Wikipedia:Sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Sandkasse

Denne siden er en sandkasse – et sted du kan eksperimentere (og leke) med redigering før du redigerer ordentlige artikler. I sandkassa er det fritt frem for alle å redigere. Det er også lov å tømme sandkassa og slette det andre har lagt inn, så ikke legg inn noe her du ikke vil miste. På Wikipedia:Hjelp kan du lære mer om redigering. Vurder eventuelt å lage en egen sandkasse som underside til brukersiden din.

Hvis du vil eksperimentere med maler, finnes det en egen eksperimentmal kalt Mal:Bøtte og spade for dette bruk. For å plassere malen i sandkassa skriver du {{Bøtte og spade}}.

Kursiv tekst Camilla er alenemor til 14 år gamle Alexander, som hun fikk da hun var 16 år. Har gått inn i et forhold med Henrik, som har datteren Trine på 10 år. Moren hennes Linda døde brått for to år siden. Da snudde alt. De solgte både leiligheten, bilen og hytta. Henrik og Trine orket ikke være i noen av dem når Linda ikke var der. Leiligheten, hvor de bodde sammen. Hytta, hvor de dro på turer. Bilen, hvor Linda alltid kjørte, og Henrik satt bak ved siden av Trine. Turene de hadde elsket.

Camilla og Henrik bor ikke sammen, men drar på hyttetur hver helg. Kjører hver sin bil. Alexander sitter bak i bilen til Camilla, og Trine sitter foran i bilen til Henrik.

I ungdommen var Camilla og Linda venninner. Etter hvert mistet de kontakten. En stund etter at Linda døde tok Camilla tilfeldig kontakt med Henrik. De fant hverandre raskt. Og Trine ble begeistret for Alexander og Camilla.

Linda og Henrik kranglet nesten aldri. Bare en gang hadde de en skikkelig krangel. Da Trine var nyfødt trodde de for lengst var enige om navnet. Det var først da det viste seg at Linda ville ha skrivemåten Katrine og Henrik ville ha Cathrine at de virkelig begynte å krangle. Linda sa: "Jeg trodde vi var enige. Og vi skal ikke ha noen C". Hvorpå Henrik raskt svarte: "Vi skal ikke ha noen K". Det gikk tre sekunder, og Linda sa: "Så får hun hete Trine, da." Og slik ble det. Alle ble overrasket, og senere angret de seg begge to, mange ganger.

Etter hvert blir arbeidsdagene til Henrik noe lengre. Da finner de ut at Trine kan sitte på med Camilla til hytta. Og Camilla kjører og henter henne. Alexander sitter bak, og Trine sitter foran.