Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti Does a Little Undercover Work

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti Does a Little Undercover Work
UtviklerSierra On-Line
UtgiverSierra On-Line
Distributør Activision, SteamRediger på Wikidata
KomponistCraig Safan
SpillmotorSCI
PlattformDOS og Amiga
Utgivelse1991
SjangerEventyrspill
ModusEnspiller
Aldersgrenseingen
Formatdisketter

Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti Does a Little Undercover Work er et eventyrspill, som ble utviklet og utgitt av Sierra On-Line (nå kjent som Sierra Entertainment) i 1991. Det er det fjerde spillet i Leisure Suit Larry-serien, som ble skapt av Al Lowe.[1]

Dette er det første spillet i serien som bruker et ikondrevet brukergrensesnitt og som har VGA-grafikk.[2] I motsetning til forgjengerne kan Larry heller ikke dø i dette spillet og man kan ikke komme til et punkt hvor man ikke kan vinne spillet. Spilleren kontrollerer både Larry og Patti, slik som i Larry 3, men denne gangen alternativt. Når en karakter gjør ferdig en del vil spillet hopper over til den andre karakteren.

Handling[rediger | rediger kilde]

Al Lowe bestemte seg for å hoppe over Larry 4 og la noen deler av historien mellom spillene være ufortalt. Slik kunne han lage et nytt eventyr som ikke var en direkte fortsettelse av Larry 3. I spillet har Julius Biggs stjålet diskettene for Larry 4 og Larry, som er en spillfigur, lider derfor av hukommelsestap.

Larry jobber nå for PornProdCorp og han blir sendt til forskjellige steder i USA for å finne tre sexie jenter som kan være med på et TV-show. I mellomtiden har Patti blitt hyrt av FBI for å finne fellende bevis mot to plateselskap. I løpet av spillet får man se man sekvenser hvor Biggs jobber for å eliminere de andre pornoprodusentene. De donerer penger til CANE (Conservaties Against Nearly Everything), som jobber for å få enda strengere regler for hva man kan vise på TV.

På slutten av spillet møtes Larry og Patti igjen og Larry får tilbake hukommelsen sin.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Hardcore Gaming 101: Leisure Suit Larry». www.hardcoregaming101.net. Besøkt 4. februar 2017. 
  2. ^ «Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti Does a Little Undercover Work for Amiga (1992) - MobyGames». MobyGames. Besøkt 4. februar 2017. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]