Brukerdiskusjon:Vonsk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen![rediger kilde]

Hei, Vonsk, og velkommen til Wikipedia. Takk for dine bidrag. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. mvh Shauni 12. jan 2007 kl. 22:14 (CET)

Forhåndsvisning[rediger kilde]

Hei, og takk for dine bidrag! Til høyre for lagreknappen har du forhåndsvisningsknappen. Om du vennligst kan bruke den og vente med å trykke lagre til du er ferdig med artikkelen, så slipper vi så mange oppføringer i historikken, og patrollerene slipper å godkjenne så mange endringer, og det vil være mindre sjanse for at andre vil rette på artikkelen mens du holder på med den. Mvh KEN 30. jul 2008 kl. 20:05 (CEST)

Flytting av sider[rediger kilde]

Hei Vonsk. Bare lurer på hva vitsen er med å lage pekersiden vant. Så langt finnes det bare en artikkel med det navn vant (seilbåt) og på pekersiden er det to artikkellenker der vant (sport) er rød. Hvorfor ikke legge en linje øverst på siden av vant (seilbåt) (og la den hete bare «Vant») som peker til artikkelen vant (sport). Mvh Prillen 20. jan 2009 kl. 22:59 (CET)

Hei. Jeg ser på disse to artikkelene som omtrent like mye nødvendige, selv om den ene er en rød lenke, derfor skal det lages en pekerside. Begrepet vant (sport) er allerede brukt i en sportsrelatert artikkel, derfor skal jeg oprette den røde lenken. Vonsk 1. feb 2009 kl. 22:23 (CET)

Handicap[rediger kilde]

Hei, “handicap” er faktisk lov.[1] H92 (d · b · @) 18. feb 2009 kl. 17:23 (CET)

Det var det ikke ifølge bokmålsordboka. [2] Vonsk 18. feb 2009 kl. 17:25 (CET)
Det er per Wikipedia:Språkform ikke lov å endre språkform fra riksmål til bokmål (de er likestilte på no.wikipedia.org) eller vice versa. Endringene er tilbakestilte. H92 (d · b · @) 19. feb 2009 kl. 01:36 (CET)

Spillerdrakter..[rediger kilde]

Heisann, er det noe slikt du er ute etter?

Spillerikken
Stigmj 27. apr 2009 kl. 19:26 (CEST)
Ja, men den må se mer ut som en basketballdrakt. Altså uten ermer.Vonsk 27. apr 2009 kl. 21:41 (CEST)
Ser at Jona har laget {{Basketballdrakt}} nå. Problem solved? :) Stigmj 28. apr 2009 kl. 01:12 (CEST)
Ja, det er vel det, men det var en god tanke da. Takk. :)Vonsk 28. apr 2009 kl. 14:29 (CEST)

Hei, som du kan se av diskusjonen på Wikipedia:Kandidatsider/Jerry West så står det igjen en del før artikkelen kan bli en anbefalt artikkel. Jeg håper du har tid og lyst til å følge opp dette, og få artikkelen i mål! OK? Stå på! Mvh MHaugen 10. mai 2009 kl. 00:12 (CEST)[svar]

Ja, jeg skal prøve på dette.Vonsk 10. mai 2009 kl. 20:13 (CEST)[svar]

Artikkelen om Jerry West er anerkjent[rediger kilde]

Artikkelen Jerry West, som du har bidratt aktivt til, er blitt anerkjent som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi imøteser flere vektige bidrag. Mvh MHaugen 17. mai 2009 kl. 01:16 (CEST)[svar]

Wikipedia Free Travel-Shirt[rediger kilde]

Hei, jeg forstår bare litt norsk, so I take the liberty to wirte in English and hope that you will understand it. :) I am a 19 years old Wikipedian from Bern (Switzerland) and I am many active on the German Wikipedia. Tomorrow we will have an international Wikipedia meeting of German-speaking Wikipedians at Zürich and an user from Germany will bring the white Free Travel-Shirt (see also meta:Free Travel-Shirt). Because neither the white nor the blue Travel-Shert ever was in Norway and I will come to Oslo on September 3, I thought it a good idea to bring it to Oslo and hand it to a Norwegian Wikipedian. Because the shirt has to be back to Nürnberg (Germany) at September 14 the shirt either has to be returned to Switzerland by me at September 6 (and then transferred to Germany) or – better – has to be brought to Germany by someone of you (possibly with handing overs in Denmark, …). Unfortunatey I am a bit late because I saw it only today morning that the shirt will come to Zürich tomorrow. Therefore – if you are interested – you should leave me a message on my talk page on the German Wikipedia (if possible) until tomorrow August 15 at 14:00. Takk og hjertelig hilsen, Raphael Frey 14. aug 2009 kl. 20:04 (CEST)

PS/hint: I put this message to the talk page of all Norwegian Wikipedians who are in the Kategori:Wikipedia-brukere fra Oslo.

I am so sorry that I did not see this message before. I have taken a vacation from wikipedia. Well, I hope you worked this thing out. Vonsk 4. okt 2009 kl. 16:03 (CEST)

Navnestatistikk[rediger kilde]

Hei. Takk for at du oppdaterer navnestatistikken! :-) Merk at tallene for Norge og Sverige bare er gyldige for 2009. Du bør derfor skrive år_bef=2009 for disse. Mvh, Mollerup 12. mai 2010 kl. 19:54 (CEST)[svar]

Ok! Jeg skal huske på det. Vonsk 13. mai 2010 kl. 18:36 (CEST)[svar]
Jeg anbefaler også Mal:Navnetabelltopp, så får man sorterbare kolonner :-) Mvh Mollerup 13. mai 2010 kl. 19:45 (CEST)[svar]
Ok. Flott å vite da dette har vært et problem med Mal:Navnefigur. Vonsk 13. mai 2010 kl. 20:41 (CEST)[svar]
Det er forresten en ting jeg stusser litt over når det kommer til dette med navn: Hvorfor er bilde en del av Mal:Infoboks navn-malen? Jeg ser det ikke spesiellt viktig å vise bildet av en bærer av navnet så høyt opp i artikkelen, særlig ikke når bildet er der uten noen beskrivende tekst av personen. Vonsk 14. mai 2010 kl. 17:39 (CEST)[svar]

Kuba (park)[rediger kilde]

Hei, jeg flyttet artikkelen Kuba (park) fra Grünerhagen ballpark per Diskusjon:Kuba_(park)#Feilaktig_flytting. Vær veldig forsiktig med å flytte artikler uten at dette har grunnlag i kilder og ta det gjerne opp på artikkelens diskusjonsside om det ser ut til at det er noe som kan vekke kontroverser (særlig på stedsnavn har det vært veldig mye bråk, nå sist Tinget#Azorene vs Asorene). nsaa (disk) 17. jun 2010 kl. 23:01 (CEST)

Målgivende pasning nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Vonsk! Jeg har nominert Målgivende pasning, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Målgivende pasning. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les på Wikipedia:Sletting. TorSch 12. jan 2011 kl. 20:49 (CET)

Stikkalekemynt nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Vonsk! Jeg har nominert Stikkalekemynt, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Stikkalekemynt. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Ordensherre (diskusjon) 4. jun 2012 kl. 19:02 (CEST)

Global account[rediger kilde]

Hi Vonsk! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (diskusjon) 17. jan. 2015 kl. 02:31 (CET)[svar]

Lars Myhre Harto nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Vonsk! Jeg så du har opprettet artikkelen Lars Myhre Harto. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Lars Myhre Harto om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Nsaa (diskusjon) 17. jul. 2023 kl. 23:33 (CEST)[svar]