Mario + Rabbids Sparks of Hope

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Mario + Rabbids Sparks of Hope
UtviklerUbisoft Milan
Ubisoft Paris
UtgiverUbisoft
DistributørNintendo eShop
KomponistGrant Kirkhope
Gareth Coker
Yoko Shimomura
SerieMario, Raving Rabbids, Rayman
SpillmotorSnowdrop
PlattformNintendo Switch
Utgivelse20. oktober 2022
SjangerAction-eventyr
ModusEnspiller
AldersgrenseRating Pending (ESRB)
Nettstedwww.ubisoft.com/en-us/game/mario-rabbids/sparks-of-hope

Mario + Rabbids Sparks of Hope er et kommende action-eventyr- og taktisk turbasert stragegispill som er utviklet av Ubisoft til Nintendo Switch. Spillet er en oppfølger til Mario + Rabbids Kingdom Battle fra 2017.[1]

Gamelay[rediger | rediger kilde]

En gang etter hendelsene i Mario + Rabbids Kingdom Battle, sam-eksisterer nå innbyggerne i Mushroom Kingdom, inkludert Mario, Luigi og Prinsesse Peach, fredelig sammen med Rabbids og deres Rabbid-kollegaer. Men freden avbrytes plutselig når en horde av Rabbid-Luma-hybrider kalt Sparks stiger ned fra himmelen, forfulgt av Darkmess - et skyggefullt ødeleggende stoff. Rabbid Peach blir ved et uhell bortført. Mario og deres kamp-rådgiver dronen sin Beep-0 frigjør henne fra Darkmess-dimensjonen ved hjelp av Sparks. En ondsinnet enhet kjent som Cursa dukker opp kort tid senere, og forsøker å ødelegge Mario, Rabbid Peach og Beep-0. Men de andre karakterene redder dem med et romskip.

Marios team reiser til fem forskjellige planeter, og samler nok Purified Darkmess Crystals til å reise trygt til Cursas høyborg. Underveis får de også selskap av tre nye karakterer: Edge, en stoisk sverd-svingende Rabbid som også ønsker å redde Sparks. Rabbid Rosalina, en dyster, men intelligent Rabbid. Samt Bowser, Marios evige erkefiende hvis hær har blitt hjernevasket av Cursa. Sammen hjelper de vokterne i hver verden med å fjerne Darkmess-infeksjonen. Men de må også slåss mot Cursas team av korrupte Rabbider, hjernevaskede undersåtter av Bowser eller Spark Hunters – tre kvinnelige Rabbid-hybrider som heter Midnite, Bedrock og Daphne.

Når de endelig kommer frem til Cursas høyborg, må de først ødelegger dets beskyttende skjold. Dette avslører også Comet Observatory. I et frenetisk forsøk på å stoppe dem, skaper Cursa Darkmess flere kloner av Bowser og Edge. Men Edge innrømmer også at hun også er en skapelse av Cursa, og en gang var lederen for Spark Hunters. Men hun forrådte deretter skaperen sin, etter å ha utviklet fri vilje.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]