Honey

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
For filmen fra 2004, se Honey (2004 film).

Honey er en amerikansk film fra 2003 produsert av filmselskapet Universal Pictures. Musikken gjort av Rodney Jerkins, skuespillerne er Jessica Alba, Mekhi Phifer, Lil'Romeo, Joy Bryant, Missy Elliott og David Moscow. Et antall populære hiphop- og R&B-sangere opptrer i filmen, blant annet produsenten Rodney Jerkins, Jadakiss og Sheek Louch fra D-Block, Tweet, og Ginuwine. Den kanadiske R&B-muskeren Shawn Desman er også med. Sangeren Aaliyah var egentlig påtenkt i rollen som «Honey» før hennes ubeleilige død i 2001.

Handling[rediger | rediger kilde]

Honey Daniels ønsker å bli en stor danser, men har vanskeligheter med å nå til topps. Til slutt blir hun oppdaget av den berømte produsenten Michael Ellis, som tilbyr henne en jobb. Honey aksepterer gledelig og begynner med en gang. Hun er øyeblikkelig en suksess og blir forfremmet, men snart begynner hennes sjef å gjøre seksuelle tilnærmelser til henne. Hun avslår og mister jobben. I mellomtiden begynner det samfunnssenteret, hvor Honey arbeider frivillig som danselærer i hiphop, å få vanskeligheter. Honey er nødtvunget til å finne et nytt sted og er selv i økonomiske vanskeligheter uten en jobb. Hun beslutter å sette opp et stort dansenummer for å skaffe penger til et nytt sted. Det blir en suksess og Honey åpner sitt eget dansestudio.

Filmmusikken[rediger | rediger kilde]

Et musikkalbum med musikk fra filmen ble utgitt den 11. november 2003 på plateselskapet Elektra Records, og det høyeste den kom på hitlisten Billboard 200 var på plass 105.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]