Golden Sun

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Golden Sun
UtviklerCamelot Software Planning
UtgiverNintendo
DistributørNintendo eShop
ProdusentHiroyuki Takahashi
KomponistMotoi Sakuraba
PlattformGame Boy Advance
UtgivelseJP 1. august 2001
NA 11. november 2001
EU 22. februar 2002
SjangerKonsollrollespill
ModusEnspiller
AldersgrensePEGI: 7+
CERO: A
ESRB: E
Nettstedwww.nintendo.co.jp/n08/agsj/index.html
Del av serien Golden Sun
Golden Sun: The Lost Age

Golden Sun (黄金の太陽 開かれし封印 Ōgon no Taiyō Hirakareshi Fūin) er et japansk konsollrollespill utviklet av Camelot Software Planning til Game Boy Advance. Golden Sun er det første spillet i Golden Sun-serien.

Handling[rediger | rediger kilde]

Spillet foregår i en fantasi-verden kalt "Weyard" et massivt, jord-lignende miljø som består av flere store kontinenter og hav. Spilleren kontrollerer fire tenåringer i Golden Sun: Isaac, spillets tause hovedperson, og hans nære venner Garet, Ivan og Mia. De viktigste antagonistene i spillet er Saturos og Menardi, noen utrolig kraftige og talentfulle Adepts. Spilleren må også samhandle med andre karakterer, slåss mot forskjellige monster, og tilegne seg stadig kraftigere evner og utstyr.

Selv om mange av spillerens handlinger er obligatoriske for å gjennomføre hele spillet, kan man også besøke tidligere besøkte steder, og fullføre andre mål. En del av spillet foregår også i fangehull, og andre steder, som ofte har puslespill integrert i handlingen. Disse oppgavene krever at spilleren gjennomfører en rekke handlinger: For eksempel å lage en provisorisk bro ved å skyve tømmerstokker ut i elver, eller flytte sporet til en gruve-vogn for å få tilgang til nye områder.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]