WWE SmackDown vs. Raw 2011

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
WWE SmackDown vs. Raw 2011
UtviklerYuke's
UtgiverTHQ
SerieWWE 2K
PlattformWii, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3 og PlayStation Portable
Utgivelse26. okt. 2010
Sjangerprofesjonell wrestling
Modusenspiller og flerspillervideospill

WWE SmackDown vs Raw 2011 er et profesjonelt brytespill utviklet av Yuke's og publisert av THQ. Spillet er laget for PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Wii, Xbox 360 og Microsoft Windows. Det er det syvende spillet i WWE SmackDown vs Raw-serien og det siste spillet under navnet SmackDown vs Raw. Det er også den siste installasjonen for PlayStation 2 og PlayStation Portable. Det ble sluppet 26 oktober 2010 i Nord-Amerika, 28 oktober 2010 i Australia og 29 oktober 2010 i Europa. Spillet er basert på de to avdelingene av WWE, SmackDown og Raw.

Spillet endrer scenariene basert på spillerens avgjørelser, noe som åpner for spontan WWE handling i og utenfor ringen. Spillerne kan også nyte en større grad av interaktivitet og har økt kontroll over sine skjebner i spillets Road to WrestleMania-modus.

Spillmoduser[rediger | rediger kilde]

WWE Universe[rediger | rediger kilde]

For det første er det en ny modus kalt WWE Universe. Dette er i utgangspunktet en kombinasjon av den gamle karrieremodusen og vennskapskamp-modusen. Her genererer spillet en uendelig WWE-kalender fullpakket med forskjellige show hentet fra WWE-universet. Det planlegger kampene basert på rivalisering og rangeringer, men spilleren kan fritt sette opp en egen kamp hvis.

WWE Universe er en uendelig karrieremodus der spillet sporer feider, Royal Rumble vinnere, og mye mer. Når du lager brytere settes de inn i showene. Man kan simulere et tiår og se hvor langt bryteren kommer eller administrere lag og rivalisering, slik at man kan se sammenhengene utvikle seg.

Road to WrestleMania[rediger | rediger kilde]

Road to WrestleMania er en historiemodus hvor man du velge å spille som Rey Mysterio, John Cena, Christian, Chris Jericho eller Undertaker. I tillegg til å spille kamper, styrer man bryteren bak scenen i et slags RPG-spill med forskjellige oppdrag, og avgjørelsene man tar bestemmer hvordan spillet utvikler seg etter hvert.

Kampmoduser[rediger | rediger kilde]

Hell in a Cell[rediger | rediger kilde]

Hell in a Cell er en profesjonell brytekamp hvor arenaen har et stort overbygg av stål som omslutter hele området. I en Hell in a Cell-kamp vinner man ved å utføre en pinfall eller ved at motstanderen overgir seg. Hell in a Cell ble i denne versjonen fornyet med utvidede cellevegger, våpen under ringen, trappetrinn nær hjørnestolpene, og fjerning av celledøren. I tillegg ble det nye måter å komme seg ut av cellen på, slik som å kaste motstanderen gjennom burveggen.

TLC[rediger | rediger kilde]

TLC (Tables, ladders, chairs) kamp er en variant av en ladder-kamp, som er modifisert til å bruke to andre våpen: bord og stoler. Målet er å skaffe elementet (vanligvis et mesterskapsbelte) som henger over ringen. En TLC-kamp kan sees på som en mer komplisert ladder-kamp, hvor bord og stoler, sammen med stiger, også kan brukes som lovlige våpen. Det som er nytt i denne versjonen er at bordene kan ødelegges på forskjellige måter, at man kan kaste stoler på motstanderen og ødelegge stiger.

Skapermodus[rediger | rediger kilde]

Create a Superstar[rediger | rediger kilde]

I Create a Superstar kan man velge å skape en Superstar eller en Diva, og det er fritt hvordan man utformer bryteren med hensyn til kroppsdeler, klær, tatoveringer og piercing.

Create a Moveset[rediger | rediger kilde]

I Create a Moveset velger man hvordan bryteren skal bevege seg i kamp og hvordan han ellers skal bevege seg i ringen.

Create a Finisher[rediger | rediger kilde]

I Create a Finisher velger man hvordan bryteren skal gjøre finisheren sin. En finisher er noe en bryter gjør som siste trekk før han tar en pin.

Create an Entrance[rediger | rediger kilde]

I Create an Entrance kan man inscenere en entré for bryteren sin med spesiell lyssetting, undertekster, pyroteknikk og geberder. I tillegg kan man velge å bruke en video som er laget i Create a Highlight Reel eller en forhåndsinstallert video.

Create a Storyline[rediger | rediger kilde]

I Create a Storyline setter man sammen en historie med kamper, cutscenes, undertekster og egne scenarier.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]