Titan Quest

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Titan Quest er et videospill utviklet av Ironlore og gitt ut av THQ. Spillet er et hack&slashrollespill. Spillet er likt Blizzards Diablo-serie. Titan Quest byr på 8 klasser som kan kombineres til totalt 28 klasser. Det har også en flerspiller-del hvor man kan hjelpe eller få hjelp til å gjøre oppdrag hos andre spillere rundt om i verden. Titan Quest har også kommet med en expansion-pack som heter Titan Quest: Immortal Throne. Den byr på en ny enspiller-del, nye items, enchanting og mange andre små forbedringer.

Innhold og spillmotor[rediger | rediger kilde]

Spilleren innehar rollen som en helt som må sloss mot monstre i tre fantasiverdener, som inkluderer oldtidens Egypt, Asia og Hellas. Spillet tar i bruk realistisk fysikk, dag og natt-effekter, ekte lyssetting og 3D-grafikk. Spillet handler for det meste om å slakte tusenvis av monstre for å gå opp i erfaringsnivå. Ved å drepe fiender kan man plukke opp det som de legger igjen av utstyr. Dette kan spilleren velge å bruke på sin egen karakter eller selge til forhandlere rundt om i spillet. Når man går opp i erfaringsnivå, vil man kunne forme karakteren sin ved å dele ut erfaringspoeng. Spillet ble også utgitt med en editor hvor spilleren kunne skape egne verdener, modifikasjoner og oppdrag. Immortal Throne-utvidelsen forandret ikke noe nevneverdig på hvordan spillet ble spilt, men la til mange nye områder og oppdrag for spilleren å gå løs på.

Titan Quest hadde også støtte for flerspillermodus med 2-6 spillere på samme server, enten via internett eller LAN .

Spillmotoren som ble brukt til Titan Quest ble i 2009 kjøpt opp av Crate Entertainment. De jobber for øyeblikket med spillet Grim Dawn som har tatt i bruk samme spillmotor som ble brukt av Titan Quest.

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.