Army of Two

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Army of Two
Army of Two
UtviklerEA Montreal
UtgiverElectronic Arts
KomponistTrevor Morris
SerieArmy of Two
SpillmotorUnreal Engine
PlattformXbox 360 og PlayStation 3
Utgivelse6. mars 2008
GenreTredjepersonsskytespill
ModusEnspiller, co-op-modus

Army of Two er et tredjepersonsskytespill, som er utviklet av Electronic Arts, og er gitt ut for Xbox 360 og Playstation 3 4. mars 2008.[1] Spillets plott er en handler om to militære som slåss i krig, politiske oppgjør og en konspirasjon som truer hele verden. Historiens tidslinje er satt fra 1993 til 2009. Spillet er etterfulgt av Army of Two: The 40th Day.

11. august 2011 stengte ned EA serverne for spillets flerspiller-modus.[2]

Handling[rediger | rediger kilde]

Spilleren kan oppgradere en rustning for å gjøre den bedre og sterkere. Man begynner med en liten rustning, oppgraderer til medium etter å ha gjennomført hele Afghanistan-oppdraget, og får en enda bedre rustning etter ett senere oppdrag. Man spiller en karakter kalt Elliot Salem tilhørende 75th Ranger Regiment. De må samarbeide med Phillip Clyde, en privat militær-entreprenør kalt Security and Strategy Corporation (SSC) som har til oppgave å gjennomføre et attentat mot en mektig krigsherre Abdullahi Mo'Alim.

I 2001 blir Salem sendt til Afghanistan for å drepe en annen terrorist ved navn Mohammed Al-Habiib, som sitter på et missil-anlegg. Senere blir Salem sendt videre til Irak. Målet deres her er å redde en tidligere bekjent, oberst Eisenhower, etter at hans amerikanske militærbase ble beleiret av terroristen Ali Youssef. Senere blir et hangarskip fra den amerikanske marine overtatt av terrorist-organisasjonen Abu Sayyaf.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Army of Two (Xbox 360)». IGN. Besøkt 5. juli 2016. 
  2. ^ «EA To Shut Down Old Games' Online Play». Besøkt 5. juli 2016. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]