WarioWare Gold

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
WarioWare Gold
UtviklerIntelligent Systemt
Nintendo EPD
UtgiverNintendo
DistributørNintendo eShop
PlattformNintendo 3DS
UtgivelseEU 27. juli 2018
JP 2. august 2018
NA 3. august 2018
SjangerAction, rytme
ModusEnspiller
AldersgrensePEGI 7
Del av serien WarioWare
WarioWare: Get It Together!

WarioWare Gold er et actionspill utviklet av Intelligent Systems og Nintendo EPD, og utgitt av Nintendo til Nintendo 3DS. Spillet ble utgitt internasjonalt sommeren 2018 som en del av WarioWare-serien, og går ut på å fullføre påfølgende minispill i stadig økende tempo.

WarioWare Gold inneholder over 300 mini, det største antallet i et WarioWare-spill noensinne, der de fleste av dem er hentet fra tidligere spill i serien.[1] Minispillene varierer mellom å kreve bruk av pekeskjermen, bevegelsessensoren, mikrofonen eller knappene på Nintendo 3DS. Det er det første spillet i serien som bruker stemmeskuespill.[2] En demo av WarioWare Gold er tilgjengelig fra Nintendo eShop.[3]

Handling[rediger | rediger kilde]

I WarioWare Gold er spilleren nødt til å gjennomføre en rekke minispill med korte tidsbegrensninger. Hvis spilleren lykkes i et minispill, går spillet automatisk videre til neste runde. Men hvis spilleren mislykkes, mister spilleren ett av fire liv. Hvis spilleren går helt tom for liv avsluttes hele spillet, og spillerens poengsum vises - som bestemmes av hvor mange minispill som ble bestått. Etter å ha gått helt tom for penger, etter en skattejakt i landsbyen Luxeville, bestemmer den grådige Wario seg for å organisere en turnering i Diamond City.

Wario overbeviser sine venner om å designe noen nye minispill for arrangementet. Han tilbyr 10 millioner i premie til turneringens vinner, selv om han i hemmelighet planlegger å ta alle premie-pengene for seg selv. Samtidig som spilleren konkurrerer i turneringen, får Wario problemer på grunn av en ung kvinne kalt Lulu fra Luxeville som begynner å trene for å utfordre ham - fordi Lulu ønsker å få tilbake en skatt som Wario tidligere skal ha stjålet fra landsbyen hennes.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Spill: WarioWare Gold». nintendo.no. Besøkt 10. februar 2019. 
  2. ^ «WarioWare Gold review - a glitter-trumpet of sheer joy». Eurogamer. Besøkt 10. februar 2019. 
  3. ^ «There's a new WarioWare Gold 3DS demo to try». Eurogamer. Besøkt 10. februar 2019. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]