Liste over norgesmestere i jaktskyting

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over norgesmestere i jaktskyting inneholder en oversikt over norgesmestere i jaktskyting.

NM i jaktskyting har blitt arrangert av Norges Jeger- og Fiskerforbund siden 1977. Før NM ble offisielt i 1977, ble det arrangert landsstevner. Landsstevnet ble arrangert første gang i 1961.

Det har blitt utdelt en kongepokal i jaktskyting siden 1977, og kongepokalen rullerer mellom de ulike øvelsene i NM. Se liste over kongepokalvinnere i skytesport.

Liste over vinnere[rediger | rediger kilde]

År Elgskyting Jegertrap Jaktfelt Nordisk jaktskyting Leirduesti Jaktsti Figurjakt
1977 Sigmund Nordbrenden Jan A. Brovold
1978 Lars Erik Sand Ole Sletner Lars Lundberg
1979 Sverre Lindstad Trond Haugholt Ivar Ellingsen
1980 Sigmund Nordbrenden Harald Pedersen Ivar Ellingsen
1981 Sigmund Nordbrenden Kåre Østmo Stein Roger Løvås
1982 Tor Arne Gunnarsbråten Svein Erik Klouman Reidar L. Dreng
1983 Halvor G. Jensen Hans Ivar Kolstad Stein Roger Løvås
1984 Henning Hågensen Odd Sverre Rundhaug Arne Frank Jørgensen
1985 Jon Pedersen Tarald Øvergaard Arne Harveland
1986 Halvor G. Jensen Per Sindre Eik Tor Fjeldstad Runar Elverhøy
1987 Henning Hågensen Tom Fjeldstad Leif Jostein Konstad Jakob Toft Thorbjørn Kløfta
1988 Hans Jostein Øverland Kai Holt Bendik Holmen Tom Fjeldstad Morten Ødemark
1989 Jan Skuggedal Tore Brovold Sverre Lindstad Are Venemyr Geir Linnes
1990 Bjørn E. Søberg Asbjørn Granås Tor Heiestad Rolf J. Fjærbu Morten Ødemark
1991 Finn Lium Lars Skautvedt Thorbjørn Kristensen Arne Harveland Runar Elverhøy
1992 Thomas Hemstad Alf Jørgensen Bjørn Dagfinrud Are Venemyr Kenneth Aspestrand
1993 Christer Hemstad Kåre Lilleng Sverre Lindstad Rikard Østmoe Ivar Ekenes Finn Ove Flasagen
1994 Kristian Larsson Jonny Meier Robert Hvaal Tom Fjeldstad Paal Kråkenes Finn Nygård Kjell Strøm
1995 Oddmar Larsen Alf Jørgensen Sverre Lindstad Jan Vegard Studsrud Rikard Østmoe Rikard Østmoe Jan Vegard Studsrud
1996 Bjørn E. Søberg Tore Brovold Magne Holmbro Ronny Fjeldskogen Harald Jensen Ivar Ekenes Per Kirkerød
1997 Tor Heiestad Asløv Larsen Runar O.S. Bjøberg Tom Fjeldstad Tore Brovold Magne Skjulstad Kai Holt
1998 Tom Fjeldstad Jon Thommesen Kristian Larsson Tom Fjeldstad Harald Jensen Knut Østereng Tom Fjeldstad
1999 Thomas Hemstad Kjell De Wit Henning Langnes Jon Heggbrenna Jack Gyttrup Kristian Holt Kai Haug
2000 Odd Martin Nilsson Ole Morten Akre-Hansen Aslak Askeland Rikard Østmoe Atle Larsen Per Holm Nygaard Ingar Sørum
2001 Kristian Larsson Olav Årskaug Aslak Askeland Tom Fjeldstad Leif Klokset Kaare Nordgaard Gunnar Granly
2002 Christer Hemstad Morten Andersen Christer Hemstad Knut Ivar Larsen Harald Jensen Kaare Nordgaard
2003 Christer Hemstad Ole Morten Akre-Hansen Rikard Østmoe Rolf Harald Østmoe Erik Watndal Eigil Lorentzen
2004 Jan Kristian Larsson Frode Svensrud Christer Hemstad Are Venemyr Oddbjørn Mulen Ronny Fjeldskogen Jørn Heggbrenna
2005 Rune Sørholt Thomas Bekken Tore Hornseth Per Aage Aasen Kenneth Aspestrand ? Jan Vegard Studsrud
2006 Thomas Hemstad Jostein Nesland Ronny Haugen Tom Fjeldstad Paal Kråkenes Glenn Robert Elverhøy
2007 Jan Kristian Larsson Terje Andersen Christer Hemstad Jørn Heggbrenna Magne Gusland Rune Martinsen
2008 Rikard Østmoe Kjell Haugland Leif Magne Saga Are Venemyr Leif Klokset Jan Olav Stordal
2009 Thomas Sæteråsen Tommy Ulriksen Thomas Bråthen Bjørn Roger Malvik Freddy Jensen Jan Olav Stordal
2010 Jørgen Rønneberg Roger Hansen Birger Meistad Ronny Fjeldskogen Ole Henrik Gusland Tom Fjeldstad
2011 Jørgen Rønneberg Jørn Heggbrenna Magne Holmbro Rikard Østmoe Roar Olsen Magne Østby
2012 Ole Mathias Fjeldskogen Jon Andre Nesland Christer Hemstad Are Venemyr Jan Tore Nalum Rikard Østmoe
2013 Marius Holter Håkonsen Jostein Nesland Øystein Johnsen Knut Magne Bjørnstad Kenneth Lilleødegård Morten Kristiansen
2014 Hans Petter Løberg Olav Nygård Paal Johansen Rikard Østmoe Magne Gusland Håkon Græsberg
2015 Magne Holmbro Bent A. Døving Svein Jørund Githmark Knut Magne Bjørnstad Tommy Andersen Eigil Lorentzen
2016 Christer Hemstad Johan Harstad Leif Magne Saga Kim Andre Bjørnstad Bjørn Trydal
2017 Knut Grut Erlend Olof Fredin Ole Mathias Fjeldskogen Tore Harry Halvorsen John-Ole Nordskog Jesper Larsen Maj
2018 Magne Holmbro Johan Harstad Magne Holmbro Ole Mathias Fjeldskogen Tom Nalum Marius Sørensen
2019 Terje Krokum Knut Ivar Larsen Nils-Harald Huset Terje Krokum Tom Nalum Loke Gustus Holth

Kilder[rediger | rediger kilde]