Liste over Norges landskamper i ishockey for herrer 2010–2015

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over Norges landskamper i ishockey for herrer 2010–2015 inneholder samtlige landskamper spilt av Norges herrelandslag i ishockey i kronologisk rekkefølge fra september 2010 til mai 2015. Ifølge det norske ishockeyforbundet teller kun VM-kamper og OL-kamper (og kvalifiseringskamper til OL) som offisielle landskamper.

Norges landskamper 2010–2011[rediger | rediger kilde]


Gruppespill i ishockey-VM
30. april 2011
20:15
Norge Norge 5 – 4 GWS
(1–3, 2–0, 1–1)
(OT: 0–0)
(straffeslag: 2/2–0/2)
Sverige Sverige Steel Aréna, Košice
Gruppespill i ishockey-VM
2. mai 2011
16:15
USA USA 4 – 2
(0–2, 0–0, 4–0)
Norge Norge Steel Aréna, Košice
Gruppespill i ishockey-VM
4. mai 2011
16:15
Østerrike Østerrike 0 – 5
(0–3, 0–1, 0–1)
Norge Norge Steel Aréna, Košice
  • Norge kom på tredjeplass i gruppespillet og kvalifiserte seg til mellomrunden.
Gruppe C
Land K S 2p 1p T + D P
Sverige Sverige 3 2 0 1 0 13 7 6 7
USA USA 3 2 0 0 1 11 9 2 6
Norge Norge 3 1 1 0 1 12 8 4 5
Østerrike Østerrike 3 0 0 0 3 1 13 -12 0
Mellomrunde i ishockey-VM
5. mai 2011
20:15
Sveits Sveits 2 – 3
(0–2), (1–0), (1–1)
Norge Norge Steel Aréna, Košice
Mellomrunde i ishockey-VM
7. mai 2011
16:15
Norge Norge 2 – 3
(0–1, 0–1, 2–1)
Canada Canada Steel Aréna, Košice
Mellomrunde i ishockey-VM
9. mai 2011
12:15
Frankrike Frankrike 2 – 5
(1–3), (1–1), (0–1)
Norge Norge Steel Aréna, Košice
  • Norge kom på tredjeplass i mellomrunden og kvalifiserte seg dermed til kvartfinale.
Land K S 2p 1p T + D P
Canada Canada 5 3 2 0 0 23 11 12 13
Sverige Sverige 5 3 0 1 1 18 10 8 10
Norge Norge 5 2 1 0 2 17 15 2 8
USA USA 5 2 0 1 2 15 19 −4 7
Sveits Sveits 5 1 1 1 2 11 12 −1 6
Frankrike Frankrike 5 0 0 1 4 5 22 −17 1
Kvartfinale i ishockey-VM
12. mai 2011
16:15
Finland Finland 4 – 1
(0–0, 4–1, 0–0)
Norge Norge Orange Arena, Bratislava
  • Norge kom på sjetteplass i ishockey-VM.

Norges landskamper 2011–2012[rediger | rediger kilde]

Privatlandskamp
11. november 2011
20:00
Frankrike Frankrike 1 – 2
(1–1, 0–1, 0–0)
Norge Norge Patinoire Charlemagne, Lyon
Privatlandskamp
12. november 2011
20:00
Frankrike Frankrike 4 – 3 SD
(1–0, 2–1, 0–2)
(OT: 1–0)
Norge Norge Patinoire Charlemagne, Lyon
Tilskuere: 3 500

Euro Ice Hockey Challenge Slovenia
15. desember 2011
19:15
Slovenia Slovenia 4 – 1
(1–1, 2–1, 1–0)
Norge Norge Hala Tivoli, Ljubljana
Euro Ice Hockey Challenge Slovenia
16. desember 2011
15:30
Frankrike Frankrike 3 – 1
Norge Norge Hala Tivoli, Ljubljana
Euro Ice Hockey Challenge Slovenia
17. desember 2011
12:00
Norge Norge 1 – 4
Russland Russland (B-landslag) Hala Tivoli, Ljubljana

Euro Ice Hockey Challenge Norge
9. februar 2012
19:00
Norge Norge 2 – 1 GWS
(0–0, 0–0, 1–1)
(OT: 0–0)
(straffeslag: 2/3–1/3)
Frankrike Frankrike Lørenskog Ishall, Lørenskog
Tilskuere: 1 870
Euro Ice Hockey Challenge Norge
10. februar 2012
19:00
Latvia Latvia 1 – 2
(0–0, 0–1, 1–1)
Norge Norge Lørenskog Ishall, Lørenskog
Tilskuere: 2 203
Euro Ice Hockey Challenge Norge
11. februar 2012
16:00
Norge Norge 7 – 3
(0–0, 0–1, 1–1)
Danmark Danmark Lørenskog Ishall, Lørenskog
Tilskuere: 2 225

VM-oppkjøring
5. april 2012
13:30
Norge Norge 0 – 5
Sverige Sverige Jordal Amfi, Oslo
VM-oppkjøring
6. april 2012
19:00
Norge Norge 1 – 7
Sverige Sverige Jordal Amfi, Oslo
VM-oppkjøring
12. april 2012
18:30
Finland Finland 3 – 1
Norge Norge Lappi-Areena, Rovaniemi
VM-oppkjøring
13. april 2012
18:30
Finland Finland 3 – 0
Norge Norge Vasa Arena, Vasa
VM-oppkjøring
20. april 2012
19:00
Norge Norge 6 – 3
Frankrike Frankrike Jordal Amfi, Oslo
VM-oppkjøring
21. april 2012
16:00
Norge Norge 3 – 4
Frankrike Frankrike Jordal Amfi, Oslo
VM-oppkjøring – Škoda Cup
27. april 2012
17:00
Slovakia Slovakia 4 – 5 GWS
(0–1, 2–3, 2–0)
(OT: 0–0)
(Straffer: 0/3–2/3)
Norge Norge Ondrej Nepela Arena, Bratislava
Tilskuere: 3 129
VM-oppkjøring – Škoda Cup
28. april 2012
13:30
Norge Norge 0 – 4
Hviterussland Hviterussland Ondrej Nepela Arena, Bratislava

Grunnspill i Ishockey-VM
4. mai 2012
20:15
Sverige Sverige 3 – 1
(1–0, 1–1, 1–0)
Norge Norge Globen, Stockholm
Tilskuere: 7 770
Grunnspill i Ishockey-VM
6. mai 2012
16:15
Russland Russland 4 – 2
(0–0, 3–2, 1–0)
Norge Norge Globen, Stockholm
Tilskuere: 4 438
Grunnspill i Ishockey-VM
7. mai 2012
16:15
Tsjekkia Tsjekkia 4 – 3 GWS
(1–1, 1–1, 1–1)
(OT: 0–0)
(straffeslag: 1/3–0/3)
Norge Norge Globen, Stockholm
Tilskuere: 3 383
Grunnspill i Ishockey-VM
9. mai 2012
16:15
Norge Norge 6 – 2
(2–1, 2–1, 2–0)
Italia Italia Globen, Stockholm
Tilskuere: 1 357
Grunnspill i Ishockey-VM
12. mai 2012
12:15
Norge Norge 3 – 0
(1–0, 2–0, 0–0)
Latvia Latvia Globen, Stockholm
Tilskuere: 5 332
Grunnspill i Ishockey-VM
13. mai 2012
20:15
Tyskland Tyskland 4 – 12
(0–3, 1–6, 3–3)
Norge Norge Globen, Stockholm
Tilskuere: 2 462
Grunnspill i Ishockey-VM
15. mai 2012
12:15
Norge Norge 6 – 2
(0–0, 5–0, 1–2)
Danmark Danmark Globen, Stockholm
Tilskuere: 2 054
  • Norge endte opp på fjerdeplass i grunnspillet og ble dermed kvalifisert til kvartfinale.
Gruppe S
Nasjon KS S OTS OTT T M+ M- MF Poeng
Russland Russland 7 7 0 0 0 27 8 +19 21
Sverige Sverige 7 6 0 0 1 29 15 +14 18
Tsjekkia Tsjekkia 7 4 1 0 2 24 11 +13 14
Norge Norge 7 4 0 1 2 33 19 +14 13
Latvia Latvia 7 2 0 0 5 11 19 −8 6
Tyskland Tyskland 7 2 0 0 5 14 31 −17 6
Danmark Danmark 7 1 0 1 5 13 23 −10 4
Italia Italia 7 0 1 0 6 6 31 −25 2

    = Kvalifisert til kvartfinale         = Nedrykk til Divisjon IA for 2013.

Kvartfinale i Ishockey-VM
17. mai 2012
14:45
Russland Russland 5 – 2
(2–1, 0–1, 3–0)
Norge Norge Globen, Stockholm
Tilskuere: 7 519
  • Norge endte på en åttendeplass i ishockey-VM og kvalifiserte seg dermed til Vinter-OL 2014 i Sotsji.


Norges landskamper 2012–2013[rediger | rediger kilde]

Privatlandskamp
7. november 2012
Danmark Danmark 0 – 4
(0–0, 0–2, 0–2)
Norge Norge Frihedens Idrætscenter, Hvidovre
Tilskuere: 1 329
Privatlandskamp
9. november 2012
Danmark Danmark 4 – 5 OT
(1–1, 1–1, 2–2)
(OT: 0–1)
Norge Norge Granly Hockey Arena, Esbjerg
Tilskuere: 641
Privatlandskamp
10. november 2012
Danmark Danmark 3 – 4 GWS
(2–0, 1–0, 0–3)
(OT: 0–0)
(Straffeslag: 0/2–2/2)
Norge Norge Silkeborg Sportscenter, Silkeborg
Tilskuere: 768

Arosa Challenge 2012
14. desember 2012
15:30
Slovakia Slovakia 3 – 2 GWS
(0–0, 2–2, 0–0)
(OT: 0–0)
(Straffeslag: 2/3–0/3)
Norge Norge Eissporthalle Obersee, Arosa
Tilskuere: 463
Arosa Challenge 2012
15. desember 2012
15:30
Hviterussland Hviterussland 1 – 4
(0–1, 1–1, 0–2)
Norge Norge Eissporthalle Obersee, Arosa
Tilskuere: 448

Privatlandskamp
7. februar 2013
19:00
Norge Norge 4 – 1
(1–0, 0–0, 3–1)
Sveits Sveits DNB Arena, Stavanger
Tilskuere: 3 298
Privatlandskamp
9. februar 2013
16:00
Slovakia Slovakia 2 – 4
(0–0, 2–3, 0–1)
Norge Norge DNB Arena, Stavanger
Tilskuere: 3 519

VM-oppkjøring
4. april 2013
20:00
Frankrike Frankrike 2 – 4
(0–1, 1–3, 1–0)
Norge Norge Patinoire Charlemagne, Lyon
Tilskuere: 3 575
VM-oppkjøring
5. april 2013
20:00
Frankrike Frankrike 3 – 7
(1–1, 0–3, 2–3)
Norge Norge Patinoire Pôle Sud, Grenoble
Tilskuere: 3 500

VM-oppkjøring
12. april 2013
19:00
Norge Norge 3 – 1
(0–0, 0–1, 3–0)
Finland Finland Kristins Hall, Lillehammer
Tilskuere: 1 542
VM-oppkjøring
13. april 2013
16:00
Norge Norge 1 – 5
(1–2, 0–2, 0–1)
Finland Finland Kristins Hall, Lillehammer
Tilskuere: 1 571

VM-oppkjøring
19. april 2013
19:00
Norge Norge 3 – 2
(1–0, 1–1, 1–1)
Russland Russland DNB Arena, Stavanger
Tilskuere: 3 024
VM-oppkjøring
20. april 2013
16:00
Norge Norge 0 – 2
(0–0, 0–1, 0–1)
Russland Russland DNB Arena, Stavanger
Tilskuere: 3 222

VM-oppkjøring – Škoda Cup
26. april 2013
17:00
Norge Norge 17:00 Hviterussland Hviterussland Ondrej Nepela Arena, Bratislava
VM-oppkjøring – Škoda Cup
27. april 2013
17:00
Slovakia Slovakia 17:00 Norge Norge Ondrej Nepela Arena, Bratislava

Grunnspill i ishockey-VM
4. mai 2013
12:15
Norge Norge 3 – 1
(2–1, 0–0, 1–0)
Slovenia Slovenia Globen, Stockholm
Tilskuere: 3 832
Grunnspill i ishockey-VM
5. mai 2013
20:15
Norge Norge 3 – 2
(1–0, 1–0, 1–2)
Danmark Danmark Globen, Stockholm
Tilskuere: 3 754
Grunnspill i ishockey-VM
7. mai 2013
20:15
Canada Canada 7 – 1
(4-0, 1-1, 2-0)
Norge Norge Globen, Stockholm
Tilskuere: 3 678
Grunnspill i ishockey-VM
8. mai 2013
20:15
Norge Norge 1 – 5
(0–2, 1–0, 0–3)
Sverige Sverige Globen, Stockholm
Tilskuere: 12 293
Grunnspill i ishockey-VM
11. mai 2013
20:15
Norge Norge 3 – 1
(1 – 0, 1 – 0, 1 – 1)
Hviterussland Hviterussland Globen, Stockholm
Tilskuere: 3 115
Grunnspill i ishockey-VM
12. mai 2013
20:15
Norge Norge 1 – 3
(0 – 2, 0 – 1, 1 – 0)
Sveits Sveits Globen, Stockholm
Tilskuere: 3 226
Grunnspill i ishockey-VM
14. mai 2013
16:15
Tsjekkia Tsjekkia 7 – 0
(3 – 0), (2 – 0), (2 – 0)
Norge Norge Globen, Stockholm
Tilskuere: 2 796
Gruppe S
Nasjon KS S OTS OTT T M+ M- MF Poeng
Sveits Sveits 7 6 1 0 0 29 10 +19 20
Canada Canada 7 5 1 1 0 25 10 +15 18
Sverige Sverige 7 5 0 0 2 17 11 +6 15
Tsjekkia Tsjekkia 7 3 1 0 3 19 12 +7 11
Norge Norge 7 3 0 0 4 12 26 −14 9
Danmark Danmark 7 1 1 1 4 13 20 −7 6
Hviterussland Hviterussland 7 1 0 0 6 10 21 −11 3
Slovenia Slovenia 7 0 0 2 5 12 27 −15 2

    = Kvalifisert for kvartfinale         = Nedrykk til Divisjon IA for 2013.

Norges landskamper 2013–2014[rediger | rediger kilde]

Privatlandskamp
8. november 2013
19:00
Norge Norge 3 – 4
(2 – 2), (0 – 0),(1 – 2)
Danmark Danmark DNB Arena, Stavanger
Tilskuere: 2 258
Privatlandskamp
9. november 2013
18:00
Norge Norge 2 – 3
(0 – 3), (2 – 0), (0 – 0)
Danmark Danmark DNB Arena, Stavanger
Tilskuere: 2 375

Arosa Challenge 2013
20. desember 2013
19:45
Sveits Sveits 4 – 2
(1 – 0), (2 – 0), (1 – 2)
Norge Norge Eissporthalle Obersee, Arosa
Tilskuere: 1900
Arosa Challenge 2013
21. desember 2013
Norge Norge 2 – 4
(0 – 2), (1 – 1), (1 – 1)
Slovakia Slovakia Eissporthalle Obersee, Arosa

OL-oppkjøring
10. februar 2014
Norge Norge Sveits Sveits Bolsjoj Ispalass, Sotsji

Grunnspill i Vinter-OL
13. februar 2014
21:00
Canada Canada 3 – 1
Norge Norge Bolsjoj Ispalass, Sotsji
Grunnspill i Vinter-OL
14. februar 2014
21:00
Norge Norge 21:00 Finland Finland Sjajba arena, Sotsji
Grunnspill i Vinter-OL
16. februar 2014
12:00
Østerrike Østerrike 12:00 Norge Norge Bolsjoj Ispalass, Sotsji


Gruppe B
Gruppe B v · r KS S OTS OTT T M+ M− MF Poeng
Flag of Canada.svg Canada 3 2 1 0 0 11 2 +9 8
Flag of Finland.svg Finland 3 2 0 1 0 15 7 +8 7
Flag of Austria.svg Østerrike 3 1 0 0 2 7 15 −8 3
Flag of Norway.svg Norge 3 0 0 0 3 3 12 −9 0
     Nasjonen går direkte til kvartfinale
     Nasjonen skal spille kvalifiseringskamp

VM-oppkjøring
11. april 2014
Norge Norge Hviterussland Hviterussland Norge
VM-oppkjøring
12. april 2014
Norge Norge Hviterussland Hviterussland Norge

VM-oppkjøring
18. april 2014
Tsjekkia Tsjekkia Norge Norge Tsjekkia
VM-oppkjøring
19. april 2014
Tsjekkia Tsjekkia Norge Norge Tsjekkia

VM-oppkjøring
25. april 2014
Sverige Sverige Norge Norge Sverige
VM-oppkjøring
26. april 2014
Sverige Sverige Norge Norge Sverige

VM-oppkjøring – Škoda Cup
2. mai 2014
Hviterussland Hviterussland Norge Norge Ondrej Nepela Arena, Bratislava
VM-oppkjøring – Škoda Cup
3. mai 2014
Slovakia Slovakia Norge Norge Ondrej Nepela Arena, Bratislava

Grunnspill i ishockey-VM
10. mai 2014
12:45
Italia Italia 0 – 3
(0 – 1), (0 – 1), (0 – 1)
Norge Norge Tsjizjovka Arena, Minsk
Tilskuere: 7 590
Grunnspill i ishockey-VM
11. mai 2014
16:45
Norge Norge 4 – 3
(1 – 2), (2 – 0), (1 – 1)
Danmark Danmark Tsjizjovka-Arena, Minsk
Tilskuere: 4 837
Grunnspill i ishockey-VM
13. mai 2014
20:45
Norge Norge 1 – 2
(0 – 0), (1 – 1), (0 – 1)
Sverige Sverige Tsjizjovka Arena, Minsk
Tilskuere: 6 389
Grunnspill i ishockey-VM
14. mai 2014
20:45
Slovakia Slovakia 5 – 2
(2 – 2), (1 – 0), (2 – 0)
Norge Norge Tsjizjovka Arena, Minsk
Tilskuere: 5 881
Grunnspill i ishockey-VM
17. mai 2014
12:45
Frankrike Frankrike 5–4 GWS
Norge Norge Tsjizjovka Arena, Minsk
Grunnspill i ishockey-VM
18. mai 2014
20:45
Tsjekkia Tsjekkia 20:45 Norge Norge Tsjizjovka Arena, Minsk
Grunnspill i ishockey-VM
20. mai 2014
12:45
Norge Norge 12:45 Canada Canada Tsjizjovka Arena, Minsk


Gruppe A
Nasjon KS S OTS OTT T M+ M− MF P
Canada Canada 7 5 1 1 0 28 13 +15 18
Sverige Sverige 7 5 1 1 0 21 10 +11 18
Tsjekkia Tsjekkia 7 2 2 2 1 20 18 +2 12
Frankrike Frankrike 7 2 2 1 2 25 20 +5 11
Slovakia Slovakia 7 3 0 1 3 20 21 −1 10
Norge Norge 7 2 0 1 4 16 19 −3 7
Danmark Danmark 7 1 1 0 5 17 27 −10 5
Italia Italia 7 1 0 0 6 6 25 −19 3
     Nasjonen går videre til kvartfinale
     Nasjonen rykker ned til Divisjon I A for 2015.

Norges landskamper 2014–2015[rediger | rediger kilde]

Privatlandskamper[rediger | rediger kilde]

Turnering Dato Sted Deltakere Lenke
4-nasjonersturnering i Norge 6.-8. november 2014 Stavanger Norge Norge
Danmark Danmark
Frankrike Frankrike
Latvia Latvia
Lenke
Arosa Challenge i Sveits 17.-21. desember 2014 Arosa Norge Norge
Hviterussland Hviterussland
Slovakia Slovakia
Sveits Sveits
Lenke
4-nasjonersturnering i Danmark 5.-7. februar 2015 Rødovre Norge Norge
Danmark Danmark
Frankrike Frankrike
Hviterussland Hviterussland
Lenke
Euro Hockey Challenge 2015
Dobbeltkamper mot Tsjekkia 30. april-4. april 2015 Lillehammer Norge Norge
Tsjekkia Tsjekkia
Lenke
Dobbeltkamper mot Sverige 7.-11. april 2015 Oskarshamn
Norrköping
Norge Norge
Sverige Sverige
Lenke
Dobbeltkamper mot Latvia 14.-19. april 2015 Bergen Norge Norge
Latvia Latvia
Lenke
Dobbeltkamper mot Hviterussland 21.-26. april 2015 Minsk Norge Norge
Hviterussland Hviterussland
Lenke


Privatlandskamp
6. november 2014
19:00
Norge Norge 3 – 2
(1–2, 1–0, 1–0)
Frankrike Frankrike DNB Arena, Stavanger
Privatlandskamp
7. november 2014
19:00
Latvia Latvia 1 – 4
(0–1, 0–3, 1–0)
Norge Norge DNB Arena, Stavanger
Privatlandskamp
8. november 2014
17:00
Norge Norge 2 – 3 GWS
(0–0, 1–1, 1–1, 0–0)
(0/3–1/3)
Danmark Danmark DNB Arena, Stavanger

Arosa Challenge Cup
19. desember 2014
20:15
Sveits Sveits 3 – 2 OT
(1–0, 1–2, 0–0, 1–0)
Norge Norge Eissporthalle Obersee, Arosa
Tilskuere: 1 800
Arosa Challenge Cup
20. desember 2014
20:15
Norge Norge 3 – 1
(0–0, 1–0, 2–1)
Slovakia Slovakia Eissporthalle Obersee, Arosa
Tilskuere: 350

Privatlandskamp
5. februar 2015
19:00
Hviterussland Hviterussland 2 – 5
(2–0, 0–4, 0–1)
Norge Norge Rødvore Skøjte Arena, Rødovre
Privatlandskamp
6. februar 2015
19:00
Norge Norge 4 – 0
(3–0, 1–0, 0–0)
Frankrike Frankrike Rødvore Skøjte Arena, Rødovre
Tilskuere: 63
Privatlandskamp
7. februar 2015
19:00
Danmark Danmark 3 – 0
(2–0, 1–0, 0–0)
Norge Norge Rødvore Skøjte Arena, Rødovre
Tilskuere: 1 606

Euro Hockey Challenge
3. april 2015
19:00
Norge Norge 0 – 4
(0–1, 0–1, 0–2)
Tsjekkia Tsjekkia Kristins Hall, Lillehammer
Tilskuere: 984
Euro Hockey Challenge
4. april 2015
17:00
Norge Norge 0 – 1
(0–0, 0–1, 0–0)
Tsjekkia Tsjekkia Kristins Hall, Lillehammer
Tilskuere: 465

Euro Hockey Challenge
10. april 2015
19:00
Sverige Sverige 3 – 2
(2–0, 0–1, 1–1)
Norge Norge Be-Ge Hockey Center, Oskarshamn
Tilskuere: 3 015
Euro Hockey Challenge
11. april 2015
15:00
Sverige Sverige 4 – 1
(1–0, 1–1, 2–0)
Norge Norge Himmelstalundshallen, Norrköping
Tilskuere: 2 851

Euro Hockey Challenge
17. april 2015
19:00
Norge Norge 2 – 1
(1–0, 0–1, 2–0)
Latvia Latvia Bergenshallen, Bergen
Tilskuere: 1 647
Euro Hockey Challenge
18. april 2015
16:00
Norge Norge 7 – 3
(3–2, 1–0, 3–1)
Latvia Latvia Bergenshallen, Bergen
Tilskuere: 1 598

Euro Hockey Challenge
24. april 2015
19:00
Hviterussland Hviterussland 5 – 1
(2–0, 1–1, 2–0)
Norge Norge Tsjizjovka Arena, Minsk
Tilskuere: 4 850
Euro Hockey Challenge
25. april 2015
17:00
Hviterussland Hviterussland 2 – 3
(0–1, 2–1, 0–1)
Norge Norge Sports Palace, Minsk
Tilskuere: 2 000

Ishockey-VM[rediger | rediger kilde]

Gruppe B
Alle tider er lokale (UTC+2).
1. mai 2015
20:15
Russland Russland 20:15 Norge Norge ČEZ Aréna, Ostrava

2. mai 2015
20:15
Norge Norge 20:15 USA USA ČEZ Aréna, Ostrava

4. mai 2015
20:15
Norge Norge 20:15 Finland Finland ČEZ Aréna, Ostrava

6. mai 2015
20:15
Slovakia Slovakia 20:15 Norge Norge ČEZ Aréna, Ostrava

8. mai 2015
16:15
Slovenia Slovenia 16:15 Norge Norge ČEZ Aréna, Ostrava

9. mai 2015
20:15
Danmark Danmark 20:15 Norge Norge ČEZ Aréna, Ostrava

12. mai 2015
12:15
Norge Norge 12:15 Hviterussland Hviterussland ČEZ Aréna, Ostrava
Nasjon KS S OTS OTT T M+ M− MF P
Finland Finland 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Russland Russland 0 0 0 0 0 0 0 0 0
USA USA 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Slovakia Slovakia 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Norge Norge 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Hviterussland Hviterussland 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Slovenia Slovenia 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Danmark Danmark 0 0 0 0 0 0 0 0 0
     Nasjonen går videre til kvartfinale
     Nasjonen rykker ned til Divisjon I A for 2016.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]