Liste over katteraser

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Liste over rasekatter som organiseres av internasjonale rasekattregistre. Listen er ikke nødvendigvis komplett.

Blå lenker er rasekattsider som alt er opprettet. Røde lenker er ennå ikke opprettet, men kan opprettes gjennom å klikke på dem. Bruk malen for rasekatter, som vist for norsk skogkatt, når ny informasjon om en katterase skal legges til.

FIFe rasekatter[rediger | rediger kilde]

Fédération Internationale Féline (FIFe) er et internasjonalt register for registrering av rasekatter. Det omfatter som sådan en rekke nasjonale organisasjoner og forbund, blant annet Norske Rasekattklubbers Riksforbund (NRR) i Norge.


WCF rasekatter[rediger | rediger kilde]

World Cat Federation (WCF) er et internasjonalt register for registrering av rasekatter og omfatter som sådan en rekke nasjonale organisasjoner og forbund, med hovedkontor i Essen i Tyskland.

CFA rasekatter[rediger | rediger kilde]

Cat Fanciers' Association (CFA) er et internasjonalt register for registrering av rasekatter og omfatter som sådan en rekke nasjonale organisasjoner og forbund, med hovedkontor i Manasquan, New Jersey, USA.

TICA rasekatter[rediger | rediger kilde]

The International Cat Association (TICA) er et internasjonalt register for registrering av rasekatter og omfatter som sådan en rekke nasjonale organisasjoner og forbund, med hovedkontor Harlingen i Texas, USA.