Brukerdiskusjon:Kåre-Olav

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Arkiv


Hei! Jeg ser at det er du som har opprettet denne malen. Kanskje du kan skrive litt på dokumentasjonsundersiden om hva malen gjør, og når og hvordan den brukes? Mvh. --Kjetil_r 18. des 2009 kl. 23:09 (CET)

Jeg la til noen eksempler. Hvis du er interessert i å forbedre denne malen ytterligere, kunne det være nyttig å få lagt fontene inn i en egen CSS-klasse, slik de har gjort på en:Template:IPA. Kåre-Olav 22. des 2009 kl. 13:54 (CET)
Jeg synes dette var bra, takk for at du tok deg tid. Mvh. --Kjetil_r 28. des 2009 kl. 10:17 (CET)

Biografier over sentrale personer[rediger kilde]

Hei, vår biografi over Anton Martin Schweigaard er ikke særlig utfyllende, er det noe som kan interessere deg? mvh - Ulf Larsen 28. des 2009 kl. 10:15 (CET)

Artikkelen Ludvig Daae er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Ludvig Daae, som du har bidratt aktivt til, er blitt anerkjent som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh MHaugen 31. des 2009 kl. 10:16 (CET)

Hei, jeg ser du er administrator på Wikikilden. Her skal du få et interessant spørsmål å fudnere over. Jeg har nettopp skrevet ovennevnte artikkel. Jeg sitter med en engelsk utgave av denne teksten, og har tilgang til Munchs engelske utgave fra 1800-tallet (utgitt i Oslo). Det kunne ha vært interessant å ha forsøkt seg med en norsk oversettelse, om ikke av hele verket så iallfall en del av de innledende sidene, og med Munchs noter og essayer. Det blir da ikke direkte avskrift av et tidligere verk, men en nyskapelse da Krøniken aldri har vært oversatt til norsk før. Hva tror du om det? Finn Bjørklid 3. jan 2010 kl. 18:59 (CET)

Hei. På Wikikilden har vi foreløpig ingen oversettelser, men vi er antagelig det rette stedet for å legge ut noe slikt (en.wiktionary har for eksempel en egen side for denslags). Imidlertid er det en del kriterier som må oppfylles (jeg vet ikke hvor godt du kjenner Wikikilden, så jeg tar dem med her). Mens Wikipedia forsøker å belegge påstandene sine med kildehenvisninger, har Wikikilden som krav at en tekst skal være belagt med scans på Commons. Dermed har leseren mulighet til å kontrollere om teksten er rett. Det scannede grunnlaget kan være jpg-filer, en pdf, en djvu-fil, eller lignende. For et eksempel, se det ufullstendige prosjektet s:Det nittende aarhundredes kulturkamp i Norge. Dette prosjektet har en djvu-fil med scans på Commons her, og en såkalt indeksside her. Til forskjell fra Wikipedia bruker vi en «ekstensjon» av Wikimedia-softwaren kalt «ProofreadPage».
For en selvlaget oversettelse vil vi naturligvis ikke ha noe grunnlag å scanne inn, men til gjengjeld må det være et krav at kildeskriftet er scannet inn. Nå trenger du for all del ikke å gjøre dette selv, for The Chronicle of Man and the Sudreys (jeg regner med at det er dette skriftet du henviser til) ligger allerede ute på Google Books og Internet Archive (her og her). Arbeidet blir derfor (i grove trekk) som følger:
  1. Laste ned djvu-fil fra Internet Archive og laste den samme filen opp til Commons.
  2. Opprette et prosjekt på en.wikisource.org for den engelske teksten og legge inn den aktuelle teksten der.
  3. Opprette et prosjekt på no.wikisource.org, opprette lenke til den engelske teksten og utføre oversettelsen.
Hvis du er interessert, foreslår jeg derfor at du gjør deg kjent med en.wikisource.org og no.wikisource.org (Wikikilden), og spesielt med funksjonen som kalles «Proofreadpage» (Hjelpeside engelsk, hjelpesider norsk).
Som sagt aner jeg ikke hvor godt du kjenner Wikikilden fra før, men jeg kan godt hjelpe deg med å komme i gang (laste opp fil, opprette prosjekter). Gi beskjed om det er noe du lurer på. Kåre-Olav 3. jan 2010 kl. 21:15 (CET)
Hm, vesentlige poenger. Nei, jeg har bare vært tilfeldig bruker på Wikikilden. Det er mulig at stedet ikke er egnet til en kritisk oversettelse (altså som sammenholder fra flere kilder), men bør holde seg til en tidligere tekst - nøyaktig. Kanskje det der bedre er å opprett et prosjekt for Munchs engelske utgave fra 1860 først. Hans forord og fotnoter har uansett interesse, og utgaven som kommer fram i Google er den som Manx Heritage har lagt ut, og som er full av feil i digitaliseringen, eksempelvis "1rland" og man er da usikker på om det også kan være trykkfeil for Island. På den annen side, dette er mer et tradisjonelt arbeid for Wikikilden som jeg neppe har de beste forutsetninger for i og med at jeg ikke har gjort noe lignende tidligere for Wikikilden. Dette hadde vært morsomt med en kritisk oversettelse, men det kan ligge til en annen gang. Finn Bjørklid 4. jan 2010 kl. 10:23 (CET)

Apertium[rediger kilde]

Hei! Triveleg at du har installert Apertium. Kevin og eg lurer på kva som eigentleg skjedde då du ikkje fekk det til. Det ser ut til at du når du berre tok Apertium frå svn, ikkje hadde vislcg3 i det heile, og dermed fekk slike mystiske feil. I alle fall vil vi gjerne høyre meir om korleis det går. Du vil i katalogen finne det perlscriptet eg skreiv, eg bruker denne kommandoen for wikiomsetjing:

  • cat inputfil |apertium -d . -u nb-nn|./wikifix-nb-nn.pl

Det finst ein modus for Wikipedia i Apertium:

  • cat test.wiki|apertium -d . -f mediawiki -u nb-nn|./wikifix-nb-nn.pl

men han er enno ikkje lagt til skikkeleg, slik at han "slår ut" -u -opsjonen (du får stjerne på alle ukjende ord). Eg veit heller ikkje heilt kva modulen gjer, og kor godt han passar til norsk. Trondtr 4. jan 2010 kl. 09:06 (CET).

Artikkelen Stortinget i 1814 er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Stortinget i 1814, som du har bidratt aktivt til, er blitt anerkjent som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh Jon Harald Søby 8. feb 2010 kl. 15:00 (CET)

Flott oppslagsord og fremstilling. Jeg har gitt deg svar og et råd på egen diskusjonsside. Kan evt. være deg behjelpelig med flere eksempler. Erik Henning Edvardsen 22. jun 2010 kl. 23:17 (CEST)

Et flott kart du har fått laget, vurderer sterkt å lage noen nye kart basert på dette kartet (regionråd/ordførere o.l.), men lurer på om du i den sammenheng kan gruppere kommunene etter fylke og evt. legge tittel/label som kommunenavn? Dette er kun om du kan gjøre dette uten større problemer, men siden du har grunnlaget håper jeg det ikke er for vanskelig. Mvh Røed (d) 10. jan 2011 kl. 20:09 (CET)

Hei. Har lastet opp en ny versjon. Gi beskjed hvis du oppdager feil. Kåre-Olav 11. jan 2011 kl. 23:24 (CET)
Flott, var noen kommunenavn som manglet som jeg la til, fjernet også litt unødvendig kode og la de inn sortert etter kommunenummer og på fylkesnivå. Mvh Røed (d) 12. jan 2011 kl. 01:57 (CET)

Artikkelen Jens Nilssøn er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Jens Nilssøn, som du har bidratt aktivt til, er blitt anerkjent som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M Haugen 2. jun 2011 kl. 07:58 (CEST)

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Papyrussamlingen ved Universitetsbiblioteket i Oslo har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på våre løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M Haugen 22. jul 2011 kl. 23:03 (CEST)

Wikipedia:Ukens artikkel/2012[rediger kilde]

Hei kan du se på Wikipedia:Ukens artikkel/2012 og sjekke om jeg har laget en rimelig ingress / teaser til «din» artikkel!? Du kan gjerne endre, men det bør ikke bli noe mye lenger enn det er nå. Mvh --M Haugen 3. jan 2012 kl. 15:44 (CET)

Har ingenting å innvende. Kåre-Olav 3. jan 2012 kl. 22:35 (CET)

Kvinnherad prestegjeld[rediger kilde]

Hei, i artikkelen om Kvinnherad prestegjeld så er Peder Harboe Hertzberg listet, men det må være en feil der, da han vitterlig døde i 1802, kan du se på det? mvh - Ulf Larsen 19. feb 2012 kl. 00:03 (CET)

Fant feilen, var sønnen med samme navn, har korrigert lenken. mvh - Ulf Larsen 19. feb 2012 kl. 00:08 (CET)

Artikkelen Peter Andreas Munch er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Peter Andreas Munch, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 18. sep 2012 kl. 08:00 (CEST)

Artikler uten referanse[rediger kilde]

Hei, tror du at du kan finne noen passende referanser til artikkel om Wiktor Porzeziński og Jan Michał Rozwadowski, det kan være alt fra litteratur til en eller flere eksterne lenker, så vi har noe å forankre de med. mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 28. nov 2012 kl. 22:13 (CET)

Professorer ved Københavns Universitet[rediger kilde]

Hei. Jeg ser du har opprettet kategorien Professorer ved Københavns Universitet. Fra før av har vi kategorien Ansatte ved Københavns Universitet og flere der passer sikkert også inn i den nye kategorien. Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 29. des 2012 kl. 17:50 (CET)

Hei. Jeg ser du opprettet denne i sin tid som Jens Pedersen Skjelderup (1582). Den er siden blitt flyttet litt rundt, nå sist av meg (fordi den lå under en tittel som feilaktig antydet at 1557 var fødselsdato). Jeg ser at snl har Jens Pedersen Schjelderup i sin vanlige artikkel, men Jens Pederssøn Skielderup i NBL-artikkelen. Har du en formening om hvor artikkelen bør ligge og hvordan den best adskilles fra den senere biskopen med samme navn, som det vises til på pekersiden Jens Pedersen Skjelderup? Jeg kan godt bidra med lenkerydding hvis vi får avklart artikkelnavn. Mvh, --Wikijens (diskusjon) 28. jan 2013 kl. 12:55 (CET)

Jeg tror jeg ville foretrekke Jens Pedersen Skjelderup for begge, og skille på fødselsdato. Å skille mellom Schjelderup for den ene og Skjelderup for den andre virker kunstig, siden skrivemåten sikkert er flytende for begge. Kåre-Olav (diskusjon) 1. feb 2013 kl. 17:38 (CET)
Enig med deg i at skille på skriveform er kunstig. Problemet er at vi kun har et omtrentlig fødselsår (1510). Skal vi ta en spansk en og flytte til standardform Jens Pedersen Skjelderup (1510–1582) selvom fødselsåret er usikkert, eller eventuelt Jens Pedersen Skjelderup (død 1582)? --Wikijens (diskusjon) 2. feb 2013 kl. 11:50 (CET)
Eller kanskje Jens Pedersen Skjelderup (ca. 1510–1582) er det beste? --Wikijens (diskusjon) 2. feb 2013 kl. 11:50 (CET)
Jeg synes godt Jens Pedersen Skjelderup (død 1582) kan brukes. Kåre-Olav (diskusjon) 4. feb 2013 kl. 23:17 (CET)

Liste over norske forfattere nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Kåre-Olav! Jeg har nominert Liste over norske forfattere, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Liste over norske forfattere. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. M O Haugen (diskusjon) 19. apr 2013 kl. 12:40 (CEST)

Nye stjerneartikler[rediger kilde]

Hei, holder du på med noen artikler for tiden som egner seg som kandidat for Anbefalt artikkel eller God liste, eller noe lignende. Du har jo levert fine artikler tidligere. Mvh M O Haugen (diskusjon) 13. jan. 2014 kl. 11:58 (CET)[svar]

Request[rediger kilde]

Greetings.

Could you create the articles en:Azerbaijani literature and en:History of Azerbaijan in Norwegian Bokmål? (There is already a long and detailed Nynorsk article about the History of Azerbaijan.)

Thank you.

Flores og Blanseflor i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Flores og Blanseflor har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 14. jan. 2018 kl. 18:42 (CET)[svar]

Botsfengselsloven i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Botsfengselsloven har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 2. jun. 2018 kl. 13:48 (CEST)[svar]

Savnet Arctander[rediger kilde]

Hei! Jeg lurte på å lage en stubb av denne Arctanderen, men klarte ikke helt å plassere han på Arctander-siden din. Uansett mer innenfor ditt kompetanseområde, tror jeg... Kimsaka (diskusjon) 19. jun. 2018 kl. 09:25 (CEST)[svar]

Hei, det er ikke jeg som har satt opp slektstreet. Ifølge historikken er det Bruker:Ketil3. Skulle tro du kunne legge ham til under «andre» eller lignende hvis du ikke vet hvor han skal plasseres. Kåre-Olav (diskusjon) 19. jun. 2018 kl. 18:43 (CEST)[svar]
Er ikke Adolf sønn av Jesper? (se geniside).Ketil3 (diskusjon) 19. jun. 2018 kl. 22:52 (CEST)[svar]

Eivind Vågslid i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Eivind Vågslid har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 12. jul. 2018 kl. 12:56 (CEST)[svar]

Din nye artikkel De tretti tyranner (Norge)[rediger kilde]

Hei Kåre-Olav. Vil bare takke for din nye artikkel De tretti tyranner (Norge) på denne wikipediaen. Vil bare minne om at denne artikkelen er vurdert til å være en god ny artikkel men for å bli det bør den også være koblet til wikidata. Er det noe du kan ordne ? Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 9. sep. 2018 kl. 21:50 (CEST)[svar]

Gjort Kåre-Olav (diskusjon) 10. sep. 2018 kl. 18:19 (CEST)[svar]
Fint, flotters... Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 10. sep. 2018 kl. 21:46 (CEST)[svar]

De tretti tyranner (Norge) i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel De tretti tyranner (Norge) har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 17. sep. 2018 kl. 19:08 (CEST)[svar]

Johan Einar Unger i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Johan Einar Unger har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 17. sep. 2018 kl. 19:09 (CEST) (Dobbel dose takk. Du må tydeligvis gjøre mye riktig. )[svar]

Gudmund Didrik Schnitler[rediger kilde]

Hei! Jeg grubler litt over Gudmund Didrik Schnitler som du en gang opprettet. Kan dette være samme mann som her og her? Kilden i artikkelen sier født 1897, men jeg lurer på om de siste par tallene kan være kastet om, slik at han er født 1879? Fødselsdato og dødsår stemmer jo ... Kimsaka (diskusjon) 28. okt. 2018 kl. 12:53 (CET)[svar]

Ser ut til at dette stemmer, om vi ser på hvem som er registret ved samme grav, siden faren Gudmund Schnitler døde mot slutten av 1925 rimer det med båredato sommeren året etter. Kimsaka (diskusjon) 28. okt. 2018 kl. 13:01 (CET)[svar]
Tror jeg fant ut av det og fikk det riktig i artikkelen nå... 1897 må være riktig, gravregisteret feil, - jfr morens alder. Kimsaka (diskusjon) 28. okt. 2018 kl. 13:37 (CET)[svar]

Thomas Bartholin d.y. i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Thomas Bartholin d.y. har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 17. jan. 2019 kl. 08:56 (CET)[svar]

Christian Koren Wiberg i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Christian Koren Wiberg har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 6. mar. 2019 kl. 10:33 (CET)[svar]

Translation request[rediger kilde]

Hello.

Can you translate and upload the article en:Azerbaijani literature in Norwegian Wikipedia?

Yours sincerely, Karalainza (diskusjon) 6. aug. 2020 kl. 00:24 (CEST)[svar]

Dines Pedersen i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Dines Pedersen har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 21. sep. 2020 kl. 19:28 (CEST)[svar]

Lybsk rett i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Lybsk rett har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 7. okt. 2020 kl. 12:44 (CEST)[svar]

Carl Lundh nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Kåre-Olav! Jeg har nominert Carl Lundh, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Carl Lundh. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Annelingua (diskusjon) 14. okt. 2020 kl. 22:54 (CEST)[svar]

Liste over ordførere nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Kåre-Olav! Jeg har nominert Liste over ordførere, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Liste over ordførere. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt en administrator på dennes diskusjonsside eller les Wikipedia:Sletting. --2A02:587:C416:CA98:7C7D:B69A:5553:DA82 14. jan. 2021 kl. 22:24 (CET)[svar]

Svalbardkommissæren i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Svalbardkommissæren har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 17. nov. 2020 kl. 15:09 (CET)[svar]

Claus Ursin Schøning i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Claus Ursin Schøning har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 14. feb. 2021 kl. 16:43 (CET)[svar]

Map Projection Norway municipalities 2010 blank.svg[rediger kilde]

Hey Kåre-Olav,

I have no idea if this is the right place to put this, but since I just created my account, I hope you can forgive me. I have a question about the map you created in 2010 of the municipalities of norway. Which projection did you use for the map back then? Thank you very much in advance for any help.

Greetings from Germany Jonte

Hi, since it's a long time ago, I don't remember exactly which projection was used. It probably was UTM 32 or 33. In general I think UTM 33 is recommended in a map showing the entire country. Regards, Kåre-Olav (diskusjon) 6. jun. 2021 kl. 21:11 (CEST)[svar]

Bastian Svendsen i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Bastian Svendsen har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 12. jul. 2021 kl. 14:31 (CEST)[svar]

Aslaug Jevanord i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Aslaug Jevanord har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 16. feb. 2022 kl. 22:03 (CET)[svar]

Liste over steder i Hedmark nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Kåre-Olav! Jeg så du har opprettet artikkelen Liste over steder i Hedmark. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Liste over steder i Hedmark om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. M O Haugen (diskusjon) 16. jan. 2023 kl. 08:36 (CET)[svar]