Wikipedia:Nybegynnerforum

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søkArkiver

Tråder eldre enn 60 dager kan bli automatisk arkivert av ArkivBot.

Hvordan få inn kit2 i idrettslagslaginfoboks?[rediger kilde]

Hei,

Rimelig fersk på detta i det heile tatt - og fullstendig fersk på idrettslagsmal. Holder på å oppdatere sida til rugbylaget mitt - gjera den litt meir universelt interessant og litt mindre "ferskvare". I det höve ville eg også legge til draktsettet til damelaget i infoboksen.

Eg har - som skildra i https://en.wikipedia.org/wiki/Template:Football_kit - lasta opp dei fem kit-bitene som trengs til å bygge eit draktsett i Wikipedia commons. Men, når eg går inn i infoboksmalen, og fyller i thumb-linken til kvar del på sine respektive sted, får eg opp ein veldig rar og forskyven bild - med kvar del som ein liten boks, med fullt filnamn, osv.

Kva er det eg gjer feil? Og korleis skal eg *eigentleg* gjera dette?

Eg ser jo at Herrelagsdrakta er lagt inn i malen med ein _nummerkode, og ikkje ein [ [ File:Filename .png| thumb| Description] ]. Så det er kanskje det enkle svaret. Som så fölges opp av spörsmålet - kor finn eg denne _nummerkode ?

/Haldis Dette usignerte innlegget ble skrevet av 130.238.98.89 (diskusjon · bidrag) 9. apr. 2018 kl. 08:31‎ (Husk å signere dine innlegg!)

Legge til mer på skøytebaner[rediger kilde]

Hei.jeg prøver å legge til flere skøytebaner i Norge.Men får det ikke til.Skulle lakt inn Stord kunstisbane på 250m.Ble tatt i bruk 2001.En åpen bane.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Frankeinar (diskusjon · bidrag) 24. apr. 2018 kl. 14:25 (Husk å signere dine innlegg!)

Dirty Vikings MC[rediger kilde]

Dirty Vikings MC er en motorsykkelklubb med opprinnelse i Trøndelag. Klubben ble stiftet i 2015. Medlemsmassen økte kjapt til nesten 20 medlemmer, men består nå av bare noen få utvalgte medlemmer. DVMC er en nøytral og ikke politisk klubbb. Klubbens medlemmer er lidenskapelig opptatt av motorsykkel og dens livsstil som dette innebærer. Harley Davidson motorsykkelmerke er å foretrekke, men alle merker er akseptert. DVMC har også sitt årlige Charity Run til inntekt for Barnekreftforeningen -avd Trøndelag. Dirty Vikings MC fremstår som lovlydige å er en frittstående og uavhengig klubb. Nye medlemmer er alltid velkommen til å ta kontakt! ride with DVMC Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.52.233.248 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Ikke verifiserbar - boks med spørsmålstegn i toppen[rediger kilde]

Hei, jeg er skikkelig nybegynner og gikk på med stort mot for å legge inn en tekst om en forfatter. Imidlertid har jeg havnet opp i problemet med at det kommer en boks med et spørsmålstegn øverst som sier at jeg trenger å legge inn referanser / ikke verifiserbar. Jeg har brukt mye tid på å lese meg opp på hvordan jeg skal gjøre dette riktig - og lagt inn både referanser og lenker - men er ikke i mål... Kan noen gi meg tips om hva jeg gjør feil? (Har laget en side for Ellen Vahr.) På forhånd takk! Dette usignerte innlegget ble skrevet av Anne Melby Dahl (diskusjon · bidrag) 13. jun. 2018 kl. 11:26‎ (Husk å signere dine innlegg!)

Hei. Denne boksen er lagt inn manuelt av en bruker. Du kan se den som malen {{Referanseløs}} øverst i artikkelen. Du kan fjerne malen selv når du mener at mangelen er utbedret. Hvis noen skulle vise seg uenig i fjerningen av malen, lar de nok høre fra seg på artikkelens diskusjonsside. - Soulkeeper (diskusjon) 13. jun. 2018 kl. 11:35 (CEST)

Hjelpn med å lage en gruppe for hjemmeside/ forretning[rediger kilde]

Hei,

Trenger hjelp og veiledning for å sette opp en side for forretningen min. Hvor begynner jeg? Og hva må jeg hangar å være synlig? Og ikke minst hvor lang tid vil det ta å være på Google søke? Må det være flere for å skrive en artikkel eller kan jeg bare opprette uten andres hjelp og endring?Selggratis (diskusjon) 17. jun. 2018 kl. 01:24 (CEST)

Wikipedia skal kun ha artikler om firma som er så kjent fra omtale andre steder (aviser, TV osv.) at det er rimelig mht. folkeopplysning å omtale de her. Så om du har en forretning som kun du driver, og som nylig er opprettet, er det lite sannsynlig at den er såkalt leksikalsk interessant. Mvh. Ulf Larsen (diskusjon) 17. jun. 2018 kl. 08:30 (CEST)