Wikipedia:Sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Sandkasse

Denne siden er en sandkasse – et sted du kan eksperimentere (og leke) med redigering før du redigerer ordentlige artikler. I sandkassa er det fritt frem for alle å redigere. Det er også lov å tømme sandkassa og slette det andre har lagt inn, så ikke legg inn noe her du ikke vil miste. På Wikipedia:Hjelp kan du lære mer om redigering.

Hvis du vil eksperimentere med maler, finnes det en egen eksperimentmal kalt Mal:Bøtte og spade for dette bruk. For å plassere malen i sandkassa skriver du {{Bøtte og spade}}.


Dette er en referanse [1] og dette er en referanse til samme sted.[1] Dette er en ny referanse.[2]

Fy-ord: profilert, kritikerrost,


Redigering foregår...[rediger | rediger kilde]

Den første marokkanske krise, også kalt Tangerkrisen, var en internasjonal krise fra mars 1905 til mai 1906, og omhandlet Frankrikes ønske om økt innflytelse i Marokko. Konflikten fikk internasjonal betydning fordi den var med å påvirke alliansepolitikken frem mot første verdenskrig. Tyskland gikk inn i konflikten på marokkansk side, i håp om å svekke entente cordiale, men endte i stedet opp med å styrke den og å forverre forholdet til Frankrike og Storbritannia.


lol[3]

  1. ^ a b «Han kan fort forsvinne hvis City ryker». Dagbladet. Besøkt 18. mars 2015. 
  2. ^ Birgitta Lager-Kromnow morrrrrrrraaaaa diiiiiiiii døøøø lolololololol ddddddddddddddddddddddddDROP DAT BASS. «Johan III». Svenskt biografiskt lexikon. Besøkt 18. mars 2015. 
  3. ^ Kissinger, Henry (2008). Diplomacy. Lorenz Books. s. 5. ISBN 0754818985.