Supreme Commander: Forged Alliance

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search

Supreme Commander: Forged Alliance er en utvidelsespakke til det originale spillet Supreme Commander. Utvidelsespakken ble utgitt november 2007. Opprinnelig laget av Chris Taylor, og sponset av THQ og Gas Powered Games. Du møter både UEF (United Earth Federation), Cybran, Aeon og de nye Seraphim. Den nye utvidelsespakken inneholder rundt 110 nye land, luft og vannenheter, i tillegg 12 nye baner.

Historie[rediger | rediger kilde]

UEF, Cybran og Aeon har i mange år vært i krig og slaktet og mistet hundrevis av ledere og soldater. Men det varer ikke lenger...

Menneskene tror at orginasasjonen Seraphim er utdødd. Men de tar feil. Da «Black Sun» fyrte av lagde den et tynt hull i den diminsjonale verden som Seraphim bruker som dør til galaksen til UEF. Når Seraphim's invasjon kommer—uten advarsel, blir jorden redusert til aske. Mens Seraphim gjør seg klar til å ødelegge resten av galaksen.

Trengt inn i et hjørne går UEF inn i Cybran nasjonen med den usikker allianse. De blir med Cursader Rhiza og en liten håndfull rester av Aoen-soldater som tilhører Princess Burke.

Strevende igjennom uoverstigelige odds, våger foreningen seg igjennom grusomme kriger mot både Seraphim og den nye hellige ordenen «Illuminate», og Aeon som ser på Seraphim som deres guder. Det blir en krig som kan bety undergangen av menneskeheten.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]