Wikipedia:Sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Sandkasse

Denne siden er en sandkasse – et sted du kan eksperimentere (og leke) med redigering før du redigerer ordentlige artikler. I sandkassa er det fritt frem for alle å redigere. Det er også lov å tømme sandkassa og slette det andre har lagt inn, så ikke legg inn noe her du ikke vil miste. På Wikipedia:Hjelp kan du lære mer om redigering. Vurder eventuelt å lage en egen sandkasse som underside til brukersiden din.

Hvis du vil eksperimentere med maler, finnes det en egen eksperimentmal kalt Mal:Bøtte og spade for dette bruk. For å plassere malen i sandkassa skriver du {{Bøtte og spade}}.

Lisa og Henrik har fått en jente. Lisa ville ha formen Katrine, Henrik Cathrine. Siden de ikke ble enige om annet, så ble det Krangel. Navnet de forlengst trodde de var enige om, viste det seg at de ikke var enige likevel. De hadde ikke snakket om hvordan de skulle stave det før de var midt oppi det. Og ingen ville gi seg. "Vi skal ikke ha noen C", sa Lisa høyt. "Vi skal ikke ha noen K", sa Henrik like høyt. Det gikk tre sekunder, og Lisa sa: "Så får hun hete Trine, da!" Og slik ble det.