Liste over sanger i Guitar Hero II

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Følgende er en liste over sanger fra Guitar Hero II, et musikkvideospill som er utviklet av Harmonix og distribuert av RedOctane. Spillet ble utgitt for Playstation 2 i 2006, og senere til Xbox 360 i 2007. Denne listen inneholder sangene man finner både på spilldisken, samt nedlastbare låter for versjonen til Xbox 360.

Guitar Hero 2 utfordrer spillerene til å gjenskape gitarstemmen på mange rockesanger ved å bruke en gitar-formet kontroller. Kontrolleren er enten basert på en Gibson SG, for Playstation 2 eller en Gibson X-Plorer for Xbox 360. Noter i en av fem forskjellige farger ruller ned skjermen, og spilleren må prøve å treffe både rett farge på gitarens hals, samt slå på knappen midt på gitaren, som skal erstatte strengene. Ved å treffe notene får spilleren flere poeng, og om man greier å treffe flere noter uten å bomme, vil man også få bonuspoeng. Om man bommer for mye, kan man bli kastet av scenen. Hver sang kan spilles på fire vanskelighetsgrader. Enkelt, Medium, Vanskelig og Ekspert. På Enkelt bruker man bare tre av de fem fargene, mens på medium bruker man fire. På vanskelig og Ekspert bruker man alle fem, men på ekspert spiller man alle notene i sangen, noe man ikke gjør på vanskelig.

Det er 64 sanger totalt i Playstation 2 versjonen, men 74 på versjonen for Xbox 360, som kom ut senere. I tillegg kan man laste ned 24 sanger til fra Xbox Live, noe som gir en total av 98 sanger.

Hovedsanger[rediger | rediger kilde]

Det er 40 sanger på karrieremodus for Playstation 2, og 48 for Xbox 360. Sangene er organisert inn i grupper på fem spor på Playstation og seks på Xbox 360. Disse gruppene er rangert fra enklere sanger til mer krevende etter hvert som man stiger. Man må greie mellom tre og fem sanger for å låse opp neste nivå. Antallet sanger man må spille gjennom varierer.

Mesteparten av sangene er spilt inn av WaveGroup Sound, men det er også et par originale innspillinger, som vist i tabellen. Hver sang har to stemmer man kan spille, enten lead guitar eller rythm guitar, og bass.

Sanger som ikke finnes på Playstation 2 vises med "--" i nivå-kolonnen.

*Sangen bruker rytmegitar istedenfor bass på flerspiller.
År Sang Artist Original
inspilling
PS2 nivå Xbox 360 nivå
1977 «Bad Reputation» Thin Lizzy 5.45. Return of the Shred 5.55. Return of the Shred
2005 «Beast and the Harlot» Avenged Sevenfold 8.18. Face-Melters 8.18. Face-Melters
1973 «Billion Dollar Babies» Alice Cooper 999 3.43. String-Snappers
1971 "Can't You Hear Me Knockin'"* The Rolling Stones 4.44. Thrash and Burn 4.54. Thrash and Burn
2001 «Carry Me Home» The Living End 7.27. Furious Fretwork 8.28. Face-Melters
1976 «Carry On Wayward Son» Kansas 2.52. Amp Warmers
Encore
3.13. String-Snappers
1990 «Cherry Pie» Warrant 4.14. Thrash and Burn 2.32. Amp Warmers
1976 «Crazy on You» Heart 6.16. Relentless Riffs 6.16. Relentless Riffs
2006 «Dead!»* My Chemical Romance yesSymbol OK.svg 999 6.36. Relentless Riffs
1973 «Free Bird»* Lynyrd Skynyrd 8.58. Face-Melters
Encore
8.68. Face-Melters
Encore
2006 «Freya» The Sword 5.35. Return of the Shred 6.56. Relentless Riffs
1991 «Girlfriend»* Matthew Sweet 4.34. Thrash and Burn 4.34. Thrash and Burn
1990 «Hangar 18»" Megadeth 8.48. Face-Melters 8.58. Face-Melters
1993 «Heart-Shaped Box» Nirvana 2.22. Amp Warmers 1.31. Opening Licks
1968 «Hush» Deep Purple 999 4.24. Thrash and Burn
1983 «Institutionalized»* Suicidal Tendencies 8.28. Face-Melters 8.38. Face-Melters
1973 «Jessica»* Allman Brothers BandThe Allman Brothers Band 6.46. Relentless Riffs 5.45. Return of the Shred
1990 «John the Fisherman» Primus yesSymbol OK.svg 5.25. Return of the Shred 5.35. Return of the Shred
1993 «Killing in the Name» Rage Against the Machine 5.15. Return of the Shred 6.46. Relentless Riffs
2004 «Laid to Rest»* Lamb of God 7.37. Furious Fretwork 7.47. Furious Fretwork
1977 «Last Child»* Aerosmith 5.55. Return of the Shred
Encore
5.65. Return of the Shred
Encore
2006 «Life Wasted» Pearl Jam 999 2.22. Amp Warmers
1985 «Madhouse» Anthrax 7.17. Furious Fretwork 7.17. Furious Fretwork
1979 «Message in a Bottle» PoliceThe Police 2.32. Amp Warmers 3.33. String-Snappers
1962 «Misirlou» Dick Dale 8.38. Face-Melters 8.48. Face-Melters
1997 «Monkey Wrench» Foo Fighters 3.13. String-Snappers 4.14. Thrash and Burn
1988 «Mother»* Danzig 1.21. Opening Licks 2.12. Amp Warmers
1994 «Possum Kingdom» Toadies yesSymbol OK.svg 999 1.21. Opening Licks
1990 «Psychobilly Freakout» Reverend Horton Heat 7.47. Furious Fretwork 7.57. Furious Fretwork
1970 «Rock and Roll, Hoochie Koo» Rick Derringer 999 5.15. Return of the Shred
1981 «Rock This Town» Stray Cats 6.36. Relentless Riffs 7.37. Furious Fretwork
1994 «Salvation» Rancid 999 1.41. Opening Licks
1973 «Search and Destroy» Iggy Pop and the Stooges 3.33. String-Snappers 3.23. String-Snappers
1983 «Shout at the Devil» Mötley Crüe 1.11. Opening Licks 1.61. Opening Licks
Encore
1990 «Stop» Jane's Addiction yesSymbol OK.svg 6.56. Relentless Riffs
Encore
6.66. Relentless Riffs
Encore
1974 «Strutter»* Kiss 2.12. Amp Warmers 1.51. Opening Licks
1978 «Surrender» Cheap Trick 1.31. Opening Licks 1.11. Opening Licks
1987 «Sweet Child O' Mine» Guns N' Roses 4.54. Thrash and Burn
Encore
4.64. Thrash and Burn
Encore
1980 «Tattooed Love Boys» PretendersThe Pretenders 3.43. String-Snappers 5.25. Return of the Shred
1992 «Them Bones» Alice in Chains 3.23. String-Snappers 3.53. String-Snappers
1984 «Tonight I'm Gonna Rock You Tonight»* Spinal Tap 1.51. Opening Licks
Encore
2.62. Amp Warmers
Encore
1996 «Trippin' on a Hole in a Paper Heart» Stone Temple Pilots 6.26. Relentless Riffs 6.26. Relentless Riffs
1983 «The Trooper» Iron Maiden 999 7.27. Furious Fretwork
1970 «War Pigs» Black Sabbath 3.53. String-Snappers
Encore
3.63. String-Snappers
Encore
1993 «Who Was In My Room Last Night?»* Butthole SurfersThe Butthole Surfers 4.24. Thrash and Burn 4.44. Thrash and Burn
2006 «Woman» Wolfmother 1.41. Opening Licks 2.42. Amp Warmers
1978 «You Really Got Me» Van Halen 2.42. Amp Warmers 2.52. Amp Warmers
1981 «YYZ» Rush 7.57. Furious Fretwork
Encore
7.67. Furious Fretwork
Encore

Bonussanger[rediger | rediger kilde]

Det finnes 24 bonussanger på versjonen for Playstation 2, og to ekstra på Xbox 360 sin versjon. Alle sangene kan låses opp ved å kjøpe dem i spillets butikk for penger man får for å spille sanger. Alle sporene er originale innspillinger.

*Sangen bruker rythm istedenfor bass
¤Sangen finnes bare på Xbox 360 versjonen
Year Song Artist
2006 "Arterial Black"* Drist
2006 "Collide" Anarchy Club
2006 "Drink Up"¤ Ounce of Self
2006 "Elephant Bones" That Handsome Devil
2006 "Fall of Pangea" Valient Thorr
2006 "FTK" Vagiant
2004 "Gemini"* Brian Kahanek
2006 "Laughtrack"* The Acro-brats
2006 "Less Talk More Rokk"* Freezepop
2006 "Jordan" Buckethead
2006 "Kicked to the Curb"¤ Noble Rot
2004 "The Light That Blinds" Shadows Fall
1999 "Mr. Fix It" The Amazing Crowns
2006 "The New Black" Every Time I Die
2006 "One for the Road" Breaking WheelThe Breaking Wheel
2006 "Parasite" The Neighborhoods
2006 "Push Push (Lady Lightning)" Bang Camaro
2006 "Radium Eyes" Count Zero
2006 "Raw Dog" The Last Vegas
2006 "Red Lottery" Megasus
2006 "Six" All That Remains
2006 "Soy Bomb"* Honest Bob and the Factory-to-Dealer Incentives
2006 "Thunderhorse" Dethklok
2003 "Trogdor"* Strong Bad
2006 "X-Stream" Voivod
2006 "Yes We Can" Made in Mexico

Nedlastbare sanger[rediger | rediger kilde]

Man kan laste ned sanger til Xbox 360 versjonen gjennom Xbox Live Marketplace. Sangene kommer vanligvis i pakker på tre og tre sanger. Noen av pakkene inneholder sanger man så i Guitar Hero. Disse er ikke originale innspillinger. De fleste av de nye sangene er derimot de originale innspillingene.

År Sang Artist Original
innspilling
Pakkenavn
1983 "Bark at the Moon" Ozzy Osbourne Guitar Hero Track Pack 1
2004 "Hey You" The Exies Guitar Hero Track Pack 1
1980 "Ace of Spades" Motörhead Guitar Hero Track Pack 1
1974 "Killer Queen" Queen Guitar Hero Track Pack 2
2002 "Take It Off" The Donnas Guitar Hero Track Pack 2
1973 "Frankenstein" The Edgar Winter Group Guitar Hero Track Pack 2
1989 "Higher Ground" Red Hot Chili Peppers Guitar Hero Track Pack 3
1994 "Infected" Bad Religion Guitar Hero Track Pack 3
2000 "Stellar" Incubus Guitar Hero Track Pack 3
1978 "I Wanna Be Sedated" The Ramones Guitar Hero Track Pack 4
1972 "Smoke on the Water" Deep Purple Guitar Hero Track Pack 4
1982 "You've Got Another Thing Comin'" Judas Priest Guitar Hero Track Pack 4
2007 "Famous Last Words" My Chemical Romance Symbol OK.svg My Chemical Romance Pack
2006 "Teenagers" My Chemical Romance Symbol OK.svg My Chemical Romance Pack
2006 "This Is How I Disappear" My Chemical Romance Symbol OK.svg My Chemical Romance Pack
2006 "Detonation" Trivium Guitar Hero Indie Label Pack
2006 "Ex's and Oh's" Atreyu Symbol OK.svg Guitar Hero Indie Label Pack
2005 "Bury the Hatchet" Protest the Hero Symbol OK.svg Guitar Hero Indie Label Pack
1993 "Sin Documentos" Los Rodríguez Symbol OK.svg Sin Documentos — by Los Rodríguez from Spain
2006 "Sept" Pleymo Symbol OK.svg Sept - by Pleymo from France
2007 "Exile" Soilwork Symbol OK.svg Exile — by Soilwork from Germany1
2007 "The State of Massachusetts" Dropkick Murphys Guitar Hero Indie Label Pack II
2007 "You Should Be Ashamed of Myself" The Bled Guitar Hero Indie Label Pack II
2007 "Memories of the Grove" Maylene and the Sons of Disaster Guitar Hero Indie Label Pack II

Nedlastbare pakkers utgivelsesdato[rediger | rediger kilde]

Pakkenavn Utgivelsesdato
Guitar Hero Track Pack 1 11. april, 2007
Guitar Hero Track Pack 2 11. april, 2007
Guitar Hero Track Pack 3 11. april, 2007
Guitar Hero Track Pack 4 11. juli, 2007
My Chemical Romance Pack 14. august, 2007
Guitar Hero Indie Label Pack 28. september, 2007
Sin Documentos — by Los Rodríguez from Spain 15. oktober, 2007
Sept — by Pleymo from France 15. oktober, 2007
Exile — by Soilwork from Germany 15. oktober, 2007
Guitar Hero Indie Label Pack II 29. november, 2007