Titan Quest

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Titan Quest er et videospill utviklet av Ironlore og gitt ut av THQ. Spillet er et hack&slashrollespill. Spillet er likt Blizzards Diablo-serie. Titan Quest byr på 8 klasser som kan kombineres til totalt 28 klasser. Det har også en flerspiller-del hvor man kan hjelpe eller få hjelp til å gjøre oppdrag hos andre spillere rundt om i verden. Titan Quest har også kommet med en expansion-pack som heter Titan Quest: Immortal Throne. Den byr på en ny enspiller-del, nye items, enchanting og mange andre små forbedringer.

Innhold og spillmotor[rediger | rediger kilde]

Spilleren innehar rollen som en helt som må sloss mot monstre i tre fantasiverdener, som inkluderer oldtidens Egypt, Asia og Hellas. Spillet tar i bruk realistisk fysikk, dag og natt-effekter, ekte lyssetting og 3D-grafikk. Spillet handler for det meste om å slakte tusenvis av monstre for å gå opp i erfaringsnivå. Ved å drepe fiender kan man plukke opp det som de legger igjen av utstyr. Dette kan spilleren velge å bruke på sin egen karakter eller selge til forhandlere rundt om i spillet. Når man går opp i erfaringsnivå, vil man kunne forme karakteren sin ved å dele ut erfaringspoeng. Spillet ble også utgitt med en editor hvor spilleren kunne skape egne verdener, modifikasjoner og oppdrag. Immortal Throne-utvidelsen forandret ikke noe nevneverdig på hvordan spillet ble spilt, men la til mange nye områder og oppdrag for spilleren å gå løs på.

Titan Quest hadde også støtte for flerspillermodus med 2-6 spillere på samme server, enten via internett eller LAN.

Spillmotoren som ble brukt til Titan Quest ble i 2009 kjøpt opp av Crate Entertainment. De har utviklet spillet Grim Dawn som bruker samme Spillmotor som Titan Quest gjorde.

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.