Liste over Discovery Channel Pro Cycling Teams proffseire

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Nedenfor følger en liste over store proffseire av sykkellaget som gikk under navnene Subaru-Montgomery (1992–1994), Montgomery-Bell (1995), U.S. Postal Service (1996–2004) og Discovery Channel (2005–2007).

Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.


Discovery Channel Pro Cycling Team[rediger | rediger kilde]

2007[rediger | rediger kilde]

Rytterne[rediger | rediger kilde]

Team colours Team colours Team colours
Team colours
Trøye 2007
   

Seire[rediger | rediger kilde]

Dato Ritt Sted Vunnet Rytter
25. februar Tour of California USA Sammenlagt Levi Leipheimer
11.-18. mars Paris-Nice Frankrike Sammenlagt Alberto Contador
11.-18. mars Paris-Nice Frankrike Ungdomstrøya Alberto Contador
16.-22. april Tour de Georgia USA Sammenlagt Janez Brajkovič
16.-24. juni Sveits rundt Sveits Klatrekonkurransen Vladimir Gusev
7.-29. juli Tour de France Frankrike Sammenlagt Alberto Contador
7.-29. juli Tour de France Frankrike Ungdomskonkurransen Alberto Contador
7.-29. juli Tour de France Frankrike Lagkonkurransen -

2006[rediger | rediger kilde]

Seire[rediger | rediger kilde]

Dato Ritt Sted Vunnet Rytter
6.-28. mai Giro d'Italia Italia Kombinasjonskonkurransen Paolo Savoldelli
10. juni Japanske sykkelmesterskapet Japan Landeveisritt Fumiyuki Beppu
11. juni Japanske sykkelmesterskapet Japan Lagtempo Fumiyuki Beppu
1.-9. august Tyskland rundt Tyskland Ungdomskonkurransen Vladimir Gusev
27. august Belgiske sykkelmesterskapet Belgia Tempo Leif Hoste
2. september Amerikanske sykkelmesterskapet USA Landeveisritt George Hincapie
26. august-17. sept Vuelta a España Spania Klatrekonkurransen Egoi Martínez
26. august-17. sept Vuelta a España Spania Lagkonkurransen -

2005[rediger | rediger kilde]

Seire[rediger | rediger kilde]

Dato Ritt Sted Vunnet Rytter
19.-24. april Tour de Georgia USA Sammenlagt Tom Danielson
16.-22. mai Volta a Catalunya Spania Sammenlagt Jaroslav Popovytsj
7.-29. mai Giro d'Italia Italia Sammenlagt Paolo Savoldelli
5.-12. juni Dauphiné Libéré Frankrike Poengkonkurransen Lance Armstrong
5.-12. juni Dauphiné Libéré Frankrike Lagkonkurransen -
2.-24. juli Tour de France Frankrike Sammenlagt Lance Armstrong
2.-24. juli Tour de France Frankrike Ungdomskonkurransen Jaroslav Popovytsj
28. august GP Ouest-France Frankrike - George Hincapie

U.S. Postal Service Pro Cycling Team[rediger | rediger kilde]

2004[rediger | rediger kilde]

Seire[rediger | rediger kilde]

Dato Ritt Sted Vunnet Rytter
20.-25. april Tour de Georgia USA Sammenlagt Lance Armstrong
3.-25. juli Tour de France Frankrike Sammenlagt Lance Armstrong

2003[rediger | rediger kilde]

Seire[rediger | rediger kilde]

Dato Ritt Sted Vunnet Rytter
5.-27. juli Tour de France Frankrike Sammenlagt Lance Armstrong
6.-28. september Vuelta a España Spania Sammenlagt Roberto Heras