsvenSalinero (NED) Flag of Germany.svg Ulla SalzgeberRusty (GER) Flag of Spain.svg Beatriz Ferrer-SalatBeauvalais (ESP)
2008 Beijing
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Anky van GrunsvenSalinero (NED) Flag of Germany.svg Isabell WerthSatchmo (GER) Flag of Germany.svg Heike KemmerBonaparte (GER)
2012 London
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Charlotte DujardinValegro (GBR) Flag of the Netherlands.svg Adelinde CornelissenParzival (NED) Flag of the United Kingdom.svg Laura BechtolsheimerMistral Højris (GBR)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Dressur lag[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Carl Freiherr von LangenDraufgänger
Hermann LinkenbachGimpel
Eugen Freiherr von LotzbeckCaracalla
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Ragnar OlsonGünstling
Janne LundbladBlackmar
Carl BondeIngo
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Jan van ReedeHans
Pierre VersteeghHis Excellence
Gerard le HeuxValérine
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Xavier LesageTaine
Charles MarionLinon
André JousseaumeSorelta
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Bertil SandströmKreta
Thomas ByströmGulliver
Gustaf Adolf Boltenstern, Jr.Ingo
Flag of the United States.svg USA (USA)
Hiram TuttleOlympic
Isaac KittsAmerican Lady
Alvin MooreWater Pat
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Heinz PollayKronos
Friedrich GerhardAbsinth
Hermann von Oppeln-BronikowskiGimpel
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
André JousseaumeFavorite
Gérard de BallorreDebaucheur
Daniel GilloisNicolas
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Gregor AdlercreutzTeresina
Sven CollianderKål XX
Folke SandströmPergola
1948 London
detaljer
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
André JousseaumeHarpagon
Jean Saint-Fort PaillardSous les Ceps
Maurice BuretSaint Quen
Flag of the United States.svg USA (USA)
Robert BorgKlingson
Earl Foster ThomsonPancraft
Frank HenryReno Overdo
Flag of Portugal.svg Portugal (POR)
Fernando PaesMatamas
Francisco ValadasFeitiço
Luís Mena e SilvaFascinante
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Henri Saint CyrMaster Rufus
Gustaf Adolf Boltenstern, Jr.Krest
Gehnäll PerssonKnaust
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Gottfried TrachselKursus
Henri ChammartinWöhler
Gustav FischerSoliman
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Heinz PollayAdular
Ida von NagelAfrika
Fritz ThiedemannChronist
1956 Stockholm
detaljer
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Henri Saint CyrJuli
Gehnäll PerssonKnaust
Gustaf Adolf Boltenstern, Jr.Krest
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Liselott LinsenhoffAdular
Hannelore WeygandPerkunos
Anneliese KüppersAfrika
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Gottfried TrachselKursus
Henri ChammartinWöhler
Gustav FischerVasello
1960 Roma not included in the Olympic program
1964 Tokyo
detaljer
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Harry Boldt og Remus
Reiner Klimke og Dux
Josef Neckermann og Antoinette
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Henri Chammartin og Wörmann
Gustav Fischer og Wald
Marianne Gossweiler og Stephan
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Sergei Filatov og Absent
Ivan Kizimov og Ikhor
Ivan Kalita og Moar
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Josef Neckermann og Mariano
Reiner Klimke og Dux
Liselott Linsenhoff og Piaff
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Yelena Petushkova og Pepel
Ivan Kizimov og Ikhor
Ivan Kalita og Absent
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Henri Chammartin og Wolfdietrich
Marianne Gossweiler og Stephan
Gustav Fischer og Wald
1972 München
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Yelena Petushkova og Pepel
Ivan Kizimov og Ikhor
Ivan Kalita og Tarif
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Karin Schlüter-Schmidt og Liostro
Liselott Linsenhoff og Piaff
Josef Neckermann og Venetia
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Ulla Håkansson og Ajax
Ninna Swaab og Casanova
Maud von Rosen og Lucky Boy
1976 Montreal
detaljer
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Harry Boldt og Woycek
Reiner Klimke og Mehmed
Gabriela Grillo og Ultimo
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Christine Stückelberger og Granat
Ulrich Lehmann og Widin
Doris Ramseier og Roch
Flag of the United States.svg USA (USA)
Hilda Gurney og Keen
Dorothy Morkis og Monaco
Edith Master og Dahlwitz
1980 Moskva
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Yuri Kovshov og Igrok
Viktor Ugryumov og Shkfval
Vera Misevich og Plot
Flag of Bulgaria.svg Bulgaria (BUL)
Petar Mandajiev og Stchibor
Svetoslav lvanov og Aleko
Gheorghi Gadjev og Vnimatelen
Flag of Romania.svg Romania (ROU)
Anghelache Donescu og Dor
Dumitru Veliku og Decebal
Petre Rosca og Derbist
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Reiner Klimke og Ahlerich
Uwe Sauer og Montevideo
Hubert Krug og Muscadeur
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Otto Hofer og Limandus
Christine Stückelberger og Tansanit
Amy De Bary og Aintree
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Ulla Hakansson og Flamingo
Louise Nathorst og Inferno
Ingamay Bylund og Aleks
1988 Seoul
detaljer
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Reiner Klimke og Ahlerich 2
Ann-Kathrin Linsenhoff og Courage 10
Monica Theodorescu og Ganimedes
Nicole Uphoff og Rembrandt
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Otto Josef Hofer og Andiamo
Christine Stückelberger og Gauguin de Lully CH
Daniel Ramseier og Random
Samuel Schetzmann og Rochus
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Cynthia Neale-Ishoy og Dynasty
Eva Pracht og Emirage
Gina Smith og Malte
Ashley Nicoll og Reipo
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Klaus Balkenhol og Goldstern
Nicole Uphoff og Rembrandt
Monica Theodorescu og Grunox
Isabell Werth og Gigolo
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Tineke Bartels og Courage
Anky van Grunsven og Bonfire
Ellen Bontje og Larius
Annemarie Sanders og Sanders-Keyzer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Robert Dover og Lectron
Carol Lavell og Gifted
Charlotte Bredahl og Monsieur
Michael Poulin og Graf George
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Klaus Balkenhol og Goldstern
Martin Schaudt og Durgo
Monica Theodorescu og Grunox
Isabell Werth og Gigolo
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Tineke Bartels og Barbria
Anky van Grunsven og Bonfire
Sven Rothenberger og Weyden
Gonnelien Rothenberger og Gonnelien
Flag of the United States.svg USA (USA)
Robert Dover og Metallic
Michelle Gibson og Peron
Steffen Peters og Udon
Guenter Seidel og Graf George
2000 Sydney
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Isabell Werth og Gigolo
Nadine Capellmann og Farbenfroh
Ulla Salzgeber og Rusty
Alexandra Simons de Ridder og Chacomo
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Ellen Bontje og Silvano
Anky van Grunsven og Bonfire
Arjen Teeuwissen og Goliath
Coby van Baalen og Ferro
Flag of the United States.svg USA (USA)
Susan Blinks og Flim Flam
Robert Dover og Ranier
Guenter Seidel og Foltaire
Christine Traurig og Etienne
2004 Athen
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Heike Kemmer og Bonaparte
Hubertus Schmidt og Wansuela Suerte
Martin Schaudt og Weltall
Ulla Salzgeber og Rusty
Flag of Spain.svg Spania (ESP)
Beatriz Ferrer-Salat og Beauvalais
Juan Antonio Jimenez og Guizo
Ignacio Rambla og Oleaje
Rafael Soto og Invasor
Flag of the United States.svg USA (USA)
Lisa Wilcox og Relevant 5
Günter Seidel og Aragon
Deborah McDonald og Brentina
Robert Dover og Kennedy
2008 Beijing
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Heike Kemmer og Bonaparte
Nadine Capellmann og Elvis Va
Isabell Werth og Satchmo
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Hans Peter Minderhoud og Nadine
Imke Schellekens-Bartels og Sunrise
Anky van Grunsven og Salinero
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Anne van Olst og Clearwater
Nathalie zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg og Digby
Andreas Helgstrand og Don Schufro
2012 London
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Carl HesterUthopia
Laura Bechtolsheimer på Mistral Hojris
Charlotte DujardinValegro
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Dorothee Schneider på Diva Royal
Kristina Sprehe på Desperados
Helen Langehanenberg på Damon Hill
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Anky van GrunsvenSalinero
Edward Gal på Undercover
Adelinde Cornelissen på Parzival
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Feltritt[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1912 Stockholm
detaljer
Flag of Sweden.svg Axel NordlanderLady Artist (SWE) Flag of Germany.svg Friedrich von RochowIdealist (GER) Flag of France.svg Jean CariouCocotte (FRA)
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of Sweden.svg Helmer MörnerGermania (SWE) Flag of Sweden.svg Åge LundströmYrsa (SWE) Flag of Italy.svg Ettore CaffarattiCaniche (ITA)
1924 Paris
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Adolph van der Voort van ZijpSilver-Piece (NED) Flag of Denmark.svg Frode KirkebjergMetoo (DEN) Flag of the United States.svg Sloan DoakPathfinder (USA)
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Charles Pahud de MortangesMarcroix (NED) Flag of the Netherlands.svg Gerard de KruijffVa-T'en (NED) Flag of Germany.svg Bruno NeumannIlja (GER)
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Charles Pahud de MortangesMarcroix (NED) Flag of the United States.svg Earl Foster ThomsonJenny Camp (USA) Flag of Sweden.svg Clarence von Rosen, Jr.Sunnyside Maid (SWE)
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Ludwig StubbendorfNurmi (GER) Flag of the United States.svg Earl Foster ThomsonJenny Camp (USA) Flag of Denmark.svg Hans LundingJason (DEN)
1948 London
detaljer
Flag of France.svg Bernard ChevallierAlglonne (FRA) Flag of the United States.svg Frank HenrySwing Low (USA) Flag of Sweden.svg Robert SelfeltClaque (SWE)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Sweden.svg Hans von Blixen-Finecke, Jr.Jubal (SWE) Flag of France.svg Guy LefrantVerdun (FRA) Flag of Germany.svg Wilhelm BüsingHubertus (GER)
1956 Stockholm
detaljer
Flag of Sweden.svg Petrus KastenmanIluster (SWE) German Olympic flag (1959-1968).svg August Lütke-WesthuesTrux von Kamax (EUA) Flag of the United Kingdom.svg Francis WeldonKilbarry (GBR)
1960 Roma
detaljer
Flag of Australia.svg Lawrence MorganSalad Days (AUS) Flag of Australia.svg Neale LavisMirrabooka (AUS) Flag of Switzerland.svg Anton BuhlerGay-Spark (SUI)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of Italy.svg Mauro CheccoliSurbean (ITA) Flag of Argentina.svg Carlos MoratorioChalan (ARG) German Olympic flag (1959-1968).svg Fritz LiggesDonkosak (EUA)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of France.svg Jean-Jacques GuyonPitou (FRA) Flag of the United Kingdom.svg Derek AllhusenLochinvar (GBR) Flag of the United States.svg Michael PageFoster (USA)
1972 München
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Richard MeadeLaurieston (GBR) Flag of Italy.svg Alessandro ArgentonWoodland (ITA) Flag of Sweden.svg Jan JönssonSarajevo (SWE)
1976 Montreal
detaljer
Flag of the United States.svg Edmund CoffinBally-Cor (USA) Flag of the United States.svg Michael PlumbBetter & Bette (USA) Flag of Germany.svg Karl SchultzMadrigal (FRG)
1980 Moskva
detaljer
Flag of Italy.svg Federico RomanRossinan (ITA) Flag of the Soviet Union.svg Aleksandr BlinovGalzun (URS) Flag of the Soviet Union.svg Yuri SalnikovPintset (URS)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of New Zealand.svg Mark ToddCharisma (NZL) Flag of the United States.svg Karen StivesBen Arthur (USA) Flag of the United Kingdom.svg Virginia HolgatePriceless (GBR)
1988 Seoul
detaljer
Flag of New Zealand.svg Mark ToddCharisma (NZL) Flag of the United Kingdom.svg Ian StarkSir Wattie (GBR) Flag of the United Kingdom.svg Virginia LengMaster Craftsman (GBR)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Australia.svg Matthew RyanKibah Tic Toc (AUS) Flag of Germany.svg Herbert BlockerFeine Dame (GER) Flag of New Zealand.svg Blyth TaitMessiah (NZL)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of New Zealand.svg Blyth TaitReady Teddy (NZL) Flag of New Zealand.svg Sally ClarkSquirrel Hill (NZL) Flag of the United States.svg Kerry MillikinOut og About (USA)
2000 Sydney
detaljer
Flag of the United States.svg David O'ConnorCustom Made (USA) Flag of Australia.svg Andrew HoySwizzle In (AUS) Flag of New Zealand.svg Mark ToddEyespy II (NZL)
2004 Athen
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Leslie LawShear L'Eau (GBR) Flag of the United States.svg Kimberly SeversonWinsome Andante (USA) Flag of the United Kingdom.svg Philippa FunnellPrimmore's Pride (GBR)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Germany.svg Hinrich RomaikeMarius (GER) Flag of the United States.svg Gina MilesMcKinlaigh (USA) Flag of the United Kingdom.svg Kristina CookMiners Frolic (GBR)
2012 London
detaljer
Flag of Germany.svg Michael JungSam (GER) Flag of Sweden.svg Sara Algotsson Ostholt Wega (SWE) Flag of Germany.svg Sandra AuffarthOpgun Louvo (GER)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Feltritt lag[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1912 Stockholm
detaljer
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Axel NordlanderLady Artist
Nils AdlercreutzAtout
Ernst CasparssonIrmelin
Henric Horn af Åminne og Omen
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Friedrich von RochowIdealist
Richard von SchaesbergGrundsee
Eduard von LütckenBlue Boy
Carl von MoersMay-Queen
Flag of the United States.svg USA (USA)
Ben LearPoppy
John MontgomeryDeceive
Guy HenryChiswell
Ephraim GrahamConnie
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Helmer MörnerGermania
Åge LundströmYsra
Georg von BraunDiana
Gustaf DyrschSalamis
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Ettore CaffarattiCaniche
Garibaldi SpighiOtello
Giulio CacciandraFacetto
Carlo AsinariSavari
Flag of Belgium.svg Belgia (BEL)
Roger Moeremans d'EmaüsSweet Girl
Oswald LintsMartha
Jules BonvaletWeppelghem
Jacques MisonneGaucho
1924 Paris
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Adolph van der Voort van ZijpSilver Piece
Charles Pahud de MortangesJohnny Walker
Gerard de KruijffAddio
Antonius ColenbranderKing of Hearts
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Claës KönigBojar
Torsten SylvanAnita
Gustaf HagelinVarius
Carl Gustaf LewenhauptCanter
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Alberto LombardiPimplo
Alessandro AlvisiCapiligio
Emanuele Beraudo di PralormoMount Félix
Tommaso Lequio di AssabaTorena
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Charles Pahud de MortangesMarcroix
Gerard de KruijffVa-T'en
Adolph van der Voort van ZijpSilver Piece
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Bjart OrdingAnd Over
Arthur QvistHidalgo
Eugen JohansenBaby
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Michał AntoniewiczMoja Miła
Józef TrenkwaldLwi Pazur
Karol RómmelDoneuse
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Earl Foster ThomsonJenny Camp
Harry ChamberlinPleasant Smiles
Edwin ArgoHonolulu Tomboy
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Charles Pahud de MortangesMarcroix
Karel SchummelketelDuiveltje
Aernout van LennepHenk
Kun to lag fullførte[1]
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Ludwig StubbendorfNurmi
Rudolf LippertFasan
Konrad Freiherr von WangenheimKurfürst
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Henryk RoycewiczArlekin III
Zdzisław KaweckiBambino
Seweryn KuleszaTóska
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Alec ScottBob Clive
Edward Howard-VyseBlue Steel
Richard FanshaweBowie Knife
1948 London
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Frank HenrySwing Low
Charles AndersonReno Palisade
Earl Foster ThomsonReno Rhythm
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Robert SelfeltClaque
Olof StahreKomet
Sigurd SvenssonDust
Flag of Mexico.svg Mexico (MEX)
Humberto MarilesParral
Raúl CamperoTarahumara
Joaquín SolanoMalinche
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Hans von Blixen-Finecke, Jr.Jubal
Olof StahreKomet
Folke FrölénFair
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Wilhelm BüsingHubertus
Klaus WagnerDachs
Otto RotheTrux von Kamax
Flag of the United States.svg USA (USA)
Charles Hough, Jr.Cassivellannus
Walter Staley, Jr.Craigwood Park
John WoffordBenny Grimes
1956 Stockholm
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Francis WeldonKilbarry
Arthur RookWild Venture
Bertie HillCountyman III
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
August Lütke-WesthuesTrux von Kamax
Otto RotheSissi
Klaus WagnerPrinzeß
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
John RumbleCilroy
Jim ElderColleen
Brian HerbinsonTara
1960 Roma
detaljer
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Lawrence Morgan og Salad Days
Neale Lavis og Mirrabooka
Bill Roycroft og Our Solo
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Anton Bühler og Gay Spark
Hans Schwarzenbach og Burn Trout
Rudolf Günthardt og Atbara
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Jack le Goff og Image
Guy Lefrant og Nicias
Jehan le Roy og Garden
1964 Tokyo
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Mauro Checcoli og Surbean
Paolo Angioni og King
Giuseppe Ravano og Royal Love
Flag of the United States.svg USA (USA)
Michael Page og Grasshopper
Kevin Freeman og Gallopade
Michael Plumb og Bold Minstrel
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Fritz Ligges og Donkosak
Horst Karsten og Condora
Gerhard Schulz og Balza X
1968 Mexico City
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Derek Allhusen og Lochinvar
Richard Meade og Cornishman V
Reuben Jones og The Poacher
Flag of the United States.svg USA (USA)
Michael Page og Foster
James C. Wofford og Kilkenny
Michael Plumb og Plain Sailing
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Wayne Roycroft og Zhivago
Brien Cobcroft og Depeche
Bill Roycroft og Warrathoola
1972 München
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Richard Meade og Laurieston
Mary Gordon-Watson og Cornishman V
Bridget Parker og Cornish Gold
Mark Phillips og Great Ovation
Flag of the United States.svg USA (USA)
Kevin Freeman og Good Mixture
Bruce Davidson og Plain Sailing
Michael Plumb og Free og Easy
James C. Wofford og Kilkenny
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Harry Klugmann og Christopher Robert
Ludwig Gössing og Chicago
Karl Schultz og Pisco
Horst Karsten og Sioux
1976 Montreal
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Edmund Coffin og Bally-Cor
Michael Plumb og Better & Better
Bruce Davidson og Irish-Cap
Mary Anne Tauskey og Marcus Aurelius
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Karl Schultz og Madrigal
Herbert Blöcker og Albrant
Helmut Rethemeier og Pauline
Otto Ammermann og Volturno
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Wayne Roycroft og Laurenson
Mervyn Bennet og Regal Reign
Bill Roycroft og Version
Denis Pigott og Hillstead
1980 Moskva
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Aleksandr Blinov og Galzun
Yuri Salnikov og Pintset
Valery Volkov og Tskheti
Sergei Rogozhin og Gelespont
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Federico Roman og Rossinan
Anna Casagrande og Daleye
Mauro Roman og Dourakine 4
Marina Sciocchetti
Flag of Mexico.svg Mexico (MEX)
Yocupicio Manuel Mendivil og Alymony
Rios David Barcena og Bombon
Soto Jose Luis Perez og Quelite
Lopez Fabian Vazquez
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Michael Plumb og Blue Stone
Karen Stives og Ben Arthur
Torrance Fleischmann og Finvarra
Bruce Davidson og JJ Babu
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Virginia Leng og Priceless
Ian Stark og Oxford Blue
Diana Clapham og Windjammer
Lucinda Green og Regal Realm
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Bettina Overesch og Peacetime
Burkhard Tesdorpf og Freedom
Claus Erhorn og Fair Lady
Dietmar Hogrefe og Foliant
1988 Seoul
detaljer
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Claus Erhorn og Justyn Thyme
Matthias Andreas Baumann og Shamrock 11
Thies Kaspareit og Sherry 42
Ralf Ehrenbrink og Uncle Todd
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Mark Phillips og Cartier
Karen Straker og Get Smart
Virginia Leng og Master Craftsman
Ian Stark og Sir Wattie
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Mark Todd og Charisma
Margaret Knighton og Enterprise
Andrew Bennie og Grayshott
Tinks Pottinger og Volunteer
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
David Green og Duncan II
Gillian Rolton og Peppermint Grove
Andrew Hoy og Kiwi
Matthew Ryan og Kibah Tic Toc
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Blyth Tait og Missiah
Andrew Nicholson og Spinning Rhombus
Mark Todd og Welton Greylag
Victoria Latta og Chief
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Herbert Bloecker og Feine Dame
Ralf Ehrenbrink og Kildare II
Matthias Baumann og Alabaster
Cord Mysegages og Ricardo
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Wendy Schaeffer og Sunburst
Gillian Rolton og Peppermint Grove
Andrew Hoy og Darien Powers
Phillip Dutton og True Blue Girdwood
Flag of the United States.svg USA (USA)
Karen O'Connor og Biko
David O'Connor og Giltedge
Bruce Davidson og Heyday
Jill Henneberg og Nirvana
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Blyth Tait og Chesterfield
Andrew Nicholson og Jaggermeister II
Vaughn Jefferis og Bounce
Victoria Latta og Broadcast News
2000 Sydney
detaljer
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Phillip Dutton og House Doctor
Andrew Hoy og Darien Powers
Stuart Tinney og Jeepster
Matt Ryan og Kibah Sandstone
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Ian Stark og Jaybee
Jeanette Brakewell og Over To You
Pippa Funnell og Supreme Rock
Leslie Law og Shear H2O
Flag of the United States.svg USA (USA)
Nina Fout og 3 Magic Beans
Karen O'Connor og Prince Panache
David O'Connor og Giltedge
Linden Wiesman og Anderoo
2004 Athen
detaljer
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Arnaud Boiteau og Expo du Moulin
Cédric Lyard og Fine Merveille
Didier Courrèges og Débat D'Estruval
Jean Teulère og Espoir de la Mère
Nicolas Touzaint og Galan de Sauvegère
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Jeanette Brakewell og Over To You
Mary King og King Solomon III
Leslie Law og Shear L'Eau
Pippa Funnell og Primmore's Pride
William Fox-Pitt og Tamarillo
Flag of the United States.svg USA (USA)
Kimberly Severson og Winsome Adante
Darren Chiacchia og Windfall II
John Williams og Carrick
Amy Tryon og Poggio II
Julie Richards og Jacob Two Two
2008 Beijing
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Peter Thomsen og The Ghost of Hamish
Frank Ostholt og Mr. Medicott
Andreas Dibowski og Butts Leon
Ingrid Klimke og Abraxxas
Hinrich Romaike og Marius
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Shane Rose og All Luck
Sonja Johnson og Ringwould Jaguar
Lucinda Fredericks og Headley Britannia
Clayton Fredericks og Ben Along Time
Megan Jones og Irish Jester
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Sharon Hunt og Tankers Town
Daisy Dick og Spring Along
William Fox-Pitt og Parkmore Ed
Kristina Cook og Miners Frolic
Mary King og Call Again Cavalier
2012 London
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Peter Thomsen på Barny
Dirk Schrade på King Artus
Ingrid Klimke på Butts Abraxxas
Sandra Auffarth på Opgun Louvo
Michael Jung på Sam
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Nicola Wilson på Opposition Buzz
Mary King på Imperial Cavalier
Zara Phillips på High Kingdom
Kristina Cook på Miners Frolic
William Fox-Pitt på Lionheart
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Jonelle Richards på Flintstar
Jonathan Paget på Clifton Promise
Caroline Powell på Lenamore
Andrew Nicholson på Nereo
Mark Todd på Campino
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Sprangridning[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1900 Paris
detaljer
Flag of Belgium.svg Aimé HaegemanBenton II (BEL) Flag of Belgium.svg Georges van der PoëleWindsor Squire (BEL) Flag of France.svg Louis de ChampsavinTerpsichore (FRA)
1904–1908 not included in the Olympic program
1912 Stockholm
detaljer
Flag of France.svg Jean CariouMignon (FRA) Flag of Germany.svg Rabod von KröcherDohna (GER) Flag of Belgium.svg Emmanuel de BlommaertClonmore (BEL)
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of Italy.svg Tommaso Lequio di AssabaTrebecco (ITA) Flag of Italy.svg Alessandro ValerioCento (ITA) Flag of Sweden.svg Carl Gustaf LewenhauptMon Coeur (SWE)
1924 Paris
detaljer
Flag of Switzerland.svg Alphonse GemuseusLucette (SUI) Flag of Italy.svg Tommaso Lequio di AssabaTrebecco (ITA) Flag of Poland.svg Adam KrólikiewiczPicador (POL)
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of the Czech Republic.svg František VenturaElliot (TCH) Flag of France.svg Pierre Bertran de BalandaPapillon (FRA) Flag of Switzerland.svg Charles-Gustave KuhnPepita (SUI)
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of Japan.svg Takeichi NishiUranus (JPN) Flag of the United States.svg Harry ChamberlinShow Girl (USA) Flag of Sweden.svg Clarence von Rosen, Jr.Empire (SWE)
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Kurt HasseTora (GER) Flag of Romania.svg Henri RangDelfis (ROU) Flag of Hungary.svg József von PlatthySello (HUN)
1948 London
detaljer
Flag of Mexico.svg Humberto Mariles CortésArete (MEX) Flag of Mexico.svg Rubén UrizaHarvey (MEX) Flag of France.svg Jean-François d'OrgeixSucre de Pomme (FRA)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of France.svg Pierre Jonquères d'OriolaAli Baba (FRA) Flag of Chile.svg Oscar CristiBambi (CHI) Flag of Germany.svg Fritz ThiedemannMeteor (GER)
1956 Stockholm
detaljer
German Olympic flag (1959-1968).svg Hans Günter WinklerHalla (EUA) Flag of Italy.svg Raimondo D'InzeoMerano (ITA) Flag of Italy.svg Piero D'InzeoUruguay (ITA)
1960 Roma
detaljer
Flag of Italy.svg Raimondo D'InzeoPosillipo (ITA) Flag of Italy.svg Piero D'InzeoThe Rock (ITA) Flag of the United Kingdom.svg David BroomeSunsalve (GBR)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of France.svg Pierre Jonquères d'OriolaLutteur (FRA) German Olympic flag (1959-1968).svg Hermann SchriddeDozent (EUA) Flag of the United Kingdom.svg Peter RobesonFirecrest (GBR)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of the United States.svg William SteinkrausSnowbound (USA) Flag of the United Kingdom.svg Marion CoakesStroller (GBR) Flag of the United Kingdom.svg David BroomeMister Softee (GBR)
1972 München
detaljer
Flag of Italy.svg Graziano MancinelliAmbassador (ITA) Flag of the United Kingdom.svg Ann MoorePsalm (GBR) Flag of the United States.svg Neal ShapiroSloopy (USA)
1976 Montreal
detaljer
Flag of Germany.svg Alwin SchockemöhleWarwick Rex (FRG) Flag of Canada.svg Michel VaillancourtBranch County (CAN) Flag of Belgium.svg Francois MathyGai Luron (BEL)
1980 Moskva
detaljer
Flag of Poland.svg Jan KowalczykArtemor (POL) Flag of the Soviet Union.svg Nikolai KorolkovEspadron (URS) Flag of Mexico.svg Joaquin Perez HerasAlymony (MEX)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg Joseph FargisTouch of Class (USA) Flag of the United States.svg Conrad HomfeldAbdullah (USA) Flag of Switzerland.svg Heidi RobbianiJessica V (SUI)
1988 Seoul
detaljer
Flag of France.svg Pierre Durand, Jr.Jappeloup (FRA) Flag of the United States.svg Greg BestGem Twist (USA) Flag of Germany.svg Karsten HuckNepomuk (FRG)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Germany.svg Ludger BeerbaumClassic Touch (GER) Flag of the Netherlands.svg Piet RaymakersRatina Z (NED) Flag of the United States.svg Norman Dello JoioIrish (USA)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Germany.svg Ulrich KirchhoffJus de Pommes (GER) Flag of Switzerland.svg Willi MelligerCalvaro (SUI) Flag of France.svg Alexandra LedermannRochet M (FRA)
2000 Sydney
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Jeroen DubbeldamDe Sjiem (NED) Flag of the Netherlands.svg Albert VoornLando (NED) Flag of Saudi Arabia.svg Khaled Al-EidKhashm Al Aan (KSA)
2004 Athen
detaljer
Flag of Brazil.svg Rodrigo PessoaBaloubet du Rouet (BRA) Flag of the United States.svg Chris KapplerRoyal Kaliber (USA) Flag of Germany.svg Marco KutscherMontender 2 (GER)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Canada.svg Eric LamazeHickstead (CAN) Flag of Sweden.svg Rolf-Göran BengtssonNinja (SWE) Flag of the United States.svg Beezie MaddenAuthentic (USA)
2012 London
detaljer
Flag of Switzerland.svg Steve GuerdatNino Des Buissonets (SUI) Flag of the Netherlands.svg Gerco SchroderLondon (NED) Flag of Ireland.svg Cian O'ConnorBlue Loyd 12 (IRL)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Sprangridning lag[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1912 Stockholm
detaljer
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Gustaf LewenhauptMedusa
Gustaf KilmanGåtan
Hans von RosenLord Iron
Fredrik RosencrantzDrabant
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Michel DufourtAmazone
Jean CariouMignon
Ernest MeyerAllons-y
Gaston SeignerCocotte
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Sigismund FreyerUltimus
Wilhelm von HohenauPretty Girl
Ernst DelochHubertus
Prins Friedrich Karl av PreussenGibson Boy
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Claës KönigTresor
Hans von RosenPoor Boy
Daniel NorlingEros II
Frank MartinKohort
Flag of Belgium.svg Belgia (BEL)
Henri LaameBiscuit
André Coumans på 'Lisette
Herman de Gaiffier d'Hestroy
Miss
Herman d'Oultromont
Lord Kitchener
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Ettore CaffarattiTradittore
Alessandro AlvisiRaggio di Sole
Giulio CacciandraFortunello
Carlo AsinariVarone
1924 Paris
detaljer
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Åke ThelningLoke
Axel StåhleCecil
Åge LundströmAnvers
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Alphonse GemuseusLucette
Werner StuberGirandole
Hans BühlerSailor Boy
Flag of Portugal.svg Portugal (POR)
António BorgesReginald
Hélder de SouzaAvro
José MouzinhoHetrugo
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of Spain.svg Spania (ESP)
José Navarro MorenesZapatazo
José Álvarez de BohórquezZalamero
Julio García Fernández de los RíosRevistade
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Kazimierz GzowskiMylord
Kazimierz SzoslandAli
Michał AntoniewiczReadgleadt
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Karl HansénGerold
Carl BjörnstjernaKornett
Ernst HallbergLoke
1932 Los Angeles
detaljer
No medalists (no nation completed the course with three riders).
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Kurt HasseTora
Marten von BarnekowNordland
Heinz BrandtAlchimist
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Johan GreterErnica
Jan de BruineTrixie
Henri van SchaikSanta Bell
Flag of Portugal.svg Portugal (POR)
José BeltrãoBiscuit
Domingos de SousaMerle Blanc
Luís Mena e SilvaFossette
1948 London
detaljer
Flag of Mexico.svg Mexico (MEX)
Humberto MarilesArete
Rubén UrizaHarvey
Alberto ValdésChihuchoc
Flag of Spain.svg Spania (ESP)
Jaime GarcíaBizarro
José Navarro MorenesQuórum
Marcellino GavilánForajido
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Harry LlewellynFoxhunter
Henry NicollKilgeddin
Arthur CarrMonty
1952 Helsinki
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Wilfred WhiteNizefela
Douglas StewartAherlow
Harry LlewellynFoxhunter
Flag of Chile.svg Chile (CHI)
Óscar CristiBambi
César MendozaPillán
Ricardo EcheverríaLindo Peal
Flag of the United States.svg USA (USA)
William SteinkrausHollandia
Arthur McCashinMiss Budweiser
John RussellDemocrat
1956 Stockholm
detaljer
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Hans Günter WinklerHalla
Fritz ThiedemannMeteor
Alfons Lütke-WesthuesAla
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Raimondo D'InzeoMerano
Piero D'InzeoUruguay
Salvatore OppesPagoro
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Wilfred WhiteNizefela
Pat SmytheFlanagan
Peter RobesonScorchin
1960 Roma
detaljer
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Hans Günter Winkler og Halla
Fritz Thiedemann og Meteor
Alwin Schockemöhle og Ferdl
Flag of the United States.svg USA (USA)
Frank Chapot og Trail Guide
William Steinkraus og Ksar d'Esprit
George H. Morris og Sinjon
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Raimondo D'Inzeo og Posillipo
Piero D'Inzeo og The Rock
Antonio Oppes og The Scholar
1964 Tokyo
detaljer
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Hermann Schridde og Dozent II
Kurt Jarasinski og Torro
Hans Günter Winkler og Fidelitas
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Pierre Jonquères d'Oriola og Lutteur B
Janou Lefèbvre og Kenavo D
Guy Lefrant og Monsieur de Littry
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Piero D'Inzeo og Sun Beam
Raimondo D'Inzeo og Posillipo
Graziano Mancinelli og Rockette
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
James Day og Canadian Club
Thomas Gayford og Big Dee
Jim Elder og The Immigrant
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Jean Rozier og Quo Vadis
Janou Lefèbvre og Rocket
Pierre Jonquères d'Oriola og Nagir
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Hermann Schridde og Dozent II
Alwin Schockemöhle og Donald Rex
Hans Günter Winkler og Enigk
1972 München
detaljer
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Fritz Ligges og Robin
Gerhard Wiltfang og Askan
Hartwig Steenken og Simona
Hans Günter Winkler og Trophy
Flag of the United States.svg USA (USA)
William Steinkraus og Main Spring
Neal Shapiro og Sloopy
Kathryn Kusner og Fleet Apple
Frank Chapot og White Lightning
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Vittorio Orlandi og Fulmer Feather
Raimondo D'Inzeo og Fiorello
Graziano Mancinelli og Ambassador
Piero D'Inzeo og Easter Light
1976 Montreal
detaljer
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Hubert Parot og Rivage
Jean-Marcel Rozier og Bayard de Maupas
Marc Roguet og Belle de Mars
Michel Roche og Un Espoir
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Alwin Schockemöhle og Warwick Rex
Hans Günter Winkler og Torphy
Sönke Sönksen og Kwepe
Paul Schockemöhle og Agent
Flag of Belgium.svg Belgia (BEL)
Eric Wauters og Gute Sitte
François Mathy og Gai Luron
Edgar-Henri Cuepper og Le Champion
Stanny Van Paesschen og Porsche
1980 Moskva
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Vyacheslav Chukanov og Gepatit
Viktor Poganovsky og Topky
Viktor Asmaev og Reis
Nikolai Korolkov og Espadron
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Marian Kozicki og Bremen
Jan Kowalczyk og Artemor
Wiesław Hartman og Norton
Janusz Bobik og Szampan
Flag of Mexico.svg Mexico (MEX)
Joaquin Perez Heras og Alymony
Jesus Gomez Portugal og Massacre
Valencia Gerardo Tazzer og Caribe
Alberto Valdes Lacarra og Lady Mirka
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Joseph Fargis og Touch of Class
Conrad Homfeld og Abdullah
Leslie Burr-Howard og Albany
Melanie Smith og Calypso
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Michael Whitaker og Overton Amanda
John Whitaker og Ryans Son
Steven Smith og Shining Example
Timothy Grubb og Linky
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Paul Schockemöhle og Deister
Peter Luther og Livius
Franke Sloothaak og Farmer
Fritz Ligges og Ramzes
1988 Seoul
detaljer
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Ludger Beerbaum og The Freak
Wolfgang Brinkmann og Pedro
Dirk Hafemeister og Orchidee 76
Franke Sloothaak og Walzerkonig 19
Flag of the United States.svg USA (USA)
Greg Best og Gem Twist
Lisa Ann Jacquin og For the Moment
Anne Kursinski og Starman
Joseph Fargis og Mill Pearl
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Hubert Bourdy og Morgat
Frédéric Cottier og Flambeau C
Michel Robert og La Fayette
Pierre Durand, Jr. og Jappeloup de Luze
1992 Barcelona
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Piet Raymakers og Ratina Z
Bert Romp og Waldo E
Jan Tops og Top Gun
Jos Lansink og Egano
Flag of Austria.svg Østerrike (AUT)
Boris Boor og Love Me Tender
Joerg Muenzner og Graf Grande
Hugo Simon og Apricot D
Thomas Fruehmann og Genius
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Hervé Godignon og Quidam de Revel
Hubert Bourdy og Razzina du Poncel
Michel Robert og Nonix
Eric Navet og Quito de Baussy
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Franke Sloothaak og Joly Coeur
Lars Nieberg og For Pleasure
Ulrich Kirchhoff og Jus De Pommes
Ludger Beerbaum og Ratina Z
Flag of the United States.svg USA (USA)
Peter Leone og Legato
Leslie Burr-Howard og Extreme
Anne Kursinski og Eros
Michael R. Matz og Rhum
Flag of Brazil.svg Brasil (BRA)
Luiz Felipe De Azevedo og Cassiana
Álvaro Miranda Neto og Aspen
André Johannpeter og Calei
Rodrigo Pessoa og Tomboy
2000 Sydney
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Ludger Beerbaum og Goldfever 3
Lars Nieberg og Esprit FRH
Marcus Ehning og For Pleasure
Otto Becker og Dobels Cento
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Markus Fuchs og Tinka's Boy
Beat Maendli og Pozitano
Lesley McNaught og Dulf
Willi Melliger og Calvaro V
Flag of Brazil.svg Brasil (BRA)
Rodrigo Pessoa og Baloubet du Rouet
Luiz Felipe De Azevedo og Ralph
Álvaro Miranda Neto og Aspen
André Johannpeter og Calei
2004 Athen
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Peter Wylde og Fein Cera
McLain Ward og Sapphire
Beezie Madden og Authentic
Chris Kappler og Royal Kaliber
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Rolf-Göran Bengtsson og Mac Kinley
Malin Baryard og Butterfly Flip
Peter Eriksson og Cardento
Peder Fredericson og Magic Bengtsson
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Otto Becker og Dobels Cento
Marco Kutscher og Montender 2
Christian Ahlmann og Cöster
2008 Beijing
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
McLain Ward og Sapphire
Laura Kraut og Cedric
Will Simpson og Carlsson vom Dach
Beezie Madden og Authentic
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Jill Henselwood og Special Ed
Eric Lamaze og Hickstead
Ian Millar og In Style
Mac Cone og Ole
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Christina Liebherr og No Mercy
Pius Schwizer og Nobless M
Niklaus Schurtenberger og Cantus
Steve Guerdat og Jalisca Solier
2012 London
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Scott BrashHello Sanctos
Peter CharlesVindicat
Ben Maher på Tripple X
Nick SkeltonBig Star
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Marc HoutzagerTamino
Gerco SchroderLondon
Maikel van der Vleuten på Verdi
Jur Vrieling på Bubalu
Flag of Saudi Arabia.svg Saudi-Arabia (KSA)
Ramzy Al Duhami på Bayard Van the Villa There
HRH Prince Abdullah Al Saud på Davos
Kamal Bahamdan på Noblesse Des Tess
Abdullah Waleed Sharbatly på Sultan
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Tidligere øvelser[rediger | rediger kilde]

Høydehopp[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1900 Paris
detaljer
Flag of France.svg Dominique Gardères (FRA) ikke utdelt Flag of Belgium.svg Georges van der Poële (BEL)
Flag of Italy.svg Giovanni Giorgio Trissino (ITA)

Lengdesprang[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1900 Paris
detaljer
Flag of Belgium.svg Constant van Langhendonck (BEL) Flag of Italy.svg Giovanni Giorgio Trissino (ITA) Flag of France.svg de Bellegarde (FRA)

Hopp[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of Belgium.svg Daniel Bouckaert (BEL) Flag of France.svg Field (FRA) Flag of Belgium.svg Louis Finet (BEL)

Hopp lag[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of Belgium.svg Belgia (BEL)
Daniel Bouckaert
Louis Finet
van Ranst
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Field
Salins
Cauchy
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Carl Green
Anders Mårtensson
Oskar Nilsson


Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Games of the X Olympiad». Fédération Equestre Internationale. Arkivert fra originalen (PDF) 26. juli 2011. Besøkt 18. januar 2011. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]