Hopp til innhold

WarioWare: Twisted!

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
WarioWare: Twisted!
UtviklerNintendo Software Planning & Development
Intelligent Systems
UtgiverNintendo
RegissørGoro Abe
ProdusentYoshio Sakamoto
Ryouichi Kitanishi
KunstnerKo Takeuchi
KomponistMasanobu Matsunaga
Yasuhisa Baba
PlattformGame Boy Advance
Utgivelse14. oktober 2004 (Japan)
19. mai 2005 (Australasia)
23. mai 2005 (Nord-Amerika)
SjangerActionspill, hjernetrim
ModusEnspiller
AldersgrenseEveryone (ESRB)
Nettstedwww.nintendo.co.jp/n08/rzwj/index.html
Del av serien WarioWare

WarioWare: Twisted! (まわる メイドインワリオ Mawaru Made In Wario) er en samling minispill for Game Boy Advance, utviklet og gitt ut av Nintendo. Det ble gitt ut i Japan oktober 2004 og i Australia og Nord-Amerika mai året etter. Spillet er ikke blitt lansert i Europa. Twisted! er det tredje i WarioWare-serien.

Spillkassetten til WarioWare: Twisted! har en innebygd sensor som registrerer hvordan man rører på spillekonsollen, i tillegg til en riste-funksjon som får konsollen til å riste under visse muligheter i spillet. De fleste minispillene i spillet blir spilte ved å rotere på hele spillekonsollen.[1]

Som tidligere WarioWare-spill går spillet ut på å klare minispill som kommer på rad og rekke. Nytt i dette spillet er at spilleren ikke får poeng for tapte minispill ; spillet teller bare hvor mange minispill man greier. Hver karakter i spillet har sin egen spillestil.

Referanser

[rediger | rediger kilde]
  1. ^ «Product > Speciality Products > Piezoelectric Devices2 > Piezoelectric Devices >ceramic gyro». www.nec-tokin.com. Arkivert fra originalen 18. november 2016. Besøkt 31. mars 2016. 

Eksterne lenker

[rediger | rediger kilde]
Autoritetsdata