Midnight Club 3: Dub Edition

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Midnight Club 3: Dub Edition
UtviklerRockstar San Diego
UtgiverRockstar Games
DistributørTake-Two Interactive
SkaperRockstar Games
PlattformXbox
PlayStation 2[1]
PlayStation Portable
Utgivelse11. april 2005 (PlayStation 2, Xbox; Nord-Amerika)
15. april 2005 (PlayStation 2, Xbox; Europa)
27. juni 2005 (PlayStation Portable; Nord-Amerika)
1. september 2005 (PlayStation Portable; Europa)
SjangerRacerspill
ModusFlerspiller, enspiller
AldersgrensePEGI 12
Nettstedwww.rockstargames.com/midnightclub3/
Del av serien Midnight Club
Midnight Club: Los Angeles

Midnight Club 3: Dub Edition er et racerspill til PlayStation 2 og Xbox som kom ut i 2005. Det ble utviklet av Rockstar San Diego.[2] Det kom også ut en PlayStation Portable, som ble utviklet av Rockstar Leeds.[3] Spillet følger Midnight Club II.[2]

Midnight Club 3 er et åpen verden racing-videospill. Når spilleren vinner forskjellige konkurranser kan man låse opp nye kjøretøy, og alternativer å tilpasse bilene som å forbedre ytelsen og bytte deler som hjul, støtfangere, spoilere, panser og motor-komponenter. Kjøretøyene er delt inn i fire ulike klasser: D, C, B og A, avhengig av ytelsen. Spilleren kan også finne på sine egne løp i Race Editor, for eksempel å plassere forskjellige sjekkpunkter over hele byen, og kan endre racing-forholdene som trafikk, eller vær og tid på døgnet.

Spilleren begynner i San Diego ved å møte Oscar, mekanikeren ved garasjen Six-One-Nine Customs San Diego. Oscar skal hjelpe spilleren ved å gi nyttige tips og informasjon om konkurransene. Å slå alle racerne i gateløp skal låse opp en invitasjon til å utfordre en racing-klubb. Etter å ha beseiret alle konkurrentene og turneringene i San Diego. Når man har vunnet alle disse konkurransene får spilleren høre noen større konkurranser i Atlanta.

Når spilleren kommer til Atlanta, finner man snart en garasje kalt "Apone Team Racing" drevet av Apone. I Atlanta blir spilleren utfordret av tre motstandere. Etter å ha beseiret alle motstandere og turneringene i Atlanta, blir spilleren introdusert for Vince - en annen mekaniker fra Detroit. Hvis spilleren vinner alle konkurransene i Detroit kommer man til å vinne en Lamborghini Murciélago.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Redump.org[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ a b Perry, Douglass C. (12. april 2005). «Midnight Club 3: DUB Edition». IGN (engelsk). Besøkt 8. mai 2023. 
  3. ^ «Midnight Club 3: DUB Edition Update». GameSpot (engelsk). Besøkt 8. mai 2023. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]