Liste over flyplasser i Tyrkia

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Dette er ei liste over flyplasser i Tyrkia.

Flyplasser[rediger | rediger kilde]

Sted som betjenes ICAO IATA Flyplass
internasjonale lufthavner
Adana LTAF ADA Adana Şakirpaşa lufthavn
Ankara LTAC ESB Esenboğa internasjonale lufthavn
Antakya LTAK HTY Hatay lufthavn
Antalya LTAI AYT Antalya internasjonale lufthavn
Bodrum LTFE BJV Milas-Bodrum lufthavn
Bursa LTBR YEI Yenişehir lufthavn
Dalaman LTBS DLM Dalaman lufthavn
Erzurum LTCE ERZ Erzurum lufthavn
Eskişehir LTBY AOE Anadolu lufthavn
Gaziantep LTAJ GZT Gaziantep Oğuzeli lufthavn
Istanbul LTBA IST Atatürk internasjonale lufthavn
Istanbul LTFJ SAW Sabiha Gökçen internasjonale lufthavn
İzmir LTBJ ADB Adnan Menderes lufthavn
Kayseri LTAU ASR Erkilet internasjonale lufthavn
Konya LTAN KYA Konya lufthavn
Kütahya LTBZ KZR Zafer lufthavn
Malatya LTAT MLX Malatya Erhaç lufthavn
Nevşehir LTAZ NAV Nevşehir Kapadokya lufthavn
Samsun LTFH SZF Samsun-Çarşamba lufthavn
Şanlıurfa LTCS GNY Şanlıurfa GAP lufthavn
Trabzon LTCG TZX Trabzon lufthavn
innenlandske lufthavner
Adıyaman LTCP ADF Adıyaman lufthavn
Ağrı LTCO AJI Ağrı lufthavn
Bingöl Bingöl lufthavn
Amasya LTAP MZH Amasya Merzifon lufthavn
Antalya LTGP GZP Gazipasa lufthavn
Balıkesir LTBF BZI Balıkesir lufthavn
Balıkesir LTFD EDO Balıkesir Koca Seyit lufthavn
Batman LTCJ BAL Batman lufthavn
Çanakkale LTBH CKZ Çanakkale lufthavn
Denizli LTAY DNZ Denizli Çardak lufthavn
Diyarbakır LTCC DIY Diyarbakır lufthavn
Elazığ LTCA EZS Elazığ lufthavn
Erzincan LTCD ERC Erzincan lufthavn
Iğdır LTCT IGD Iğdır lufthavn
Isparta LTFC ISE Isparta Süleyman Demirel lufthavn
Istanbul LTBW - Istanbul Hezarfen lufthavn
Kahramanmaraş LTCN KCM Kahramanmaraş lufthavn
Kars LTCF KSY Kars lufthavn
Kastamonu LTAL KFS Kastamonu lufthavn
Kocaeli LTBQ KCO Kocaeli Cengiz Topel lufthavn
Mardin LTCR MQM Mardin lufthavn
Muş LTCK MSR Muş lufthavn
Siirt LTCL SXZ Siirt lufthavn
Sinop LTCM SIC Sinop lufthavn
Sivas LTAR VAS Sivas lufthavn
Tekirdağ LTBU TEQ Tekirdağ Çorlu lufthavn
Tokat LTAW TJK Tokat lufthavn
Uşak LTBO USQ Uşak lufthavn
Van LTCI VAN Van Ferit Melen lufthavn
Zonguldak LTAS ONQ Zonguldak lufthavn
Forsvarets flystasjoner
Ankara LTAB - Güvercinlik Army Air Base
Ankara LTAE - Akıncı Air Base
Ankara LTAD - Etimesgut Air Base
Balıkesir LTBF BZI Balıkesir Air Base
Bandırma LTBG BDM Bandırma Air Base
Diyarbakır LTCC DIY Diyarbakır Air Base
Eskişehir LTBI ESK Eskişehir Air Base
İncirlik / Adana LTAG - Incirlik Air Base
Istanbul LTBX - Istanbul Samandıra Army Air Base
İzmir LTBL IGL Çiğli Air Base
İzmir LTBK - Gaziemir Air Base
Kayseri LTAU ASR Erkilet Air Base
Kocaeli LTBQ KCO Cengiz Topel Naval Air Station
Konya LTAN KYA Konya Air Base
Kütahya LTBN - Kütahya Air Base
Malatya LTAT MLX Erhaç Air Base
Merzifon LTAP MZH Merzifon Air Base
tidligere lufthavner
Afyon LTAH AFY Afyon lufthavn

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]