Trine Skarvang

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Trine Skarvang
Trine Skarvang portrait.JPG
Født23. august 1953 (64 år)
Arendal
UtdannelseMaster of Management, lektor
Beskjeftigelse Sakprosaforfatter, politiker og lærer
Parti Fremskrittspartiet
NasjonalitetNorge Norge

Trine Skarvang (født 23. august 1953 i Arendal) er en norsk pedagog og lærebokforfatter. Hun er tidliger lokalpolitiker (FrP), og har sittet i bystyret i Oslo.

Bakgrunn[rediger | rediger kilde]

Skarvang er utdannet diplomøkonom og Master of Management fra Handelshøyskolen BI. I tillegg har hun høyskolestudier innen ledelse, IKT, innovasjon og entreprenørskap. Hun arbeidet i databransjen og administrasjon/økonomi i det private næringslivet. Hun er utdannet pedagog, og var faglærer for økonomiske/administrative fag og Salg og servicefag ved Sandaker videregående skole fra 1999. Siden 2008 har hun arbeidet som lærer ved Bjerke videregående skole. I 2010 tok hun Gründerskolen ved Universitetet i Oslo og Boston University med internship hos ConnectScholar. Fra høsten 2013 hadde Skarvang delt stilling hvorav halvparten var ved Kuben videregående skole[1].

Hun har tidligere skrevet lærebøker til studieretningen Salg og service. Etter Kunnskapsløftet har hun bidratt til lærebok innen programområdet Entreprenørskap og bedriftsutvikling og Service og samferdsel.

Politikk[rediger | rediger kilde]

Skarvang har sittet i bydelsutvalget i bydel Grorud i perioden 2003-09. I perioden 2003-07 var hun nestleder. Hun har vært medlem av samferdsel-, miljø- og byutviklingskomiteen. Etter kommune- og fylkesvalget i 2007 fikk hun plass i Oslo bystyre og i Byutviklingskomitéen. Fra 2009 gikk hun over til Kultur og utdanningskomiteen, men stilte ikke til gjenvalg i 2011.[2]

Bibliografi[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ kuben.vgs.no: Ansatte Arkivert 15. desember 2013 hos Wayback Machine., hentet 31. mai 2014
  2. ^ Akers Avis Groruddalen: Vil skvise ut Skarvang 5. november 2007

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Se også[rediger | rediger kilde]