Neverwinter Nights 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Neverwinter Nights 2
UtviklerObsidian Entertainment
UtgiverAtari SA
DistributørSteam
GOG.com[1]
DesignerJosh Sawyer
SpillmotorElectron Engine
PlattformMicrosoft Windows[2]
Mac OS
macOS
Utgivelse31. oktober 2006
SjangerRollespill
ModusFlerspiller, enspiller, samarbeid
AldersgrensePEGI 12
Nettstedwww.nwn2.com
Del av serien Neverwinter Nights

Neverwinter nights 2 er et spill utgitt i 2006 som bygger på prinsippene bak D&D. (Dungeons and Dragons). Spillet er produsert av Obsidian entertainment, og Atari. det har fått gode kritikker og det har blitt anbefalt av noen av verdens største spill-guider.

Handling[rediger | rediger kilde]

Handlingen er lagt til Forgotten Realms, og spilleren kan utforske forskjellige områder av Faerûn - inkludert byer, skoger og fangehuller - samtidig som de kan få tak i erfaringspoeng og skatt ved å beseire monster og gjennomføre oppdrag. Elementer som våpen, rustning og lignende kan også brukes. Den første delen av spillet er satt til den kyst-landsbyen West Harbour, hvor karakteren vokser opp som foreldreløs hos en alv kalt Daeghun.

Etter en festival blir byen angrepet, ledet av en githyanki, på jakt etter et ikke-navngitt objekt. Etterpå blir spilleren sendt av Daeghun for å hente en mystisk gjenstand fra en nærliggende hule. Karakteren reiser deretter videre, og møter en rekke andre eventyrere underveis - hvorav flere er tilgjengelige for rekruttering. Spilleren får også problemer på grunn av en ond trollmann, Black Garius, som planlegger å bruke kraften til en mektig enhet kjent som King of Shadows.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ GOG.com[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ Redump.org[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]