Bruker:Vasmar1

Denne brukeren er administrator.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne brukeren er administratorWikipedia på bokmål og riksmål. (verifiser, alle)
Denne brukeren har vært på Wikipedia i
3 år, 8 måneder og 20 dager.
25 000+ Denne brukeren har gjort over 25 000 bidragWikipedia på bokmål og riksmål.
Denne brukeren er en skipsnerd.
Denne brukeren er interessert i
medisin.
Denne brukeren er
hobbyfotograf.
Wikipedia:HotCat Denne brukeren bruker HotCat for å arbeide med kategorier.
Denne brukeren ønsker at det skal bli lettere for bidragsytere og brukere å anvende Wikipedia.


Denne brukeren er medlem av Wikimedia Norge.
Denne brukeren har side og er aktiv
med opplastingCommons.
Denne brukeren har side og er aktiv
Wikidata.

t

Denne brukeren kvitrer som
@Vasmar_1 på Twitter.
Premier
Månedens konkurranse mai 2021: Stedsnavn Månedens konkurranse juli 2021: Bilder Månedens konkurranse juli 2021: Bilder Månedens konkurranse oktober 2021: Litteratur Månedens konkurranse november 2021: Rødlenke-prosjektet Månedens konkurranse november 2021: Rødlenke-prosjektet Månedens konkurranse desember 2021: Jul Månedens konkurranse januar 2022: Vedlikehold Månedens konkurranse januar 2022: Vedlikehold Månedens konkurranse april 2022: Skeivt kulturår Månedens konkurranse september 2022: Naturkatastrofer og PakistanMånedens konkurranse oktober 2022: Wiki Loves Monuments / KulturminnerMånedens konkurranse oktober 2022: Wiki Loves Monuments / KulturminnerMånedens konkurranse desember 2022: JulenøtterMånedens konkurranse januar 2022: VedlikeholdMånedens konkurranse februar 2023: HelseMånedens konkurranse februar 2023: HelseMånedens konkurranse mars 2023: Rødlenke-prosjektetMånedens konkurranse april 2023: VedlikeholdMånedens konkurranse juli 2023: Mat og drikkeMånedens konkurranse september 2023: Wiki Loves Monuments / Kulturminner
Bruker:Vasmar1
Bruker:Vasmar1
   
Brukerdiskusjon:Vasmar1
Brukerdiskusjon:Vasmar1
   
Bruker:Vasmar1/Verktøy
Bruker:Vasmar1/Verktøy
   
Spesial:Bidrag/Vasmar1
Spesial:Bidrag/Vasmar1
   
Bruker:Vasmar1/Mine artikler
Bruker:Vasmar1/Mine artikler
   
Bruker:Vasmar1/Inspirasjonsportalen
Bruker:Vasmar1/Inspirasjonsportalen
   
User:Vasmar1
User:Vasmar1
   
User:Vasmar1
User:Vasmar1
   
Spesial:E-post/Vasmar1
Spesial:E-post/Vasmar1
 
Hjem     Diskusjon     Verktøy     Bidrag     Artikler     Inspirasjon     Wikidata     Commons     E-post


Hei! Mitt navn er Marius Vassnes (født 11. januar 2004). Til vanlig skriver jeg nynorsk, men på Wikipedia bidrar jeg på bokmål. Utenfor Wikipedia liker jeg å holde på med andre tekniske ting, som video- og bilderedigering. Jeg skriver også en del utenfor Wikipedia, og har blant annet tekster publisert i VG, Framtida, Sunnhordland, Marsteinen og lev med diabetes med flere. Jeg fotograferer bilder til Wikimedia Commons med et Canon EOS 250D-kamera finansiert gjennom Wikistipend.

Jeg er administrator på Wikipedia. I tillegg er jeg en av Wikipedia sine faddere for nye brukere. Jeg hjelper gjerne til om du trenger hjelp-, eller lurer på noe. Send meg en melding på diskusjonssiden min, eller ta kontakt på e-post. Jeg offentliggjør ikke kommunikasjon mellom meg og andre brukere. Fra 2023 til 2024 var jeg styremedlem i Wikimedia Norge, men stilte ikke til gjenvalg for ny periode.

På Wikipedia skriver jeg om mye forskjellig. I starten holdt jeg meg mest til skip og sjøfart, men i 2022 begynte jeg også å skrive en del om sykdommer, symptom, medisiner og lignende. Per februar 2024 har jeg skrevet 180 artikler, hvorav 6 er anbefalte, 1 er utmerket og 15 har blitt vist på forsiden som «gode nye».

Wikipedia er et fint sted, men dessverre ikke for alle. De siste årene har flere viktige bidragsytere gitt seg på prosjektet, og dette tror jeg er mye på grunn av dårlig kommunikasjon. Derfor oppfordrer jeg alle til å følge grunnleggende wikietikette. Snakk hyggelig med hverandre og få eventuelt hjelp av en administrator dersom det blir krangel og redigeringskrig. Anbefaler deg til å bli godt kjent med prosjektet. Det er lov å prøve og feile, men begynn i det små, gjerne rediger feilstavelser eller legg til lenker til andre artikler. Vent litt med å opprette en helt ny artikkel.

husk at wikipedia i flere henseende fungerer på samme måte som andre «arbeidsplasser»: du begynner ikke med å ommøblere i kantina eller på kopirommet den første dagen i en ny jobb.

Skryt[rediger | rediger kilde]

MS «Ro Venture», verdens andre hybride brønnbåt.

Her kan du se en oversikt over artikler jeg har opprettet på Wikipedia.

Utmerkelser[rediger | rediger kilde]

Se også[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

MS «Hordafor II»
MS «Hordafor II»