Liste over kommunestyrerepresentanter i Eidsvoll

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over kommunestyrerepresentanter i Eidsvoll kommune, fordelt etter kommunestyremandater og parti.


Kommunestyret 2019-2023[rediger | rediger kilde]

Kommunestyrevalget 2019[rediger | rediger kilde]

Parti Prosent Stemmer Seter i by-/kommunestyret Medlemmer av
formannskapet
% ± totalt ± totalt ±
Senterpartiet 26,1 +13,0 2 956 +1 710 9 +4 4
Arbeiderpartiet 23,4 −8,9 2 650 −439 8 −3 3
Høyre 16,9 −5,5 1 921 −222 6 −2 2
Fremskrittspartiet 12,4 −1,4 1 407 +91 4 −1 1
Miljøpartiet De Grønne 4,9 +1,0 559 +187 2 +1 1
Sosialistisk Venstreparti 4,5 −0,5 508 +29 2 1
Pensjonistpartiet 4,2 +1,6 476 +229 2 +1 1
Rødt 3,3 +3,3 372 +372 1 +1
Kristelig Folkeparti 2,2 −1,8 252 −137 1
Venstre 1,8 −1,1 205 −74 −1
Liberalistene 0,3 +0,3 34 +34
Valgdeltakelse/Total 59,1 % 11 452 35 13
Ordfører: John-Erik Vika (Sp) Varaordfører: Hege Svendsen (Ap)
Merknader: Kilde: valgresultat.no og Eidsvoll kommunestyre − Møtedetaljer for møte 15.10.2019

Kommunestyret 2015-2019[rediger | rediger kilde]

Kommunestyrevalget 2015[rediger | rediger kilde]

Parti Prosent Stemmer Seter i by-/kommunestyret Medlemmer av
formannskapet
% ± totalt ± totalt ±
Arbeiderpartiet 32,3 -3,7 3 089 11 -2 4
Høyre 22,4 -3,2 2 143 8 -1 3
Fremskrittspartiet 13,8 -1,0 1 316 5 2
Senterpartiet 13,0 +5,4 1 246 5 +2 2
Sosialistisk Venstreparti 5,0 +0,4 479 2 1
Kristelig Folkeparti 4,1 +0,4 389 1 1
Miljøpartiet De Grønne 3,9 +3,9 372 1 +1
Venstre 2,9 -0,3 279 1
Pensjonistpartiet 2,6 +0,8 247 1 +1
Andre -2,7 -1
Valgdeltakelse/Total 54,3 % 9 650 35 13
Ordfører: John-Erik Vika (Sp) Varaordfører: Einar Madsen (Ap)
Merknader: Kilde: valgresultat.no og Eidsvoll kommune

Kommunestyret 2011-2015[rediger | rediger kilde]

  • 13 AP
  • 9 H
  • 5 FrP
  • 3 SP
  • 2 SV
  • 1 KrF
  • 1 EDB (Eidsvoll Demokratiske Bygdeliste)
  • 1 V

Kommunestyret 2007-2011[rediger | rediger kilde]

  • 9 AP
  • 7 H
  • 7 FrP
  • 4 SP
  • 3 EDB (Eidsvoll Demokratiske Bygdeliste)
  • 2 SV
  • 1 KrF
  • 1 PP (Pensjonistpartiet)
  • 1 V

Kommunestyret 2003-2007[rediger | rediger kilde]

  • 10 Arbeiderpartiet
Arild Sandahl
Astrid R. Ekornholmen
Bjørg Bratvold
Einar Madsen
Jørn Fraurud
Ståle Melby
Tore Økland
Vidar Fosshaug
Vidar Mohn
Vidar Ness
  • 7 Fremskrittspartiet
Armand Berg
Finn Terje Tønnessen
Kjersti Almåsvold Mo
Unn Kristin Bakken
Tove Dønnum Jensen

+2

  • 6 Høyre
Hanne Tærud Strømberg
Inger Cock-Olsen
Hans Christian Wilberg
Tone Wilhelmsen Trøen
Vegard Ellingsen

+1

  • 6 Sosialistisk Venstreparti
Aina Sørensen
Bjørn Egil Baadshaug
John Egeland
Ruth S. Birkeland
Tom Olsen
Torstein Owe
  • 3 Senterpartiet
John-Erik Vika
Ole Randin Klokkerengen
Terje Teslo
  • 2 Eidsvoll Demokratiske Bygdeliste
Dag Snilsberg
Hans Arvid Øberg
  • 1 Kristelig Folkeparti
Einar Ordahl

Kommunestyret 1999-2003[rediger | rediger kilde]

  • 14 AP
  • 6 H
  • 5 FrP
  • 5 SV
  • 5 EDB (Eidsvoll Demokratiske Bygdeliste)
  • 3 KrF
  • 3 SP