Liste over norgesmestere i pistolskyting

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over norgesmestere i pistolskyting inneholder en oversikt over norgesmestere i pistolskyting siden det første norgesmesterskapet i 1929.

Etter 1947 er det bare tatt med offisielle NM i seniorklassen i regi av Norges Skytterforbund.

Menn[rediger | rediger kilde]

1929–1939[rediger | rediger kilde]

År Pistol 50 m Kombinert pistol 30 m Silhuettpistol
1929 Finn Borchgrevink
1930 Finn Borchgrevink
1931 Peder Marcussen Harald Winsnes Martens
1932 Mauritz Amundsen Andreas Saxegaard
1933 Mauritz Amundsen Harald Winsnes Martens
1934 Mauritz Amundsen Hans Aasnæs
1935 Mauritz Amundsen Harald Winsnes Martens
1936 Mauritz Amundsen Hans Aasnæs Hans Aasnæs
1937 Mauritz Amundsen Harald Winsnes Martens Inge Roll
1938 Mauritz Amundsen Odd Bonde Nielsen Hans Aasnæs
1939 Mauritz Amundsen Hans Aasnæs Hans Aasnæs

1947–1968[rediger | rediger kilde]

År Finpistol Fripistol Grovpistol Silhuettpistol Grovpistol komb. program Feltskyting (feltpistol)
1947 Hans Aasnæs Mauritz Amundsen Hans Aasnæs
1948 Alf Røed Mauritz Amundsen Birger Bühring-Andersen
1949 Birger Bühring-Andersen Erik Klepzig Alf Røed
1950 Birger Bühring-Andersen Rolf Klemetsen Hans Aasnæs Gunnar Svendsen
1951 Oddvar Wenner Nilssen Mauritz Amundsen Gunnar Svendsen Einar Gjerdrum-Dahl
1952 Oddvar Wenner Nilssen Gunnar Svendsen Gunnar Svendsen Gunnar Svendsen
1953 Arne G-Værngår Rolf Klemetsen Gunnar Svendsen Alf Røed Erik Horve
1954 Arne G-Værngår Rolf Klemetsen Alf Røed William Winge William Winge
1955 Arne G-Værngår Rolf Klemetsen Even Vestlund Arne G-Værngår Erik Horve
1956 Håkon Flomark Henry Ingvoldstad Finn Garmaker Arne G-Værngår Rolf Røtterud
1957 Håkon Flomark Kurt Johannessen Rolf Røtterud Arne G-Værngår
1958 Rolf Røtterud Rolf Røtterud Rolf Røtterud Guttorm Sandboe
1959 Torgeir Bidtnes Bergfinn Oldertrøen Torgeir Bidtnes Guttorm Sandboe Torgeir Bidtnes
1960 Bergfinn Oldertrøen Kurt Johannessen Ola Tveit Arne G-Værngår Olaf Kolbjørnsen
1961 Finn Garmaker Alf Gaste Torgeir Bidtnes Nicolaus Zwetnow Reidar Gustavsen
1962 Arvid Mikkelsen Kurt Johannessen Torgeir Bidtnes Nicolaus Zwetnow Jens J. Nygård
1963 Alf Gaste Kurt Johannessen Torgeir Bidtnes Nicolaus Zwetnow Jens J. Nygård
1964 Torgeir Bidtnes Kurt Johannessen Torgeir Bidtnes Thor-Øistein Endsjø Torgeir Bidtnes
1965 Torgeir Bidtnes Alf Gaste Torgeir Bidtnes Nicolaus Zwetnow Halgrim Opheim
1966 Reidar Gustavsen Kurt Johannessen Torgeir Bidtnes Steinar Frisli Torgeir Bidtnes
1967 Hans H. Schjelderup John Rødseth Reidar Gustavsen Nicolaus Zwetnow Magne Myrset
1968 Alf Gaste John Rødseth Arvid Mikkelsen Petter Allan Magne Myrset

1969–1990[rediger | rediger kilde]

År Feltpistol (grovfelt) Militærfelt Finpistol Fripistol Grovpistol Silhuettpistol Standardpistol Luftpistol
1969 Hans H. Schjelderup Torgeir Bidtnes John Rødseth Torgeir Bidtnes Nicolaus Zwetnow Arvid Mikkelsen
1970 Jens J. Nygård John Rødseth Nils Bergo Arvid Haugen Steinar Frisli Nils Bergo John Rødseth
1971 Svein Tangen Rolf Lødding John Rødseth Audun Loftesnes Thor-Øistein Endsjø Torgeir Bidtnes Kjell Reidar Jensen
1972 Svein Tangen Rolf Lødding John Rødseth Nils Bergo Olav Kjeserud Arvid Mikkelsen Nils Bergo
1973 Audun Loftesnes Arne Tollefsen Alf Gaste Audun Loftesnes Thor-Øistein Endsjø Arvid Mikkelsen John Rødseth
1974 Gunnar Schjelderup Øivind Amlien John Rødseth Torgeir Bidtnes Thor-Øistein Endsjø Arvid Mikkelsen John Rødseth
1975 Tom Horvei Audun Loftesnes Ottar Nord Arvid Mikkelsen Thor-Øistein Endsjø Arvid Mikkelsen Arvid Mikkelsen
1976 Trond Solberg Audun Loftesnes Tor Marthinsen Arvid Haugen Hans H. Schjelderup Arvid Mikkelsen Arvid Haugen
1977 Sven E. Narvestad Arvid Mikkelsen Arvid Haugen Arvid Haugen Arvid Haugen Hans H. Schjelderup Tor Marthinsen
1978 Fred A. Eek Åsbjørn Idland Hans H. Schjelderup Arvid Haugen Audun Loftesnes Åsbjørn Idland Hans H. Schjelderup
1979 Gustav Jensen Hans H. Schjelderup Freddie Westby Åsbjørn Idland Audun Loftesnes Øystein Nordås Hans H. Schjelderup
1980 Øystein Nordås Ingvar Storhaug Freddie Westby Arvid Haugen Audun Loftesnes Hans H. Schjelderup Per Høiby
1981 Gunnar Schjelderup Tore Løvnæseth Hans H. Schjelderup Per Høiby Audun Loftesnes Åsbjørn Idland Tor Marthinsen
1982 Jan Arild Lien Harald Schjelderup Vegard Askestad Thomas Binnie jr Lars Falkenberg Hans H. Schjelderup Ørnulf Hagen
1983 Gustav Jensen Arild Hjertås Freddie Westby Thomas Binnie jr Audun Loftesnes Hans H. Schjelderup John Rødseth
1984 Hans H. Schjelderup Thomas Binnie jr Vegard Askestad Audun Loftesnes Audun Loftesnes Svein Rustbakken Roar Hembre
1985 Ragnar Jelsnes Thomas Binnie jr Freddie Westby Audun Loftesnes Hans H. Schjelderup Hans H. Schjelderup Vegard Askestad
1986 Gunnar Schjelderup Thomas Binnie jr Hans H. Schjelderup Vegard Askestad Thomas Binnie jr Hans H. Schjelderup Gunnar Hjertaas Rolf Lofstad
1987 Bjørn Harald Vik Svein Tangen Hans H. Schjelderup Vegard Askestad Thomas Binnie jr Ole Jørgen Narvestad Ragnar Jelsnes Geir Bakken
1988 Ole Jørgen Narvestad Gunnar Schjelderup Hans H. Schjelderup Pål Hembre Ragnar Jelsnes Hans H. Schjelderup Pål Hembre Per Einar Lund
1989 Rolf Toven Petter Bratli Pål Hembre Pål Hembre Ole Jørgen Narvestad Stein Olav Fiskebeck Ragnar Jelsnes Pål Hembre
1990 Thomas Binnie jr Hans Gunnar Lien Stein Olav Fiskebeck Stein Olav Fiskebeck Pål Hembre Stein Olav Fiskebeck Pål Hembre Stein Olav Fiskebeck

1991–[rediger | rediger kilde]

År Finfelt Grovfelt Militærfelt Revolverfelt Finpistol Standardpistol Hurtigpistol fin Luftpistol
1991 Ragnar Jelsnes Jan Tore Hilstad Jan Tore Hilstad Ole Jørgen Narvestad Henning Kihle Stein Olav Fiskebeck
1992 Rolf Toven Terje Storholt Hans Gunnar Lien Pål Hembre Pål Hembre Vegard Askestad
1993 Hans H. Schjelderup Bjørn Harald Vik Petter Bratli Frode Knutsen Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Vegard Askestad
1994 Ragnar Jelsnes Terje Storholt Bjørn Einar Norén Bjørn Einar Norén Pål Hembre Pål Hembre Ragnar Jelsnes Peder Sperstad
1995 Hans H. Schjelderup Terje Storholt Bjørn Einar Norén Kristian Nordby Ragnar Jelsnes Øystein Sæther Pål Hembre Terje Theien
1996 Erik Bækkevold Erik Bækkevold Bjørn Einar Norén Kristian Nordby Øystein Sæther Johnny Nilsen Thor-Erling Thonrud Stein Olav Fiskebeck
1997 Pål Hembre Hans Gunnar Lien Petter Bratli Rolf Toven Petter Bratli Petter Bratli Pål Hembre Stein Olav Fiskebeck
1998 Terje Storholt Terje Storholt Terje Storholt Jan G. Gabrielsen Pål Hembre Johnny Nilsen Thor Krona Vegard Askestad
1999 Frode Knutsen Pål Hembre Bjørn Einar Norén Kristian Nordby Petter Bratli Rune Kanstad Pål Hembre Vegard Askestad
2000 Terje Storholt Jan Arild Myrhaug Jon Øiamo Bjørn Einar Norén Pål Hembre Petter Bratli Petter Bratli Ståle Waagbø
2001 Tor Jonassen Bernt Uttakleiv Bjørn Einar Norén Lennart Larsen Pål Hembre Petter Bratli Pål Hembre Jan Arild Myrhaug
2002 Frode Knutsen Bjørn Einar Norén Atle Kleiven Steinar Haugli Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre
2003 Tor Jonassen Petter S. Pettersen Bjørn Einar Norén Bjørn Einar Norén Pål Hembre Petter Bratli Petter Bratli Pål Hembre
2004 Bernt Uttakleiv Petter S. Pettersen Bjørn Einar Norén Bjørn Einar Norén Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Ståle Waagbø
2005 Magne Berntsen Ivar Wangen Tor Jonassen Tor Jonassen
Bjørn Einar Norén
Bernt Uttakleiv
Pål Hembre Pål Hembre Petter Bratli Lars Jacob Galåen
2006 Ole Henning Fjeld Magne Berntsen Bernhard Kvale Ståle Tollefsen Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Ståle Waagbø
2007 Ole Henning Fjeld Kjetil Bromark Wemunn Aabø Olav Melkild Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Ståle Waagbø
2008 Ingar Woll Bjørn Lindblad Øyvind Sundet Bernhard Kvale Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre
2009 Øystein Elvestad Rune Soleide Tor Jonassen Kjetil Bromark Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre
2010 Øystein Elvestad Øystein Elvestad Tom Rune Skogstad Bernt Uttakleiv Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre
2011 Tore Stensby Øyvind Kimo Olav Melkild Bernhard Kvale Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre
2012 Tor Jonassen Kjetil Bromark Kjetil Bromark Martin Øyhus Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre
2013 Alf Gunnar Raaen Erik Bækkevold Tor Jonassen Bjørn Einar Norén Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Johan N. Haarberg
2014 Lasse Hovd Ole Henning Fjeld Kjetil Bromark Rikard Hille Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre
2015 Roar Haugan Bernhard Kvale Espen Magnussen Preben Bakken Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Kenneth Eik
2016 Morgan Bunes Jan Arild Myrhaug Harald Strømmegjerde Kjetil Bromark Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre
2017 Bernhard Kvale Ole Henning Fjeld Olav Melkild Kjetil Bromark Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Ole-Harald Aas
2018 Espen Magnussen Mikkel Bast Kjetil Bromark Harald Strømmegjerde Lasse Hovd Tor Jonassen Lasse Hovd Ole Henning Fjeld
2019 Erik Bækkevold Ingar Woll Tor Jonassen Jan Arild Myrhaug Pål Hembre Pål Hembre Roar Hembre Pål Hembre
2020[1] Pål Hembre
2021[1] Pål Hembre Pål Hembre
2022 Tore Vrålstad Erik Bækkevold Livar Gudmestad Simon Sørfosbog Ole-Harald Aas Pål Hembre Ole-Harald Aas Ole-Harald Aas

Åpen klasse[rediger | rediger kilde]

År Fripistol Grovpistol Silhuettpistol Hurtigpistol grov Spesialpistol Spesialrevolver Magnum 1 Magnum 2
1991 Terje Theien Gunnar Schjelderup Johan Lyng
1992 Pål Hembre Ragnar Jelsnes Ragnar Jelsnes
1993 Henning Kihle Petter Bratli Hans H. Schjelderup Ragnar Jelsnes
1994 Terje Theien Pål Hembre Pål Hembre Ragnar Jelsnes
1995 Stein Olav Fiskebeck Petter Bratli Hans H. Schjelderup Petter Bratli
1996 Terje Theien Petter Bratli Hans H. Schjelderup Petter Bratli
1997 Pål Hembre Petter Bratli Johan Lyng Petter Bratli
1998 Pål Hembre Pål Hembre Petter Bratli Erik Bækkevold
1999 Pål Hembre Petter Bratli Petter Bratli Petter Bratli
2000 Ståle Waagbø Pål Hembre Petter Bratli Petter Bratli
2001 Terje Theien Petter Bratli Pål Hembre Pål Hembre
2002 Pål Hembre Erik Bækkevold Pål Hembre Pål Hembre
2003 Pål Hembre Petter Bratli Pål Hembre Pål Hembre Olav Melkild Ola Leangen Kjetil Bromark Rolf Toven
2004 Ståle Waagbø Pål Hembre Ole Opsahlsether Pål Hembre Olav Melkild Trond Bergsveen Bjørn Einar Norén Olav Melkild
2005 Ståle Waagbø Rune Kanstad Pål Hembre Pål Hembre Bjørn Wold Anders Gunnestad Olav Melkild Hans Knigge
2006 Pål Hembre Petter Bratli Pål Hembre Pål Hembre Hans Knigge Hans Knigge Arild Inge Wollan Tor Jonassen
2007 Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Olav Melkild Bjørge Jansen Rolf Toven Tor Jonassen
2008 Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Eindride Rolfstad Alf Gunnar Raaen Bjørge Jansen Tor Jonassen
2009 Pål Hembre Petter Bratli Pål Hembre Pål Hembre Dag Borud Bjørn Einar Norén Reidar Øgreid Bjørn Einar Norén
2010 Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Ingar Haugen Tor Jonassen Tor Jonassen Tor Jonassen
2011 Pål Hembre Pål Hembre Thorfinn Larsos Pål Hembre Roy Baumann Kjetil Bromark Ingar Haugen Petter Aabakken
2012 Pål Hembre Pål Hembre Christian Johnsen Pål Hembre Tor Jonassen Tor Jonassen Reidar Øgreid Tor Jonassen
2013 Roar Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Bjørge Jansen Hans Knigge Bjørge Jansen Tor Jonassen
2014 Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Bjørn Johannessen Tor Jonassen Jakob Kråkevik Tor Jonassen
2015 Johan N. Haarberg Pål Hembre Christian Johnsen Pål Hembre Tor Amundsen Terje Storholt Trond Bergsveen John Erik Lofthus
2016 Morgan Bunes Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Petter Kleiven Ole Henning Fjeld Bjørn Einar Norén Harald Strømmegjerde
2017 Roar Hembre Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Øyvind Johansen Roy Baumann Bjørn Einar Norén Øystein Elvestad
2018 Morgan Bunes Eirik Sjemmedal Pål Hembre Pål Hembre Tormod Strand Simon Sørfosbog Kjetil Bromark Bjørn Johannessen
2019 Morgan Bunes Pål Hembre Pål Hembre Pål Hembre Frank Lien Espen Magnussen Tor Jonassen Arild Inge Wollan
2020[1] Pål Hembre
2021[1] Lasse Hovd
2022 Ole-Harald Aas Eirik Sjemmedal Ole-Harald Aas Pål Hembre Tor Olav Sande Sigbjørn Andersen Bjørn Einar Norén Rolf Hindal

Kvinner[rediger | rediger kilde]

1966–2006[rediger | rediger kilde]

År Finfelt Finpistol Standardpistol Hurtigpistol fin Luftpistol
1966 Ragnhild Johnsen
1967 Ragnhild Johnsen
1968 Borghild Naadland
1969 Ragnhild Johnsen
1970 Borghild Naadland Elsa Seierslund
1971 Liv Lågstad Ragnhild Johnsen
1972 Ragnhild Johnsen Borghild Naadland
1973 Liv Lågstad Liv Lågstad
1974 Liv Lågstad Emilie Hagen
1975 Liv Lågstad Sølvi Horvei
1976 Emilie Hagen Sølvi Horvei
1977 Sølvi Horvei Sølvi Horvei
1978 Sølvi Horvei Monica Langnes
1979 Berit Frydenlund Sølvi Horvei
1980 Monica Langnes Reidun Ingvoldstad
1981 Berit Frydenlund Liv Bratsberg
1982 Liv Bratsberg Liv Bratsberg
1983 Liv Ulvestad Marianne Wilhelmsen Liv Bratsberg
1984 Ragnhild Ulvestad Ragnhild Ulvestad Liv Bratsberg
1985 Laila Hansen Marianne Wilhelmsen Marianne Wilhelmsen
1986 Marianne Wilhelmsen Laila Hansen Hilde G. Olsen Liv Bratsberg
1987 Anne Gundersen Laila Hansen Marianne Wilhelmsen Liv Bratsberg
1988 Jannicke Kristiansen Berit Frydenlund Eva Dahlø Liv Bratsberg
1989 Jannicke Kristiansen Berit Frydenlund Berit Frydenlund Laila Hansen
1990 Gerd Hongset Berit Frydenlund Gerd Hongset Liv Bratsberg
1991 Mariann Hafseng Karin Isaksen Karin Isaksen Gerd Nesgård
1992 Jannicke Kristiansen Karin Isaksen Karin Isaksen Eva Dahlø
1993 Jannicke Kristiansen Karin Isaksen Jannicke Kristiansen Liv Lunde Liv Bratsberg
1994 Wenche Solbakken Berit Frydenlund Berit Frydenlund Jannicke Kristiansen Marianne Jakobsen
1995 Wenche Solbakken Berit Frydenlund Karin Isaksen Karin Isaksen Liv Bratsberg
1996 Wenche Solbakken Berit Frydenlund Wenche Solbakken Gro-Lisbeth Nilsen Jannicke Kristiansen
1997 Målfrid Vannebo Wenche Solbakken Wenche Solbakken Karin Isaksen Berit Frydenlund
1998 Gro-Lisbeth Nilsen Gro-Lisbeth Nilsen Marianne Ullvassveen Karin Isaksen Marianne Ullvassveen
1999 Wenche Solbakken Karin Isaksen Heidi Lindstad Karin Isaksen Marianne Ullvassveen
2000 Gro-Lisbeth Nilsen Marianne Ullvassveen Gro-Lisbeth Nilsen Gro-Lisbeth Nilsen Siv Marit Løvhaug
2001 Gro-Lisbeth Nilsen Gro-Lisbeth Nilsen Gunn Heidi Sønsterud Aina E. Flørli Siv Marit Løvhaug
2002 Gro-Lisbeth Nilsen Gunn Heidi Sønsterud Marianne Ullvassveen Gro-Lisbeth Nilsen Ann Kristin Larsen
2003 Gro-Lisbeth Nilsen Gro-Lisbeth Nilsen Gro-Lisbeth Nilsen Gunn Heidi Sønsterud Marianne Ullvassveen
2004 Aina E. Flørli Gro-Lisbeth Nilsen Marianne Ullvassveen Gro-Lisbeth Nilsen Siv Marit Løvhaug
2005 Målfrid Vannebo Aina E. Flørli Gunn Heidi Sønsterud Gro-Lisbeth Nilsen Julie Lekven
2006 Gro-Lisbeth Nilsen Gro-Lisbeth Nilsen Marianne Ullvassveen Gro-Lisbeth Nilsen Marianne Ullvassveen
År Grovfelt Militærfelt Revolverfelt Fripistol Silhuettpistol
2003 Aina E. Flørli Aina E. Flørli Wenche Solbakken Gro-Lisbeth Nilsen
2004 Wenche Solbakken Wenche Solbakken Aina E. Flørli Marianne Ullvassveen Gro-Lisbeth Nilsen
2005 Marianne Ullvassveen Aina E. Flørli Wenche Solbakken Marianne Ullvassveen Marianne Ullvassveen
2006 Aina E. Flørli Aina E. Flørli Målfrid Vannebo Marianne Ullvassveen Aina E. Flørli

2007–[rediger | rediger kilde]

År Finfelt Grovfelt Militærfelt Revolverfelt Finpistol Standardpistol Hurtigpistol fin Luftpistol
2007 Aina E. Flørli Aina E. Flørli Målfrid Vannebo Reidun Ann Støle Aina E. Flørli Aina E. Flørli Gunrid Kjellmark Ingeborg Gran
2008 Aina E. Flørli Aina E. Flørli Aina E. Flørli Målfrid Vannebo Gunrid Kjellmark Britt Elena Aas Aina E. Flørli Julie Lekven
2009 Gunn Heidi Sønsterud Aina E. Flørli Mona Gjelstad Britt Elena Aas Gunrid Kjellmark Aina E. Flørli Gunrid Kjellmark Julie Lekven
2010 Britt Elena Aas Britt Elena Aas Aina E. Flørli Reidun Ann Støle Gunn Heidi Sønsterud Gro-Lisbeth Nilsen Gunrid Kjellmark Siv Marit Løvhaug
2011 Gro-Lisbeth Nilsen Stine Klausen Wenche Solbakken Gunn Heidi Haugen Aina E. Flørli Britt Elena Wollan Gunn Heidi Haugen Linn Iren Flaate
2012 Mona Gjelstad Aina E. Flørli Ingunn Edvardsen Gunn Heidi Haugen Gunrid Kjellmark Celine Wergeland Gunrid Kjellmark Julie Lekven
2013 Gro-Lisbeth Nilsen Målfrid Vannebo Wenche Solbakken Stine Klausen Gro-Lisbeth Nilsen Aina E. Flørli Marianne Ullvassveen Britt Elena Wollan
2014 Ingunn Edvardsen Målfrid Vannebo Wenche Solbakken Stine Klausen Gunrid Kjellmark Britt Elena Wollan Gunrid Kjellmark Julie Lekven
2015 Gunn Heidi Haugen Aina E. Flørli Aina E. Flørli Reidun Ann Støle Siv Marit Løvhaug Gunn Heidi Haugen Gunn Heidi Haugen Marianne Ullvassveen
2016 Britt Elena Wollan Mona Gjelstad Mona Gjelstad Reidun Ann Støle Siv Marit Løvhaug Aina E. Flørli Gunrid Kjellmark Gunn Heidi Haugen
2017 Ingunn Edvardsen Britt Elena Wollan Ingunn Edvardsen Reidun Ann Støle Gunrid Kjellmark Britt Elena Wollan Gunn Heidi Haugen Anne Mette Sæteren
2018 Britt Elena Wollan Ingunn Edvardsen Ingunn Edvardsen Reidun Ann Støle Gunrid Kjellmark Aina Sandstøl Ingeborg Gran Siv Marit Løvhaug
2019 Mona Gjelstad Britt Elena Wollan Liv Håland Reidun Ann Støle Gunn Heidi Haugen Aina Sandstøl Gunn Heidi Haugen Siv Marit Løvhaug
2020[1] Gunrid Kjellmark
2021[1] Mona Gjelstad Aina Sandstøl
2022 Reidun Ann Støle Målfrid Vannebo Mona Gjelstad Reidun Ann Støle Mariell Olsen Vestnes Elena Eikevoll Heltne Mariell Olsen Vestnes Ann Helen Aune

Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ a b c d e f Nesten alle øvelsene i 2020 og 2021 ble avlyst på grunn av koronapandemien.

Kilder[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]