Joint Operations: Typhoon Rising

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Joint Operations: Typhoon Rising
UtviklerNovaLogic
UtgiverNovaLogic
KomponistRussell Brower
SpillmotorBlack Hawk engine
PlattformWindows
Utgivelse24. juni 2004 (Norge)
15. juni 2004 (USA)
SjangerFørstepersonsskytespill
ModusFlerspiller
Aldersgrense16 år
Format1 x CD-ROM

Joint Operations: Typhoon Rising er et førstepersonsskytespill utviklet av NovaLogic, utgitt til Windows sommeren 2004. Spillet har noen få svært begrensete enspillerbrett, og er i all hovedsak laget for spilling over lan eller Internett.

Oppbygning[rediger | rediger kilde]

Typhoon Rising er, som mange av de tidligere spillene til NovaLogic, et krigsspill. Men i motsetning til tidligere spill foregår dette i den indonesiske jungelen, i en kamp mellom Joint Operations, som består av elitesoldater fra USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Russland, Indonesia og Australia, og indonesiske opprørere.

Spilleren kan velge mellom fem forskjellige klasser soldater og mange forskjellige våpen og utstyr for hver klasse, og blir plassert på ett av de to lagene ved starten av hvert spill. Et vanlig spill kan inneholde opptil 64 spillere, men spesielle tjenere kan støtte opptil 150.

Utvidelse[rediger | rediger kilde]

Joint Operations: Escalation er en utvidelsespakke som ble utgitt den 18. november 2004. Escalation inneholder flere nye kjøretøy (29 ulike), våpen (35 forskjellige) og brett, og dessuten en ny tredjepersons synsvinkel.

Joint Operations: Combined Arms er en pakke inneholdende både Typhoon Rising og Escalation.

Joint Operations: Reality Mod, Joint Operations: IC Mod og Joint Operations: Advanced Warfare er gratis utvidelsespakker til spillet som fritt kan nedlastes. Disse er ikke laget av Novalogic selv.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]