Klemetsrud Idrettslag

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Klemetsrud
Klemetsrud Idrettslag
Stiftet12. desember 1920
LederKyrre Alvær
Idrettsgren(er)FotballRediger på Wikidata
HjemmebaneMortensrud kunstgress
Liga6. divisjon, avdeling 3
LandNorge
Kit left arm.png Kit body.png Kit right arm.png
Kit shorts.svg
Kit socks.svg
Hjemmedrakt
Kit left arm.png Kit body.png Kit right arm.png
Kit shorts.svg
Kit socks.svg
Bortedrakt

Klemetsrud Idrettslag (stiftet 12. desember 1920) er et fleridrettslag som holder til på Mortensrud i Oslo. Klubben er en av de eldre klubbene i Oslo. Idrettslaget har egne grupper for håndball , fotball, bordtennis, turn og allidrett. Håndballgruppen er Klemetsrud håndball.

Fotball:

Klemetsrud Fotball spiller i 6. divisjon. Det høyeste nivået Klemetsrud fotball har spilt på er i 3.divisjon, men har vært i divisjonenen under siden 2009. I 2005 møtte de FK Lyn i NM på Mortensrud Kunstgressbane. Kampen endte 1-3. . Klemetsrud er en breddeklubb. Klubben er kjent for å utvikle spillere som kan spille på det høyesye nivået i Norge. Spillere som Adnan Haidar, Amin Nouri, Nicolai Næss og Ghayas Zahid er alle spillere som er Klemetsrud gutter, som senere har dratt til Vålerenga Fotball, og videre for å utvikle seg til toppspillere.

Amin Nouri, Nicolai Næss, Adnan Haidar,Ghayas Zahid, Branimir Poljac og Mahmoud El Haj er noen av spillerne som spiller på det høyeste nivået i Norge eller i utlandet.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

sportsstubbDenne sportsrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.