Hawken (videospill)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
'
SpillmotorUnreal Engine 3
PlattformDatamaskin

Hawken er et flerspiller mech-combat FPS videospill utviklet av Adhesive Games. Spillet fokuserer på å skape en intens kampfølelse som kan sammenlignes med å sitte på innsiden av en mech mens man må skape strategier for å ikke tape målet for spillmoduset. Spillet har fem forskjellige spillmoduser, hvor to har en «offline»-versjon.

Innhold[rediger | rediger kilde]

Hawken er et mech-basert førsteperson skyter (FPS). Spillet er plassert på en dystopisk menneske-kolonisert planet industrialisert til randen av kollaps, hvor jakten på ressurser har blitt et slag om å overleve. Spilleren påtar seg rollen som mech-pilot, utstyrt med et med kanonlignende våpen. Ulikt mange andre FPS-spill vil ikke våpnene gå tom for ammunisjon, men vil heller bli overopphetet. Overoppheting av våpnene vil stenge alle våpnene til mechen og vil være slått av i noen sekunder. Alle "mechene" er utstyrt med 3 primær-våpen som man kan bytte om og 1 fast sekundær-våpen. I kamp can spilleren "booste" seg fremover, "side dash" for å dukke unna forskjellige inkommende missiler og snu seg 180° for enkel rettrett . Disse bevegelsesmulighetene er i spillet for å gjøre opp for hastigheten av vanlig gange. For å utføre disse forskjellige bevegelsene brukes "fuel" som sakte regenereres etter bruk.

Spillmoduser[rediger | rediger kilde]

Fem spillmoduser er i spillet etter at spillet ble lansert på Steam. Disse modusene er Team Deathmatch (TDM), Deathmatch, (DM), Missile Assault (MA), Siege og Co-oprative Bot Destruction (Co-op). TDM og Co-op har sine egne offline-versoner.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]