WarioWare: Twisted!

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
WarioWare: Twisted!
UtviklerNintendo Software Planning & Development
UtgiverNintendo
ProdusentYoshio Sakamoto
SerieWarioWare
PlattformGame Boy Advance
Utgivelse14. okt. 2004
Sjangeractionspill og hjernetrimspill
Modusenspiller

WarioWare: Twisted! (まわる メイドインワリオ, Mawaru Made In Wario) er en samling minispill for Game Boy Advance, utviklet og gitt ut av Nintendo. Det ble gitt ut i Japan oktober 2004 og i Australia og Nord-Amerika mai året etter. Spillet er ikke blitt lansert i Europa. Twisted! er det tredje i WarioWare-serien.

Spillet[rediger | rediger kilde]

Spillkassetten til WarioWare: Twisted! har en innebygd sensor som registrerer hvordan man rører på spillekonsollen, i tillegg til en riste-funksjon som får konsollen til å riste under visse muligheter i spillet. De fleste minispillene i spillet blir spilte ved å rotere på hele spillekonsollen.[1]

Som tidligere WarioWare-spill går spillet ut på å klare minispill som kommer på rad og rekke. Nytt i dette spillet er at spilleren ikke får poeng for tapte minispill ; spillet teller bare hvor mange minispill man greier. Hver karakter i spillet har sin egen spillestil.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Product > Speciality Products > Piezoelectric Devices2 > Piezoelectric Devices >ceramic gyro». www.nec-tokin.com. Arkivert fra originalen 18. november 2016. Besøkt 31. mars 2016. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]