Portal:Videospill/Utvalgt artikkel/3

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne ingressen eller dette bildet er del av Portal:Videospill og del av arkivet Portal:Videospill/Utvalgt artikkel For å opprette en ny artikkel i denne serien trykk her.


<< Forrige ingress Neste ingress >>

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) er et nettorientert førstepersonsskytespill utviklet av Hidden Path Entertainment og Valve Corporation. Det er det fjerde spillet i Counter-Strike-serien. Counter-Strike: Global Offensive ble sluppet ut 21. august 2012 for Microsoft Windows og OS XSteam, Xbox 360, og en PlayStation 3-versjon ble lagd, men er bare tilgjengelig i Nord-Amerika. Linux-versjonen ble sluppet ut i september 2014.

Spillet har baner fra de tidligere Counter-Strike-spillene, og noen nye baner og spillmoduser. Det var planlagt å kunne spille med spillere på tvers av plattformer, men dette ble begrenset slik at kun Steam-versjonene av spillet ble kunne gjøre dette, på grunn av forskjellene mellom oppdateringshastighetene mellom systemene PlayStation 3-versjonen har tre muligheter for kontroller man kan spille med, enten den vanlige Playstation-kontrolleren, DualShock 3-kontrolleren, PlayStation Move eller mus og tastatur.


Les mer