Uncharted 2: Among Thieves

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Uncharted 2: Among Thieves
UtviklerNaughty Dog
UtgiverSony Interactive Entertainment
RegissørBruce Straley og Amy Hennig
DesignerNeil Druckmann
KomponistGreg Edmonson
SerieUncharted
SpillmotorNaughty Dog
PlattformPlayStation 3 og PlayStation 4
Utgivelse13. okt. 2009, 15. okt. 2009, 16. okt. 2009, 7. okt. 2015, 9. okt. 2015
Sjangeraction-eventyrspill, plattformspill og tredjepersonsskytespill
Modusflerspiller og enspiller

Uncharted 2: Among Thieves er et action-eventyrspill utviklet av Naughty Dog og utgitt av Sony Computer Entertainment for PlayStation 3-plattformen i oktober 2009. Det er oppfølgeren til Uncharted: Drake's Fortune. I Uncharted 2 følger man Nathan Drake, men denne gangen setter de alt på spill for å finne Marco Polos tapte skatt. Dette er de selvfølgelig ikke alene om.

Grafikk og detaljer[rediger | rediger kilde]

Omgivelsene er dynamiske, som vil si at ting kan flyttes på og ødelegges. Som i Uncharted: Drake's Fortune er det mye klatring og manøvrering.

Naughty Dog benytter Naughty Dog Game Engine 2.0 i dette spillet. Og for å få maksimal spill opplevelse, bestemte Naughty Dog seg for å benytte seg av all kraften i cpu'en. I motsetning til Uncharted: Drake's Fortune hvor de kun brukte 30%. Naughty Dog Game Engine 2.0 gir en «real-time» bevegelse i omgivelsene; som trær, vann, busker og lignende. Men også i bevegelsene til figurene i spillet, når de snakker, sloss og beveger seg generelt. Naughty Dog Game Engine 2.0 brukes sammen med Havoc Physics i dette spillet.

Anmeldelser[rediger | rediger kilde]

Dette spillet har fått nesten bare gode anmeldelser fra kritikere fra hele verden. Det fokuseres på blant annet historie, grafikk, brukervennlighet og hvordan spillet tar deg med inn i spillets karakterers verden. Dette et spill som faktisk tar deg med inn i historien. Dette kommer noe av at grafikken på omgivelsene og karakterene er så dynamisk.

Se også[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.