Elverum videregående skole

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Elverum videregående skole
Elverum videregående skole.jpg
TypeOffentlig skole
Grunnlagt1974
KommuneElverum
AdresseKirkevegen 1, 2414 ELVERUM
EierInnlandet fylkeskommune
RektorEinar Moan
Elever1150 (2020)
Ansatte185 (2020)
NettstedOffisielt nettsted
Beliggenhet

Elverum videregående skole
60°52′37″N 11°33′48″Ø

Elverum videregående skole (Elverum vgs, også forkortet ELVIS [1]) er en kombinert videregående skole etablert i 1974 med både studiespesialiserende og yrkesfaglige tilbud i Elverum, i Innlandet.

Skolen ble etablert som en sammenslåing av flere yrkesfagsskoler og har fortsatt et bredt tilbud. Per 2020 tilbyr skolen Elektro og datateknologi, Bygg- og anleggsteknikk, Teknologi- og industrifag, Salg, service og reiseliv og Helse- og oppvekstfag. Skolen har også studiespesialisering, Idrettsfag, Kunst, design og arkitektur og Service og samferdsel med studiekompetanse, i tillegg til tilbudet International Baccalaureate (IB). Skolen har også to klasser med påbygging til generell studiekompetanse, en stor tilrettelagt avdeling (TLA), senter for voksenopplæring og et alternativt opplæringstilbud gjennom "Finn din vei". Elverum vgs har gjennom et samarbeid med Elverum kommune en kombinasjonsklasse for grunnskoleopplæring for elever som med kort botid i Norge.

Rektorer[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Rektors hilsen». elverum.vgs. Besøkt 30. mai 2022. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Nuvola apps bookcase.pngDenne utdanningsrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.