Nick Frost

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Nick Frost
Nick Frost SXSW 2011.jpg
Født 28. mar. 1972
Dagenham
Statsborger i Storbritannia

Nick Frost

Nicholas Frost (født 28. mars 1972) er en engelsk komiker og skuespiller, og som er mest kjent for sitt arbeide med Simon Pegg.

Frost ble født i Essex, men flyttet til London der han ble kjent med Simon Pegg. Frost hadde ingen skuespillererfaring før Pegg ga han rollen som den militærgale Mike i Speisa, og jobbet som kelner da han fikk rollen.

I 2002 skrev og ledet Frost TV-programmet Danger! 50.000 Volts!, et program der publikum ble presentert for et worst-case scenario og hvordan man på best mulig måte kan redde seg ut av det. Alt presentert med Frost sin humor. I forbindelse med filmen Shaun of the Dead, der Frost hadde rollen som den sløve bestekompisen Ed, ble det laget en spesialepisode av serien der Frost og Pegg presenterer idiotsikre måter å komme seg unna zombier på. I 2005 spilte han i sketsjprogrammet Man Stroke Woman.

Frost jobber for tiden med serien La Triviata, en situasjonskomedie om et pubquiz-lag, der han spiller rollen som Ben Cherry. Serien er basert på Frosts og Peggs eget pubquizlag, QWA (Quizzas With Attitude). Han spiller også hovedrollen i en sci-fi situasjonskomedie, Hyperdrive.

Utvalgt filmografi[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]